• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün yediklerim
öhüm
öhüm
:delphin:

kahvaltı:
canım kaç gündür kek çekiyordu
sabahın nurunda kalkıp kek yaptımdelikafadulden
havuçlu kek,
kibrit kutusundan biraz büyük 7-8 dilim keki gün boyunca yedim
öğlen 1 sandiviç tavuk döner yedim(içinde acı hariç herşey vardı:delphin:)
akşam eve gidince 4 adet sulu köfte, yarım tabak pırasa, yarım kase yoğurt, 1 muz 8-10 badem yedim.

lütfen bu kez kendimi ben eleştireyim. kek hiç olmadı madem canım çekti normal kahvaltımda ekmeği az yiyip keki 1-2 dilim yemeliydim.

sandiviç dönerin yarısını 1 bardak ayran ile tüketmeliydim önceleri yaptığım gibi. içinde patates ve mayonez olmamalı salatası bol olmalıydı.

aralarda meyve yemeliydim ama bu tercihen muz olmamalı muz olacaksa 1 parmak büyüklüğündeki kısmı olmalıydı.

sulu köftenin de suyuna öööööle ekmek banmamalıydım:tomato:

.......

inanın iştahım çok açık ve eve bir sürü aburcubur da doldurmuş olduğum için adapte olamıyorum. ben yoldan çıkaracak biçok şey var evde. bayramdan kalan çukulatalar , şekerler, tatlılar, lokumlar...haftasonu aldığım özellikle eşim ve çocuğum için olan kabuklu badem...bunların bir çoğunu evden uzaklaştırmam lazım.
eşim çok zayıf tüm bu kalorili şeyleri onun yemesi lazım ama elini bile sürmüyor.ben de o yüzden bunları iş yerine getirmeye ikram etmeye karar verdim.
bademi de günde 2-3le sınırlayabilirim.
yavaş yavaş normal düzene geçmeye başladım. öğlenki tostlara başlıyorum inşallah. dışardan yemek söylemek yerine kendim küçük bir tost yapacağım. Ayran almam lazım yanına. kuru meyvelerimi de araöğün için getirdim.

bu sabah :5-6 badem , peynirli tost, 3 kuru kayısı
[/QUO

CADIARZU kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile :olmaz: yasakkelime aklinialirimsmile :oklava:

♥gözyaşı♥;15397153 .!.:

Hoş bulduk canım. Bu arada bi özdeyişde benden gelsin. Ya istediğini yemeyeceksin ya istediğini giymeyeceksin :) Bunuda kardeşime bi mağazada tezgahtar bayan söylemiş kardeşimde hafif balık etlidir :))

gözyaşı hoşgeldin aramıza.. ben olsam o tezgahtarı döverdim kesin :lepi:

mrb arkadaşlar.maşşalah herkes burda..alkisalkisalkis ben bugün yediklerimi yazayım..
sabah
3 kayısı

öğlen
5 zeytin
biraz peynir
domates,salatalık
1 tane közlenmiş kırmızı biber
çeyrek kepek ekmek
hicinin zoruylada bir küçük simit kurabiye
ve az şekerli çay içtim
şimdi bir elma yiyorumda akşama ne yicem bilmiyorumbilmiyorumkismile

bu arada kaptan tartıldım yaırm litre su içtikten sonra ama:)72.1 olmuşum.700 gr gitmiş yaklaşık olarak..çok sevindim..inş devam ederimkaydirigubbakcemile5..
akşama ne yiyim arkadaşlar.bir fikir veren olmaz mı acaba..bilmiyorumkismile

hülya çok aramana gerek yok yiyecek bişi bu gidişle sen benden temizinden bi dayak yiyecen. gızzzz senin beni ispiyonlamaktan başka işin yok mu burda. arkdşlr yiyesi varmış yedi. ben zorlamadım inanın. yer misin dedim ev sahibi olarak o da yok demedi.... o hhhhh ispiyonlama böle olur lülülülülülü

Selam kızlaarrrrr a.s.

