15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Kızlar ayaklarım çok şişmeye başladı ya 1 numara büyüdü sizinde böylmi artık hareketlerimde yavaşlama başladı kendimi çok ağır hissediyorum

Sorun olacağını sanmıyorum canım ya olsa doktor istemezdi bence şeker yuklemesindede korkulacak bişey yok ben sadece çok acıktım onun dışında bi sorunum olmadi

Başlarda oluo o tarz şeyler sonra düzelir cnm benm de 12 gün geride idi sonra 5 e düştü şimdi ise bu cıktı ya
Ben de yüklemek zorunda kaldım bebek de karnım da iri su da cok
Sebep arıo dr

Sorun olacağını sanmıyorum canım ya olsa doktor istemezdi bence şeker yuklemesindede korkulacak bişey yok ben sadece çok acıktım onun dışında bi sorunum olmadi
Gec oldu ya ondan öle düşündüm ya bebeğe sabah sabah şeker vercem
Şimdi yoldayım hastaneye gidiyorum

Bende yüklettim canım sorun olmadı sadece uzun süre aç kaldığın için tansiyon düşebiliyo tek gitmeseydin
9.15 de parmaktan aldı
Sonra içirdi bi bardak şekerli su
10.15 de kolumdan alacakmış
Kaynanamla geldim
İnş sorun yoktur ya
Bebeğin kaç kilo senin cnm

9.15 de parmaktan aldı
Kaynanamla geldim
İnş sorun yoktur ya
ÇIKMAZ İNŞALLAH SORUN CANIM BEN 3 SEFER VERMİŞTİM KAN 2 HAFTA ÖNCEYDİ KONTROLUM 1030 GR DI SENİNKİ KAÇ KİLO

canım suyu fazla ise şeker yüklemesi istemesi normal cünkü öyle bir durumda suyu d a fazla oluyormuş benım ılk 141 miş sonrakı 100 mğ şeker normal çıktı ama yine dikkat et dedi 27 haftaydı kılo 1337 kğ dı şimdi yarın 30 hafta tam oluyor kaç bilmiyorum kilosu evet deva hastanesını biliyorum orayıda ıyı söylüyorlar yaptırmanda bı sakınca yok 28 dolsa bile

9.15 de parmaktan aldı
Kaynanamla geldim
İnş sorun yoktur ya
sana 50 mğ yapıyor o zaman canım sonuç ögleye kalmaz alırsın inşallah düşük normal cıkar çıkmazsa 100 mğ ister testi yada dıyet yazar ama içini ferah tut bebeğin kaç kğ mış muayene oldun m u

kızlar benimde çok ağrım oluyo bazen birden sancı giriyor yürüyemeyecek duruma geliyorum ağlıyorum hatta ağrıdan biraz sürüyor sonrasında da sertleşme oluyor nedeni nedir acaba?
dikkat etmenı önerırrım kontrollere sık gıt bol bol dınlen gerekırse yat bende evımı taşıyoruz bu aralar öyleyım bı tasıma ıslemı bıtse sureklı dınleneceğim ınan mumla arıyorum dınlenmeyı çalısıyorumda aksam da evı topluyorum 22:00 lara kadar artık belım kopuya korkuyorum rabbım esırgesın bebeğimizi

Aynen 50 mg istedi doktor 12 de cıkacakmiş sonuç arayıp öğrenirim inş normal çıkar çünkü bugün eve dönüyorum tekrar gidemem
1950 imiş bebek iki gün önce

Normal olması için kaç çıkması lazım
Ne zmn gideceksin hastaneye
Dr çok ilgilendi beğendim

bende 36 gıyıyordum 37 oldu hıc halım yok ama yoruldum ve sıkıldım bu halımden
AYNEN BENDE OYLEYİM HİÇ KALKASIM YOK YEMEK BİLE ZOR HAZIRLIYORUM EV ZATEN ALMIŞ BAŞINI GİDİYO AYAKLARIM DAVUL GİBİ ZATEN ÇOK UYUŞUYO SAĞ SALİM ALAYDIM BEBEĞİMİ BENDE ÇOK SIKILDIM

Aynen 50 mg istedi doktor 12 de cıkacakmiş sonuç arayıp öğrenirim inş normal çıkar çünkü bugün eve dönüyorum tekrar gidemem
1950 imiş bebek iki gün önce
ay benimki çokmu zayıf acaba doktor iyi demişti ama hatta 5 günde önden gidiyodu merak ettim şimdi

Kızlar açlık 81
Tokluk 133 netten baktm da Dr u arasam mı normal mi kaç olmalı

CANIM NETTEN BAKTIM BİLGİLER BÖLE AMA SEN GENE GÖRÜŞ İSTERSEN
Açlık Kan Şekerinin 92 nin üzerinde olması uyarıcı bir faktördür.!!

50gr test için: 1.saat 140 ın altında olmalı

75 gr test için: 1. saat: 180 2. saat 153 ün altında olmalı

10ogr test için: 1. saat 190 2. saat 165 3. saat 140ın altında olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…