15 yıl... Bir sürü kadın... Kötü geçen çocukluk.. Aldatılan bir anne..

Evet bende bir hafta telefonu açmamayı düşünüyorum
Ama işte acaba sinirlenip anneme çatar mı? Bu riski almalı mıyım? Yoksa telefonu açıp direk konuşsam mı? Ama sanırım açmamak daha iyi...

Annen neden sessiz kaldi ki
Ben babana sirtini don diyemiyorum bunu annenin yapmasi lazimdi bunca yili heba olmus
Sanirim baban anneni hic sevmemis

Hayır şimdi şöylede bir gerçek var. Biz ailecek öylr çok süper yakışıklı ya da güzel değiliz. Ben öyle güzeller güzeli bir kız değilim mesela. Babamda kilolu göbekli esmer bir adamdır. E zengin de değil. Bu kadar çok kadını nasıl buluyor anlamıyorum ben

Bazı tutarsızlıklar olmasa ablam yazmış galiba diyecektim :)
Bi tane de biz de var bu 'baba'dan.
Her ne kadar o da iyi bi baba olsa ben hiç bi zaman sevmedim. Ablam kardeşlerim defalarca yakaladı, anneme söyledi, boşamaya çalıştılar. Ama ne atıyor, ne satıyor kocasını. Aynı annem de sizin anneniz gibi hasta, halüsinasyonlar falan görüyor.
Bense babamdan nefret dahi edecek kadar bile benimsemedim onu. Uzaktan biri gibi izliyorum aile ilişkilerini.
Anneniz boşanmaz. Babanız yaptığından utanmaz, utanır gibi yapar ama utanmaz. Yine yapar. Bu adamları anca teneşir paklar !!!

Iste en iyisi o gunleri anlatmak yuzlesmek en guzeli ama babanizla aranizi bozmayin anneniz icin konusun empati kurmasini saglayin

Annen neden sessiz kaldi ki
Ben babana sirtini don diyemiyorum bunu annenin yapmasi lazimdi bunca yili heba olmus
Sanirim baban anneni hic sevmemis

Yani sevdiğini söylüyor
Ama bilemiyorum ya of. Çocuklar neden çekiyor anlamıyorum.
Annem sessiz kalmadı. Susturuldu. Evden bile kaçtı. Ama mecbur bizim için döndü. Kardeşim bebekti daha. Şimdi de ygs-lys ye hazırlanıyor. Onu üzmemek için gitmez bir daha. Çünkü zaten zor bir çocuk.

Allah yardımcımız olsun.
Bizim sülalede henüz kimse boşanmamıştır
Hep laf şudur "bizde boşanma olmaz"
Doğulu bir aileyiz biz.
Yoksa bende isterdim boşansın

anneniz buzdolabi gibiymiş -belki de değildir, ama adam cinsel anlamda tatminsizlik yaşamış orası kesin
bizden önceki neslin bu hikayeleri bitmez. evde çocuk bakan, yemek yapan, sosyal tatmin sağlayan eş, dışarıda cinsel ve duygusal tatmin sağlayan kadınlar. ayrıca parayla yapmadıktan sonra o kadınlara oro..demeniz de doğru değil. bu hikayeyi de düzeltemezsiniz. anneniz boşanmaz. boşansa da boşluğa düşer. böyle hikayeleri olan ne kadınlar biliyorum. diğer kadınla evlenen adamlar bile biliyorum. diğer kadın bunları soydu soğana çevirdi ve adamları kapıya koydu. ilk kadınlar ne yaptı dersiniz? eşleriyle tekrar evlendiler :) şaka değil, ciddiyim. 15 sene kocasını başka kadınlarla paylaşan kadın, o adamı böyle bir durumda tekrar bile alabiliyor. midesi alıyor o herifi çünkü kendisini onun tapulu malı olarak görüyor, tek ki dul kadın olmasın da...sorun değil.
siz şimdi bu kafadaki kadına ne yapabilirsiniz, ne anlatabilirsiniz ki? bence hiç birşey. maalesef.
babanıza gelince. eş olmak başk şey baba olmak başka. size mis gibi babalık yapmış. ona baba olarak hesap sorabilirsiniz ama eş olarak hesap soramazsınız ki! bunu yapması gereken anneniz. o da yapmaz. babanız da bunu bal gibi biliyor.
burada böyle konular açıldığında hep bunları söylüyorum hep de tefe geriliyorum konu sahiplerince :) bana kızabilirsiniz size birşey diyemem ama gerçekler bunlar. çok fena insan delirir, size amaaan canım ne olcak herksin başına gelir filan da demiyorum ama durum bu işte. "gelenek" denen canı çıkasıca şeyimiz yüzünden.o meşhur "türk aile yapısı" yüzünden, kol kırılıp yen içinde kalmak zorunda olduğundan, sinek kadar kocamız olsun da başımızda bulunsun kafası yüzünden durum bu.

