15 Günde 3 Kilo Verdiren Liste...

SemPatiK

2 İleRi 1 geRi...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
7.215
11
358
41
Ankara

kızlar Ankara'da özel bi diyetisyene gidiyorum bu 3. haftam totelde ilk hafta 1800 gr ikinci hafta 1200 gr verdim
diyetim klasik bi diyet sizlerler de paylaşmak istedim
diyetim her hafta değişiyor değiştikçe listeyi buraya yazarım uygulamak isteyenler benimle birlikte devam eder
bi kaç kişi olursak birbirimizi motive de etmiş oluruz

Son düzenleme:
ilk resimdeki menüyü uyguluyoruz diğerini daha sonra ki bi hafta uygulayacağız
menü küçük gibi görünüyor ama üzerine tıkladığınızda rahtça okunabilir

Son düzenleme:
Harikasın canım :) Evlenice 10 ayda 10 kilo almış ve yaz kapıya dayanmış olunca forumda en çok bu sayfaları gezer oldum :)) 2ayda 10 kilo vermem gerek ben seni takip edicem listeni değiştikçe paylaşırsan sevinirim :)

benim 3 haftam canım dün kontroldeydim güzel gidiyo şimdilik
ben her hafta değişen diyetimi yazarım mutlaka

slm canım ben de buna benzer bir diyet uyguluyorum.diyetisyen kontrollü değil kendimcediyetin değiştikçe bizimle paylaşır mısın canım??bu arada boyun ve klion kaç?ben 1.68 kiloyum 89.6 ile başladım 1 haftada 1.600 gitti şimdi 88im.yardımcı olursan sevinirim

ben kndi başıma beceremedim diyet yapmayı bi yerde hep bıraktım o yüzden gidiyorum diyetisyene
bu ilk hafta ki başlangıç diyetim
her çarşamba buraya yenisini yazarım mutlaka
benim boyum da senin kadar kilom şuan 72 75le başlamıştım

kahvaltımı yazayım hemen gelmişken
2 dilim çavdar ekmeği 1 kk peynir 1 küçük domates
bu arada önemli olan kahvaltıyı erken yapmak ben 8 de yapıyorum en geç kahvaltımı

ara öğün olarak 3 kayısı 1 bardak yarım yağlı süt

öğlen 1 kase çorba 2 küçük biber dolması yoğurt

kızlar günaydın
dün akşam yemeğimi yazayım ilk öncelikle
4 köfte
1 dilim çavdar ekmeği ve salata

yatmadan da 1 elma yedim

bugün kahvaltı da da
yağsız beyaz peynirli tost
şimdide yeşil çayımı içiyorum

ara öğün olarak 3 kayısı 1 bardak yarım yağlı süt

öğlen 1 kase çorba 2 küçük biber dolması yoğurt

canım bende ankaradayım.hangi diyetisyene gidiyorsun.ne kadar ödüyorsun acaba aylık?bende iyi bi diyetisyen arıyorum ankarada gitmek için memnunsan bana da bilgi verirsen çok sevinirim.çok diyetisyen dolaştım bıktım artık.
sevgiler;

diet map canım duygu hanım sahibi onunla görüşüyorsun
benim 3.haftam sıkıntı yaşamıyorum hiç aklıma bişi takılırsa açıp soruyorum hemen cana yakın birisi ben memnunum
aylık 250 tl normalde ama 3 aylık paket programı var onun aylığı 200 tlye geliyo
piyasaya göre çok uygun bence
çok araştırdım gitmeden önce genelde 400den açıyorlar ağızlarını

bı gorusmekte fayda var.tesekkur ederım canım.yarın bı arıyım bakıyım.

