15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

Sabah 2 yumurta yedim
1 dilim tb ekmegi kizarmis
Sekersiz cay

Oglen
Brokoli buharda pisirip yagsiz yigurtlayio yedim

Aksam
Yine brokoli haslayip yagsiz yiyecegim
En gec 6 da yemek yemeyi kesiyorum
Sekersiz kahve iciyorum sonrasinda

Eklentiler

• 20170314_143306.jpg
    20170314_143306.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 36
Kizlar ekmegi gunde kac dilim yiyosunuz ? Birde bu inmek istediginiz kilolari en son ne zaman gördűnűz tartida ????

Anka Anka bnde aranıza katılmak istiyorum!!yer varsa tabiiiii.
Şu an: 63.4 üm
hedefim: 57
2 ayda vermem gereken 6.4 kilo..

Ben de aksam 8 gibi giyebilecegim. Ton balukli salata olur mu ya. Ve galeta yiyorum.

Ben hiç ekmek yemiyorum çünkü 15 kilo vermem lazım :KK43: en son 1 buçuk sene önce gördüm yani evlenmeden doğum yapmadan önce :KK43:

Cok yakin bir zamanda gormussun 1.5 yil hic bir sey vucudun sahiplenmemistir bu kiloyu ☺ cabuk verirsin azmedersen
Benim jnmek istedigim kiloyu ben en son 12 13 yaslarinda gordum nerdeyse 20 yil once.
Aslinda bir 10kg yanliz vucudumun cok benimsedi etle kemigim gibi olan bir yag soz konusu o yuzden zor inerim saniyorum.
Cok zorlanirsam bu sefer azmedim sok diyetler yaparim artik

Ölmeden yine bi 55i goreyim

Slm hanımlar ben daha diyete başlamadım çarşamba başlayacağım inşallah hep beraber tabi.
Ben iki öğün yiyeceğim açıkınca da kendi yaptığım kefir i icmeyi düşünüyorum. Birde belki badem yerim 5 tane felan.

Cok yakin bir zamanda gormussun 1.5 yil hic bir sey vucudun sahiplenmemistir bu kiloyu ☺ cabuk verirsin azmedersen
Benim jnmek istedigim kiloyu ben en son 12 13 yaslarinda gordum nerdeyse 20 yil once.
Aslinda bir 10kg yanliz vucudumun cok benimsedi etle kemigim gibi olan bir yag soz konusu o yuzden zor inerim saniyorum.
Cok zorlanirsam bu sefer azmedim sok diyetler yaparim artik

Ölmeden yine bi 55i goreyim
Görürsün ya şok diyetler yapma bence daha sağlıklı diyetler yap mesela ekmeği yeme ve gün içinde acıktığında havuç ye gerçekten iştahı kesiyor canım kendine de yazık etme güzel bak kendine :) sende azmedersen verirsin inşallah :)

Ben spora gidiyorum bugün sporda zumba dersi var ve extra bi kaç hareket yapıcam yürüyüş mekik gibi bisiklet :) :KK49:

X