15 gunluk detox + chloe ting

selam nasıl bir diyet bu?5 günde 5 kilo verilirmi bilmem ama verilirse çabuk alınır gibi geldi bana
Bir altta falan konusu bakabilirsin alanlar olmuş geri ama ben almadım 15 kilo verdim daha önce.. üstüne ikiz hamilelik ve tek doğum yaptım şuan yeniden başlıyorum 10 sene önce yaptıysam doğumlara kadar hiç almadım doğumdada az kilo aldım doğum sonrası süt olsun diye ve vitaminlerle şiştim

süpermiş o zaman bakıyorum hemen

süpermiş o zaman bakıyorum hemen
Doğumlara kadarda en az 5-6 yıl geçti almadım geri oyüzden tekrar bu diyete geldim ozaman 65 ten 47 ye düşmüştüm 50 de sabitlenmiştim şimdi 72.3 le başladım ilk gün 71.1 e düştüm hedef 55 kilo inşallah çabuk gider uzun uzadıya aylarca listelere uyabilecek bir insan değilim malesef

ben bu diyeti okudum şimdi fakat ben bunları uygulasam 5 kilo alırım. gerçekten verdiriyormu?

ben bu diyeti okudum şimdi fakat ben bunları uygulasam 5 kilo alırım. gerçekten verdiriyormu?
Azıcık şüphem olsa yapmam daha önce verdim şimdide buna geldim ben geri almadım 15 kiloyu çok uzun süre 2 kere doğum yapmasam almazdımda.. çok sabırlı olmadığım için beni o diyet paklar :))

gunaydin kizlar, prensesss016 canim super baslangic tebrik ederim '6 li rakamlari gorsen zaten devami gelir :) ayy ben goremedim bi diyeti nerde okudunuz gordunuz
Günaydın dün akşam 60,6 kiloyu gördüm tartıda mutluyum. sahursuz oruca devam. ben burda bulamadım google amcaya sordum ordan budum. 3 ana 3 ara öğünden oluşuyor. bana biraz fazla geldi. bence daha kilolu insanlar için bu liste mesela 100 kilo civarındakilere. onlar içinde diyetle 5 günde 5 kilo vermek çok değil

oo super sen 60 olmussun harikaa benim sabah 62ydi tam hala kiramadim su lanetii. aynen 5 gunde 5 kilo degilde su verilir. sonra geri 7 alinir o yuzden yavas yavas olsun ama kalici olsun maksat

oo super sen 60 olmussun harikaa benim sabah 62ydi tam hala kiramadim su lanetii. aynen 5 gunde 5 kilo degilde su verilir. sonra geri 7 alinir o yuzden yavas yavas olsun ama kalici olsun maksat
kesinlikle öyle. taşınma işlerin bitsin senide bekliyorum sahalara

kesinlikle öyle. taşınma işlerin bitsin senide bekliyorum sahalara
ben genede baya dikkat etmeye claisiyorum, dun oglen muzlu chia puding ara: 10 badem aksamda 2 tavuk sis ve 4 yk nohut yedim , bugun de oglen gene chia puding yedim ara: 1 armut aksamada balik sebze yiyicem ama yarin ve cuma yi bilemiyorum tasinma hengamesinde

çok iyi bi menü olmuş bence hiç kalorili bi yiyecek yok ve dengeli olmuş tebrik ederim

selm ben geldim. dün akşam 59,9 u gördüm çok mutluyum. tabi bunu dukan birama, sahursuz orucuma ve her akşam yaptığım eliptiğe borçluyum. bayramı 55 olurum sanırım.

Ben de dahil olmak istiyorum. Kilo 62 boy 159cm. hedef 15günlük 59. Cloe da yapsam süper olur aslında hep başlayıp yarım bırakıyorum. Normalde reformer pilatese başlamıştım ramazanda ara verdim. Bu süreçte yapabilirim bence tartımın pili bitti ama

Normalde diyetisyene de gidiyordum ara verdim listemi ve sonuçlarımı atabilirim. Benzer kiloda ve oranlarda olanlar faydalanmak isterse diye

Nasıl bir diyet peki paylaşabilir misiniz kaçırdım mı acaba

selam boylarımız aynı gibi bende 1,57. geçen hafta perşembe bende 62,9 kiloyum bu hafta 3 kiloya veda ettim. darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…