15 Günde 3 Kilo Verdiren Liste...

teşkkürler cnm bende zeytini bırakıp yağsız peynir koyuyorum öğünlerime inciride kesiyorum. :18::18:

ay ne güzel canım ya valla ben bu 4 gün icinde hiç verememisim ya bugün tartıldım dayanamadım 4 gün geçmisti ve 4 günde 100 g vermisim yaaa bu hafta pek sporda yapamadım ondanmı aceba bilmiyorum ama temmuza kadar 6 kilo vermem lazım

6 kilo çok bişi değil aslında verilebilir zamanın da var çünkü
4 günde ne yedin en yemedin mesela onları yazar mısın

tabi canım yazayım mesela sabahları sadece 1 dilim ekmek kirbit kutusu peynir yiyorum salatalık domates falan arada 1 tane meyve ögle ya bir sebze yemegi ya çorba yada salata yine arada bir meyve aksamlarıda 4-5 kasık sebze yemegi 2 kasık pilav öyle tatlıyı kestim tuzu azalttım sporda yapıyorum

sempatik selam,

çok tebrik ederim!
ben de geçen sene doğum yaptıktan sonra diyetisyene gittim,buna benzer bir diyetle 22 kg verdim.Sıkılmadan diyete devam et,bu tip beslenmeyle süper kilo veriliyor.
bir de kilo kaybettikçe yanına sporu da eklersen sarkmayı önlersin,ben o kadar kilo vermeme rağmen spor yaptığım için hiç sarkmadım.
benim de 54-55 e düşmem lazım;son zamanlarda yeni ev,inşaat,taşınma stresi derken kilo vermek bir yana 60'a kadar çıktım,bu hafta reglim bitti,ben de başlayacağım en kısa zamanda..
diyet sonunda sana koruma programı verecek;eğer o korumaya uyar ve beslenme şeklini tamamen değiştirirsen gerçekten de eski kilona geri dönmüyorsun..
beslenme düzenini oturtmak şart.

ben zaten çok abartılı yemedim hiç bi zaman hatta diyetisyenim az yediğim için kilo veremediğimi söyledi
şimdi diyete uymaktan sıkıntı çekmiyorum benim tek sorunum iş yerine yemek getirmek zorunda olmam burdaki yemekler çok yağlı ve genelde kızartma türü şeyler
onun haricinde sıkıntım yok
şimdi rgl dönemim canım çok tatlı istiyo o kadar :)

aslında normalde yemişsin ama neden veremedin kilo anlamadım
benim yazdığım diyeti bi uygular mısın birebir
belki az yediğin için verememişsindir

evet az yediğimiz zaman kilo vermek daha zor..çünkü vücut azıcık fazla birşey görürse yağ olarak depoluyor..
ben şu an çalışmıyorum ama eğer öğle yemeğine vakti gidiyorsam kendime yağsız ton balıklı/ızgara ya da haşlama tavuklu bol yağsız salata yapıyordum..sosunu,tuzunu falan da işyerinde ayarlarsın..
evet benim de tatlı krizlerim oluyordu,diyetisyenim bana regl dönemim boyunca bir tane sütlü tatlı yememe izin veriyordu:)
bir şey daha öğretti bana,çok ta işe yaradı:yağsız süte (sıcak/ılık/soğuk) tarçın karıştırıp ara öğünlerden birinde (ben gece öğününde yapıyordum) 1 porsiyon meyve ile tüketiyordum,hala da tüketiyorum..
tarçın kan şekerini dengelediği için şeker krizlerini önlüyor
eğer sütü ananasla beraber tüketirsen karındaki yağları eritiyor;hatta bu haftasonu gazetede Taylan Kümeli de söylemiş aynı şeyi..gerçekten işe yarıyor.
kolay gelsin

benide alacakmısın grubuna
çok fenayım ben,nerden başlasam nasıl anlatsam
buda sana gelsin

mrb cnm.bende pazardan beri diyetteymm tabikide kendimce bir diyet ama seninkini çook beğendm bende yarından itibaren bundan yapcamm,fakat ben öğle yemeğini falan bazen kaçırıyorm yiyemiyorm ne yapmam gerek

benide alacakmısın grubuna
çok fenayım ben,nerden başlasam nasıl anlatsam
buda sana gelsin

gel anacım tabi ki
senin bebekten onra kilo alman çok normal tatlım
ben şimdilik 5 kilo verdim
millet destek olsun birbirine diye açtım topiği ama insanımız kolaya alışmış heralde mucize diyetle hemen kilolardan kurtulalım sen sağ ben selamet durumundalar
diyet yapmak istersen sana mail atayım canım listeleri yapamaya çalışırsın sende

bende durum idare eder durumda geç kilo veriyorum ama aç kalmadan besleniyorum zaten 1 kilo daha gitti 65.5 oldum 60 olsam süper olur ya :)

Günlük yaşama uygun,rahatça yapılabilir bir diyet bence.
O 10 günde 10 kilo diyetlerini falan sağlıklı bulan bir insan değilim zaten.
Bu hafta diyete başlamayı düşünüyorum bende.Bu liste aklımda bulunsun :)

Buarada canım sen kaç kilosun,hedef kilon kaç?

iş güç yoğunluğundan giremedim kızlar kusura bakmayın
ben başladığımda 78 kilo civarıydım şimdi 69-70 arası gidip geliyorum
65i görsem yeter bana boyum uzun kurtarır sanırım

diyete harfiyen uyamıyorum şu aralar o yüzden kilo vermem durdu ama almıyorum da şükür
sadece bi öğünde fazla yersem diğer öğünde daha az yiyorum
olabildiğince hareket ediyorum etmeye çalışıyorum daha doğrusu

canım paylaşımın için teşekkürler. hemen bu gün başlıyorum bu diyete ve platese ve koşmaya 20 kilocuk fazlalığım var biran önce verip bebiş sahibi olmak istiyorum şimdilik motivasyonum süper inşallah en kısa zamanda hepimiz isyediğimiz kiloya ulaşırız.

meraba diyet listelerini banada mail olarak atavilirmisin acaba bende uygulamaya başlıycam çokk sağlıklı bi diyete benziyo :)

bana da diyet listenizi mail atarsanız cok mutlu olurum :)

canım ilk listeni çok beğendim bende regl bittikten sonra başlamak istiyorum şuan 84 kg 70 görmek istiyorum şimdilik asıl hedefim 65... listenin devamı var mı yoksa sadece ilk ğpaylaştığın listemi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…