• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

♥gözyaşı♥;15416937 .!.:

Konu aslında basit eşim bana 21:00'a kadar çalışacağını söyledi normalde 18:00 da çıkar. BendeTamam dedim. Saat 9 da ara ara eşim tel. açmaz. İş yerini aradım birde ne öğreneyim saat 6 da çıkmış. Tabi ben çıldırdım. Dayısını aradım (aynı yaştalar herşeyi birlikte yaparlar) Tahmin ettiğim gibi onlarlaymış tabi beni salak sandılar yok şimdi geldi 9 a kadar işteydi felan filan.Eee yine yalan bana oraya gideceğini söylemedi saat 12 olmuş ne eşim arıyorum nede aradığım ve yanında olan arkadaşları cevab veriyor. Ehliyetim olmadığı halde (o anki sinir ve deli cesaretiyle)aldım arabayı 45 dklık yola gittim annemlere.
Canım yaptığı şey değil de beni salak yerine koyup yalan söylemesi öyle dokundu ki.. Çıktım gittim.. O an ya sinirden kendime bişey yapacaktım yada uzaklaşmam gerekiyodu. Gece çok geç olduğu için (24:00) arabayı aldım. 2 elmaya gelince o sinirle başka bişey yiyemedim midem yanmaya başlayınca onlarıda zorla yedim.

hııı tamam hak etmiş:kedi:. umarım bir daha aynı şeyi yapmaz. yalan kötü birşey çünkü:(
senin stresin bugün de sürüyordur...üzüldüm... böyle yapan erkekleri hiç anlamıyorum. eşim eve bir an önce gelsin diye dört gözle bekliyoruz yapılana bak...
benim eşimde eve 9,30da geldi.son zamanlarda yoğun olduğunu o saate kadar akşam yemeği bile yiyemediğini biliyorum ona da acıyorum ama bu ona kızmama engel omuyor.
umarım aranız düzelir.
stresliylen yiyememek 'streseten yemekten' çok daha iyi ama...ben genelde streslenince acısını aburcuburdan çıkartıyorum:1no2:

hııı tamam hak etmiş:kedi:. umarım bir daha aynı şeyi yapmaz. yalan kötü birşey çünkü:(
senin stresin bugün de sürüyordur...üzüldüm... böyle yapan erkekleri hiç anlamıyorum. eşim eve bir an önce gelsin diye dört gözle bekliyoruz yapılana bak...
benim eşimde eve 9,30da geldi.son zamanlarda yoğun olduğunu o saate kadar akşam yemeği bile yiyemediğini biliyorum ona da acıyorum ama bu ona kızmama engel omuyor.
umarım aranız düzelir.
stresliylen yiyememek 'streseten yemekten' çok daha iyi ama...ben genelde streslenince acısını aburcuburdan çıkartıyorum:1no2:

Normalde eğer stresimin sebebi daha hafif olduğunda bende yiyorum ama şimdi o kadar öfkeli ve üzgünüm ki... Hiç bişey yiyemiyorum midem yanıyor. Sanmıyorum düzelmez.. O gamsız vurdum duymazdır kendini haklı görüyodur şuanda öyle bir tip hayatta aramaz. Bende bu sefer yolumdan dönmeyeceğim huzurumuz bozulmasın diye hep alttan alıyodum şimdi kesinlikle alttan almayacağım. Yalanı hazmedemiyorum çünkü..

♥gözyaşı♥;15417705 .!.:

Normalde eğer stresimin sebebi daha hafif olduğunda bende yiyorum ama şimdi o kadar öfkeli ve üzgünüm ki... Hiç bişey yiyemiyorum midem yanıyor. Sanmıyorum düzelmez.. O gamsız vurdum duymazdır kendini haklı görüyodur şuanda öyle bir tip hayatta aramaz. Bende bu sefer yolumdan dönmeyeceğim huzurumuz bozulmasın diye hep alttan alıyodum şimdi kesinlikle alttan almayacağım. Yalanı hazmedemiyorum çünkü..

canım ya aslında ben de senin gibi dünüyorum,sadece tam tanımadığım için söylediğim sözler bozucu değil yapıcı olsun istedim.

