- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.461
yarın herkes saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapmayı unutmasınlmaz:
amerikan salatası ve mercimek köftesini salata zanneden zihniyeti kınıyorum-tatlicadiarzu-♥gözyaşı♥;15424202 .!.:
Arkadaşlar öğlen yemeğim 3 kaşık amerikan salatası 2 adet mercimek köftesi. Bu gün salata diye bunları getirmişler. az önce bir elma yedim. Yeşil çay içmedim bu gün keyfim yok 2 litreden fazla su içmişimdir.
mrb kaptan.bugün yediklerimi yazayım
sabah
5 zeytin
1 domates
biraz peynir
bir dilim ekmek
çay
öğlen
3-4 zeytin
bir domates
birazda kepek ekmek yedim..
akşam
2 haşlanmış patatese domates soğan ve maydonoz ekledim.
yarısını bile yiyemedim..birazda kepek ekmek yemeye çalıştım..midem çok bulanıyo.başım ağrıyo..ne yapacağımı bilmiyorummafoldumben
bugun akşam yemeği yemedımm eyvahedigeldismile
Sabah :
.bi kase nesfit
Ara:
.1 muz
Öğlen:
.bir kase çorba
. 5-6 kasık makarna
Akşam :
.4-5 tane tuzlu form bisküvi
.1 küçük kutu elma suyu
slm kızlarrr nabersiniz? bugün yoğun bi gündü okulda o yüzden sabah okula giderken de okulda da bişi yiyemedim ama açlıkta hissetmedim. uzun zamandır böle hissetmemiştim kaydirigubbakcemile3
okuldan gelince 1 porsiyon menemen. biraz peynir, domates, salatalık, bol miktarda çay,közlenmiş biber, 5 zeytin (başarıcam azaltıcam zeytini, şuna bak yaa sanki alkolden, sigaradan bahsediyorum gibi hissettim kendimi altı üstü 10-15 tanecik küçücük masum zeytinlerden bahsettiğimize inanamıyorum kaydirigubbakcemile5
akşam arkadaşla çay içmeye gittik dışarıya 2 lokmacık karışık tost yedim
yemekte de evde pişirecek bişi bulamadım daha doğrusu aramadım ben de o yüzden yine kahvaltı ettim alkisalkisalkis
6 zyetin, biraz peynir, tavada yumurta 1 porsiyon ohaoldumsmile domates, salatalık.ve vazgeöilmezim bir diğer şey çay
aaa bu arada kızlar ben haftasonu yokum erzuruma gitcemama merak etmeyin dikkat edicem yediklerime :gitme: hatta yediklerimi not etmeye çalışcam ve döndüğümde topluca yazcam :)))))
ayrıca yarın nete giremem ben o yüzden akşam aç karnına tartıldım kilo bildirimini şimdi yapıorum.. 68.9 dan 67.8 ne kaddaaaaaarrr sevinçliyim bilemezsiniz 1.100 gram vermiştim. keşke yürüyüşü bırakmasaydım sanırsam yürüyüşün etkisi büyükmüş... neyse öptüm hepinizi kendinize iyi bakın...senağlama
ben de doğumdan sonra yeni elbise almazsam daha çabuk kilo vereceğimi düşünmüştüm. ama insanın yeni şeylere de ihtiyacı oluyor. bence de abartmamak kaydıyla yeni şeyler alınabilir. kendine uygun yeni ciciler almazsan bu sefer de paspal ve bakımsız dolaşmaya alışıyorsun. şişmanlık da bence bir bakımsızlık türü. yeni kıyafet almadığım için ne giyebiliyorsam onu giymiştim, normal eteklerim iyi gelmediği için lastikli basma etekler...insan kendine bakmaya başladığı zaman kilo verme konusunda daha azimli oluyor. dışarı çıkıp 2 tane pantolon almak için mağazaları dolaş... acayip motive oluyorsun. hamile pantolonu giymekten sıkılıp da aldığım hatta fermuarını zorla çekerek aldığın pantolonum şimdi bana bol geliyor:) şimdi git, iş yerinde giyeceğin bir iki güzel kıyafet al ama sakın bol alma,normal veya hafif dar olabilir. o kıyafet bile sana 2-3 aya bol gelecek, emin ol...Yeni elbise almaya mecburum canım. Doğum iznim bitti. Haftaya işe başlıyorum. İşyerime süklüm püklüm gitmek istemem:1ninca:
:içelim:Sebze yemeği evet. Bebişime öğlenleri sebze çorbası yapıyorum. Yağsız ve tuzsuz. Fazla yapayım da kalanı ben yiyim bari:içelim:
kaaaaaaaaptaaaaaanyarın herkes saat öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapmayı unutmasınlmaz:
önceki güne göre gelişme varyerimseniben, kahvaltı yapabilmişsin, böreğin az yağlı olması ve börek yediğin için ekmek yemememn iyi olmuş.araöğün de yapmışsın. iyi yani...Günaydın kaptan
Ben 70 kg olduğumu iki gün önce bildirmiştim. Manual tartı ile tartılıyorum. Dijital değil yani. Halen 70 kiloyum. Regl olmadığım için mi bilmem zor oluyor kilo vermesi. Bir de kabızlık problemi var off yaa
Sabahları aç karnına maydanoz suyumu içtim. Kahvaltıda da ekmekk yemedim. Onun yerine 1 dilim az yağlı, lor peynirli börek yedim. 1 adet haşlanmış yumurta ve bir salatalık. Üç adet yeşil zeytin
Arada 1 porsiyon elma
Öğlen yemeğinde bebeğime hazırladığım sebze çorbasından içecem ve küçük bir kase yoğurt yiyeceğim.
