- 31 Ekim 2006
- 2.759
- 2.939
- 698
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.501
aaaaaaaaaaamiiiiiiiiiin
benim yüzücünün de hızla 54e gelmesi lazım, maykıl neydi o amerikalı olimpiyat şampiyonunun işte onun gibi olması lazım....
Tebrik ederim, inşaALLAH hep böyle devam edersin. Darısı benim başıma.
ahanda 1. olmuşumsositososito
bu takım ortalamasıyla da biz şampiyon oluruz:sm_cool:
♥gözyaşı♥;15448100 .!.:
Amin inşaALLAH :) Jetski hızıyla ideal külona varıp orda benzini bitmişde geri dönemeyen jetski gibi sabit kalırsın bi ömür inşaALLAH :))))
COLOR]
selaaamm a.s.
bugun yurtta oldugum ıcın bıraz fazla yedım sanırım ama dısardan yemekten iyidir napalımm kaydirigubbakcemile3
Sabah:
.1 dilim ekmek
.3 dilim salatalık
.2 domates
Öglen:
.1 kase nesfit
Akşam:
.1 kase corba
.3-4 kasık pırasa yemeği
.1 dılım börek
bu kadarr kaydirigubbakcemile2
Dün kızın veli toplantısı vardı. Oğlan rahatsızdı. Koşturmaktan az yemişim.kaydirigubbakcemile3
Sabah kahvaltı yapamadım. sempatiksalakcinni
Arada 3 adet eti form ve bir ufak kutu süt içtim.
Öğlen 3 çorba kaşığı yumurtalı kabak kavurma ve yoğurt, 2 çorba kaşığı taze fasulye
İkindide bir elma
Akşam yine yemek yiyemedim:umursamaz: Bir mandalina yedim.
Yatmadan önce küçük bir salkım beyaz üzüm yedim
Yine beslenme dengesi yerlerde sanırımlmaz:
Selam kızlaarrr :3
off ben yemedıgım halde kılo alıyorum yaa vallahı çıldırıcam artık
bana bi akıl verin neden diyet yaptıgım halde kılo alıyo olabılırım mafoldumben
bugun yediklerimi yazıyım
Sabah:
.5dilim domates
.5dilim salatalık
.3 zeytin
. 1 kk peynir
.1 dilim ekmek
.yeşilçay
Öğlen bişey yemedim
Akşam:
.4 kaşık pilav ve 3 kaşık fasulye
ayrıca ben bunları yazarken deprem oldu sankı delikafadulden
bu arada nolurr bana yardım edınnnn kılo vermelıyımmm mafoldumben
ben geldim kızlarrrr. hani ben hafta sonu düğüne gitmiştim yaaaa neler yediğimi yazarsam liste çok kabarık olcak sanırım. ama bütün dürüstlüğümle yazmaya çalışayım ben yine de.
cuma
sabah eti form bisküvi 6 tane, öğle otobüsteydim maalesef yine bisküvi yedim ama form değildi :kedi: 7 tane biskrem, yine 8-10 tane çizi bisk. düğün evine gittik akşam 5 gibi 1 kase yayla çorbası, 3 kaşık pilav, 5 lahana-5 yaprak sarması :sinifsinif:
akşam kınada da ikram da kuruyemiş ve kurupasta vardı ben hepsinden de sınırlı yedim diyemiycemmmm :kedi: sonraaa
kınadan gelince saat 12 gibi yani 1 tane su böreği, 3 tane elmalı kurabiye, 1 tane mantar kurabiye benneyaptımki
cumartesi sabah yine yapılan kurabiyelerden 5-6 tane yedim kahvaltıda o vardı kızlar mecburdum çünkü çok açtımmmmm :Saruboceq:
öğle : bunları yazmaya çok utanıyorum sempatiksalakcinni 1 dondurmalı profiterol bilmiyorumkismile 3 tane lahmacun 1 kola
akşam düğünde yine ikramlardan tırtıkladım kuruyemiş ve kuru pasat :kedi:
düğünden dönünce yine mantar kurabiye 1 tane, 3 tane mantar kurabiye, çok az peynirle ekmek ve yattım.
pazar: sabah 3 tane elmalı kurabiye, azcık lavaşla peynir :sinifsinif: sonra otobüste ev sahibi bize kalan elmelı kurabiye ve mantar kurabiyeleri paket yaptı. bizde afiyetle yedik 3 arkadaş. paketin içeriği 1 teepsi kadar elmalı kurabiye, 1 tepsi kadar mantar kurabiye, 2 kilo kadar kuruyemiş ( fındık, antep fıstığı, badem) ama biz 1 kilosunu yedik eyvahedigeldismile
akşam eve gelince de ev arkadaşım eve misafir atmış :))) yetmezmiş gibi bir de mozaik pasta, makarna salatası ve patates salatası yapmış eyvahedigeldismile ama ben sadece küçük pir parça mozaik pasta ve makarna salatası yedim...