yalan hemde çalışıyorum dediği saatte başka bir yerde olması...akla iki şey geliyor a şıkkı acaba dayısı ile beraber takılmasına ya da eve geç gelmesine sen mi izin vermiyorsun (bu yalan söylemesini gerektirmez, sen gıcık olsan da dayımla takılacam dese daha iyi)b şıkkı neyi saklamaya çalışıyor:(

sen daha iyi biliyorsun eşini.çoluğun çocuğun olmadan birşeyleri kopartmak eve dönmem diye diretmek çok kolay, olduktan sonra eşini cezalandırdığın kadar aynı cezayı hem kendine hem de çocuğuna kesmiş oluyorsun. şimdiden nelerini alttan aldım ben onun, hayatta aramaz diyorsan ... bence alttan alması gereken sen değilsin bu durumda.

canım ya aslında ben de senin gibi dünüyorum,sadece tam tanımadığım için söylediğim sözler bozucu değil yapıcı olsun istedim.

yalan hemde çalışıyorum dediği saatte başka bir yerde olması...akla iki şey geliyor a şıkkı acaba dayısı ile beraber takılmasına ya da eve geç gelmesine sen mi izin vermiyorsun (bu yalan söylemesini gerektirmez, sen gıcık olsan da dayımla takılacam dese daha iyi)b şıkkı neyi saklamaya çalışıyor:(

sen daha iyi biliyorsun eşini.çoluğun çocuğun olmadan birşeyleri kopartmak eve dönmem diye diretmek çok kolay, olduktan sonra eşini cezalandırdığın kadar aynı cezayı hem kendine hem de çocuğuna kesmiş oluyorsun. şimdiden nelerini alttan aldım ben onun, hayatta aramaz diyorsan ... bence alttan alması gereken sen değilsin bu durumda.

Evet canım öyle... Dayısının yanında olduğunu biliyorum. Eve geç gelmemesini istemiyorum gibi bi durum yok normal şartlarda işten çıkar beni alır eve gideriz ama dün bu şekil söyledi. Gittiği yeri söyleseydi zaten bişey demezdim beni enayi yerine koymaya çalıştı ama Büyk olan Mevlam yalanını çıkarttı yine ortaya. Evet çocuğum olmadığı için çıkıp gidebildim o kadar kolay ama tabi içimin acısını bir ben bilirim. Kafamı toparlamaya ve düşünmeye çalışyorum sadece... Ama barışsam bile bu yalanı burnundan fitil fitil getirmeden olmaz bu iş..

Gözyaşı haklısın canım..Biraz tek kalsın da görsün bakalım..
Elifezgi grip oldun sanırım geçmiş olsun...
Ben dün akşam yediklerimi yazayım..
1 minicik biber dolması yoğurt
2 yemek kaşığı pilav tavuk
Şimdi de k-flakesimi yiyorum..
Kilomu yazayım ben 72 kiloyum.1 kilo vermişim oleyy:D
Kızlar olur da giremessem şimdiden görüşmek üzere :):)

bugün bebek durmadı çok dengesiz beslendim yaav. Sabah kahvaltısını saat 11:00 gibi yapabildim. O da 1 peynirli, 1 sosisli fırında pişmiş sigara böreği ve çay ile. Sonra birer saat arayla 1 pors elma, yarım pors şeftali ve 1 ufak muz yedim. Öğlen yemeğim yine 2 pors sigara böreği, 2 küçük diyet kurabiye ve çaydı. Offf su da içemedim bugün fazla. Neyse akşama bari ipleri gereyim:sinifsinif:

Birazdan dışarı çıkıcam kendime yeni ciciler alıcam. Acaba dar mı alsam? Sıkar da zayıflamama yardımcı olurlar belkiCADIARZUlaelaelaelaelae

bugün bebek durmadı çok dengesiz beslendim yaav. Sabah kahvaltısını saat 11:00 gibi yapabildim. O da 1 peynirli, 1 sosisli fırında pişmiş sigara böreği ve çay ile. Sonra birer saat arayla 1 pors elma, yarım pors şeftali ve 1 ufak muz yedim. Öğlen yemeğim yine 2 pors sigara böreği, 2 küçük diyet kurabiye ve çaydı. Offf su da içemedim bugün fazla. Neyse akşama bari ipleri gereyim:sinifsinif:

başlangıç için kötü bir menü olmuş:tomato:, sigara böreği değil de hazırda bir sebze yemeğin olsa çok iyi olurduyerimseniben

