• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaaaaaaaaaamiiiiiiiiiin
benim yüzücünün de hızla 54e gelmesi lazım, maykıl neydi o amerikalı olimpiyat şampiyonunun işte onun gibi olması lazım....

Amin inşaALLAH :) Jetski hızıyla ideal külona varıp orda benzini bitmişde geri dönemeyen jetski gibi sabit kalırsın bi ömür inşaALLAH :))))

ahanda 1. olmuşumsositososito

bu takım ortalamasıyla da biz şampiyon oluruz:sm_cool:
Tebrik ederim, inşaALLAH hep böyle devam edersin. Darısı benim başıma.

selaaamm a.s.
bugun yurtta oldugum ıcın bıraz fazla yedım sanırım ama dısardan yemekten iyidir napalımm kaydirigubbakcemile3

Sabah:
.1 dilim ekmek
.3 dilim salatalık
.2 domates

Öglen:
.1 kase nesfit

Akşam:
.1 kase corba
.3-4 kasık pırasa yemeği
.1 dılım börek

bu kadarr kaydirigubbakcemile2

Dün kızın veli toplantısı vardı. Oğlan rahatsızdı. Koşturmaktan az yemişim.kaydirigubbakcemile3

Sabah kahvaltı yapamadım. sempatiksalakcinni
Arada 3 adet eti form ve bir ufak kutu süt içtim.
Öğlen 3 çorba kaşığı yumurtalı kabak kavurma ve yoğurt, 2 çorba kaşığı taze fasulye
İkindide bir elma
Akşam yine yemek yiyemedim:umursamaz: Bir mandalina yedim.
Yatmadan önce küçük bir salkım beyaz üzüm yedim
Yine beslenme dengesi yerlerde sanırım:olmaz:

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar.....malesef ben dün ve bu sabah dşyet açısından kötü şeyler yaptım...((((biliyorum hatalıyım..ama hemen telafi edicem...

dün sabah
4 zeytin
biraz kepek ekmek
çey
yarım kk kdrda peynir yedim...bunlar ii

ama saat 14.00 gibi
2 servis kaşığı kdr kısır yedim yanına çay içtimm...kek yapmıştım ama ondan sadece 1 çatal tadımlık aldım o kdr...

akşam 7 gibide çiğköfte yapmışlardı:kedi: ondan 5-6 sıkımlık marolla ve yarım bardak fantayla yedimmm...sonra biraz üzüm ve kavun yedim

gün gecede arkadaşta kalınca sabah kalkıp patates kızarmışşş..ayıp olmasın diye birkaç çatal aldım,ama zorla tabağıma koydu...çok olmasada yedimm...
biraz peynir
3 zeytin
domates ve salatalık
2 dilim ekmek
bi lokumluk sadece reçel ve azcık tereğaı bandımmmm:kedi:
ve çayy

işte bunlar..çok üzgünüm...

ama akşam için sadece salata yapıp yicemmmm...arkadaşlar çok yedim biliyorum ama umarım çok fazla değildir????bilmiyorumkismile

Selam kızlaarrr :3
off ben yemedıgım halde kılo alıyorum yaa v:3:allahı çıldırıcam artık
bana bi akıl verin neden diyet yaptıgım halde kılo alıyo olabılırım mafoldumben

bugun yediklerimi yazıyım

Sabah:
.5dilim domates
.5dilim salatalık
.3 zeytin
. 1 kk peynir
.1 dilim ekmek
.yeşilçay

Öğlen bişey yemedim

Akşam:
.4 kaşık pilav ve 3 kaşık fasulye

ayrıca ben bunları yazarken deprem oldu sankı delikafadulden

bu arada nolurr bana yardım edınnnn kılo vermelıyımmm mafoldumben

ben geldim kızlarrrr. hani ben hafta sonu düğüne gitmiştim yaaaa neler yediğimi yazarsam liste çok kabarık olcak sanırım. ama bütün dürüstlüğümle yazmaya çalışayım ben yine de.
cuma
sabah eti form bisküvi 6 tane, öğle otobüsteydim maalesef yine bisküvi yedim ama form değildi :kedi: 7 tane biskrem, yine 8-10 tane çizi bisk. düğün evine gittik akşam 5 gibi 1 kase yayla çorbası, 3 kaşık pilav, 5 lahana-5 yaprak sarması :sinifsinif:
akşam kınada da ikram da kuruyemiş ve kurupasta vardı ben hepsinden de sınırlı yedim diyemiycemmmm :kedi: sonraaa
kınadan gelince saat 12 gibi yani 1 tane su böreği, 3 tane elmalı kurabiye, 1 tane mantar kurabiye benneyaptımki