İkindi ve akşamı düşünmedim. Artık hafif bişiler yapıcaz
Bu arada her gün en az 2 lt su içiyorum.
Oğluşum uyudu. Fırsat bu fırsat kalkam da biraz mekik çekem bari
yiyerek zayıflama güzel de. Öğlen az, akşamsa çok yiyorsun. Yemekten yarımsaat sonra sütlü k flakes karışımı da nooluyor.kızlar ben sizin aksinize yiyerek kilo vericemsempatiksalakcinni
şimdi gelelim benim yediklerimesüprizzzzz
dün sabah: yarım simit, 1 haşlanmış yumurta, az peynir domates salatalık, 2 badem
arada: 2 çay kaşığı pekmez
öğlen: 3-4 dilim büyüklüğünde ekmek ve 2 dilim kaşar peyniri yağsız tost yaptım
2 yeşil biber ile yedim
arada:1 kuru kayısı
akşam: 2-3 badem
1 kase şehriye çorba
1 tabak yoğurtlu brokoli
1,5 dilim ekmek
3 kaşık makarna
1 hamsi kadar balık, bir o kadar köfte
yarım saat sonra:
1 su bardağı süt
3 kaşık yulaf ezmesi k flakes karışımı
1 orta boy muzdan müsli imal ettim:) afiyetle yedim
100 defa da zıpladım.
veeee bu sabahki kilom: 63,2
bu sabah kahvaltım
5 form bisküvi
1,5 dilim peynir
domates
yarım kibrit kutusu kadar bol yağlı börek (arkadaş almış canım çekti,görüldüğ üzere sadece tadına baktım)
yiyerek zayıflama güzel de. Öğlen az, akşamsa çok yiyorsun. Yemekten yarımsaat sonra sütlü k flakes karışımı da nooluyor.
Haa unutmadan bu k flakes olayı nedir yaa. İyi bişey mi yani gerçekten vitaminli mi. Emziren anneler rahatlıkla yiyebilir mi?
amerikan salatası ve mercimek köftesini salata zanneden zihniyeti kınıyorum-tatlicadiarzu-
az yiyorsun, yoğurt, süt et yumurta veya kurubaklagil gibi şeyler eklersen iyi olur menüne. kahvaltı kahvaltı nereye kadar akannehirgeçmiş olsun bu arada.
gene bu menüde de sebze meyve süt grubu eksik, et grubundan ise hiç bir şey yok.
senin kabahatin de öğün atlamakalsanaalsanasmile
tebrik ederim hhiiccii, kilo almadan gel e mi?
ben de doğumdan sonra yeni elbise almazsam daha çabuk kilo vereceğimi düşünmüştüm. ama insanın yeni şeylere de ihtiyacı oluyor. bence de abartmamak kaydıyla yeni şeyler alınabilir. kendine uygun yeni ciciler almazsan bu sefer de paspal ve bakımsız dolaşmaya alışıyorsun. şişmanlık da bence bir bakımsızlık türü. yeni kıyafet almadığım için ne giyebiliyorsam onu giymiştim, normal eteklerim iyi gelmediği için lastikli basma etekler...insan kendine bakmaya başladığı zaman kilo verme konusunda daha azimli oluyor. dışarı çıkıp 2 tane pantolon almak için mağazaları dolaş... acayip motive oluyorsun. hamile pantolonu giymekten sıkılıp da aldığım hatta fermuarını zorla çekerek aldığın pantolonum şimdi bana bol geliyor:) şimdi git, iş yerinde giyeceğin bir iki güzel kıyafet al ama sakın bol alma,normal veya hafif dar olabilir. o kıyafet bile sana 2-3 aya bol gelecek, emin ol...
