15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

Günaydın hanımlar!!
Dünkü menüm
Sabah 7.00 Karatay kahvaltısı
Öğle 12.30 1 kase şehriye çorbası 1 kase yoğurt.1 tabak taze fasulye
Akşam 16.30 da acıktım
6 bisküvi.1 hurma. 1 bardak süt.1kase çekirdek.4 çubuk kraker.1 avuç leblebi(amma yemişim )
Su 3 lt. Spor 1 sa tempolu yürüyüş
Dün sınav görevim vardı yemek yapamadım akşama yemeğim kalmayınca ne bulduysam yedim
Tabi dayanamayıp sabah tartıldım 100gr eksi görünce içim rahatladı.yoksa vicdan azabından mahvolurdum bugün

Kızlar bugün misafirlerim geliyor.yatılı ve kalabalık.spor fln yapamam bide cısslı menüler olacak.salı gününe kadar.inşallah diyetime devam edebilirim.ama koşuşturmacayla yakarım yediklerimi diye düşünüyorum. Salıdan itibaren sporuma kaldığım yerden devam inşallahh

Cok bir sey yememissin bence zaten arada bir sasirtmak da lazimmis
Yarin tarti gunu kilonu cok merak ediyorum ikimizin kilosu birbirine yakin

Annem geldi oglusumu bir hava alfirmaya cikardu bende kahve keyfi yapiyorum kizlar islerim bitti sayilir. Sizlerden burada ilan var mi ne yapiyorsunuz?
Bu hafta guruo uyelerin coguna yatili misafir geliyo sanirim ben dahil

Menüm
Sabah 6.30da 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.00 Karatay kahv.
Öğle 12.30 1 kase çorba.2 yum ile çılbır
Akşam 18.45
1 kase çorba.1 tabak mantar sote.yarım kase yoğurt.
1 avuç kuruyemiş.2 ceviz.çay
Su 2.5lt
Spor 7000adım

Kolay gelsin canım benim. Ben de çok yoğunum ya bahar temizliğine giriştim beceremiyorum da çocuklardan dağıttığımı toparlasam yetecek artık
Keşke bahar temizliğim olsa sabah 05.00 uyanıyorum dükkana gidiyorum akşam 19.00 çıkıyorum oradan spor spordan eve kolay gelsin canım benim 3 çocuk ile zor oluyordur Emin'im

Bugünki menüm berbat yerlerde kahvaltım klasik Karatay akşam 10 tane mercimek köftesi ve haydarispor olarak 45 dk ağırlık fazla yapmadım kitapçıya gitmem gerekiyordu

Her zamanki gibi süpersin canım afiyet olsun sporda çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…