- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
Simdi saglikli bealenicem ama kilomun cok takildigi yerde o taktigi yapicam.Görürsün ya şok diyetler yapma bence daha sağlıklı diyetler yap mesela ekmeği yeme ve gün içinde acıktığında havuç ye gerçekten iştahı kesiyor canım kendine de yazık etme güzel bak kendine :) sende azmedersen verirsin inşallah :)
Bende kefir mayaliyorum acikinca ara igunde baya tok tutuyoSlm hanımlar ben daha diyete başlamadım çarşamba başlayacağım inşallah hep beraber tabi.
Ben iki öğün yiyeceğim açıkınca da kendi yaptığım kefir i icmeyi düşünüyorum. Birde belki badem yerim 5 tane felan.
canım beni de listeye aldın mı :)Yarışma 15 mart 15 mayıs arası. Başlık yanlış olmuş. Adminler düzeltecekler.
Sevgili hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
15 Mart 15 Mayıs arası kilo verme yarışmamıza hoşgeldiniz
Kurallarımız basit
*Her cuma tartı günü olacak. İlk bildirim 15 martta yapılacaktır. Daha sonra cumaları devam edeceğiz. Bildirimler cuma saat 17.00 e kadardır. 17.00 den sonra gelen bildirimler KABUL EDİLMEYECEK VE KİŞİ LİSTE DIŞI KALACAKTIR.
*Her gün an az 2 litre su içiyoruz, SABAH KALKINCA DA BIR BARDAK SU OLMAZSA OLMAZ
*Saat 19:00'dan sonra yemek yasak, içecek serbest, onun dışında zararlı olan şeyler belli ama belli bir diyeti takip etmeyeceğiz , isteyen karatay isteyen dukan yapsın yeter ki sağlıklı bir şekilde gitsin kilolar
*Herkes 2 ay sonu için hedef belirleyip hedefine ulaşmaya çalışacak.
*Kilo hesaplaması: verilen kilo x 100 / başlangıç kilosu olacağı için adaletli bir sistem olacaktır.
15 MARTTA BİLDİRİMLERİMİZİ O GÜNKÜ KİLO VE HEDEF ŞEKLİNDE YAPALIM.
Evetttttt katılmak isteyenler.
15 martta alımlar bitecektir.
1. anka_misali
2.yesa
Evet ekleyeceğim 1. Sayfayacanım beni de listeye aldın mı :)
Ben sabah 10.00da 1 sa leslie 4 mil yaptım canımEvettttt kim kaç dakika hangi sporu yaptı hadi bakalım gelsin bildirimlerrrrrrr. Bu arada kızlar bildirimlerde beni etiketleyin lütfen arada kalmasın
Kahvalti 1 yumurta beyazı
2 dilim k.ekmegi az tulum peyniri,domates,1 hurma
Ara 1 mandalina, minik yarim muz
Aksam 1 kase yogurt corba,10 firin hamsi
2 ceviz
45 dk yürüdüm..temizlik
Bol su
3 mil bnde yapıyorum sonra da 15dk karın egz.süper oluyorMaşallah benimkinin 2 katı
Yarın 3 mil yapayım bari
Oyyyy durun karışacak böyle liste yapalım