• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yıl... Bir sürü kadın... Kötü geçen çocukluk.. Aldatılan bir anne..

Bu son olayi anlatmayin annenize ama oncekileri anlatabilirsin annem diyip saril boynuna sen her seyden kiymetlisin babamdan bile diyebilirsiniz olmasa bile kendine inanci guveni gelmesi lazim gezdirebilirsiniz ne bileyim ama gelenege gore bosanma yoksa yoktur annen ne yapmak ister tehditlik bir durum da yok annem artik bak biliyordum diyebilirsiniz arkandayim ayri hayatsa ayri hayat babamlaysa babamla sen ne istersin diyin aglasin rahatlasin yillarin acisini atsin evladi sayesinde bunlar sdc oneri yapip yapmamak size kalmis tbi

Babamın parası yok ki :KK70:
Bir adnan ziyagil karizması da yok.
Kadınlar ne buluyor anlamıyorum

başka kadının da kocası onu aldatmıştır, intikam alıyordur
sorunlu bir cinsel hayatı vardır, babanız yatakta iyidir
zaten evli olan adamın kadına şunu yap bunu yap, bana hizmet et gibi dayatma yapma şansı olmuyordur kadınların bu rahatlık hoşuna gidiyordur.
babanız onlara çok tatli dillidir ya da kadınlar başkasıyla paylaşamadığı fantezilerini babanızla paylaşıyordur...bu daha gider böyle, bilemeyiz. cinsel açlığın afrikasında yaşıyoruz.cinselliğe dayalı ilişkilere bu kadar şaşırmamak lazım.

anneniz gerçekten dul kalmaktan korkmuyorsa bunca zaman neden boşanmamış?? babanız zaten iyi bir babaymış, size bir sıkıntı çıkartacaktı desem iyi babadır diyorsunuz , size bişey yapmazdı gibi. anneniz gerçekten sadece babanızdan mı korktu? o zaman ha dul kalmaktan korkmak ha adamdan korkmak ne fark eder. aynı toplumsal zavallı roller. yazık.

ilk mesajda yazdıklarımdan sadece bu dul kalma korkusu kısmı dışında, bir değişiklik yapacak değilim. bu konu maalesef çözümsüz. daha doğrusu; tek çözecek kişi anneniz.

başka kadının da kocası onu aldatmıştır, intikam alıyordur
sorunlu bir cinsel hayatı vardır, babanız yatakta iyidir
zaten evli olan adamın kadına şunu yap bunu yap, bana hizmet et gibi dayatma yapma şansı olmuyordur kadınların bu rahatlık hoşuna gidiyordur.
babanız onlara çok tatli dillidir ya da kadınlar başkasıyla paylaşamadığı fantezilerini babanızla paylaşıyordur...bu daha gider böyle, bilemeyiz. cinsel açlığın afrikasında yaşıyoruz.cinselliğe dayalı ilişkilere bu kadar şaşırmamak lazım.

anneniz gerçekten dul kalmaktan korkmuyorsa bunca zaman neden boşanmamış?? babanız zaten iyi bir babaymış, size bir sıkıntı çıkartacaktı desem iyi babadır diyorsunuz , size bişey yapmazdı gibi. anneniz gerçekten sadece babanızdan mı korktu? o zaman ha dul kalmaktan korkmak ha adamdan korkmak ne fark eder. aynı toplumsal zavallı roller. yazık.

ilk mesajda yazdıklarımdan sadece bu dul kalma korkusu kısmı dışında, bir değişiklik yapacak değilim. bu konu maalesef çözümsüz. daha doğrusu; tek çözecek kişi anneniz.

İnsanların yarasına merhem olmak yerine tuz bastığınız için tepki alıyorsunuz demek ki.
Ben sizinle tartışmayacağım
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Başka kişilerden fikir almayı tercih ediyorum şu anda.

Babaniza deme konusuna gelince annenizin eskilere olan tepkisine aldigi karara bagli olarak soyler ya da soylemezsiniz burada en mutsuz anne onemli olan onun sagligi huzuru

Kusura bakma ama S sinirboyu cokta haksiz degil
Aslinda sana kotu bi seyde soylememis
Sadece bu konunun muhattabi gercekten annen ..
Annenin cozmesi lazimdi simdiye kadar
Bu saatten sonra inan bana eski cesareti bile yoktur ..
Cocuklar el icine kariscak
Uni mezuniyeti
Evlenmesi derken bosanamaz..
Baban sana gercekten iyi bir babalik yaptiysa neden iyi bi koca olamadin diye soramazsin ki..
Dovmesi ,anneni sindirmesi maalesef affedilemez ama sesini o zaman cikarsaydin keske annen dayak yerken neden karsi cikmadin mesela ?
Gozunle gormediyse etkilerini gormussundur oyle degil mi ?
Yillarca yenen dayak ,cekilen eziyeti yoksayip aaaa whatsapina mesaj geldi tukaka demek olmaz ..

