- 8 Aralık 2009
- 4.114
- 5.566
-
- Konu Sahibi britneyyyyy
evet bende öyle düşünüyorum. zaten eğer ramazanda da kilo veremezsem bayramdan sonra vay halimizemerhaba canim, super kilolar hedefler ayni daha ne olsun. Ben malesef oruc tutamiyorum ama Rabbim sizinkileri kabul etsin. hem if yapmis gibi olucaksin hemde daha cok aclik ile yag yakimin hizlanicak. super. 1 ana birazda ara ogunle yeterli proteini aldinmi miss gibi olur
oh miss gibi canim afiyt olsun, gunaydin ilk gunler alismasi zor olur ama alisinca cok guzel olur ozellikle mesura olarak cok incelirsin.selam, dün akşam tam istediğim gibi geçti sabah 62,5 olarak güne başladım
menüm
mercimek çorbası
tavuklu pilav
ayran
salata
ekmek veya pide tüketmedim sadece 2 dilim kemalpaşa tatlısı yedim. sonra yatana kadar su dışında birşey yemedim
ve yinne sahursuz akşam yediğimle devam ediyorum. sanırım artık yaptığım omad oluyor yani tek öğün beslenme
Acaba biraz spormu yapsan belki vücudunun harekete ihtiyacı vardır yediklerini yakabilmek için. mesela ben masa başı çalışıyorum bu yüzden azda yesem spor yapmayınca veremiyorum. ama akşamları 30-45 dk eliptik yapmak bana çok iyi geliyor ve daha fazla veriyorum.sabah bir tartidim ki 62.45 im simdide 62 direnc kilosu oldu, haftaya tasinma var ondan cok cok uyamiycam malum ama en kotu ayin birinden itibaren daha dikkat etmeye calisicam. Seker tuketmiyorum asla ve tketmedim 2-3 haftada, gec yemiyorum menu disinda pek yemiyorum ama yok veremiyorum saka gibi artik. kalktim yagli kahvemi iciyorum pek keyfim yok
gecen aya kadar salona gidiyordum su an hem cenaze hem haftaya basla bir sehre tasinicam diye salonu biraktim, yuruyus yapmaya calisiyorum ama oda yetersiz geliyor belliki bakalim su haftada gecsinde. Epiklik cok iyi bacak basen icin ozellikle evde yerim yok olsa alicam ama bilmiyorum en azindan insanin bahanesi olmuyor en kotu tv karsisinda yapabiliyo insanAcaba biraz spormu yapsan belki vücudunun harekete ihtiyacı vardır yediklerini yakabilmek için. mesela ben masa başı çalışıyorum bu yüzden azda yesem spor yapmayınca veremiyorum. ama akşamları 30-45 dk eliptik yapmak bana çok iyi geliyor ve daha fazla veriyorum.
ben eliptik bisikletimi salonun baş köşesine koydum inan böyle daha iyi tv izlerken nasıl geçiyor zaman anlamıyorsun. eskiden kaplı balkondaydı ama soğuklarda falan hiç canım istemiyordu çıkıp yapmak. sonra dedimki ya ben bunu yapmak istiyorum bu benim hobim aktivitem neden salonda durmasınki hemen yer açtım şimdi hep salonda gözümün önündegecen aya kadar salona gidiyordum su an hem cenaze hem haftaya basla bir sehre tasinicam diye salonu biraktim, yuruyus yapmaya calisiyorum ama oda yetersiz geliyor belliki bakalim su haftada gecsinde. Epiklik cok iyi bacak basen icin ozellikle evde yerim yok olsa alicam ama bilmiyorum en azindan insanin bahanesi olmuyor en kotu tv karsisinda yapabiliyo insan
çok iyi bir menü olmuş. kabağın muhteşem bi detoks etkisi var. daha önce 3 gün yapmıştım. afiyet olsun.sabah : yagli turk kahvesi
yesil smoothie
oglen: kinoali 2 yumurtali ispanak + yk yogurt
ara : 10 badem 4 cilek
aksam: kabak sote + yogurt olucak en gec 6 da yemeye calisicam gene
Allah affederde tartı affetmez :) boşver bişey olmaz telafi edersingunaydin kizceler, nasilsiniz nasil gidiyor? ben dunki menumu yedim, ama aksam daha sonrasinda waffle biskuvi de yedimallah affetsin artik ne diyim
gunaydin canim ne guzel - ile baslamissin yavas yavas olucak, ben tartilmadim sabah persembe tasinma fasli var bu hafta cok uyamam ama genede dikkat edicem sonrada gecen seneki listeme basliycam yaz geldi bile kilolar duruyo. canim uzun sure aclik var zaten ondan cok yedim diye dusunme ne guzel - olmusselam hayırlı hftalar diliyorum.
hafta sonu hiç fırsat bulamadım giremedim buralara.
cumartesi gecesi biraz fazla yedim ama. sahura kadar oturduk eşimle ve yedik malesef. dün akşamda abimlere iftara davetliydik oradada fazla kaçırdım. bu yüzden bu sabah tartıya korkarak çıktım. ama ben şok 61.9 ile başladım haftaya
cuma 62.5
pazartesi 61.9
çok daha iyi olabilirdi ama buna şükür diyorum en azından artı çıkmadım. şimdi bu hafta hedef koydum kendime. cuma günü 59 u görmek istiyorum. biraz çabalıycam bunun için bu hafta yoksa 55 hedefime ulaşamam. umarım herşey yolunda gider.
listesi paylaşırmısın sakıncası yoksa?bu güne kadar hiç liste kullanmadım. ama biliyomusun bi listeye bağlı olmak daha kalıcı ve hızlı sonuç veriyor bence.gunaydin canim ne guzel - ile baslamissin yavas yavas olucak, ben tartilmadim sabah persembe tasinma fasli var bu hafta cok uyamam ama genede dikkat edicem sonrada gecen seneki listeme basliycam yaz geldi bile kilolar duruyo. canim uzun sure aclik var zaten ondan cok yedim diye dusunme ne guzel - olmus
aslında çok iyi menün eğer gerçekten uyarsan yani dışına çıkmazsan böyle böyle gider sendendeben kahvemi ictim klasik, oglen nohut+1 dilim wasa + salata yiycem ara: 10 badem, aksamada sadece corba ve yogurt diye planliyorum umarim planlarimda bir degidiklik yasanmaz aksamdan sonra , niyet ettim kilo vermeye amin
tabii paylasirim ozelden atarim canim aslinad cok klasik sabah ya yumurta ya yulaf oglen protein salata aksam zeytinyagi ara ogun meyve badem. 15 gunluk olani yolluyorumlistesi paylaşırmısın sakıncası yoksa?bu güne kadar hiç liste kullanmadım. ama biliyomusun bi listeye bağlı olmak daha kalıcı ve hızlı sonuç veriyor bence.
çok teşekkür ederim bu detoks programımı? çok fazla yiyecek içermiyor. şimdi oruç tutuyorum ama elimin altında bulunsun. sen sonuç almışmıydın bu listeden?tabii paylasirim ozelden atarim canim aslinad cok klasik sabah ya yumurta ya yulaf oglen protein salata aksam zeytinyagi ara ogun meyve badem. 15 gunluk olani yolluyorum
aldim da ramazanda yapamazsin iste ramazandan sonra yaparsin canimçok teşekkür ederim bu detoks programımı? çok fazla yiyecek içermiyor. şimdi oruç tutuyorum ama elimin altında bulunsun. sen sonuç almışmıydın bu listeden?
ama gelmedi listen banaaldim da ramazanda yapamazsin iste ramazandan sonra yaparsin canim