Hemen hemen ayni yastami? Ben resit oldugumda sevgilim oldu bu bir. Oyle hergun hergun bulusmuyordum ve annem biliyordu cunku tanidikti guweniyorduk oyle serseri tiplerle isim yoktu. Kiz beni takmiyor annemi takmiyor diyorum. Essek olduk arkasinda yavas yavas develemeye.basladik. o donemlerde ne hatasi yaptim anlamadim? Bu arada evlimisiniz? 15 yasinizda bi kiziniz oldugunu dusunun erkek ortami fazla kaşar ortam fazla? Sizi saymayan biri? Sakin bana ben cocugumu oyle yetisriemem dost olurum sirdas olurum demeyin hepsini denedik cunku? Mesela siz olsaniz naparsiniz. Aaa kizimin serseri sewgilisi olmus getir tanistir mi dersin
Cok tesekkur ederim o guzel ve sakin yorumun icin. Bana moral verdin gercekten. Demekki 18 yasindaki genc kiz kadinlardan daha ii yorum yapabiliyormusDövmek her zaman daha çok azmasına sebep olur kendimden biliyorum. Düzgünce oturup konuşulmalı her zaman ve kim varsa dediğine önem verdiği o konuşmalı. Çok üstüne gitmeden ona kızmadan anlayışla bakarak suçlamadan. Kötü hissettirmemek kendinden nefret ettirmemek gerek. Herkes aynı şekilde ergenlik geçirmiyor kimi çok daha sessiz ve uslu olurken kimi dışarı çok yansıtıyor o yaşın verdiği birşey kendin için en doğru olan o sanıyorsun bende 18 yaşındayım daha 8 9 ay öncesinde böyleydim.
Estağfurullah kk kadınlarına laf söylemek ayıp olurda bence doğru olan bu teşekkür ederimCok tesekkur ederim o guzel ve sakin yorumun icin. Bana moral verdin gercekten. Demekki 18 yasindaki genc kiz kadinlardan daha ii yorum yapabiliyormus
Sabır gerek bikmadan konusacaksin. Herkesin ergenligi bir değil benim de kardesimle aramda 9 yaş var ben daha sakinim kardeşim biraz sinirli spora yazıldı çok faydasını gördü şimdi artık daha sakin mesela boş bir gününde yemeğe gitmeyi teklif et yada beraber pasta yapmayı hatta spora yazılın beraber.Ya eski ciktigim cocugu soyler bundan.bahsetmek istedim. Ayni evde yasiyoruz ama birbirimizi goremiyoruz bile. Suan pc basinda. Benimle kavga edince bana kufur edince anneme spyleyesim geliyo ama sonra olacaklar aklima geliyor aciyorum soyle mi yorum
Kardesjmde keske en azindan okusaydi hayatini kurtarsaydi. Okula gitmiyor ve buda onun disarida daha cok vakit gecirmesini sagliyor. Babam kucuktur calismasin diyor zaten calismakta istemiyor. Umarim duzelir. Benimle kavga edince bana kufur edince ya da anneme bagirinca icim gidiyor ve o fotografi babama gosteresim geliyor dayak yiyince akillancagini saniyorumÖf ben kendimi günahsız sanmıyorum hiç. Ayrıca 19 yaşındayım ve bir senedir sevgilim yok dediniz bu durumda pek reşit olmuyorsunuz. Olsanız bile herkesin ergenliği aynı şiddette geçmez. Kimi zor atlatır dövmekle ispiyonla ve utandırmakla sonuçlanmaz daha çok aileden kopar.
Ergenliğim benim de pis geçti, okuldan atılma noktasın geldim ortaokulda kötü bir arkadaşım da vardı, sigara da içmişliğim oldu, flörtleştiğimde. Lise döneminde o arkadaştan kurtulunca bir akıllandım kendime geldim. Ama o dönem annem beni dövse sövse, hakaret etse sanırım üniversiteyi kazanamazdım. Annem bir gün olsun yalanlarımı yakalasa da mahcup etmedi. Sadece dikkatli ol beni utandırma dedi, yine utandırdın beni ileride pişman olacaksın dedi.
Dövmek sövmek ispiyonlamak hiç çözüm değil.
Ayrıca kaşar tipli falan ne biçim laflar.
Herkes hata yapar ve ileride kendi çeki düzen verebilir.
Siz evli misiniz sormuşsunuz bana ama? Benden baya bir küçüksünüz ve evet evliyim ama kendi kardeşime de çocuğuma da kalkıp utandıracak şeyler yapmam. O da şu an kendini ispat aşamasında, hata ediyor belki ama abla olarak üstünüze düşen babanıza ispiyolayıp güvenini sıfırlamak ve aileden uzaklaştırmak değil. Sakinlikle anlayışla yaklaşmaz.
Kk kadinlarinin hepsine deil eli opulesi insanlarda var. Insanin miralini sifir yapanlardaEstağfurullah kk kadınlarına laf söylemek ayıp olurda bence doğru olan bu teşekkür ederim
Ablacim.denemedik mi beaa. Kumpir yemeye goturdum gecenlerde . Hadi sigara ver bana dedi. Bende yok getirmedim dedim. O da ofya o zaman nie cagiriyosun dedi kalkti yine arkadaslarinin yanina gttiSabır gerek bikmadan konusacaksin. Herkesin ergenligi bir değil benim de kardesimle aramda 9 yaş var ben daha sakinim kardeşim biraz sinirli spora yazıldı çok faydasını gördü şimdi artık daha sakin mesela boş bir gününde yemeğe gitmeyi teklif et yada beraber pasta yapmayı hatta spora yazılın beraber.