valla kızlar ben okadar çok diyet yaptım ki hepsi hikaye.. ne yerseniz yiyin önemli olan yakmak. enerji harcarsanız gidiyor kilocuklar

valla kızlar ben okadar çok diyet yaptım ki hepsi hikaye.. ne yerseniz yiyin önemli olan yakmak. enerji harcarsanız gidiyor kilocuklar

benim işim masa başında nerdeyse bütün gün oturuyorum ona rağmen 3 kilo verdim
ama dediğin gibi ye ye otur hareket yapma bi yere kadar sonra ben neden kilo alıyorum diye şikayet et

ben çok yürüyüş vs yapamıyorum ama köpeğim var onu dışarı çıakrtmak zorunda olduğum için ister istemez oturamıyorum
tüyleri de döküldüğü için sürekli bi temizlik halindeyim sanırım o yüzden de kilo vermem biraz daha kolay
bugün kontrolüm var bakalım ne kadar gitmiş bu hafta

selam kızlar ya bende diyet yapmaya çalışıyorum. belli bi listeye göre yapamıyorum. bende kendimce yediklerimi azaltıyorum. 3. gün oldu başlıyalı. 60 kiloyum boyum 1,60 3-4 kilo vermek istiyorum temuzda düğünüm var.

SABAH 1 DİLİM BUĞDAY EKMEĞİ 4 ZEYTİN BOL DOMATES SALATALIK MAYDANOZ VE ŞEKERSİZ AÇIK ÇAY EŞLİĞİNDE.

ÖĞLENDE İSE ÇOK AZ ÇORBA VE AZ ET YADA SEBZE YEMEĞİ EKMEK YOK

AKŞAM 5:30 6:30 ARASI 1 DİLİM EKMEK PEYNİR YADA ZEYTİN YİYORUM YANINDA YİNE SALATA.

EVE GİTTİĞİMDE YEMEMK İÇİN İŞYERİNDE YİYORUM EVEDEDE AKŞAM MEYVE YADA SALATA YİYORUM. BİDE YAĞSIZ 1 BARDAK SÜT.

ARALARDA KURU KAYISI YADA İNCİR YİYORUM BİKAÇ TANE.

Benim listemde bu kızlar umarım sonuç alırım

kolay gelsin canım bende buna benzer bi diyet yapıyorum tabi kendimce diyetisyene falan gitmedim bende 170 boyundayım ve 84 kilodayım diyeti 85.2 kilo ile basladım 1 haftadır uyguluyorum suan 2. haftamdayım çarşambadan çarşambaya tartılıyorum hedefim şimdilik 6 kilo vermek ama 64 kiloya düsene kadar devam edecem ayrıca hergün 30 dk kosu 40 dk plates 5 dk kondisyon bisiklete biniyorum insallah hepimiz ideal kilomuza ulaşırız diyetisyenin başka diyet listelesi verirse bizimle paylasırsan sevinirim,birbirimize destek vererek ilerlersek daha kolay verecegimize inanıyorum kızlar siz hangi yeşilçayı tercih ediyorsunuz poset çaylardanmı alıyorsunuz yoksa aktardan mı alıyorsunuz yazarsanız sevinirim bide şu form çayları nasıl aceba kullanan varmı varsa faydası varmı yokmu bi yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:

benim diyetim standart bi diyet zaten canım herkes uygulayabilir sende istersen benim listeme bakarak devam edebilirsin
form çaylarına gelinde diyetisyenim çok tavsiye etmedi en güzeli yeşil çay dedi
ben bol limonlu günde 2 yada 3 tane içiyorum
bu hafta 500 gr vermişim ama yürüyüş falan yapamıyorum maalesef
totalde 3.5 kilo gitti ölçüm yptık kas kaybı yok hepsi yağdan
psikolojik mi bilmem ama daraldım gibi geliyo

benim diyette zeytin yok mesela çok özledim tadını
sana tavsiyem incir yeme çok şekerli
bide ben mesela sadece kahvaltı da 1 dilim ekmek yiyen insandım şimdi günde 3 dilim ekmeğim var ve diyetisyenim ısrarla ekmek yemem için listeme her öğüne ekmek koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…