cumartesi sabah yine yapılan kurabiyelerden 5-6 tane yedim kahvaltıda o vardı kızlar mecburdum çünkü çok açtımmmmm :Saruboceq:
öğle : bunları yazmaya çok utanıyorum sempatiksalakcinni 1 dondurmalı profiterol bilmiyorumkismile 3 tane lahmacun 1 kola
akşam düğünde yine ikramlardan tırtıkladım kuruyemiş ve kuru pasat :kedi:
düğünden dönünce yine mantar kurabiye 1 tane, 3 tane mantar kurabiye, çok az peynirle ekmek ve yattım.

pazar: sabah 3 tane elmalı kurabiye, azcık lavaşla peynir :sinifsinif: sonra otobüste ev sahibi bize kalan elmelı kurabiye ve mantar kurabiyeleri paket yaptı. bizde afiyetle yedik 3 arkadaş. paketin içeriği 1 teepsi kadar elmalı kurabiye, 1 tepsi kadar mantar kurabiye, 2 kilo kadar kuruyemiş ( fındık, antep fıstığı, badem) ama biz 1 kilosunu yedik eyvahedigeldismile
akşam eve gelince de ev arkadaşım eve misafir atmış :))) yetmezmiş gibi bir de mozaik pasta, makarna salatası ve patates salatası yapmış eyvahedigeldismile ama ben sadece küçük pir parça mozaik pasta ve makarna salatası yedim...

anlayacağınız acaaayippp enerji depoladım bilmiyorumkismile hafta içi çok çok dikkatli olacağıma hepinize söz veriyorummm. verdiğim kiloyu almıycam anlayacağınız mafoldumben

♥gözyaşı♥;15448100 .!.:

Amin inşaALLAH :) Jetski hızıyla ideal külona varıp orda benzini bitmişde geri dönemeyen jetski gibi sabit kalırsın bi ömür inşaALLAH :))))
COLOR]

ne güsel duakaydirigubbakcemile3

selaaamm a.s.
bugun yurtta oldugum ıcın bıraz fazla yedım sanırım ama dısardan yemekten iyidir napalımm kaydirigubbakcemile3

Sabah:
.1 dilim ekmek
.3 dilim salatalık
.2 domates

Öglen:
.1 kase nesfit

Akşam:
.1 kase corba
.3-4 kasık pırasa yemeği
.1 dılım börek

bu kadarr kaydirigubbakcemile2

bu mu fazla???biz de evde olduğumuz için fazla yedik:kedi:

Dün kızın veli toplantısı vardı. Oğlan rahatsızdı. Koşturmaktan az yemişim.kaydirigubbakcemile3

Sabah kahvaltı yapamadım. sempatiksalakcinni
Arada 3 adet eti form ve bir ufak kutu süt içtim.
Öğlen 3 çorba kaşığı yumurtalı kabak kavurma ve yoğurt, 2 çorba kaşığı taze fasulye
İkindide bir elma
Akşam yine yemek yiyemedim:umursamaz: Bir mandalina yedim.
Yatmadan önce küçük bir salkım beyaz üzüm yedim
Yine beslenme dengesi yerlerde sanırım:olmaz:

evet öğünlerin atlanmış olması kötü, az yemişsin yoksa miktarları biraz fazla olsa yediklerin arasında her besin grubundan var

Selam kızlaarrr :3
off ben yemedıgım halde kılo alıyorum yaa v:3:allahı çıldırıcam artık
bana bi akıl verin neden diyet yaptıgım halde kılo alıyo olabılırım mafoldumben

bugun yediklerimi yazıyım

Sabah:
.5dilim domates
.5dilim salatalık
.3 zeytin
. 1 kk peynir
.1 dilim ekmek
.yeşilçay

