15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Çoook teşekkür ederim
Anormal bi durum yok galiba yani inşallah
Yine arıcm Dr u öğleden sonra

Aynen 50 mg istedi doktor 12 de cıkacakmiş sonuç arayıp öğrenirim inş normal çıkar çünkü bugün eve dönüyorum tekrar gidemem
1950 imiş bebek iki gün önce
inşallah normal çıkar canım kğ iyimiş benım mininğim kaç kilomoldu aacaba2 hafta sonra çalısabılır raporu almaya gıttığımde ögrenecegim

AYNEN BENDE OYLEYİM HİÇ KALKASIM YOK YEMEK BİLE ZOR HAZIRLIYORUM EV ZATEN ALMIŞ BAŞINI GİDİYO AYAKLARIM DAVUL GİBİ ZATEN ÇOK UYUŞUYO SAĞ SALİM ALAYDIM BEBEĞİMİ BENDE ÇOK SIKILDIM
ben ev taşıyorum ınan öldüm artık yerlere yatadsım gelıyor rabbım yardımcımız olsun

çalışabilir raporu almak zorundamıyız canım bende 35 te falan ayrılmayı düşünüyorum
TABİ ALMAK ZORUNDAYIZ İZNİMİZİ AKTARA BİLMEK İÇİN DOĞUMDAN SONRAYA 32 HAFTADA TAM RAPOR ALIRSIN ÇALISABİLİR RAPORU SONRADA 37 DE İZNE AYRILIRSIN GİDER ÇALIŞAMAZ RAPORU ALIRSIN

32 den sonra mı almak lazm çalışabilir raporu
Almasak olmuo mu
CANIM DİYELIM BU GÜN TAM 32 OLDUN YA GİDİP ALIYORSUN DOKTORUMLADA KONUSTUM 4 EYLÜLDE HESAPLADI TAM 32 OLUYORUZ GEL MUAYENENI OL ZATEN VERİYORUZ RAPOR DEDİ YA ÇALISABİLİR ÇALISAMAZ IKISINDEN BIRINI ERKEN DOĞUM RİSKİ YOKSA VERECEK RAPOR

BU ARADA ARKADAŞLAR ÇALISABILIR RAPORU ALDIGINIZ ZAMAN RAPORUUN ASLINI RESMİ MUHASEBECINIZE VERIYORSUNUZ FOTOKOBISI SIZDE KALACAK RAPORU ALDIĞINIZ TARIHDE GECERLİ 3 GÜN İÇİNDE VERMENİZ ŞART

BU ARADA ARKADAŞLAR ÇALISABILIR RAPORU ALDIGINIZ ZAMAN RAPORUUN ASLINI RESMİ MUHASEBECINIZE VERIYORSUNUZ FOTOKOBISI SIZDE KALACAK RAPORU ALDIĞINIZ TARIHDE GECERLİ 3 GÜN İÇİNDE VERMENİZ ŞART
Ben de 27 ağustos perşembe son üç haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım. 2 Ekim'e kadar çalışacağım. Bir de 11 gün yıllık iznim var;5 gününü bayram sonrası 6 gününü de 7 eylülde kullanacağım; yani bayramdan sonra işe dönmeyeceğim.

bende 9 ekımde senden bır hafta sonra izine ayrılacağım kısmetse cnm ama benım yıllık ızın yok bayramd a bır hafta tatılım o kadar keske bende yıllık izin kullansadım bbu durumda ıyı olurdu

ayy Allah yardımcın olsun canım bol dinlenmek gerekiyor ama nerdeeee bende çalışıyorum zor oluyo yaa

kızlar merhaba bişey soracam bebek bakım çantası unı baby ve chicco arasında kararsız kaldım ikiside indirime girmişte alacam ama hangisi karar veremedim sizler aldınızmı veya hangisini tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…