:içelim:
kaaaaaaaaptaaaaaanneden sen yediklerini yazmıyorsun, acımasızca eleştirmemizden mi korkuyorsun delikafadulden, yoksam nazer değmesin diye mi yazmıyorsun hörmetlerbuyrunnnnnnnnn
önceki güne göre gelişme varyerimseniben, kahvaltı yapabilmişsin, böreğin az yağlı olması ve börek yediğin için ekmek yemememn iyi olmuş.araöğün de yapmışsın. iyi yani...
diyet yaparken kabızlık problemi kötü oluyor. 2 litre su içmene rağmen oluyorsa suyu 3e kadar çıkart bence. bir de çay kahve çok tüketiyorsan bunları azalt. meyve olarak da kuru kayısı ye ...3 kuru kayısı =1 meyve yerine giçiyor hem. sabah aç karna 2 bardak ılık su ile 2-3 kuru kayısı yemeyi alışkanlık haline getir, kabızlığın çözülecektirsositososito
Aramızda emziren anne varsa, diyetisyen onaylı emziren anne diyeti buldum. Onu deniycem. Şöyle paylaşiiim;
kahvaltı:1 adet haşlanmış yumurta(haftada 4 kez),2 kibrit kutusu beyaz peynir,2 ince dilim ekmek,yağsız salata,1 bardak humana stillteaa(çay yerine)
ara öğün: 1 meyve,1 su bardağı limonata
[U]Öğle:[/U]2 yemek kaşığı yoğurt yada 1 bardak ayran,4 yemek kaşığı sebze yemeği susuz,1kepçe çorba,2 ince dilim ekmek
ara öğün:1 meyve,1 su bardağı ayran,3 adet diyet bisküvi
akşam:1 su bardağı ayran,2 adet köfte büyüklüğünde balık tavuk yada et,4 yemek kaşığı sebzey,3 yemek kaşığı pilav yada makarna,1 kepçe çorba,1 ince dilim ekmek
ara öğün:1 meyve , 1su bardağı ayran, 3 adet dyet bisküvi
kaptan sabah beri deniyom yeminle daha yeni aıldı sayfa..hep tadillatta diyodu...72 kiloyumm.inşşş yetişmişimdir
aferim kızalkisalkisalkis ilk zaman sucuklu yumurtalar yüzünden pek umutlu değildim senden amadelikafadulden,2 gün aç gezince kilovermişsinboshayallersmile
kutluyorumolumunekankayizsmile
aferim kızalkisalkisalkis ilk zaman sucuklu yumurtalar yüzünden pek umutlu değildim senden amadelikafadulden,2 gün aç gezince kilovermişsinboshayallersmile
kutluyorumolumunekankayizsmile
kaptan sabah beri deniyom yeminle daha yeni aıldı sayfa..hep tadillatta diyodu...72 kiloyumm.inşşş yetişmişimdir
ezgicim bu arada kaptan enrde sence...yetişemedimmi yoksa kilo bildirimi için..evden çıkmadan denedim.tadillata diyodu.hemde 365 gün 6 saat 59 saniye falankaydirigubbakcemile3okuldada denedim yine açamadım...o kdr çabaladım yani.koşarak eve geldim..ama 12.12 de yaçabildim....tühh yakafamçokkarıştı
yok yok o kadar stres yapma, yetiştin. kaptan daha uğramadı buraya.
kaydirigubbakcemile3 ya geçen hafta kaptana söz verdim.bu cuma kesin yollarım diye..safsaklamim dedim.burayı ii değerlendirip kilo vermek istiyorummm....motive ediyorum yani tatlum.
bişi söylcem, kilo çizelgende bmi=21,3 yazıyor ya sanırım boyunu metre cinsinden diye belirtmedin( belirtmezsen inç olarak yazıyor , bmi yanlış çıkıyor)
kilonu değiştirirken metre seçeneğini işaretlersen iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?