Benm de öle bu zamana kdr 11 kilo aldm yüzümde bişi yok ama karnım kocamnbende 4 eylülde randevu aldim 32. haftasi oluyor. çalışabilir raporu alicam.
ama hiç halim yok yaa yüzüm sisikk.. heryerim dökülüyorrpamuk gibi oldum resmen
37. haftasi 9 ekime denk geliyor inş bi aksilik olmaz yaa..
Canim bildiğim kadarıyla uzman doktor imzası olması yeterli şehir ve doktor fark etmiyor çantası ben sordum chicconun çantasi benimde hoşuma gitti ama uni baby nin ürünleri daha güzel gibi şeyiyle birlikte indirime girimşte cantalar ondan kararsız kaldimBaşka ilde çalışabilir raporu alsak oluyor mu acaba dün müdür aradı ne zmn düşünüyorsunuz izni die 37 de dedim o da çalışabilir raporu istedi ama ben Dr a 32 den sonra gitmiş olcam ya nasıl olck bilemiyorum
Bebeğim de hala ters sürekli kendini dayıyo karnım taş gbi geziyorum
Doğum haberleri bi ay sonra başlar galiba kızlar Allah hepimizi hayırla kurtarsın inşallah bu arada alışveriş için liste atmaya çalışıyorum olmuo
Amin hepimizi inşallah. Benim birinci sezeryandı, geçen cuma çok yürüdüm, yürüyüş bebeğin dönmesine yardımcı oluyor, normal düşünüyorsanız bol bol yürüyün.rabbim sag salim kurtarsın cnm benım benımde haftaya kontrolum heyecanlandım sen doğum pozisyonunu almış deyince inşallah doğum haberlerımızıde verırırz bır gun o gün gelirde
CANIM SENINLE AYNI YIZ BENDE 4 EYLÜLDE ÇALISABILIR RAPORU ALACAGIM 9 EKIMDE ÇALISAMAZ BAKALIM HAYIRLISI DOKTOR MUAYENE SONUCU VERIYORMUS RISK VARSA VERMIYORMUS GALIBA İNTERNETTE OKUDUMbende 4 eylülde randevu aldim 32. haftasi oluyor. çalışabilir raporu alicam.
ama hiç halim yok yaa yüzüm sisikk.. heryerim dökülüyorrpamuk gibi oldum resmen
37. haftasi 9 ekime denk geliyor inş bi aksilik olmaz yaa..
ÇOK YÜRÜYOTUM EVIMDE TASINDI 2 HAFTADIR BAYA YORULDUM 4 EYLÜLDE DOKTORUM NE DIYECEK MERK EDIYORUM DOĞRUSU İNŞALLAH RİSK YOKTURAmin hepimizi inşallah. Benim birinci sezeryandı, geçen cuma çok yürüdüm, yürüyüş bebeğin dönmesine yardımcı oluyor, normal düşünüyorsanız bol bol yürüyün.
ben çok sistim öle.. balonlaştim doktorum ne diycek bilmiyorum...CANIM SENINLE AYNI YIZ BENDE 4 EYLÜLDE ÇALISABILIR RAPORU ALACAGIM 9 EKIMDE ÇALISAMAZ BAKALIM HAYIRLISI DOKTOR MUAYENE SONUCU VERIYORMUS RISK VARSA VERMIYORMUS GALIBA İNTERNETTE OKUDUM
NORMAL DÜŞÜNÜYORSUN DEY,L Mİ CNM ERKEN DEGİLMİ DÖNMESİ İÇİN DAHA BANA DA ŞİMDİDEN ÖYLE DEDİ 28 HAFTALIKKEN DOĞUMA KADAR DÖNER DEDI DOKTORUM TERS DURUYOR DEDI BEN ÖNCE ANLAMADIM NE DEMEK ISTEDIGINI SONRADAN ANLAMISTIMBiz 34+4 olduk bebegim ters pozisyondaymis doktor 3 hafta sonra gel elle duzeltelim dedi ama ben pek sicak bakmiyorum insaAllah duzelir sezeryandan cok korkuyorum;(((( hayirlisi bakalim
BENIM AYAKLARIM COK AZ ODA YORGUNLUKTAN SIZ SIZ OLUN HAMILELIKTE EV DEGISTIRMEYIN 7 KILO ALDIM AMA INAN BELIM KOPUYOR RISK VAR DER DIYE KORKUYORU BENDE 4 EYLULLDE TAM 32 YIM INŞALLAH İYİ HABERLERLE GELIRIZ KILO DA 7 KILO ALDIM SIMDILIK AMA SON AYLAR BAYA ALIRIM GİBİME GELIYORben çok sistim öle.. balonlaştim doktorum ne diycek bilmiyorum...
