- 25 Ekim 2008
- 52.611
- 114.762
Ben de Karatay yapıyorum 12 kilo hedefim beni de yazar mısınız yarışa
Anka bende katılmak istiyorum yer varsa
Hoşgeldiniz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Karatay yapıyorum 12 kilo hedefim beni de yazar mısınız yarışa
Anka bende katılmak istiyorum yer varsa
Çok iyiSabah
1 haş. yumurta
3 zeytin
3 dilim peynir
tere, roka dereotu, nane
günkurusu
14.00
kefir
akşamada kuru fasulye
salata ayran
su 2 lt şimdilik
HoşgeldinYer var ise ben de basliyorum yarin bildirim yapatim kilo mu. Zaten 2 haftadir diyetteyim.
Tesekkur ederim ☺ kiloyu yarun mi bilfiricez cuma mi?Hoşgeldin
Hoşgeldiniz kızlar
Teşekkürler kızlarÇok iyi
Sabah 2 yumurta yedim
1 dilim tb ekmegi kizarmis
Sekersiz cay
Oglen
Brokoli buharda pisirip yagsiz yigurtlayio yedim
Aksam
Yine brokoli haslayip yagsiz yiyecegim
En gec 6 da yemek yemeyi kesiyorum
Sekersiz kahve iciyorum sonrasinda
Ben hiç ekmek yemiyorum çünkü 15 kilo vermem lazım en son 1 buçuk sene önce gördüm yani evlenmeden doğum yapmadan önceKizlar ekmegi gunde kac dilim yiyosunuz ? Birde bu inmek istediginiz kilolari en son ne zaman gördűnűz tartida ????
Ben hiç ekmek yemiyorum çünkü 15 kilo vermem lazım en son 1 buçuk sene önce gördüm yani evlenmeden doğum yapmadan önce
Görürsün ya şok diyetler yapma bence daha sağlıklı diyetler yap mesela ekmeği yeme ve gün içinde acıktığında havuç ye gerçekten iştahı kesiyor canım kendine de yazık etme güzel bak kendine :) sende azmedersen verirsin inşallah :)Cok yakin bir zamanda gormussun 1.5 yil hic bir sey vucudun sahiplenmemistir bu kiloyu ☺ cabuk verirsin azmedersen
Benim jnmek istedigim kiloyu ben en son 12 13 yaslarinda gordum nerdeyse 20 yil once.
Aslinda bir 10kg yanliz vucudumun cok benimsedi etle kemigim gibi olan bir yag soz konusu o yuzden zor inerim saniyorum.
Cok zorlanirsam bu sefer azmedim sok diyetler yaparim artik
Ölmeden yine bi 55i goreyim