15 yıl... Bir sürü kadın... Kötü geçen çocukluk.. Aldatılan bir anne..

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.739
48.919
798
Evet herkese merhaba
Belki biraz uzun olabilir. Ne kadar yazarım bilemiyorum
Benim eski nickin -Agapi- bilen bilir aldatma mevzularında ikinci kadına hakaretler yağdıran kişiyim.
Şimdi bende anlatmak istiyorum neden nefret doluyum

Annem kardeşime hamileyken babam ilk kez aldattı annemi. Ben sekiz yaşındaydım o zaman. Nasılsa çocuğum anlamam diye beni kadının evine götürürdü. Ben onları beklerdim odada. Annemin parasını ödediği arabayla gezer tozarlardı. Bir gün annemi de arabaya almışlar zorla. Kadın anneme "Hem sen olacaksın hem ben. Boşanmak yok" diye bağırmış. Babamında talebi buymuş zaten. Babamda zaten annemi bizi yani beni ve yeni doğmuş kardeşimi göstermemekle tehtit ettiği için annem boşanamamış.

Sonra başka ile taşındık. Ama kadınlar bitmedi. O ilk kadında ara ara evimizi arayıp annemle beni taciz ediyordu zaten. Okuluma gelip bana oyuncak getiriyordu vs. Sonra ara ara başka kadınlar yakaladı annem.
Tabi artık ben büyümüştüm ama şöyle bir durum var, hiç bir zaman babama tepki gösteremedim. Hatta bildiğimi bile bilmiyordu çünkü annemi yine tehtit ve dayakla bastırdı. Eğer gözdeye söylersen seni öldürürüm demiş. Bende annem zarar görmesin diye sustum. Bilmiyormuş gibi yaptım. Ama hepte dua ettim allahım bir kere ben yakalayayım nolur diye.

Duam kabul oldu kızlar. Dün babam facesinde dolanırken bende başımı omzuna koymuş bakıyordum. Bir anda whatsup bildirimi geldi. "Deli yaa :) " yazmış biri. Panikledi kapatmaya çalıştı ama kapatamadı. Resim kadın resmiydi. Ama işin garibi kadının ismini VODAFONE diye kaydetmişti. Güya biri görürse vodafone dan mesaj geldi diyecek. Ama o kadar garip ki vodaofne yazmış. Yanlış yazmış yani, bari bir bok yiyorsun düzgün yaz. O an otobüsteydik annem arkamızda oturuyordu, annem duymasın diye bir şey diyemedim. Sadece kaldır şu telefonu hemen dedim. Anladı anladığımı

Annem 4 yıldır sikolojik problemlerle uğraşıyor. Kaç psikoloğa psikiyatriste gitti düzelmedi. Hem boşanamıyor hemde hasta oldu bu yüzden. Problemi uyuyamamak. Burada da konu açmıştım uyku problemine ne iyi gelir diye. Son 6 aydır uykusu biraz düzene girdi. En azından 2 gün uyumasa da 1 gün uyuyabiliyor. O yüzden anneme söylemek istemiyorum. Söylesem ne yazar, yine hasta olur, boşanamazda, bunu da yiyip susup oturmak zorunda kalır.

Son olarak birazda babamdan bahsedeyim. Babam kardeşimle bana dehşet düşkündür. Evet iyi bir koca değil. Ama dehşet iyi babalık yapar. Her gün arar sorar öper sarılır sohbet eder hediye alır. Hep derim ki bari döven söven bir baba olsaydı da rahatça nefret edebilseydim. Bazen kızar sinirlenir ama ben küsücem diye ödü kopar, gönlümü almak için akla karayı seçer mesela. Dün yakalayınca o da kötü oldu ama ben artık öfke doluyum.. Eskileri annem zarar görmesin diye affetmek zorunda kaldım. Ama bunu bizzat ben yakaladığım için affetmek istemiyorum.

Hem içimi dökmek istedim. Hem de sizce napmalıyım? Anneme çaktırmadan arama mesafe koymak aramamak sormamak görüşmemek isytiyorum. Zaten ayrı evim var, çıktım evime geldim (aynı şehirde farklı yakalardayız) Arayıp duruyor açmıyorum. Açarsam çok fena konuşacağım, annem duyacak. Sinirini annemden çıkarsın da istemiyorum. Ama bende susup oturursam eğer, amaan karım sesini çıkaramıyor, e kızımda sustu artık rahatça aldatabilirim der diye korkuyorum.

Kızlar napayım sizce
Ya da en azından düşüncelerinizi yazın
Yalnız hissediyorum kendimi

Zor bir durum. Arada kalınmışlık gibi. Ama öncelikle şunu sormak şunu söylemek iatiyorum. Maddi gücünüz varmı yani çalışıyormusunuz. Ve madem ayrı eviniz var neden annenizle yaşamayı tercih etmiyorsunuz ?

