15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

kızlar bende eylülün 21 nde rapor alacağım çalışabileceğime dair ama illa 37 haftaya kadar mı veriyo sadece üç haftalık vermez mi doktor 35 de izne ayrılsam

kızlar bende eylülün 21 nde rapor alacağım çalışabileceğime dair ama illa 37 haftaya kadar mı veriyo sadece üç haftalık vermez mi doktor 35 de izne ayrılsam
3 haftalık alabilirsin diye biliyorum canım bende öle alacam doktoruma sordugumda veririz demişti 3 hafta sonra tekrar gidip çalışamaz raporu alıyon zaten

3 haftalık alabilirsin diye biliyorum canım bende öle alacam doktoruma sordugumda veririz demişti 3 hafta sonra tekrar gidip çalışamaz raporu alıyon zaten
teşekkürler yardımcı olduğun için bir de belki bilgin vardır canım yada bilgisi olan birisi işyerinden ayrılacağım ancak doğum iznimi kullanıp ayrılmak istiyorum bu süre içerisindeki maaşımı devletten toplu olarak alıyorum diye biliyorum iş yerime böyle bir teklifte bulunsam kabul ederler mi onların ödemesi gereken bişey olacak mı ben doğum iznindeyken eğer olcaksa teklifimi kabul etmezler çünkü ve doğum iznindeyken maaşının 3/2 sini devlet toplu olarak veriyor ama sigorta ne oluyor iş yerimi yatırmak zorunda oluyor yada yatmıyor mu? ayy çok soru sordum k.bakma canım

Kızlar şimdi doktordan geldim. 31+3 günlüğüz. Kilo 2100 gr, boy:41 cm 2 hafta önde gidiyor, sağlığı gayet iyi dedi doktorum. Ama bu ay 4 kilo almışım, hedef 2 kiloydu. Haftada 3 gün 40'ar dk yürüyüş yap dedi, hamurişinden uzak dur dedi ki zaten yemiyorum. Bebek de bir ayda 1 kilo almış. Doğum pozisyonunu almış, ama sezeryan olacağım, ilki de sezeryandı. Pazartesi de son üç haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım.

estagfurullah canım bildiğim kadarıyla raporluyken senin sigortanın bi kısmını yatırmak zorunda çıkış veremiyo zaten raporun varken raporda 16 haftalık alıyon yani 4 ay gene senin sigortanı yatırmak zorunda bence durumun musaitse o 4 ayın sigortasını sen yatır çünkü rapor bittikten sonra 4 bine yakın para alıyon zaten tamamıda ödenmiyo diye biliyorum az bi rakam ödeniyo

hımmm anladım farklı şeylerde duymuştum o yüzden kafam çok karışmıştı ama çok yardımcı oldun bana teşekkür ederim

ayy Allah yardımcın olsun canım bol dinlenmek gerekiyor ama nerdeeee bende çalışıyorum zor oluyo yaa
aynen bazen izin almayı düşünüyorum ama bebek için geç alacağım çalışırken zor ama tek faydası bana şişkinliğim hiç yok çok şükür hareket ediyorum ondan iki durak yürüyorum ama zorrr az kaldı sabredelim yine

canım ben muhasebecilik yapıyorum şimdi şunu belirtim 3 haftalık diye değil zaten simdiki kanunlar nasıl bılmıyorum ama şu var sen çalıabilir raporu al 37 haftana kadar baktın dayanamıyorsun 35 haftanda git çalışamaz raporu al 3 haftan sadec doğumdan sonrakı döneme aktarılır bunu böyle biliyordum birkaç arkadaşa aynısını bende sordum bana böyle dediler

canım ben mali müşavire sordum raporlu ıken zaten siğortaya ücret ödenmiyor .senın çıkışın olmaz sigortalısındır ama raporlu sundur iş görememezlikten dolayı bunu iş yeri yatırmaz anne adayı bu süreyı doğumdan sonra borçlanıp yatıra bılır günüm olsun diye sigorta gününü borçlanırsın hatta bızde bır bayan doğum iznine ayrılmıştı o zamanda doğum izni 3 aydı bayan sigorta listesinde vardı ama maaş alanı boş du raporlu olduğundan dolayıı tahminime göre askeri ücretse sigortanız 3000 tl civarı para lacaksınız

rabbim sag salim kurtarsın cnm benım benımde haftaya kontrolum heyecanlandım sen doğum pozisyonunu almış deyince inşallah doğum haberlerımızıde verırırz bır gun o gün gelirde

Sağol canım bilgilendigin diyorum ben bayagi uzak kaldım tam olarak nedir emin değildim

canım başka bir işe mi geçeceksin? söylediğin durumu işyerin kabuş eder sanırm onlara bir maliyeti olmaması gerekiyor yanlış bilmiyorsam.ancak merak ettiğim madem ayrılacaksın neden 32 de çıkmıyosun izne

canım başka bir işe mi geçeceksin? söylediğin durumu işyerin kabuş eder sanırm onlara bir maliyeti olmaması gerekiyor yanlış bilmiyorsam.ancak merak ettiğim madem ayrılacaksın neden 32 de çıkmıyosun izne

evet öyleymiş canım öyle yapıcam artık

yok canım çalışmıycam artık bi süre evde boş oturmak istemiyorum çünkü hic alışkın degılım nereye kadar oyalanabilirsem kardır iki ay önceden çıkıp napıcam ben evde sonrada bebişimle vakit geçiririm

hmmm çok yardımcı oldun canım bana teşekkür ederim :)

ya arkadaşlar doğuma az kaldi yüzüm çok sisti yaa bide ellerim ayaklarim... :) 15 kilo aldim şimdiye kadarr

bende 4 eylülde randevu aldim 32. haftasi oluyor. çalışabilir raporu alicam.
ama hiç halim yok yaa yüzüm sisikk.. heryerim dökülüyorr pamuk gibi oldum resmen
37. haftasi 9 ekime denk geliyor inş bi aksilik olmaz yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…