Supersin canim
Eklemek isteyen listenin olduğu son mesajı alıntı yapacak baştaki ve sondaki quote kelimelerini silecek değil mi
Liste kaçta kapanıyor gece 00.00 da mi:)
Sabah 9 da kapatalım. Akşam spor yapıp sabah iş yerinden internete girenler olur belki
Listeye ekleyelim canım bunu anlayamadım ben. Sen şu kadar şunu yaptım diye ekle adını.
1 saat 15 dakika leslie 5 mil yaptım. ara vermeden 13 dakika falan dans ettim canım top 1 saat 28 dakika.
14 bardak su 2 bardak yeşil çay 2 fincan şekersiz türk kahvesi.
2 öğün ürün içiyorum birer bardak sütle(200 er kalori)
sabah ana öğünde beyaz peynir,2 haşlanmış yumurta ve ot kavurması yedim (500 kalori toplam)
ara öğünlerde 1 elma,bir avuç kuruyemiş ve üç kare bitter yedim
Canım 2 öğün yersem daha guzel kilo veriyorum2 öğün mu yapıyorsun canım
Yumurta sarisi neden yemedin zararli mi
Yoğurt ve balık yanyana yiyebiliyor.musun
Merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum sizlere kabul edermisiniz?
Canım 2 öğün yersem daha guzel kilo veriyorum
Öbür türlü sürünüyorum..
Yumurta hic yemiyordum..
Fark ettim ki yumurta sarisi bana agir geliyor ondan yiyemiyorum
O zaman beyazini yiyeyim dedim..
bazen zorlayıp yiyorum
Corbam henuz pisiyordu geç vakte kalmasin yemegim diye dunden kalan corbami içtim
O yuzden oyle oldu...
Suan icin sağlamım
Şuan hedeflediğim 10 kilo inşallah verebilirimTabii ki canim hedef nedir 2 ay icin
Şuan hedeflediğim 10 kilo inşallah verebilirim
13 mart spor listesi
Anka_misali : Leslie 3 mil
Yesa1 : Leslie 2 mil
Korhilalp: Leslie 4 mil
Marlin18; 12 bin adım yürüdüm
Herkes adını listeye ekleyip sporunu yazsın kızlar görelim kim neler yapmış.
Süpermiş:) bende kendimi tanıtayim ufaktan 23 yaşındayım şuan 70 kilo arasındayım yaklaşık 3 4 ayda 86 kilodan 66 ya düştüm fakat son zamanlarda aşırı derecede sağlıksız beslendim bide stres eklendi bunun yanına ve ben 4 kilo almış oldum. Sıfırdan başlamak istiyorum herşeye. İnşallah hepimiz istediğimiz hedeflere ulaşırızİnşallah canım 5 madde var sadece
1. Sabah kalkınca şu
2. 19.00 sonrası yemek yok
3. Günde 2 litre su
4. En az 15 dk spor
5. Her Cuma kilo bildirimi
Bu kadarcik:)
Bende şuan da 70 kiloyum yaklaşık 3 4 ayda 86
Süpermiş:) bende kendimi tanıtayim ufaktan 23 yaşındayım şuan 70 kilo arasındayım yaklaşık 3 4 ayda 86 kilodan 66 ya düştüm fakat son zamanlarda aşırı derecede sağlıksız beslendim bide stres eklendi bunun yanına ve ben 4 kilo almış oldum. Sıfırdan başlamak istiyorum herşeye. İnşallah hepimiz istediğimiz hedeflere ulaşırız