hemen bugun yedıklerımı yazıyımmm gerçi hiç bişey yemedım amaaa bilmiyorumkismile

sabah kahvaltı yapmadım. öğlen bi muz bi avuç fındıkla uzum yedim. akşamda mantar yemeği ve bi bardak ayran içtim sakın kızmayın bılıyorum sucumuuuu eyvahedigeldismile

hazır nete girmişken dün akşam yediklerimi yazamamıştım onları yazayım

1 kase şehriye şorbası çok az yağla yaptım, yarım kase mantı yoğurtlu (sos yapmadım), miktarını bilemediğim kadar ton balıklı salata.. başka bişi yemedim çay içtim epey biii.
bu arada yürüyüşe de çıkamıyorum 2-3 gündür ben de o açığı okuldan yürüyerek gelerek kapatıyorum..

bugün sabah bişi yemedim.... okula gidince eti form bisküvi yedim 10.30 gibi
okuldan yürüyerek geşdim akbulakla kahvaltı ettik ama o hemen bana suç atıo arkdaşlr yaaaa. dövcem ben onu bi günnnn alsanaalsanasmilesempatiksalakcinni :)))) kahvaltı da ; malumunuz zeytin sevdam yüzünden 13 zeytin
1 kk kadar peynir
maydonoz, 1 domates, çeyrek ekmek, yarım közlenmiş biber, 5-6 dilim salatalık

1 kase şehriye şorbası çok az yağla yaptım, yarım kase mantı yoğurtlu (sos yapmadım), miktarını bilemediğim kadar ton balıklı salata.. başka bişi yemedim çay içtim epey biii.
bu arada yürüyüşe de çıkamıyorum 2-3 gündür ben de o açığı okuldan yürüyerek gelerek kapatıyorum..

okuldan yürüyerek geşdim akbulakla kahvaltı ettik ama o hemen bana suç atıo arkdaşlr yaaaa. dövcem ben onu bi günnnn alsanaalsanasmilesempatiksalakcinni :)))) kahvaltı da ; malumunuz zeytin sevdam yüzünden 13 zeytin
1 kk kadar peynir

akşama da dün den kalan yemekler var. mantı, şehriye çorbası, çok az da tavuklu türlübilmiyorumkismile

arkadaşlar saolun herkes bir tarifler yazmış bir tarifler..hangisini seçeceğimi şaşırdım..nese makarna salatasında karar kıldım...:olmaz:
içindekiler:)
haşlanmış makarna
bir kırmızı biber
bir yeşil biber
bir domates
biraz maydanoz
azıcıkta marol kıydım içine.üstünede limon ve pul biber.bitti..bugünlük bu kdr yicem sanırım.bide uyumadan bir bardak süt içersem tmmdır....

1 kk kadar peynir

gel gel döv hadi dövvvlülülülülülükötükedihüso

hay maşallah bugün ne güzel olmuş böyle böyle olmaya devam edin çok hoşuma gittihihoyyyt

♥gözyaşı♥;15392460 .!.:
Arkadaşlar ben geldim eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum daha önce bi kaç takıma katıldım ama istikrarlı olamadım. Ama bu sefer öyle değil ALLAH'ın izniyle bu sefer başarıcam. Eğer kabul ederseniz Şuanki kilom 85 hedef 58. Bu arada diyete başlayalı 3 gün oldu.

Günüm kısaca şöyle geçiyor sabah bir simit arada bir elma öğlen salata ve ya o günün ana yemeğinden 2 kaşık yoğurt. Akşam evde meyve yiyorum geçiştiriyorum. Birde her akşam bir soğanı 3 bardak suda kaynatıp hem akşam hem ertesi sabah birer bardak içiyorum. Ama spor yapmıyorum çalıştığım için zamanım olmuyor ama belki zamanla yapabilirim.

Bu sabah bir simitle güne başladım.

canım aramıza hoşgeldin ben takım kaptanıyım. inş çok güzel kilolar vereceğiz hep birlikte

2 gun önce tartıda 66.3 çıkmıştım
bugun tartıldım 65.5 delikafaduldendelikafadulden
bide 4 gun sonra regl olmam lazım delikafadulden

oooh ohh süpersin valla :nazar:

herkese hayırlı günler
umarım herkes iyidir zemuszemus

aynalar canım biriki gündür giremedim internete. kayın pederim bendeydi. yemek borusundan amelyat olmuştu onun kontrollri için gelmişti bize. bizim buralarda onu görmek isteyen akrabaları bana geldi yoğun bir kaç gün geçirdim.