Iste en iyisi o gunleri anlatmak yuzlesmek en guzeli ama babanizla aranizi bozmayin anneniz icin konusun empati kurmasini saglayin

Empati kurmaz ki
Mükemmel bir baba kız ilişkimiz vardı ama şimdi bozsam bunu bir dert bozmasam iyice yüz bulacak bende ses etmiyor diye

Bir yalnışınız var
Annemin dul kalmakla ilgili bir korkusu yok
"Keşke başkasına deli gibi aşık olsa da benden boşansa" diye dua bile etmiştir
Evimiz var. Evi arabayı sana bırakayım para vereyim yeter ki git bile demiştir
Ama boşanmayan, boşansan öldürürm diyen babam

Edit: bana göre evli erkeklerle bile bile beraber olan, hem karın olsun hemde ben olayım diyen her kadın oro.spıdır. Size göre öyle değilse bu konuda yorum yapmayabilirsiniz

Keske eskiden itiraf etseydiniz yasadiklarinizi hic bir sey sonuna kadar gizli kalamaz kalmiyor da ztn bir anne en guzel evladiyla paylasir derdini cilesini ondan destek bekler yalniz kalmis gibi duruyor

Keske eskiden itiraf etseydiniz yasadiklarinizi hic bir sey sonuna kadar gizli kalamaz kalmiyor da ztn bir anne en guzel evladiyla paylasir derdini cilesini ondan destek bekler yalniz kalmis gibi duruyor

Yalnız değil teyzemin kızı var. Kuzenim benle yaşıt. Onla paylaşıyor hep. O da bana anlatıyor öyle haberim oldu yıllarca.

Annenin keşke biraz cesareti olsaymış bunca sene aldatılmayı sineye çekmek zorunda kalmazdı bu saatden sonrada isterse bin kadınla olsa annen ve baban yine susacak alışıla gelmiş ,babanın parası O kadınlara ilgisinde olduğu müddetce devam eder ne zamanki yaş 70 iş bitmiş posası annene kalır yaşlılık eziyeti vs yazık gençliğine annenin diyorum kendi kendini yakmış ...

Babamın parası yok ki
Bir adnan ziyagil karizması da yok.
Kadınlar ne buluyor anlamıyorum

Evet bende bir hafta telefonu açmamayı düşünüyorum
Ama işte acaba sinirlenip anneme çatar mı? Bu riski almalı mıyım? Yoksa telefonu açıp direk konuşsam mı? Ama sanırım açmamak daha iyi...

Öyle bir ihtimal varsa anneni riske atma biraz açma telefonu sonra dışarda başbaşa konuş belki bildiğini bilirse utanır yapmaz
Seni de kaybetmeyi göze alacak bir baba değil anladiğima gore

Teyzenizin kizi hic sizin yerinizi tutabilir mi gene de siz bilirsiniz anne demek her sey demek rabbim yokluklarini gostermesin
Amin
Ben annemin beş gün uyuyamadığını
Artık uyumam istiyorum diye ağladığını biliyorum
Çünkü psikolojisi bozuldu. Uyku problemi var artık. Korkuyorum ona bir şey olacak diye

Öyle bir ihtimal varsa anneni riske atma biraz açma telefonu sonra dışarda başbaşa konuş belki bildiğini bilirse utanır yapmaz
Seni de kaybetmeyi göze alacak bir baba değil anladiğima gore

Evet değil.
Şimdye kadar hep basit şeylerden tartıştık. Ne biliyim işte tuzluk niye boş. Gazeteyi niye dağınık bıraktınız gibi
Böyle ciddi bir meseleden hiç tartışmamıştık. O zaman beni kaybetmeyi göze alır mı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…