Kardesjmde keske en azindan okusaydi hayatini kurtarsaydi. Okula gitmiyor ve buda onun disarida daha cok vakit gecirmesini sagliyor. Babam kucuktur calismasin diyor zaten calismakta istemiyor. Umarim duzelir. Benimle kavga edince bana kufur edince ya da anneme bagirinca icim gidiyor ve o fotografi babama gosteresim geliyor dayak yiyince akillancagini saniyorum
Herkesin kendi fikri tabide yalnız sigara konusunda kocam bile önüme geçemedi benim bunuda belirtiyim fakat diğer konularda dediklerim azda olsa işe yarar en azından içtende olsa doğruyu bilir. Siz onla daha fazla ilgilenir beraber vakit geçirip aynı ortamlarda huzur bulmayı denerseniz diğer arkadaşlarından azda olsa uzaklaşır.Kk kadinlarinin hepsine deil eli opulesi insanlarda var. Insanin miralini sifir yapanlarda
Peki tm ama ben konusmayi deneyince benden uzaklasiyor. Annem kizim neden bize boyle davraniyorsun diyo s.gidin diyor. Biz daha ne yapalim. Diyorum o cocuk boyle boyle. Benden daha iyi taniyamazsin diyorDayak hiç bir zaman sonuç getirmez. Sana güveni kalmaz ve emin ol hepten dışarı yönelir ve ailesine sevgi duymaz. O süreçte aileye sevgi duyarsa yola geliyorsun.
Konuş, ama anlayışla empatiyle yaklaş. Sırrını saklayacağını ama o çocuğu gözünün tutmadığını söyle mesela.
Yani fotoğrafın elimde ama kimseye söylemeyeceğim seni seviyorum kardeşimsin ama o çocuk tekin değil. İleride ne yapacaksın bak gel en azından derslerine sarıl açıktan bitir üniversiteye git orada ortamın daha güzel olur falan gibi gibi...
Bizim ailede ergenlikte yakın yaşta kuzendik. Hepsi takdir alırdı ben şökle geçerdim falan. Sonra ama lisede akıllandım o arkadaştan uzak kalınca annem de anlayışlı olunca ve dershaneye falan hevesle gider oldum. Sonuçta hepsinden bir sene önce kazandım tüm sülale şaşırdı o kadar umutsuzlardı. Sen destek olursan geçirir bu süreci ama tehditle dayakla sadece kaybedersin onu
Benim 1 senedir sevgilim yok. Ayrica ben evde temizlik yaparken o disarlarda arkadaslariyla takiliyor. Ben hem okula hem ise giderken o evde pc basinda erkeklerle konusuyor. Ben bi aksesuara bile para vermezken o cesit cesit piercingler aliyor. ?
Biraz bos konusmussun. Neyse canim sen bi yorumlari okudun mu??????? Benim sevwgilim oldu evet ve Annem BILIYORDU tanidigimiz biri oldugu icin. Ben anneme babama saygisiz dawranmadim o niye davraniyor? Ben ev islerinde yardim ettim o niye etmiyor? Bende piercing yok onda niye var? He evet beni ornek aldi canim sende haklisin yaaaaAbla olmak zordur. Örnek alinan siz olursunuz. Siz bunu basaramamışşınız kusura bakmayın ama önünde sigara içen bi model varsa oda bunu yapar içme dersen de sende iciyorsun deme hakkina sahip. Seninde sevgilin olmuş facete resim paylasmayinca bu iyi bise mi sonucta gizli de olsa olan biseler var sen yine ona niye sevgilin var diye soramazsin. Senin yerinde olsam biseler yapmadan önce kardesimin beni örnek alacağını düşünüp ona göre davranırım sonra da onunla arkadaş olmaya çalışırım
Canım benim seni çok iyi anlıyorum.Hemen hemen ayni yastami? Ben resit oldugumda sevgilim oldu bu bir. Oyle hergun hergun bulusmuyordum ve annem biliyordu cunku tanidikti guweniyorduk oyle serseri tiplerle isim yoktu. Kiz beni takmiyor annemi takmiyor diyorum. Essek olduk arkasinda yavas yavas develemeye.basladik. o donemlerde ne hatasi yaptim anlamadim? Bu arada evlimisiniz? 15 yasinizda bi kiziniz oldugunu dusunun erkek ortami fazla kaşar ortam fazla? Sizi saymayan biri? Sakin bana ben cocugumu oyle yetisriemem dost olurum sirdas olurum demeyin hepsini denedik cunku? Mesela siz olsaniz naparsiniz. Aaa kizimin serseri sewgilisi olmus getir tanistir mi dersin
Sen nerden biliceksin umrumda olmadigini. Ben annemi babami uzmesini istemiyorm. Temizlik falanda yapmasin ben yaparim. Ona hizmet bile ederim. Ama yeterli serserilerle takilmasin.Bence kardeşinizle asıl derdiniz tam olarak bunlar.Yoksa hayırlı evlat olmama kısmı çok umrunuzda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?