sabah kahvaltısı kepek emekli kaşarlı tost 1bardak şekersiz çay
öğle yemeği olarak çorba yapıcam kendime yanınada 1 kase yoğurt yerim

geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile

Merhaba. Boyum 1.70 cm. Kilom 70 kg. Beş ay önce doğum yaptım. Halen emziriyorum. Hamile kaldığımda 64 kg idim. Doğuma 93 kg ile gittim. Doğumdan sonra 87 kg idim. 5 ayda bebeğimi yoğun olarak emzirdiğim için hiç diyet yapamadım. Sadece spor yaparak 70 kg e kadar düştüm. Artık bebişim ek gıdalara geçtiğinden ve ben de işe başlayacağımdan hafiften diyete başlayarak kilo vermeyi desteklemek istiyorum. Hedefim 60 kg olmak. Önümüzdeki yaza eski bikinilerimi giymek istiyorum:) Aslında azimliyimdir ama birlikte daha kolay zayıflayacağımı düşünüyorum. Ne olur beni de aranıza alın. Birlikte zayıflayalım.

sende hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile3

mrb arkadaşlar.maşşalah herkes burda..alkisalkisalkis ben bugün yediklerimi yazayım..
sabah
3 kayısı

öğlen
5 zeytin
biraz peynir
domates,salatalık
1 tane közlenmiş kırmızı biber
çeyrek kepek ekmek
hicinin zoruylada bir küçük simit kurabiye
ve az şekerli çay içtim
şimdi bir elma yiyorumda akşama ne yicem bilmiyorumbilmiyorumkismile

bu arada kaptan tartıldım yaırm litre su içtikten sonra ama:)72.1 olmuşum.700 gr gitmiş yaklaşık olarak..çok sevindim..inş devam ederimkaydirigubbakcemile5..
akşama ne yiyim arkadaşlar.bir fikir veren olmaz mı acaba..bilmiyorumkismile

tebrikler çok sevindim adına :lepi:

arkadaşlar saolun herkes bir tarifler yazmış bir tarifler..hangisini seçeceğimi şaşırdım..nese makarna salatasında karar kıldım...:olmaz:
içindekiler:)
haşlanmış makarna
bir kırmızı biber
bir yeşil biber
bir domates
biraz maydanoz
azıcıkta marol kıydım içine.üstünede limon ve pul biber.bitti..bugünlük bu kdr yicem sanırım.bide uyumadan bir bardak süt içersem tmmdır....

slm makarna salatasi guzel secim ama kepekli makarna olsunopuyorumnanaktan

slm kızlar
menüyü yazmıştım bu sefer değişikliğe uğramadı :))))))
1 kase şehriye çorb, yarım porsiyon mantı, çeyrek porsiyon diyebileceğimz ölçüde de türlü..
saat 10 gibi de 1 elma, 1 küçük salkım üzüm ve 4-5 dilim kavun.

Günaydın Aynalar beni grubunuza davet ettiğiniz için teşekkür ederim ama dün sizden önce 13. gruptan davet almıştım yine de ilginize teşekkür ederim... :)

gözyaşı hoşgeldin aramıza.. ben olsam o tezgahtarı döverdim kesin :lepi:
Walla kardeşim dövmemiş :) Bende sanırım saçını başını yolardım.

canım aramıza hoşgeldin ben takım kaptanıyım. inş çok güzel kilolar vereceğiz hep birlikte

:lepi:

Sağol canım hoş buldum. Vericez tabi niye vermeyelim.

Bu arada arkadaşlar dün akşam 2 elma yedim. Bu sabahta bir simit. Akşam eşimle tartışıp annemlere gittiğim için soğan suyumu ne akşam ne bu sabah içemedim.