anlayacağınız acaaayippp enerji depoladım bilmiyorumkismile hafta içi çok çok dikkatli olacağıma hepinize söz veriyorummm. verdiğim kiloyu almıycam anlayacağınız mafoldumben
ne güsel duakaydirigubbakcemile3
bu mu fazla???biz de evde olduğumuz için fazla yedik:kedi:
evet öğünlerin atlanmış olması kötü, az yemişsin yoksa miktarları biraz fazla olsa yediklerin arasında her besin grubundan var
öğün atlayarak kilo verilmez kuzumboshayallersmile...öğün atlayarak kilo verilseydi türk ev hanımları manken gibi olurdu değil misempatiksalakcinni çünkü genelde bizim ev hanımlarımız sabah 10-11 gibi öğle yemeği ile karışık kahvaltı yaparlar bir de akşam yemeği yerler tamam
çok az yiyerek kilo verebilirsin ama metabolizmanı yavaşlatıp ilerde ya zor kilo verirsin ya da verdiklerini geri alırsın.
yemediğin halde kilo aldığını söylüyorsun...hergün tartılma. insanın vücut ağırlığı gün içinde bile oynar. sabah aç karnaki kilon ile akşam yemekten sonraki kilon arasında 1,5-2 kg oynayabilir. regl dönemi yaklaşırken de vücut 1,5 kilo kadar su tutabiliyorboshayallersmile. daha bir çok faktör var basküle kilo olarak yansıyan, moral bozukluğu yaşamamak ve gerçek kiloyu öğrenmek için en iyi yöntem haftada 1 defa sabah aç karna tuvalate gidip geldikten sonra ( hatta büyük abdestten sonra) tartılmaktır. ben senin kilo verdiğini düşünüyorum hiç moralini bozma.
bir de diyetisyen desteği alırsan iyi olur, devlet hastanelerinde de diyetisyen bulabiliyorsun.
mrb kızlarrr su yememi bi düzene sokamadım yaaa of :çok üzgünüm:
Sabah:
.1 domates
.1dilim ekmek
.1 bardak yeşilcay
.1kk peynır
.4-5 zeytın
Öğlen yemek yemedım :1no2:
Akşam yemeğimi biraz önce yedim
.4 kaşık mantar yemeği
.5-6kaşık makarna
.1 bardak ayran
slm kızlar ben geldim yine yorgunum nöbetçiydim okulda dinleniyim ben size döncem kaydirigubbakcemile3
dün akşam bi sürü kuru fasulye yemeğini bi sürü ekmekle bandıra bandıra yedim
sabah da 1 haşlanmış yumurtayı az ekmekle yedim. sanırım ekmek 1 dilimi geçmez.
ama ardından 1 türk kahvesi 1 küçük çukulatayla yedim.
şimdi de yarım dilim kek yedim....
durum gene vahim yani:gitme:
bu gün sabah işyerinden bir arkadaş tartlırken gördüm. kız benle aynı boylarda.ha bire kilo alıp veriyordu. cuma günü 63 gidiyordu pazartesi 60 olarak geliyordu, bir ara yine 63e çıktı ben de 65e inmiştim ona espiri yapmıştım 'geeeeel geeel 65e doğru gel aynı kiloda olalım' diye. bunun üzerinden yaklaşık olarak 1,5 ay geçti ve kız bu sabah 55 kiloyduakannehir
işin sırrı: bazen abartı yiyordu, yediği zaman da vücudu çok ödem tutuyordu, 63 e çıktığı zamanlar genelde ödemli olduğu zamanlar gerçek kilosu 60-61di aslında. mahallelerinde sel felaketi oldu, ölenler falan, sokakların çamuru ...biraz yaşam değişikliği,kafa daha çok yemek yemeyle değil felaketle meşgul, ye ye nereye kadar diye düşündüm diyor. o arada 58 kiloya falan düştü. sonra yemek yiyemedi. bizim ısrarımızla biraz yemeye başladı, yine de az yiyor. hazır bu kiloya düşmüşken ideal kiloya ulaşayım diyor, süslü püslü giyinemeye de başladı, duruşu bile değişti (dün takıldım niye ortalıklarda oklava yutmuş gibi dolaşıyosun diyelaelaelaelaelae) .
kilo vermek güzel bişey ya... darısı başımıza. gözümün önünde bir insan 63ten 55e düştü...çok uzak değil bana da 55 kilo yani. ben de şu an 63 kiloyum bakarsınız 1,5-2 ay sonra 55 olmuşum...herşey iradeye bağlı tabi...
ünlü düşünür tezgahtar kardeşin dediği gibi: 'ya istediğini yemeyeceksin ya da istediğini giyemeyeceksin'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?