15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Evet Rabbim nasip ederse insaAllah normal istiyorum diger 2 dogumumda normal epudural anesteziyle yaptim sezeryandan korkuyorum;(( hakkimda hayirlisi olsun

Elle nasıl düzeltecek yaa benmki de ters hala bakalım ne zmn düzelecek
Ben de sezeryandan korkuyorum kesilmekten

Karnimin uzerinden ultrasyonla elle duzelteceklermis 37 haftayi bekliyoruz elle duzeltirken olurda suyum gelir bebege bisey olur diye o haftayi bekliyorlar acil sezeryan olabilirmisim ama elle duzeltmeyi kabul etmem bebegi tehlikeye atmak istemiyorum hayirlisi bekliyorum ins döner;(

BEN 38 HAFTADA DÖNEN YINE DUYDUM DERT ETME DAHA VAR BU DOKTORLARDA İNSANI STRESE SOKUYOR BANA DA 30 EKIME KADAR DOĞMAZSA 2 KASIMA KADAR BEKLERIM ODA SUYU IYIYSE YOKSA ALIRIM DEDI GECEN DOKTORUM

EPUDURAL NASIL ÖNERİYOR MUSUNUZ AKLIMDAN GEÇMİYOR DEGİL MALİYETLİ Mİ NASIL
Finlandiyada herkes epudural kullaniyor ben ve ablalarim epudural anestezi aldik her dogumumuzda. Benim suyum gelmisti sunni sanci verdiler bide anestezi aldim sukur guzel gecti dogumum öneririm yani. Maliyetini turkiyede bilmiyorum burda parasiz

bence cok erken degılmı ters olması bencce normal hepimizkı ters baksana
Ters olması sıkıntı değil şu an ama karnım o kdr sert oluo ki bi tarafta başı diğer yanda kıçı taş gbi geziyorum
Bazısı da sertlik erken doğum belirtisi filan dedi ama inş öle bişi olmaz

İnşallah dönerler ya Yaramazlar

bence cok erken degılmı ters olması bencce normal hepimizkı ters baksana
benimki dönmüş kızlar gecen hafta 34.haftadaydım detayı ultrasonda baktılar bebek dönmüş kafa aşağıda ayaklar yukarıda dedi doktorum doğum yoluna girmiş dedi bu hafta tekrar gideceğim bakalım ne dicekler

Finlandiyada herkes epudural kullaniyor ben ve ablalarim epudural anestezi aldik her dogumumuzda. Benim suyum gelmisti sunni sanci verdiler bide anestezi aldim sukur guzel gecti dogumum öneririm yani. Maliyetini turkiyede bilmiyorum burda parasiz
bende düşünüyorum doktorumla konusacagım bakalım hayırlısı ıle bu gunlerde gecer ınsallah geceler hiç çekilmiyor çünkü

Ters olması sıkıntı değil şu an ama karnım o kdr sert oluo ki bi tarafta başı diğer yanda kıçı taş gbi geziyorum
Bazısı da sertlik erken doğum belirtisi filan dedi ama inş öle bişi olmaz
benımkıde aynen öyle canım canımı bıle acıtıyor bazen yaramazım

maşallah bende cuma gidecegim sabırsızlandım şimdi

kızlar bi çok firma ücretsiz numune gönderiyo bilginiz olsun aklıma gelen her firmaya mail attım bakalım hangileri dönüş yapacak

arkadaşlar bez olarak slepyy dusunuyorum hem ucuz hem türk malı enıstemde fabıkasındacalısıyor üretıyorlar bana öneriyor ekonomık acıdan zorlanmak ıstemıyorsanız sıze de önerırırm haftaya gıdıp alacagım ılk bezımizı

KULLANAN VARMI CANIM ETRAFINDA NASIL KULLANIŞLIMI

Pazartesi günü çalışabilir raporumu aldım, bugün 32+2 olduk; inşallah problemsiz bir şekilde sağlıkla 37. haftaya kadar çalışabilirim.

Pazartesi günü çalışabilir raporumu aldım, bugün 32+2 olduk; inşallah problemsiz bir şekilde sağlıkla 37. haftaya kadar çalışabilirim.
hayırlı olsun canım bende cuma günü gidip alacagım muayene edıp verdı demı raporu ne gıbı seyler oldu meraklıyım bıraz bılgı verırısen sevınırım ınternette nts ye gırılır kan tahlılı dıyenler bıle var sende neler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…