- 3 Mayıs 2011
- 13.739
- 48.919
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Zor bir durum. Arada kalınmışlık gibi. Ama öncelikle şunu sormak şunu söylemek iatiyorum. Maddi gücünüz varmı yani çalışıyormusunuz. Ve madem ayrı eviniz var neden annenizle yaşamayı tercih etmiyorsunuz ?
Okurken yaşın küçük sandım,büyükmüşsün ve ayrı evde yaşıyormuşsun.
Senin için üzücü olabilir ama maalesef böyle gelmiş böyle gider.Sen kendin yakalamak istemişsin ve yakalamışsın.Belki inanamamıştın,belki artık yapmıyor diye umuyordun.Annenle babanın ilişkisi düşe kalka bir şekilde bugüne kadar gelmiş.Ben olsam anneme söylemem.Annenin yaşadıkları yanında eminim 1-2 mesajın lafı bile olmaz.
Belki babanla yüzleşmeyi deneyebilirsin.Bir sonuca varır mısın bilemem ama son çare anneni yanına almak olabilir.
Bu durumda tek önerim maddi gücünüz varsa annenizin geri kalan sağlığı için onunla birlikte yaşamak. İyi bir eş olamayan nasıl iyi bir baba oluyor bunuda anlamış değilimBen isterim ama annem gelmez hemde babam bırakmaz. Bir yandan bende babama kolayca sırtımı dönemiyorum. Çok seviyorum onu cidden tam baba figürü. Ama eş olarak çok kötü. Annemle kavgalarını hiç bize yansıtmaz kötü günler huzursuz saatler geçirmeyelim diye. Mutlu gibi davranır. Ama bem tüm yaşananları biliyorum işte
Durumun cok kotu ama baban icin kiskandim bir an dogrusu, maalesef iyi bir babam olmadi. Ama hata hatadir bence yutmamalisin yaptiklarini, artik anneni sizinlede tehdiz edemez kadinlarla gorusmeye devam etmek istiyorsa bosansinlar, babanla otur konus. Boyle devam edemeyecegini anlat, bukadar kadinla aldatanini ilk defa duyuyorum acaba bir bagimlilikmi var
Bu durumda tek önerim maddi gücünüz varsa annenizin geri kalan sağlığı için onunla birlikte yaşamak. İyi bir eş olamayan nasıl iyi bir baba oluyor bunuda anlamış değilim
Annenizi yanınıza alın bence o adamın yanında geçirmesin güzelim yılları heba olmuş belki uzaklasirsa psikolojik olarak duzelir
Çok kızıyorum böyle erkeklere Mis gibi esin çocuğun var sahip ol şu uckuruna. Allah ıslah etsin.
Hazır görmüşken rest çek babana
Eğer sizlerin eli ekmek tutuyorsa bence annenin adına boşanma davası aç bunu yapamiyosan babana çok ağır olmamak şartıyla ve evde olmadığın da msj yaz hani annen okumasın ya da o an sinirle annene patlamasın ne yazık ki kadının en büyük düşmanı yine kadın! !!!!
Bunu senden beklemezdim diyebilirsin gözümde ki o güven verici baba imajın yerle bir oldu diyebilirsin (bekarsan )bunu babamda gördüm ya artık kimseye güvenemem diyebilirsin yani böyle şeylerKeşke boşansalardı
Dünyalar benim olurdu
Boşversene ulaşıp ne yapacaksın arsiz insana laf anlatılmaz valla hep annelerimiz çekiyor yazık günah inşallah kaderimiz çekmez annelerimize. ....Evet zatren aklımda bazı şartlar var
Şunları şunları yaparsan affederim gibi
Bir yandan o orospuya da ulaşmak konuşmak istiyorum
Boşversene ulaşıp ne yapacaksın arsiz insana laf anlatılmaz valla hep annelerimiz çekiyor yazık günah inşallah kaderimiz çekmez annelerimize. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?