Eğer sizlerin eli ekmek tutuyorsa bence annenin adına boşanma davası aç bunu yapamiyosan babana çok ağır olmamak şartıyla ve evde olmadığın da msj yaz hani annen okumasın ya da o an sinirle annene patlamasın ne yazık ki kadının en büyük düşmanı yine kadın! !!!!

Okurken yaşın küçük sandım,büyükmüşsün ve ayrı evde yaşıyormuşsun.
Senin için üzücü olabilir ama maalesef böyle gelmiş böyle gider.Sen kendin yakalamak istemişsin ve yakalamışsın.Belki inanamamıştın,belki artık yapmıyor diye umuyordun.Annenle babanın ilişkisi düşe kalka bir şekilde bugüne kadar gelmiş.Ben olsam anneme söylemem.Annenin yaşadıkları yanında eminim 1-2 mesajın lafı bile olmaz.
Belki babanla yüzleşmeyi deneyebilirsin.Bir sonuca varır mısın bilemem ama son çare anneni yanına almak olabilir.

Ben isterim ama annem gelmez hemde babam bırakmaz. Bir yandan bende babama kolayca sırtımı dönemiyorum. Çok seviyorum onu cidden tam baba figürü. Ama eş olarak çok kötü. Annemle kavgalarını hiç bize yansıtmaz kötü günler huzursuz saatler geçirmeyelim diye. Mutlu gibi davranır. Ama bem tüm yaşananları biliyorum işte

Durumun cok kotu ama baban icin kiskandim bir an dogrusu, maalesef iyi bir babam olmadi. Ama hata hatadir bence yutmamalisin yaptiklarini, artik anneni sizinlede tehdiz edemez kadinlarla gorusmeye devam etmek istiyorsa bosansinlar, babanla otur konus. Boyle devam edemeyecegini anlat, bukadar kadinla aldatanini ilk defa duyuyorum acaba bir bagimlilikmi var

Babamla yüzleşeceğim
Bu sefer kolay yırtamaz
Ben annem değilim, beni tehtit ederek susturamayacak
Evet anneme söylemeyeceğim ama korkuyorum da bu yüzleşmenin sonunda babam sinirlenir ve acısını annemden çıkarır diye

Annenizi yanınıza alın bence o adamın yanında geçirmesin güzelim yılları heba olmuş belki uzaklasirsa psikolojik olarak duzelir
Çok kızıyorum böyle erkeklere Mis gibi esin çocuğun var sahip ol şu uckuruna. Allah ıslah etsin.

Bu durumda tek önerim maddi gücünüz varsa annenizin geri kalan sağlığı için onunla birlikte yaşamak. İyi bir eş olamayan nasıl iyi bir baba oluyor bunuda anlamış değilim

Bir kere ayyuka çıkmıştı bir kadına attığı mesaj. Seni özledim yazmıştı. Sonra da arkadaş olarak yazdım ne kadar geri kafalısınız diye bizi suçlamış üste çıkmıştı.

Bağımlılık değil de şöyle dediğini biliyorum
"Annen buzdolabı gibi. Bende sağlıklı bir erkeğm, ihtiyacım var"

Boşan dendiğinde cevabı ise bizde boşanma olmaz oldu. Doğulu hir aileyiz maalesef

Bu durumda tek önerim maddi gücünüz varsa annenizin geri kalan sağlığı için onunla birlikte yaşamak. İyi bir eş olamayan nasıl iyi bir baba oluyor bunuda anlamış değilim

Bende anlamış değilim
Annem bile diyor ödü kopuyor siz duyacaksınız küseceksiniz diur
Bağımlılık mı anlamadım

Keşke boşansalardı
Dünyalar benim olurdu

Evet zatren aklımda bazı şartlar var
Şunları şunları yaparsan affederim gibi
Bir yandan o orospuya da ulaşmak konuşmak istiyorum

Sizi kaybetmekten çok korkuyorsa kaybettiğini sansın belki vazgeçmez ama durulur.
Açmayın telefonunu gorusurseniz de samimi olmayın mesafe koyun.
En sonunda da kimsenin olmadığı bir yerde -anneniz duymasın- buraya yazdığıniz şeyleri yüzüne tek tek soyleyin

Boşversene ulaşıp ne yapacaksın arsiz insana laf anlatılmaz valla hep annelerimiz çekiyor yazık günah inşallah kaderimiz çekmez annelerimize. ....

Valla 15 yıl önce ben çocukken beni o şırfıntının evine götürürdü
Şimdiki aklım olsa o evi yakardım
O zamanlar içimdedir keşke kadının ağzına etseydim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…