üüüüüüüüüüüü
ağlıcam:sinifsinif:

arkadaşlar hepinizin yazılarını kopyaladım, hepsine cevap yetiştirdim menülerinizi eleştirdim, ne geyikler yaptık ne geyikler... sonra kendi yediklerimi yazdım tam veda edecektim ki elektrikler 1 saniyeliğine gitti geldi ve herşey silindiiiii:sinifsinif:

neyse sadece kendi yediklerimi yazıcam artık.

dün sabah:8-10 badem
4 dilim ekmek 2 dilim kaşar peynir ile tost
3 kuru kayısı

arada 3 kuru kayısı

öğlen4 dilim ekmek 2 dilim kaşar peynir ile tost

arada 3 kuru kayısı, 1armut

akşam: yarım palamut (fırında), bol salata(yağlıydı)
ekmek olmadığı için yiyemedim, balığıma da oğluşum ortak oldu, gece 1 gibi açlıktan uyandım ama birşey yemedim.

bu sabah : yarım simit
1 haşlanmış yumurta
çatalın ucuyla lor peyniri, domates salatalık, 2 adet badem
1 kaşık öksürük şurubu:sinifsinif:
1 ağrı kesicikafamçokkarıştı
şimdi de 2 çay kaşığı pekmezi sıcak suya kattım pekmez içiyorum...

genel olarak hepinizi tebrik edebilirim. iradeli davranmaya başlıyoruz hep beraber, aynı iradeyi zeytin konusunda göstereceğini umduğum arkadaşlar var:1rolleyes:

öğün atlamak yok, abartmak yok....istikrar var kilo vermek var...

bu arada aynalar bi yüzünü gösterip nere gidiyorsun ööööle?

♥gözyaşı♥;15415058 .!.:

Bu arada arkadaşlar dün akşam 2 elma yedim. Bu sabahta bir simit. Akşam eşimle tartışıp annemlere gittiğim için soğan suyumu ne akşam ne bu sabah içemedim.

eşinle tartışınca niye annenin evine gidiyorsun canım...(durumu bilmiyorum ama ufak bir tartışma ve biraz kafayı dinlemek içinse olabilir, ee büyük kavgalarda zeten evde durulmaz,demek ki gidilebiliyormuş, kendimle çeliştim yaf:kedi:).

evdeki tartışmayı anne babaya anlatmak pek doğru olmuyor, o yüzden dedim, eşinle barışıyorsun sen unutuyorsun ama anne baba unutmuyor, hatırlatıp duruyor... boshayallersmile

2 elma akşam yemeği için çok az bu aradayerimseniben

kaptaaan ben bugun adapazarına yurda gidiyorumm. orda tartı olmadıgı ıcın tartılamam sımdı tartıldım 65.5 hala. sen yarın onu yazarsın. gerçi ben girerim ordan ama tartılamam diye söyledım :1ninca:

eşinle tartışınca niye annenin evine gidiyorsun canım...(durumu bilmiyorum ama ufak bir tartışma ve biraz kafayı dinlemek içinse olabilir, ee büyük kavgalarda zeten evde durulmaz,demek ki gidilebiliyormuş, kendimle çeliştim yaf:kedi:).

evdeki tartışmayı anne babaya anlatmak pek doğru olmuyor, o yüzden dedim, eşinle barışıyorsun sen unutuyorsun ama anne baba unutmuyor, hatırlatıp duruyor... boshayallersmile

2 elma akşam yemeği için çok az bu aradayerimseniben

Konu aslında basit eşim bana 21:00'a kadar çalışacağını söyledi normalde 18:00 da çıkar. BendeTamam dedim. Saat 9 da ara ara eşim tel. açmaz. İş yerini aradım birde ne öğreneyim saat 6 da çıkmış. Tabi ben çıldırdım. Dayısını aradım (aynı yaştalar herşeyi birlikte yaparlar) Tahmin ettiğim gibi onlarlaymış tabi beni salak sandılar yok şimdi geldi 9 a kadar işteydi felan filan.Eee yine yalan bana oraya gideceğini söylemedi saat 12 olmuş ne eşim arıyorum nede aradığım ve yanında olan arkadaşları cevab veriyor. Ehliyetim olmadığı halde (o anki sinir ve deli cesaretiyle)aldım arabayı 45 dklık yola gittim annemlere.
Canım yaptığı şey değil de beni salak yerine koyup yalan söylemesi öyle dokundu ki.. Çıktım gittim.. O an ya sinirden kendime bişey yapacaktım yada uzaklaşmam gerekiyodu. Gece çok geç olduğu için (24:00) arabayı aldım. 2 elmaya gelince o sinirle başka bişey yiyemedim midem yanmaya başlayınca onlarıda zorla yedim.

Back