Öğlen bişey yemedim

Akşam:
.4 kaşık pilav ve 3 kaşık fasulye

ayrıca ben bunları yazarken deprem oldu sankı delikafadulden

bu arada nolurr bana yardım edınnnn kılo vermelıyımmm mafoldumben

öğün atlayarak kilo verilmez kuzumboshayallersmile...öğün atlayarak kilo verilseydi türk ev hanımları manken gibi olurdu değil misempatiksalakcinni çünkü genelde bizim ev hanımlarımız sabah 10-11 gibi öğle yemeği ile karışık kahvaltı yaparlar bir de akşam yemeği yerler tamam
çok az yiyerek kilo verebilirsin ama metabolizmanı yavaşlatıp ilerde ya zor kilo verirsin ya da verdiklerini geri alırsın.
yemediğin halde kilo aldığını söylüyorsun...hergün tartılma. insanın vücut ağırlığı gün içinde bile oynar. sabah aç karnaki kilon ile akşam yemekten sonraki kilon arasında 1,5-2 kg oynayabilir. regl dönemi yaklaşırken de vücut 1,5 kilo kadar su tutabiliyorboshayallersmile. daha bir çok faktör var basküle kilo olarak yansıyan, moral bozukluğu yaşamamak ve gerçek kiloyu öğrenmek için en iyi yöntem haftada 1 defa sabah aç karna tuvalate gidip geldikten sonra ( hatta büyük abdestten sonra) tartılmaktır. ben senin kilo verdiğini düşünüyorum hiç moralini bozma.
bir de diyetisyen desteği alırsan iyi olur, devlet hastanelerinde de diyetisyen bulabiliyorsun.

ben geldim kızlarrrr. hani ben hafta sonu düğüne gitmiştim yaaaa neler yediğimi yazarsam liste çok kabarık olcak sanırım. ama bütün dürüstlüğümle yazmaya çalışayım ben yine de.
cuma
sabah eti form bisküvi 6 tane, öğle otobüsteydim maalesef yine bisküvi yedim ama form değildi :kedi: 7 tane biskrem, yine 8-10 tane çizi bisk. düğün evine gittik akşam 5 gibi 1 kase yayla çorbası, 3 kaşık pilav, 5 lahana-5 yaprak sarması :sinifsinif:
akşam kınada da ikram da kuruyemiş ve kurupasta vardı ben hepsinden de sınırlı yedim diyemiycemmmm :kedi: sonraaa
kınadan gelince saat 12 gibi yani 1 tane su böreği, 3 tane elmalı kurabiye, 1 tane mantar kurabiye benneyaptımki

cumartesi sabah yine yapılan kurabiyelerden 5-6 tane yedim kahvaltıda o vardı kızlar mecburdum çünkü çok açtımmmmm :Saruboceq:
öğle : bunları yazmaya çok utanıyorum sempatiksalakcinni 1 dondurmalı profiterol bilmiyorumkismile 3 tane lahmacun 1 kola
akşam düğünde yine ikramlardan tırtıkladım kuruyemiş ve kuru pasat :kedi:
düğünden dönünce yine mantar kurabiye 1 tane, 3 tane mantar kurabiye, çok az peynirle ekmek ve yattım.

pazar: sabah 3 tane elmalı kurabiye, azcık lavaşla peynir :sinifsinif: sonra otobüste ev sahibi bize kalan elmelı kurabiye ve mantar kurabiyeleri paket yaptı. bizde afiyetle yedik 3 arkadaş. paketin içeriği 1 teepsi kadar elmalı kurabiye, 1 tepsi kadar mantar kurabiye, 2 kilo kadar kuruyemiş ( fındık, antep fıstığı, badem) ama biz 1 kilosunu yedik eyvahedigeldismile
akşam eve gelince de ev arkadaşım eve misafir atmış :))) yetmezmiş gibi bir de mozaik pasta, makarna salatası ve patates salatası yapmış eyvahedigeldismile ama ben sadece küçük pir parça mozaik pasta ve makarna salatası yedim...

anlayacağınız acaaayippp enerji depoladım bilmiyorumkismile hafta içi çok çok dikkatli olacağıma hepinize söz veriyorummm. verdiğim kiloyu almıycam anlayacağınız mafoldumben

:3:bu arkadaş cezayı hak etmişsempatiksalakcinni

benim gene hafta içleri iyi de haftasonları kötü gidiyor. cuma günü akşam yoğurtlu haşlama sebze falan kepekli ekmekle iyiydi, hatta arkadaşların yanına gittim baklava ikram ettiler 1 dilim bile yemedim. 3-4 hurma , eve gelince de yulaf ezmesi karışımımdan yaptım.

