- 29 Ekim 2014
- 393
- 140
- 53
Evet cnm herseyi hazırlamak lazım benim yalancı sancılarım bile basladı :)doktorlar o aydan sonra her an olabilir gibi mi görüyor acaba :)abartıya aşırıya kaçmay agerek yok bence önemli şeyleri almak daha doğru:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm herseyi hazırlamak lazım benim yalancı sancılarım bile basladı :)doktorlar o aydan sonra her an olabilir gibi mi görüyor acaba :)abartıya aşırıya kaçmay agerek yok bence önemli şeyleri almak daha doğru:)
Yalanci sancilar derken nasil oluyor tarif edebilir misinizEvet cnm herseyi hazırlamak lazım benim yalancı sancılarım bile basladı :)
Belde kasıklarda hafif agrı oluyor cnm cok sürmüyorYalanci sancilar derken nasil oluyor tarif edebilir misiniz
rabbım kurtarsın bizi zamanı geldiğinde canım bende simdilik yok sancı ama her halde ileri ki ikinci haftada başlar diye düşünüyorumEvet cnm herseyi hazırlamak lazım benim yalancı sancılarım bile basladı :)
İnşallah cnm sag saglim kavusuruz bebişlere bnmde daha yeni basladı sancılar ama rahimde cok baskı oluyor sürekli tuvalet hissi oluyor :))rabbım kurtarsın bizi zamanı geldiğinde canım bende simdilik yok sancı ama her halde ileri ki ikinci haftada başlar diye düşünüyorum
Ben istiyordum o erken diodu ama zaten tek cocuk düşünüyorduPlansız bir gebelik miydi bu, ikiniz de istemediniz mi peki?
Ben aldım bişilerAlışverişe başladınız mı kızlar :) Doğum çantası ve bebişlerin diğer ihtiyaçları için?
Ben de de öle yaa wc sık gitme yine başladı bi de akıntı başladı ya ne güzel rahattımİnşallah cnm sag saglim kavusuruz bebişlere bnmde daha yeni basladı sancılar ama rahimde cok baskı oluyor sürekli tuvalet hissi oluyor :))
Liste yaptım ben kendimce cnm müsait zamanda yazarımKızlaarr bebişler ve kendiniz için hazırladığınız alısveris listeniz varmıı bebegin kıyafet dışındaki bakım ürünleri bezi vs. Kendim içinde hastaneye götrceklermi almak istiyorum hafta sonu yardımcı olurmusunuz bana aklınıza geleni yazın lütfeeenn
GeCe cok zor oluyor cnm uykudan uyanıp wc gidiyorum bişey yok oturup aglamak geliyor içimden sıcaklardan zaten zar zor uyuyorum bide böule olunca sinirleniyorum haliyle :))Ben de de öle yaa wc sık gitme yine başladı bi de akıntı başladı ya ne güzel rahattım
Tm cnm tesekkürler simdiden :)Liste yaptım ben kendimce cnm müsait zamanda yazarım
bendede oyle lavaboda agrı oluyor zannedıyorum doğuracagım korkmaya başladım bu normal mı yoksa erken doğum riski filan olmaz demiİnşallah cnm sag saglim kavusuruz bebişlere bnmde daha yeni basladı sancılar ama rahimde cok baskı oluyor sürekli tuvalet hissi oluyor :))
İki kademeli yüksekliği ve üzerinde alt değiştirme bölümü vardı, markasını hatırlayamadım şimdi.Park yatak hsngi model aldiniz ,o kadar cok model var ki hangisi iyi bilemedim
Yok canm bebegin yeri daralıyor o yüzden baskı yapıyor rahime benimde agrım oluyor ama bi sorun yok cok şükürbendede oyle lavaboda agrı oluyor zannedıyorum doğuracagım korkmaya başladım bu normal mı yoksa erken doğum riski filan olmaz demi
nir an korkmustum inan içimi rahatlattın sağolYok canm bebegin yeri daralıyor o yüzden baskı yapıyor rahime benimde agrım oluyor ama bi sorun yok cok şükür
Korkutma cnm öle kendni içini ferah tut Allah ın izniyle bişey olmaz gününde gelirler inşallah :)nir an korkmustum inan içimi rahatlattın sağol
inşallah canım hepimizki gününde ve sağlıklı gelirler inşallah:)Korkutma cnm öle kendni içini ferah tut Allah ın izniyle bişey olmaz gününde gelirler inşallah :)
canım bende bugün doktora gittim şeker yüklemesi yaptırmayacağım dedim doktorum sen bilirsin dedi...idrar kan ve büyük abdest tahlili verdim mikrop çıktı yine ilaç yazdı 2 tane inşallah ishalim geçer yaaa....buarada bebek 6 gün karın çapı geriden geliyor bu ay doktor sorun olmaz dedi ama canım sıkıldı inşallah gerilik fazla olmaz böyle bir sorun yaşayan varmı?Kızlarrr dün Dr a gittim suyun fazla dedi ya şeker yüklemesi istedi ama artık 28. Haftayı gectim acaba zararı olur mu
İki aydır ilk defa gördüm bebeği
ALY92 deva hastanesine gittim çok beğendim
Eğer burda olursam yarın gidip yaptırmayı düşünüyorum şeker
Acaba seker çıkanlar bebeklerinin kiloları kaç