- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
Süper bir paylaşım
Cok bir sey yememissin bence zaten arada bir sasirtmak da lazimmisGünaydın hanımlar!!
Dünkü menüm
Sabah 7.00 Karatay kahvaltısı
Öğle 12.30 1 kase şehriye çorbası 1 kase yoğurt.1 tabak taze fasulye
Akşam 16.30 da acıktım
6 bisküvi.1 hurma. 1 bardak süt.1kase çekirdek.4 çubuk kraker.1 avuç leblebi(amma yemişim )
Su 3 lt. Spor 1 sa tempolu yürüyüş
Dün sınav görevim vardı yemek yapamadım akşama yemeğim kalmayınca ne bulduysam yedim
Tabi dayanamayıp sabah tartıldım 100gr eksi görünce içim rahatladı.yoksa vicdan azabından mahvolurdum bugün
Canım çok büyük bir fark olmadı ama sporsuz vermek zormuş onu daha iyi anladım.spor yapsam 1 kg yakın giderdi eminimCok bir sey yememissin bence zaten arada bir sasirtmak da lazimmis
Yarin tarti gunu kilonu cok merak ediyorumikimizin kilosu birbirine yakin
Spor hizlandiriyo evet olsun yavas yavas veririz kalici olur. Benim de pek gitmedi bu hafta kg umCanım çok büyük bir fark olmadı ama sporsuz vermek zormuş onu daha iyi anladım.spor yapsam 1 kg yakın giderdi eminim
Aynen canım sıkıntı yok.veririz Allah ın izniyleSpor hizlandiriyo evet olsun yavas yavas veririz kalici olur. Benim de pek gitmedi bu hafta kg um
Canım çok yoğunum İnan bir türlü cevap yazamıyorumMiyav_su sen neden beğenip kaçıyon.
Kolay gelsin canım benim. Ben de çok yoğunum ya bahar temizliğine giriştim beceremiyorum da çocuklardan dağıttığımı toparlasam yetecek artıkCanım çok yoğunum İnan bir türlü cevap yazamıyorumsöz bundan sonra aktif olucam
Keşke bahar temizliğim olsa sabah 05.00 uyanıyorum dükkana gidiyorum akşam 19.00 çıkıyorum oradan spor spordan eveKolay gelsin canım benim. Ben de çok yoğunum ya bahar temizliğine giriştim beceremiyorum da çocuklardan dağıttığımı toparlasam yetecek artık
Keşke benim de bir iş yerim spor salonum olsaKeşke bahar temizliğim olsa sabah 05.00 uyanıyorum dükkana gidiyorum akşam 19.00 çıkıyorum oradan spor spordan evekolay gelsin canım benim 3 çocuk ile zor oluyordur Emin'im
Keşke benim de bir iş yerim spor salonum olsa
Her zamanki gibi süpersin canım afiyet olsun sporda çok güzelMenüm
Sabah 6.30da 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.00 Karatay kahv.
Öğle 12.30 1 kase çorba.2 yum ile çılbır
Akşam 18.45
1 kase çorba.1 tabak mantar sote.yarım kase yoğurt.
1 avuç kuruyemiş.2 ceviz.çay
Su 2.5lt
Spor 7000adım