Birazdan dışarı çıkıcam kendime yeni ciciler alıcam. Acaba dar mı alsam? Sıkar da zayıflamama yardımcı olurlar belkiCADIARZUlaelaelaelaelae

bende yeni kıyafet almayı hep erteliyorum. dar alsam şimdi giyemeyeceğim oysaki ben şimdi ne giyeceğime karar veremiyorum...bol alsam kilo verince ne olacaklar...ama kıyafet konusunda baya sıkıntıdayım. bir de kendime, dolabımda kıyafetleri ütüleyip düzenlemeye vakit ayıramadığım için sıkıntı çekiyorum:( düğmesi kopuk kıyafetler vs. canımı sıkıyor... ya bütün dolabı indirip yıkayıp ütüleyip tadilattan geçirip yazlıkları-gereksizleri ayırıp çözeceğim problemimi ya da gönül diyo topla hepsini ver birine git yenilerini allaelaelaelaelae,saçma ve müsrifce bir fikir ama aklıma böyle geliyor iştekafamçokkarıştı

oğlanın dolabını düzelttim. fazlalıkları kaldırdım, eksiklerini tespit ettim, bazılarını tamamlıyorum...sıra bir de bana gelse...benim işin oğlanınkisi kadar kolay olmayacak kilolar sebebiyle...

başlangıç için kötü bir menü olmuş:tomato:, sigara böreği değil de hazırda bir sebze yemeğin olsa çok iyi olurduyerimseniben

bende yeni kıyafet almayı hep erteliyorum. dar alsam şimdi giyemeyeceğim oysaki ben şimdi ne giyeceğime karar veremiyorum...bol alsam kilo verince ne olacaklar...ama kıyafet konusunda baya sıkıntıdayım. bir de kendime, dolabımda kıyafetleri ütüleyip düzenlemeye vakit ayıramadığım için sıkıntı çekiyorum:( düğmesi kopuk kıyafetler vs. canımı sıkıyor... ya bütün dolabı indirip yıkayıp ütüleyip tadilattan geçirip yazlıkları-gereksizleri ayırıp çözeceğim problemimi ya da gönül diyo topla hepsini ver birine git yenilerini allaelaelaelaelae,saçma ve müsrifce bir fikir ama aklıma böyle geliyor iştekafamçokkarıştı

oğlanın dolabını düzelttim. fazlalıkları kaldırdım, eksiklerini tespit ettim, bazılarını tamamlıyorum...sıra bir de bana gelse...benim işin oğlanınkisi kadar kolay olmayacak kilolar sebebiyle...
Ben yaklaşık 2 aydır yeni hiç bir şey almıyorum. Ahdettim zayıflayana kadarda almayacağım. Çünkü üstüme göre alırsam zayıflamayı takmam diyorum dar alırsam dolapta bi sürü dar kıyafet var diyorum :) Dolayısıyla zayıflayana kadar kıyafet yok.

Bu arada elifezgi, ben o dediğin işi nihayetinde bu yıl yapabildim. Bir büyük boy çöp poşeti dolusu kıyafeti çıkarıp ve dağıttım. Dolabım inanılmaz rahatladı. Ya 5-6 yıl önce aldığım ve bir iki kez giydiğim ve bir daha hiç giymediğim ve muhtemelen bundan sonrada hiç giymeyeceğim kıyafetlerim hep belki lazım olur diye sürekli duruyodu. Yine ayıırırken yok yok bu lazım olur deyip geri aldığım sonra hadi ordan deyip geri koyduğum sürüsüne kıyafetim vardı :)

Arkadaşlar öğlen yemeğim 3 kaşık amerikan salatası 2 adet mercimek köftesi. Bu gün salata diye bunları getirmişler. az önce bir elma yedim. Yeşil çay içmedim bu gün keyfim yok 2 litreden fazla su içmişimdir.

Son düzenleme:
mrb kaptan.bugün yediklerimi yazayım

sabah
5 zeytin
1 domates
biraz peynir
bir dilim ekmek
çay

öğlen
3-4 zeytin
bir domates
birazda kepek ekmek yedim..

akşam
2 haşlanmış patatese domates soğan ve maydonoz ekledim.
yarısını bile yiyemedim..birazda kepek ekmek yemeye çalıştım..midem çok bulanıyo.başım ağrıyo..ne yapacağımı bilmiyorummafoldumben

♥gözyaşı♥;15415058 .!.:

Bu arada arkadaşlar dün akşam 2 elma yedim. Bu sabahda bir simit. Akşam eşimle tartışıp annemlere gittiğim için soğan suyumu ne akşam ne bu sabah içemedim.

