Çoook teşekkür ederimCANIM NETTEN BAKTIM BİLGİLER BÖLE AMA SEN GENE GÖRÜŞ İSTERSEN
Açlık Kan Şekerinin 92 nin üzerinde olması uyarıcı bir faktördür.!!
50gr test için: 1.saat 140 ın altında olmalı
75 gr test için: 1. saat: 180 2. saat 153 ün altında olmalı
10ogr test için: 1. saat 190 2. saat 165 3. saat 140ın altında olmalı
inşallah normal çıkar canım kğ iyimiş benım mininğim kaç kilomoldu aacabaAynen 50 mg istedi doktor 12 de cıkacakmiş sonuç arayıp öğrenirim inş normal çıkar çünkü bugün eve dönüyorum tekrar gidemem
1950 imiş bebek iki gün önce
normal cnm benımkı 141 çıkmıştı 2. yuklemem normla çıkmıştı şükürKızlar açlık 81
Tokluk 133 netten baktm da Dr u arasam mı normal mi kaç olmalı
ben ev taşıyorum ınan öldüm artık yerlere yatadsım gelıyor rabbım yardımcımız olsunAYNEN BENDE OYLEYİM HİÇ KALKASIM YOK YEMEK BİLE ZOR HAZIRLIYORUM EV ZATEN ALMIŞ BAŞINI GİDİYO AYAKLARIM DAVUL GİBİ ZATEN ÇOK UYUŞUYO SAĞ SALİM ALAYDIM BEBEĞİMİ BENDE ÇOK SIKILDIM
Seni hiç düşünemiyorum zaten amin rabbim yardım etsin yaz günü hamilelik çok zormuş ciddenben ev taşıyorum ınan öldüm artık yerlere yatadsım gelıyor rabbım yardımcımız olsun
Haber ver bnainşallah normal çıkar canım kğ iyimiş benım mininğim kaç kilomoldu aacaba2 hafta sonra çalısabılır raporu almaya gıttığımde ögrenecegim
tabi canım veririrm 4 eylülde gideceğim çalışabilir raporu alıp 37 .haftada ayrılacagım sen nasıl yapacaksın iziniHaber ver bna
Cnmm
çalışabilir raporu almak zorundamıyız canım bende 35 te falan ayrılmayı düşünüyorumtabi canım veririrm 4 eylülde gideceğim çalışabilir raporu alıp 37 .haftada ayrılacagım sen nasıl yapacaksın izini
bendde kurban bayramında düşünüyorum izni bana kalsa devam ederimde eşim izin vermiyo bakalım artıkBen 9 ekimde düşünüyorum izni cnm sağlığım müsade ederse 37 ye kdr
TABİ ALMAK ZORUNDAYIZ İZNİMİZİ AKTARA BİLMEK İÇİN DOĞUMDAN SONRAYA 32 HAFTADA TAM RAPOR ALIRSIN ÇALISABİLİR RAPORU SONRADA 37 DE İZNE AYRILIRSIN GİDER ÇALIŞAMAZ RAPORU ALIRSINçalışabilir raporu almak zorundamıyız canım bende 35 te falan ayrılmayı düşünüyorum
BENDE OYLE EKIMDE ALACAGIM CNM Bİ AKSILIK ÇIKMAZSABen 9 ekimde düşünüyorum izni cnm sağlığım müsade ederse 37 ye kdr
CANIM DİYELIM BU GÜN TAM 32 OLDUN YA GİDİP ALIYORSUN DOKTORUMLADA KONUSTUM 4 EYLÜLDE HESAPLADI TAM 32 OLUYORUZ GEL MUAYENENI OL ZATEN VERİYORUZ RAPOR DEDİ YA ÇALISABİLİR ÇALISAMAZ IKISINDEN BIRINI ERKEN DOĞUM RİSKİ YOKSA VERECEK RAPOR32 den sonra mı almak lazm çalışabilir raporu
Almasak olmuo mu
CANIM 32 DE ÇALISABILIR RAPORU AL BAKTIN SONRA DAYANAMIYORSUN GİT 35 DE ÇALISAMAZ RAPORUNU AL 3 HAFTAN DOĞUMDAN SONRAYA AKTARILIRçalışabilir raporu almak zorundamıyız canım bende 35 te falan ayrılmayı düşünüyorum
Ben de 27 ağustos perşembe son üç haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım. 2 Ekim'e kadar çalışacağım. Bir de 11 gün yıllık iznim var;5 gününü bayram sonrası 6 gününü de 7 eylülde kullanacağım; yani bayramdan sonra işe dönmeyeceğim.BU ARADA ARKADAŞLAR ÇALISABILIR RAPORU ALDIGINIZ ZAMAN RAPORUUN ASLINI RESMİ MUHASEBECINIZE VERIYORSUNUZ FOTOKOBISI SIZDE KALACAK RAPORU ALDIĞINIZ TARIHDE GECERLİ 3 GÜN İÇİNDE VERMENİZ ŞART
bende 9 ekımde senden bır hafta sonra izine ayrılacağım kısmetse cnm ama benım yıllık ızın yok bayramd a bır hafta tatılım o kadar keske bende yıllık izin kullansadım bbu durumda ıyı olurduBen de 27 ağustos perşembe son üç haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım. 2 Ekim'e kadar çalışacağım. Bir de 11 gün yıllık iznim var;5 gününü bayram sonrası 6 gününü de 7 eylülde kullanacağım; yani bayramdan sonra işe dönmeyeceğim.
ayy Allah yardımcın olsun canım bol dinlenmek gerekiyor ama nerdeeee bende çalışıyorum zor oluyo yaadikkat etmenı önerırrım kontrollere sık gıt bol bol dınlen gerekırse yat bende evımı taşıyoruz bu aralar öyleyım bı tasıma ıslemı bıtse sureklı dınleneceğim ınan mumla arıyorum dınlenmeyı çalısıyorumda aksam da evı topluyorum 22:00 lara kadar artık belım kopuya korkuyorum rabbım esırgesın bebeğimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?