Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet yanlış yapmışım.düzeltim dedim değişmedi.yeniden deniyecem.bakalım.ama nsl değiştiğini anlatan bir taslak varsa ordan deniyim.belki doğru yaparım ezgicim

evet orayı düzeltmişsin , kilo kısmının üstünde seçenekler var, sen bu sefer weight chage'i işaretlemişsin 'weight' seçeneğini işaretle, birim de kilogram olsun.

tamam canım 86.8 senin başlangıç kilon haftaya listeye girersin

canım sende haftaya listeye gir ilk haftadan kilo vermeden listeye girme olur mu canım kaydirigubbakcemile3

elifezgi ben diyet yapmıyom sadece az yiyorum ondan yediklerimi yazmıyorum herşey yiyom çünkü ama az yediğim için ve ekmeği azaltığım için her hafta kilo veriyom zemuszemus bi de 1. sınıf okutuyorum ya onlar beni çok yoruyo hep ayaktayım baya faydası oluyo delikafadulden

mushu nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:

ama çok gizemlisin aynalar örtmenim:1ninca:
ben merak ediyom ne yiyon ne içiyon nere gidiyon nasıl sipor yapıyon
bir de çok duygusal olduğunu düşünüyorum...bişey derim motivasyonunu bozarım diye de korkuyom. tamam sen istediğin gibi davran kendini iyi hissediyorsan buraya yazma ama insan yediklerini falan yazmaya başlayınca daha çok dikkat ediyor.

Artık benimde bir çizelgem var. İnşaALLAH kurbağam'ın bi gün 58 e zıpladığını da görürüm :) (amin)

14. TAKIM 175. ETAP

aynalar ( 103,7 / 102,6 / 1,1 / 1,06% )
mushu ( 82,0 / 82,0 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 73,0 / 72,0 / 1,0 / 1,38% )
elifezgi ( 64,3 / 63,2 / 1,1 / 1,71% )
hhiiccii ( 68,9 / 67,8 / 1,1 / 1,60% )
akbulak ( 72,9 / 72,0 / 0,9 / 1,24% ) yeni üye
qizz ( 66,0 / 65,5 / 0,5 / 0,75% ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 530,8 / 525,1 / 5,7 / 1,07%)

kizlar, bildirimi kim yapiyor???
ben kardes takimdan semo.

♥gözyaşı♥;15444937 .!.:
Artık benimde bir çizelgem var. İnşaALLAH kurbağam'ın bi gün 58 e zıpladığını da görürüm :) (amin)
aaaaaaaaaaamiiiiiiiiiin
benim yüzücünün de hızla 54e gelmesi lazım, maykıl neydi o amerikalı olimpiyat şampiyonunun işte onun gibi olması lazım....

ahanda 1. olmuşumsositososito

bu takım ortalamasıyla da biz şampiyon oluruz:sm_cool:

tamam canım diyete başlıyım yazcam delikafadulden ya herşey yiyorum. ama eskiye oranla çooookkk az yiyorum ama benim düzgün bir diyet yapmam lazım bir an önce daha fazla kilo vermek için a.s

aynen dedigin gibi oldu, ayni anda bildirim yaptik kaydirigubbakcemile2

düzeltmişsin canım teşekkür ederim a.s.

bu arada kızlar bu hafta 3. oluyoruz büyük ihtimal a.s
tebrik edrm hepinizi kaydirigubbakcemile5

mushunun kayınpederi gelmişti, ameliyat olmuştu. o yüzden gelmemiş olabilir ama yinede 1. cezasını aldı malessef :1no2:

3. oluyoz ha.sevindim buna..alkisalkisalkisinş haftaya daha ii oluruz...

bugün yediklerimi yazayım ben

sabah
küçük bir poğaça yedim ama çok küçüktü
5 zeytin
biraz peynir
yarım dilim ekmek
1 domates
ve bir bardak çay içtim

öğlen

dün yapıpta yemediğim patates salatsı ve azcıkta kepek ekmek yedim

akşam içinde azıcık yağla nohut yemeği yapıyorum onu yicem biraz kepek ekmekle
yine uymadan önce bir bardak sütt

bugünlük bu kdr....bunlar bugün için çok değildir umarımmmbilmiyorumkismile

slm kızlar bu hafta sonuç listelerini 1.takımın yapması gerekmiyormu.bilginiz varmı. not bıraktımama cevap yok. kardeş takımı sanırım 9.takımdı. onlardanda ses çıkmıcak sanırım ama onlarada not yazayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…