inş canım sorununu halletmişsindir

kaptaaan ben bugun adapazarına yurda gidiyorumm. orda tartı olmadıgı ıcın tartılamam sımdı tartıldım 65.5 hala. sen yarın onu yazarsın. gerçi ben girerim ordan ama tartılamam diye söyledım :1ninca:

tamam canım

yeni elbise ben hiç yaklaşmayım mafoldumben

bugun akşam yemeği yemedımm eyvahedigeldismile

Sabah :
.bi kase nesfit

Ara:
.1 muz

Öğlen:
.bir kase çorba
. 5-6 kasık makarna

Akşam :
.4-5 tane tuzlu form bisküvi
.1 küçük kutu elma suyu

üüüüüüüüüüüü
ağlıcam:sinifsinif:

arkadaşlar hepinizin yazılarını kopyaladım, hepsine cevap yetiştirdim menülerinizi eleştirdim, ne geyikler yaptık ne geyikler... sonra kendi yediklerimi yazdım tam veda edecektim ki elektrikler 1 saniyeliğine gitti geldi ve herşey silindiiiii:sinifsinif:

neyse sadece kendi yediklerimi yazıcam artık.

dün sabah:8-10 badem
4 dilim ekmek 2 dilim kaşar peynir ile tost
3 kuru kayısı

arada 3 kuru kayısı

öğlen4 dilim ekmek 2 dilim kaşar peynir ile tost

arada 3 kuru kayısı, 1armut

akşam: yarım palamut (fırında), bol salata(yağlıydı)
ekmek olmadığı için yiyemedim, balığıma da oğluşum ortak oldu, gece 1 gibi açlıktan uyandım ama birşey yemedim.

bu sabah : yarım simit
1 haşlanmış yumurta
çatalın ucuyla lor peyniri, domates salatalık, 2 adet badem
1 kaşık öksürük şurubu:sinifsinif:
1 ağrı kesicikafamçokkarıştı
şimdi de 2 çay kaşığı pekmezi sıcak suya kattım pekmez içiyorum...

genel olarak hepinizi tebrik edebilirim. iradeli davranmaya başlıyoruz hep beraber, aynı iradeyi zeytin konusunda göstereceğini umduğum arkadaşlar var:1rolleyes:

öğün atlamak yok, abartmak yok....istikrar var kilo vermek var...

bu arada aynalar bi yüzünü gösterip nere gidiyorsun ööööle?

hmmmmm o benim galiba :))))))) mesaj yerine ulaştı. ama kahvaltıda zeytinden daha lezzetli bişi varsa söleyin onu yiyim....bilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım bu arada a.s.

slm kızlarrr nabersiniz? bugün yoğun bi gündü okulda o yüzden sabah okula giderken de okulda da bişi yiyemedim ama açlıkta hissetmedim. uzun zamandır böle hissetmemiştim kaydirigubbakcemile3

okuldan gelince 1 porsiyon menemen. biraz peynir, domates, salatalık, bol miktarda çay,közlenmiş biber, 5 zeytin (başarıcam azaltıcam zeytini, şuna bak yaa sanki alkolden, sigaradan bahsediyorum gibi hissettim kendimi altı üstü 10-15 tanecik küçücük masum zeytinlerden bahsettiğimize inanamıyorum kaydirigubbakcemile5

akşam arkadaşla çay içmeye gittik dışarıya 2 lokmacık karışık tost yedim

yemekte de evde pişirecek bişi bulamadım daha doğrusu aramadım ben de o yüzden yine kahvaltı ettim alkisalkisalkis
6 zyetin, biraz peynir, tavada yumurta 1 porsiyon ohaoldumsmile domates, salatalık.ve vazgeöilmezim bir diğer şey çay

aaa bu arada kızlar ben haftasonu yokum erzuruma gitcem kaydirigubbakcemile4 ama merak etmeyin dikkat edicem yediklerime :gitme: hatta yediklerimi not etmeye çalışcam ve döndüğümde topluca yazcam :)))))

ayrıca yarın nete giremem ben o yüzden akşam aç karnına tartıldım kilo bildirimini şimdi yapıorum.. 68.9 dan 67.8 ne kaddaaaaaarrr sevinçliyim bilemezsiniz 1.100 gram vermiştim. keşke yürüyüşü bırakmasaydım sanırsam yürüyüşün etkisi büyükmüş... neyse öptüm hepinizi kendinize iyi bakın...senağlama

Çok fazla kıyafet alma ki dolabındakilerin içine gireceğine inandır kendini. Daha azimli oluyor insanmirmirmirmir

Sebze yemeği evet. Bebişime öğlenleri sebze çorbası yapıyorum. Yağsız ve tuzsuz. Fazla yapayım da kalanı ben yiyim bari:içelim:

Back