hiç kilo almiycaksin dedi aldım bile istemesemde çok aliyorum..
yürüyüş yetersizi buluyorum sanirim
çok şükür risk yok..
kilo riski var sadece
doktorla geçen ay konuşmuştuk.. 4 eylülde gel dediydi 32-1 oluyor o tarihte... bende oyle ayarladim.
evde kilo tartı varsa tartılırsın ben tartıyorum arada hastanede 1-2 kilo fazla gösteriyor ya.BENIM AYAKLARIM COK AZ ODA YORGUNLUKTAN SIZ SIZ OLUN HAMILELIKTE EV DEGISTIRMEYIN 7 KILO ALDIM AMA INAN BELIM KOPUYOR RISK VAR DER DIYE KORKUYORU BENDE 4 EYLULLDE TAM 32 YIM INŞALLAH İYİ HABERLERLE GELIRIZ KILO DA 7 KILO ALDIM SIMDILIK AMA SON AYLAR BAYA ALIRIM GİBİME GELIYOR
iş yerınde var evdede var ıkısıde aynı gösterıyor suan 60 kğ oldumevde kilo tartı varsa tartılırsın ben tartıyorum arada hastanede 1-2 kilo fazla gösteriyor ya.
ben 95 olmuşummiş yerınde var evdede var ıkısıde aynı gösterıyor suan 60 kğ oldumçok almak ıstemıyorum bebısılerımız alsn ınşallah
ben 95 olmuşummiş yerınde var evdede var ıkısıde aynı gösterıyor suan 60 kğ oldumçok almak ıstemıyorum bebısılerımız alsn ınşallah
Teşekkürler cnmCanim bildiğim kadarıyla uzman doktor imzası olması yeterli şehir ve doktor fark etmiyor çantası ben sordum chicconun çantasi benimde hoşuma gitti ama uni baby nin ürünleri daha güzel gibi şeyiyle birlikte indirime girimşte cantalar ondan kararsız kaldim
Elle nasıl düzeltecek yaa benmki de ters hala bakalım ne zmn düzelecekBiz 34+4 olduk bebegim ters pozisyondaymis doktor 3 hafta sonra gel elle duzeltelim dedi ama ben pek sicak bakmiyorum insaAllah duzelir sezeryandan cok korkuyorum;(((( hayirlisi bakalim
bence cok erken degılmı ters olması bencce normal hepimizkı ters baksanaElle nasıl düzeltecek yaa benmki de ters hala bakalım ne zmn düzelecek
Ben de sezeryandan korkuyorum kesilmekten
bebişlerimizin cnı sağ olsun veririz doğumdan sonra inşallah cnmben 95 olmuşumm
ay bende çok korkuyorum sezaryen olsun istemiyorum normal doğumu bende çok zor gözüküyüor Allahım hepimizi kucagina almaya nasip etsin...Elle nasıl düzeltecek yaa benmki de ters hala bakalım ne zmn düzelecek
Ben de sezeryandan korkuyorum kesilmekten
banada erken gibi geldi benim bildigim 38. haftaya kadar dönebiliyo bebeklerbence cok erken degılmı ters olması bencce normal hepimizkı ters baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?