ama cumartesi pazar:kedi:
cumartesi sabah haşlanmış yumurta yanında 3-4 dilim kepekli ekmek ile kahvaltımı yaptım. ekmeği biraz fazla yedim ki acıkıp durmıyım. sonra evde yemeğim hazır olsun diye oğlumun da çok sevdiği bezelyeli pilav yaptım.
sonra eşimin saat 11de işten çağrılıp bir daha dönmemesi üzerine kendimi yemeğe verdim. baya baya bi pilav yedim yanında da cacık....
sonra mantar çorba yaptım ondan da yedim.
türk kahvesi yaptım yanında da çukulata yedim.
ayyyy sabah marketten alıp yediğim....aha onları söylemiyim:kedi:ben de tam cezalığım ya...
bu sabah kahvaltıyı yapmadım sayılır.2-3 çatal peynirli yumurta yemiştim. (daha da yemicem cezam olsun)
ara öğün için k flakes ve yulaf ezmesi+elma getirdim süt olmadığı için yiyemiyorum. sanırım sadece elma tüketicem.

ne güsel duakaydirigubbakcemile3

bu mu fazla???biz de evde olduğumuz için fazla yedik:kedi:

evet öğünlerin atlanmış olması kötü, az yemişsin yoksa miktarları biraz fazla olsa yediklerin arasında her besin grubundan var

öğün atlayarak kilo verilmez kuzumboshayallersmile...öğün atlayarak kilo verilseydi türk ev hanımları manken gibi olurdu değil misempatiksalakcinni çünkü genelde bizim ev hanımlarımız sabah 10-11 gibi öğle yemeği ile karışık kahvaltı yaparlar bir de akşam yemeği yerler tamam
çok az yiyerek kilo verebilirsin ama metabolizmanı yavaşlatıp ilerde ya zor kilo verirsin ya da verdiklerini geri alırsın.
yemediğin halde kilo aldığını söylüyorsun...hergün tartılma. insanın vücut ağırlığı gün içinde bile oynar. sabah aç karnaki kilon ile akşam yemekten sonraki kilon arasında 1,5-2 kg oynayabilir. regl dönemi yaklaşırken de vücut 1,5 kilo kadar su tutabiliyorboshayallersmile. daha bir çok faktör var basküle kilo olarak yansıyan, moral bozukluğu yaşamamak ve gerçek kiloyu öğrenmek için en iyi yöntem haftada 1 defa sabah aç karna tuvalate gidip geldikten sonra ( hatta büyük abdestten sonra) tartılmaktır. ben senin kilo verdiğini düşünüyorum hiç moralini bozma.
bir de diyetisyen desteği alırsan iyi olur, devlet hastanelerinde de diyetisyen bulabiliyorsun.

teşekkür ederim canım . artık daha fazla yemeye çalışıyorum. çünkü her zaman yedıgımın biraz üstünde yediğim zaman hemen 1-1.5 kılo oynuyo onu dengelemem lazım. bugun tartıldıgımda 66.1 çıktım yıne ama bugun regl olmam gerekıyodu inşaallah o yuzden çok çıkmışımdır
ayrıca daaha tartılmıycam perşembeye kadar. her sabah tartılıyorum normalde psklojım bozulyo kaydirigubbakcemile3

Günaydın arkadaşlar ben geldim. Hafta sonu pek nete giremiyorum ondan uğrayamadım.
Cumartesi iyi güzeldi herşey ama pazar çok azıcık kaçırdım. Şöyle ki;

Cumartesi sabah 4-5 zeytin, 1 kk kadar peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 ince dilim kepekli ekmek salatalık domatesle güne başladım akşama kadar temizlik yaptığım için arada 2 elma yedim. Akşamda 2 dilim kepekli ekmek arasına biraz domates biraz peynir koydum ve yedim.

Pazar günü sabah 2 dilim kepekli ekmek arasına peynir ve domates, arada bir elma öğlen kahvaltı yani ucunu kaçırmadan herşeyden az az yedim beraberinde bir dilim kepekli ekmek. Arada biraz patlamış mısır ve elma akşamda 2 çatal makarna bir dilim kepekli ekmek ve salata. Hafta sonum kısacası böyleydi arkadaşlar. Nefsimle çok mücadele ettim pazar günü özellikle ve ben kazandım :)

Bu sabah kalktım dün akşamdan kalan sopan suyumu ısıttım ve bir bardak onu içtim işe gelirken işe gelince standart bir simit, yarım domates yarım salatalık yedim. Şimdi yeşil çayımı içiyorum.

mrb kızlarrr su yememi bi düzene sokamadım yaaa of :çok üzgünüm:

Sabah:
.1 domates
.1dilim ekmek
.1 bardak yeşilcay
.1kk peynır
.4-5 zeytın

Öğlen yemek yemedım :1no2:

