Harikasın canım :) Evlenice 10 ayda 10 kilo almış ve yaz kapıya dayanmış olunca forumda en çok bu sayfaları gezer oldum :)) 2ayda 10 kilo vermem gerek ben seni takip edicem listeni değiştikçe paylaşırsan sevinirim :)
benim 3 haftam canım dün kontroldeydim güzel gidiyo şimdilik
ben her hafta değişen diyetimi yazarım mutlaka
Eki Görüntüle 410727
kızlar Ankara'da özel bi diyetisyene gidiyorum bu 3. haftam totelde ilk hafta 1800 gr ikinci hafta 1200 gr verdim
diyetim klasik bi diyet sizlerler de paylaşmak istedim
diyetim her hafta değişiyor değiştikçe listeyi buraya yazarım uygulamak isteyenler benimle birlikte devam eder
bi kaç kişi olursak birbirimizi motive de etmiş oluruz
slm canım ben de buna benzer bir diyet uyguluyorum.diyetisyen kontrollü değil kendimcediyetin değiştikçe bizimle paylaşır mısın canım??bu arada boyun ve klion kaç?ben 1.68 kiloyum 89.6 ile başladım 1 haftada 1.600 gitti şimdi 88im.yardımcı olursan sevinirim
ara öğün olarak 3 kayısı 1 bardak yarım yağlı süt
öğlen 1 kase çorba 2 küçük biber dolması yoğurt
canım bende ankaradayım.hangi diyetisyene gidiyorsun.ne kadar ödüyorsun acaba aylık?bende iyi bi diyetisyen arıyorum ankarada gitmek için memnunsan bana da bilgi verirsen çok sevinirim.çok diyetisyen dolaştım bıktım artık.
sevgiler;
diet map canım duygu hanım sahibi onunla görüşüyorsun
benim 3.haftam sıkıntı yaşamıyorum hiç aklıma bişi takılırsa açıp soruyorum hemen cana yakın birisi ben memnunum
aylık 250 tl normalde ama 3 aylık paket programı var onun aylığı 200 tlye geliyo
piyasaya göre çok uygun bence
çok araştırdım gitmeden önce genelde 400den açıyorlar ağızlarını
valla kızlar ben okadar çok diyet yaptım ki hepsi hikaye.. ne yerseniz yiyin önemli olan yakmak. enerji harcarsanız gidiyor kilocuklar
Eki Görüntüle 410727
kızlar Ankara'da özel bi diyetisyene gidiyorum bu 3. haftam totelde ilk hafta 1800 gr ikinci hafta 1200 gr verdim
diyetim klasik bi diyet sizlerler de paylaşmak istedim
diyetim her hafta değişiyor değiştikçe listeyi buraya yazarım uygulamak isteyenler benimle birlikte devam eder
bi kaç kişi olursak birbirimizi motive de etmiş oluruz
kolay gelsin canım bende buna benzer bi diyet yapıyorum tabi kendimce diyetisyene falan gitmedim bende 170 boyundayım ve 84 kilodayım diyeti 85.2 kilo ile basladım 1 haftadır uyguluyorum suan 2. haftamdayım çarşambadan çarşambaya tartılıyorum hedefim şimdilik 6 kilo vermek ama 64 kiloya düsene kadar devam edecem ayrıca hergün 30 dk kosu 40 dk plates 5 dk kondisyon bisiklete biniyorum insallah hepimiz ideal kilomuza ulaşırız diyetisyenin başka diyet listelesi verirse bizimle paylasırsan sevinirim,birbirimize destek vererek ilerlersek daha kolay verecegimize inanıyorum kızlar siz hangi yeşilçayı tercih ediyorsunuz poset çaylardanmı alıyorsunuz yoksa aktardan mı alıyorsunuz yazarsanız sevinirim bide şu form çayları nasıl aceba kullanan varmı varsa faydası varmı yokmu bi yazarsanız sevinirim
selam kızlar ya bende diyet yapmaya çalışıyorum. belli bi listeye göre yapamıyorum. bende kendimce yediklerimi azaltıyorum. 3. gün oldu başlıyalı. 60 kiloyum boyum 1,60 3-4 kilo vermek istiyorum temuzda düğünüm var.
SABAH 1 DİLİM BUĞDAY EKMEĞİ 4 ZEYTİN BOL DOMATES SALATALIK MAYDANOZ VE ŞEKERSİZ AÇIK ÇAY EŞLİĞİNDE.
ÖĞLENDE İSE ÇOK AZ ÇORBA VE AZ ET YADA SEBZE YEMEĞİ EKMEK YOK
AKŞAM 5:30 6:30 ARASI 1 DİLİM EKMEK PEYNİR YADA ZEYTİN YİYORUM YANINDA YİNE SALATA.
EVE GİTTİĞİMDE YEMEMK İÇİN İŞYERİNDE YİYORUM EVEDEDE AKŞAM MEYVE YADA SALATA YİYORUM. BİDE YAĞSIZ 1 BARDAK SÜT.
ARALARDA KURU KAYISI YADA İNCİR YİYORUM BİKAÇ TANE.
Benim listemde bu kızlar umarım sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?