Kusura bakma ama S sinirboyu cokta haksiz degil
Aslinda sana kotu bi seyde soylememis
Sadece bu konunun muhattabi gercekten annen ..
Annenin cozmesi lazimdi simdiye kadar
Bu saatten sonra inan bana eski cesareti bile yoktur ..
Cocuklar el icine kariscak
Uni mezuniyeti
Evlenmesi derken bosanamaz..
Baban sana gercekten iyi bir babalik yaptiysa neden iyi bi koca olamadin diye soramazsin ki..
Dovmesi ,anneni sindirmesi maalesef affedilemez ama sesini o zaman cikarsaydin keske annen dayak yerken neden karsi cikmadin mesela ?
Gozunle gormediyse etkilerini gormussundur oyle degil mi ?
Yillarca yenen dayak ,cekilen eziyeti yoksayip aaaa whatsapina mesaj geldi tukaka demek olmaz ..

S sinirboyu na bende kötü bir tepki göstermedim zatennn. sadece teşekkür ettim daha fazla aynı tarz yoruma ihtiyacım yok.

Etkilerini hiç görmedim, dayağı da görmedim. Evet mükemmel bir baba ama anneme de dayanamıyorum. Yazık yani cidden yazık.

S sinirboyu na bende kötü bir tepki göstermedim zatennn. sadece teşekkür ettim daha fazla aynı tarz yoruma ihtiyacım yok.

Etkilerini hiç görmedim, dayağı da görmedim. Evet mükemmel bir baba ama anneme de dayanamıyorum. Yazık yani cidden yazık.

Dayagi gormediniz
Etkilerini hissetmediniz ...
Peki o zaman
allah annenizin yardimcisi olsun
Umarim yuzu guler
Iyi forumlar

Dayagi gormediniz
Etkilerini hissetmediniz ...
Peki o zaman
allah annenizin yardimcisi olsun
Umarim yuzu guler
Iyi forumlar

Görmedim çünkü hep yurtta kaldım lisans boyunca
Bir ara amerikadaydım
Döndükten sonra olanları kuzenimden öğrendim
Annem ona anlatmış hep

Görmedim çünkü hep yurtta kaldım lisans boyunca
Bir ara amerikadaydım
Döndükten sonra olanları kuzenimden öğrendim
Annem ona anlatmış hep

O zaman babaniza telefonda
Simdiye kadar hep sessiz kaldim
Bu koNuda yuzgoz olmadim seninle
Babamsin diye sessiz kaldim
Ama bir kez daha ayni seyle karsilasirsam
Bir kez daha anneme eziyet edersen
Bir daha yuzumu goremezsin deyin .
Bunu ciddi bir kararlilikla soyleyin
Biraz tehditkar bir tavir ama yapacak baska bir sey yok sanirim

O zaman babaniza telefonda
Simdiye kadar hep sessiz kaldim
Bu koNuda yuzgoz olmadim seninle
Babamsin diye sessiz kaldim
Ama bir kez daha ayni seyle karsilasirsam
Bir kez daha anneme eziyet edersen
Bir daha yuzumu goremezsin deyin .
Bunu ciddi bir kararlilikla soyleyin
Biraz tehditkar bir tavir ama yapacak baska bir sey yok sanirim

Teşekkür ederim böyle yapacağım
Biraz sakinleşmem gerek ama
Yoksa çok ağır konuşacağım.

Ben isterim ama annem gelmez hemde babam bırakmaz. Bir yandan bende babama kolayca sırtımı dönemiyorum. Çok seviyorum onu cidden tam baba figürü. Ama eş olarak çok kötü. Annemle kavgalarını hiç bize yansıtmaz kötü günler huzursuz saatler geçirmeyelim diye. Mutlu gibi davranır. Ama bem tüm yaşananları biliyorum işte :KK43:
bir bahane bulup anneni yanina alsan en azından bir hafta da olsa kadin stressiz yasar

Anlattığınız gibi mükemmel bir baba olsaydı, sizleri kaybetmekten korkardı bence,hatasına devam etmez kabuğuna çekilirdi.
Yıllardır size bunları yaşatmazdı, mükemmel baba çocuğunu sevgilisinin evine götürmez ayıp yani.
Umarım babanız doğru yolu bulur.

Ya o kadını bırak yada beni unut de açma telefonu anne yanında yok ken konuş.Sana düşkün silmeni kaldıramaz.

Allah korusun anneni kaybettiğini düşün kadın şu hayatta bir gün gün yüzü götemeden gitti diye için içini yer kolay şeyler yaşamamış o kadın iyi bir baba ama kötü bir eş bencillik yapma ve bu defa da sen yokluğunla babanı tehdit et belki işe yarar annene çok üzüldüm

Back