- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Merhabalar, sizin boyunuza gore kilonuz iyiymis ama tani yag orani vs de cok onemli. Ben 1.71 im 5 ay oncesine kadar 58-59 dum gayet iyiydi goruntum ama aldigim kilolari yagdan ainca buyuk fark etti. BEnde 2 sene once 3 ayda 18 kilo vermistim guzel bir motivasyon ve ciddi bir diyetle. bakalim dilersen beraber yapabiliriz. Bu listede yediklerimiz vs cok onemli, normal detox gibi su yada eksi gormek degil tek amac, saglikli yag alarak vs yagdan kilo vermekki incelme daha cok olsun. Dilersen listeyi sanada paylasabilirim.Boyunuz kaç? Bide nasıl bir yağ yakın detoxu acaba?
Motive olmak çok önemli cidden herşey orda bitiyor. Beslenmeniz nasıl bilmiyorum ama motive olmaya odaklanın gidecek inşallahBende son 3 senemi istemedigim kilolarla geçirmiştim. Hamilelik emzirme dönemi derken. Az bir dikkat etmemle 10 kilo kadar fazlamı verdim. Hiç motive olamıyordum aslında. Sonra geçen yaz tatile gidicez diye biraz vermek istedim öyle öyle nedenler buldum kendime gitti şükür. 72-71 kiloydum şuan 59.9 boyum 1.75
Çok sevinirimMerhabalar, sizin boyunuza gore kilonuz iyiymis ama tani yag orani vs de cok onemli. Ben 1.71 im 5 ay oncesine kadar 58-59 dum gayet iyiydi goruntum ama aldigim kilolari yagdan ainca buyuk fark etti. BEnde 2 sene once 3 ayda 18 kilo vermistim guzel bir motivasyon ve ciddi bir diyetle. bakalim dilersen beraber yapabiliriz. Bu listede yediklerimiz vs cok onemli, normal detox gibi su yada eksi gormek degil tek amac, saglikli yag alarak vs yagdan kilo vermekki incelme daha cok olsun. Dilersen listeyi sanada paylasabilirim.
Bende azonce kiraz saplı çay içtim.ara: limonlu yesil cay
ozelden gonderdim canimÇok sevinirimevet kilo olarak normal belki ama yağ var maalesef. Ben varım beraber yaapalim.
Gunaydin canım bence çok güzel baslangicgunaydin. ilk gunlerde cok gitmesi normal tabi ama bir gunde 1.15
gunaydin, sen naptin ne durumdasin?Gunaydin canım bence çok güzel baslangic
Merhaba hosgeldijn tabikide senide listeye ekliyim dilersen guncel kkilonu ve hedefi bildireilirsen :)Merhaba ben de yarın sabah dahil olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?