Akşam yemeğimi biraz önce yedim
.4 kaşık mantar yemeği
.5-6kaşık makarna
.1 bardak ayran

slm kızlar ben geldim yine yorgunum nöbetçiydim okulda dinleniyim ben size döncem kaydirigubbakcemile3

mrb kızlarrr su yememi bi düzene sokamadım yaaa of :çok üzgünüm:

Sabah:
.1 domates
.1dilim ekmek
.1 bardak yeşilcay
.1kk peynır
.4-5 zeytın

Öğlen yemek yemedım :1no2:

Akşam yemeğimi biraz önce yedim
.4 kaşık mantar yemeği
.5-6kaşık makarna
.1 bardak ayran

Canım öğlen yemeğini atlama bence diyetin güzel gidiyor ama öğün atlarsan bünyen hem zayıf düşer hemde kararsız kalır.

slm kızlar ben geldim yine yorgunum nöbetçiydim okulda dinleniyim ben size döncem kaydirigubbakcemile3

İyi dinlenmeler o zaman :)

Arkadaşlar öğlen iki üç dal brokoli ve bi porsiyon güveç yedim (etli türlü) ama güveçin suyunu yemedim ve yanında ekmekte yemedim. Bir bardak yeşil çay içtim ve 2 adet elma yedim şimdiye kadar.

slm kızlarrr
menüde
sabah okulda 1 çikolata
öğle hülyayla birlikte kahvaltı ettik
çeyrek kepek ekmeği
9 zeytin
domates salatalık
4-5 dilim peynir

bugün kışlıkları çıkardım ortaya da toplanırken hem acıktım hem de bunaldım mozaik pasta vardı 1.5 dilim ondan yedim 5 gibi:kedi:

akşam da 1,5 porsiyon makarna
3 kaşık yoğurt
salata

elifezgi ne cezası yaawww etmeyin eylemeyin :gitme:
ama bu hafta verdiğim kiloyu almış olursam ya da hiç kilo verememiş olursam ben cezaya razıyım... şimdi ceza vermeyinnnnn llüfffffeeennn eyvahedigeldismile

mrb arkadaşlar..bugün ii geçtii
sabah
4 zeytin
3 dilim peynir
2 dilim kdr ekmek
bir domates
çay

öğlen
aynı menüü

akşam da şehriye çorbası içtim 1 dilimde kepek ekmek....

aç değilim hemde:))))))))))))))))

hiciye gelince dinlemyin onu...vurunnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

Günaydın arkadaşlar. Dün akşam bi but haşlanmış tavuk ve bir tane köfte yedim. Bir dilim kepekli ekmek yanında. Yatmadan önce eşime ısıttığım kıymalı makarnadan 2 çatal yedim.

Bu sabah bir simit yarım domatesle güne başladım.

dün akşam bi sürü kuru fasulye yemeğini bi sürü ekmekle bandıra bandıra yedim:(
sabah da 1 haşlanmış yumurtayı az ekmekle yedim. sanırım ekmek 1 dilimi geçmez.
ama ardından 1 türk kahvesi 1 küçük çukulatayla yedim.
şimdi de yarım dilim kek yedim....
durum gene vahim yani:gitme:

bu gün sabah işyerinden bir arkadaş tartlırken gördüm. kız benle aynı boylarda.ha bire kilo alıp veriyordu. cuma günü 63 gidiyordu pazartesi 60 olarak geliyordu, bir ara yine 63e çıktı ben de 65e inmiştim ona espiri yapmıştım 'geeeeel geeel 65e doğru gel aynı kiloda olalım' diye. bunun üzerinden yaklaşık olarak 1,5 ay geçti ve kız bu sabah 55 kiloyduakannehir

işin sırrı: bazen abartı yiyordu, yediği zaman da vücudu çok ödem tutuyordu, 63 e çıktığı zamanlar genelde ödemli olduğu zamanlar gerçek kilosu 60-61di aslında. mahallelerinde sel felaketi oldu, ölenler falan, sokakların çamuru ...biraz yaşam değişikliği,kafa daha çok yemek yemeyle değil felaketle meşgul, ye ye nereye kadar diye düşündüm diyor. o arada 58 kiloya falan düştü. sonra yemek yiyemedi. bizim ısrarımızla biraz yemeye başladı, yine de az yiyor. hazır bu kiloya düşmüşken ideal kiloya ulaşayım diyor, süslü püslü giyinemeye de başladı, duruşu bile değişti (dün takıldım niye ortalıklarda oklava yutmuş gibi dolaşıyosun diyelaelaelaelaelae) .
kilo vermek güzel bişey ya... darısı başımıza. gözümün önünde bir insan 63ten 55e düştü...çok uzak değil bana da 55 kilo yani. ben de şu an 63 kiloyum bakarsınız 1,5-2 ay sonra 55 olmuşum...herşey iradeye bağlı tabi...

