- 27 Ağustos 2014
- 861
- 376
- 323
böyle şok diyetlerden uzak durun diyetisyenler ayda 3 kilodan fazla vermeyin diyor...Merhaba gayet sağlıklı biçimde internetten araştırabilirsiniz şifa orucunu tutum tabi öyle kolay birşey değil ,ve çok dikkat lazım tehlikeli olabilir. ama inanaın yazılanlar uçuk geldi gerçekmi diye aç kalmayı göze aldım şok hergün 1 kg verdim ve müthiş bir huzur.. aslında hastalık için yapılan birşey yani eğer fazla kg varsa gidiyor yoksa sağlığınız düzeliyor kg gitmiyor
Ben de arastirdim da gercekten cok mantikli geldi. Benim de 12 kilo fazlam var ve bu orucu yapmak istiyorum fakat uzmandan destek alin diyorlar gerekirse gider alirim cunku ablamin dugunune 1 aydan az bir zaman kaldi ve benim bu kilolari vermem lazim. Nasil yapabiliriz. Ve yapmak isteyen varsa beraber baslayalim mi arkadaslar?
olur basliyalim ama nasil bi oruc ki bu? bi bilgin varmi?
bır donem kullandım bıraktıgun an gerı alıyorsunkızlar ben de herbalife diye bir ürün duydum kullanan var mı
mrb pek anlamadım ne kullandınMerhaba gayet sağlıklı biçimde internetten araştırabilirsiniz şifa orucunu tutum tabi öyle kolay birşey değil ,ve çok dikkat lazım tehlikeli olabilir. ama inanaın yazılanlar uçuk geldi gerçekmi diye aç kalmayı göze aldım şok hergün 1 kg verdim ve müthiş bir huzur.. aslında hastalık için yapılan birşey yani eğer fazla kg varsa gidiyor yoksa sağlığınız düzeliyor kg gitmiyor
aynı tarihlerde başlamışız nerdeyse deneyimlerinizi nereye yaıyorsanız takip etmek isterimBende 4 gündür kullanıyorum doksan kilodan seksenyedi kilo üçyüz grama indim. Her gün deneyimlerimi yazıyorum . blogspot. com. tr
Evet saçma ötesi.tüm yorumları okudum da, saçma sapan bir şey bu.
insan anatomisi hakkında zerre bilgisi olmadığı aşikar bu diyeti ortaya atanın.
bir de kendilerine yol açmak için dini kullanmışlar.
burada harcadığım zamana yazık.
Evet saçma ötesi.
70 kilo birinin günlük 1700 kalori ihtiyacı var diyelim. Sadece su içerek yaşasa 15 gün 15x1700= 25 bin kalori eder. Bu kalori kilosunu sabit tutması için gerekli. Her 7000 kalori bir kiloya tekabül ediyor. 25 bin / 7 bin kalori= 3,5 kilo kaybı yapar 15 gün sadece su ile yaşasa.
Kısaca hem sağlıksız hem de mümkün değil.
Yani sadece su ile bile 15 günde verilebilecek kilo 3,5. Bir de kalori alarak meyvesuyu falan, hiç ihtimal yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?