- Konu Sahibi Pinarbartu
- #19.441
♥gözyaşı♥;15416937 .!.:
Konu aslında basit eşim bana 21:00'a kadar çalışacağını söyledi normalde 18:00 da çıkar. BendeTamam dedim. Saat 9 da ara ara eşim tel. açmaz. İş yerini aradım birde ne öğreneyim saat 6 da çıkmış. Tabi ben çıldırdım. Dayısını aradım (aynı yaştalar herşeyi birlikte yaparlar) Tahmin ettiğim gibi onlarlaymış tabi beni salak sandılar yok şimdi geldi 9 a kadar işteydi felan filan.Eee yine yalan bana oraya gideceğini söylemedi saat 12 olmuş ne eşim arıyorum nede aradığım ve yanında olan arkadaşları cevab veriyor. Ehliyetim olmadığı halde (o anki sinir ve deli cesaretiyle)aldım arabayı 45 dklık yola gittim annemlere.
Canım yaptığı şey değil de beni salak yerine koyup yalan söylemesi öyle dokundu ki.. Çıktım gittim.. O an ya sinirden kendime bişey yapacaktım yada uzaklaşmam gerekiyodu. Gece çok geç olduğu için (24:00) arabayı aldım. 2 elmaya gelince o sinirle başka bişey yiyemedim midem yanmaya başlayınca onlarıda zorla yedim.
hııı tamam hak etmiş:kedi:. umarım bir daha aynı şeyi yapmaz. yalan kötü birşey çünkü
senin stresin bugün de sürüyordur...üzüldüm... böyle yapan erkekleri hiç anlamıyorum. eşim eve bir an önce gelsin diye dört gözle bekliyoruz yapılana bak...
benim eşimde eve 9,30da geldi.son zamanlarda yoğun olduğunu o saate kadar akşam yemeği bile yiyemediğini biliyorum ona da acıyorum ama bu ona kızmama engel omuyor.
umarım aranız düzelir.
stresliylen yiyememek 'streseten yemekten' çok daha iyi ama...ben genelde streslenince acısını aburcuburdan çıkartıyorum:1no2: