- 3 Mayıs 2011
- 13.739
- 48.919
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
Ben yıllardır şaşırıyorumHayret ? ozaman şaşırdım bende !
Kadını bulup cidden sormak istiyorum ne buldun diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yıllardır şaşırıyorumHayret ? ozaman şaşırdım bende !
Babamın parası yok ki
Bir adnan ziyagil karizması da yok.
Kadınlar ne buluyor anlamıyorum
Belki evli adamı baştan çıkartmak evinin huzurunu bozmak tatmin ediyordur O ..kadını .. ?Ben yıllardır şaşırıyorum
Kadını bulup cidden sormak istiyorum ne buldun diye
başka kadının da kocası onu aldatmıştır, intikam alıyordur
sorunlu bir cinsel hayatı vardır, babanız yatakta iyidir
zaten evli olan adamın kadına şunu yap bunu yap, bana hizmet et gibi dayatma yapma şansı olmuyordur kadınların bu rahatlık hoşuna gidiyordur.
babanız onlara çok tatli dillidir ya da kadınlar başkasıyla paylaşamadığı fantezilerini babanızla paylaşıyordur...bu daha gider böyle, bilemeyiz. cinsel açlığın afrikasında yaşıyoruz.cinselliğe dayalı ilişkilere bu kadar şaşırmamak lazım.
anneniz gerçekten dul kalmaktan korkmuyorsa bunca zaman neden boşanmamış?? babanız zaten iyi bir babaymış, size bir sıkıntı çıkartacaktı desem iyi babadır diyorsunuz , size bişey yapmazdı gibi. anneniz gerçekten sadece babanızdan mı korktu? o zaman ha dul kalmaktan korkmak ha adamdan korkmak ne fark eder. aynı toplumsal zavallı roller. yazık.
ilk mesajda yazdıklarımdan sadece bu dul kalma korkusu kısmı dışında, bir değişiklik yapacak değilim. bu konu maalesef çözümsüz. daha doğrusu; tek çözecek kişi anneniz.
Belki evli adamı baştan çıkartmak evinin huzurunu bozmak tatmin ediyordur O ..kadını .. ?
Kusura bakma ama S sinirboyu cokta haksiz degil
Aslinda sana kotu bi seyde soylememis
Sadece bu konunun muhattabi gercekten annen ..
Annenin cozmesi lazimdi simdiye kadar
Bu saatten sonra inan bana eski cesareti bile yoktur ..
Cocuklar el icine kariscak
Uni mezuniyeti
Evlenmesi derken bosanamaz..
Baban sana gercekten iyi bir babalik yaptiysa neden iyi bi koca olamadin diye soramazsin ki..
Dovmesi ,anneni sindirmesi maalesef affedilemez ama sesini o zaman cikarsaydin keske annen dayak yerken neden karsi cikmadin mesela ?
Gozunle gormediyse etkilerini gormussundur oyle degil mi ?
Yillarca yenen dayak ,cekilen eziyeti yoksayip aaaa whatsapina mesaj geldi tukaka demek olmaz ..
Dayagi gormediniz
Etkilerini hissetmediniz ...
Peki o zaman
allah annenizin yardimcisi olsun
Umarim yuzu guler
Iyi forumlar
Görmedim çünkü hep yurtta kaldım lisans boyunca
Bir ara amerikadaydım
Döndükten sonra olanları kuzenimden öğrendim
Annem ona anlatmış hep
O zaman babaniza telefonda
Simdiye kadar hep sessiz kaldim
Bu koNuda yuzgoz olmadim seninle
Babamsin diye sessiz kaldim
Ama bir kez daha ayni seyle karsilasirsam
Bir kez daha anneme eziyet edersen
Bir daha yuzumu goremezsin deyin .
Bunu ciddi bir kararlilikla soyleyin
Biraz tehditkar bir tavir ama yapacak baska bir sey yok sanirim
bir bahane bulup anneni yanina alsan en azından bir hafta da olsa kadin stressiz yasarBen isterim ama annem gelmez hemde babam bırakmaz. Bir yandan bende babama kolayca sırtımı dönemiyorum. Çok seviyorum onu cidden tam baba figürü. Ama eş olarak çok kötü. Annemle kavgalarını hiç bize yansıtmaz kötü günler huzursuz saatler geçirmeyelim diye. Mutlu gibi davranır. Ama bem tüm yaşananları biliyorum işte![]()
bir bahane bulup anneni yanina alsan en azından bir hafta da olsa kadin stressiz yasar
Ya babanızın yaşı kaç çok merak ettim??