ünlü düşünür tezgahtar kardeşin dediği gibi: 'ya istediğini yemeyeceksin ya da istediğini giyemeyeceksin'

Son düzenleme:
dün akşam bi sürü kuru fasulye yemeğini bi sürü ekmekle bandıra bandıra yedim:(
sabah da 1 haşlanmış yumurtayı az ekmekle yedim. sanırım ekmek 1 dilimi geçmez.
ama ardından 1 türk kahvesi 1 küçük çukulatayla yedim.
şimdi de yarım dilim kek yedim....
durum gene vahim yani:gitme:

bu gün sabah işyerinden bir arkadaş tartlırken gördüm. kız benle aynı boylarda.ha bire kilo alıp veriyordu. cuma günü 63 gidiyordu pazartesi 60 olarak geliyordu, bir ara yine 63e çıktı ben de 65e inmiştim ona espiri yapmıştım 'geeeeel geeel 65e doğru gel aynı kiloda olalım' diye. bunun üzerinden yaklaşık olarak 1,5 ay geçti ve kız bu sabah 55 kiloyduakannehir

işin sırrı: bazen abartı yiyordu, yediği zaman da vücudu çok ödem tutuyordu, 63 e çıktığı zamanlar genelde ödemli olduğu zamanlar gerçek kilosu 60-61di aslında. mahallelerinde sel felaketi oldu, ölenler falan, sokakların çamuru ...biraz yaşam değişikliği,kafa daha çok yemek yemeyle değil felaketle meşgul, ye ye nereye kadar diye düşündüm diyor. o arada 58 kiloya falan düştü. sonra yemek yiyemedi. bizim ısrarımızla biraz yemeye başladı, yine de az yiyor. hazır bu kiloya düşmüşken ideal kiloya ulaşayım diyor, süslü püslü giyinemeye de başladı, duruşu bile değişti (dün takıldım niye ortalıklarda oklava yutmuş gibi dolaşıyosun diyelaelaelaelaelae) .
kilo vermek güzel bişey ya... darısı başımıza. gözümün önünde bir insan 63ten 55e düştü...çok uzak değil bana da 55 kilo yani. ben de şu an 63 kiloyum bakarsınız 1,5-2 ay sonra 55 olmuşum...herşey iradeye bağlı tabi...

ünlü düşünür tezgahtar kardeşin dediği gibi: 'ya istediğini yemeyeceksin ya da istediğini giyemeyeceksin'

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Canım ben bir defasında hırs yaptım 40 gün gibi bi süre zarfında 13-14 kilo verdim. Yani azmettin mi istedin mi oluyor gerçekten. Ama ömür boyu böyle olacak. ben kendimi ikna ettim bu konuda bi ömür dikkatli yiyeceğim. Benim etrafım hep mankenlerle dolu valla. Bi arkadaşım 1.70 boylarında doğum yaptı 63 le şuan bebeği bir yaşında doğumdan sonra 57-56 kilo gitti geldi kız şimdi 52 kilo ama almaya çalışıyor. Ama ona baktıımda hep az yiyo yemek aralarında atıştırmıyo. Yani normal bir günü sabah yer öğlene kadar ağzına tek lokma atmaz yapı meselesi demekki. ben olsam sabah yerim öğlene kaar bin lokma atıştırırım :)

Arada yiyeceksin zaten tamamiyle yüklenmeyeceksin ama önemli olan yedim diyeti bozdum mantığına girmememk ve hepten işin ucunu kaçırmamak.

Ünlü düşünür tezgahtarımızın dediği gibi :))))))))

Bu arada ben sabahtan öğlene kadar bir yeşil çay içtim ayrıca bir lt den fazla su içtim. Öğlen yemeğim 3 kaşık beelye yemeği, 2 kaşık yoğurt ve bir bütün domates turşusu bunlarla birlikte bir dilim kepekli ekmek yedim. Şimdide yeşil çayımı içeceğim. Dün soğan suyumu kaynatamadım dolayısıyla bu sabahta içemedim.

Back