- Konu Sahibi Pinarbartu
- #19.421
dün yediklerim
öhüm
öhüm
kahvaltı:
canım kaç gündür kek çekiyordu
sabahın nurunda kalkıp kek yaptımdelikafadulden
havuçlu kek,
kibrit kutusundan biraz büyük 7-8 dilim keki gün boyunca yedim
öğlen 1 sandiviç tavuk döner yedim(içinde acı hariç herşey vardı)
akşam eve gidince 4 adet sulu köfte, yarım tabak pırasa, yarım kase yoğurt, 1 muz 8-10 badem yedim.
lütfen bu kez kendimi ben eleştireyim. kek hiç olmadı madem canım çekti normal kahvaltımda ekmeği az yiyip keki 1-2 dilim yemeliydim.
sandiviç dönerin yarısını 1 bardak ayran ile tüketmeliydim önceleri yaptığım gibi. içinde patates ve mayonez olmamalı salatası bol olmalıydı.
aralarda meyve yemeliydim ama bu tercihen muz olmamalı muz olacaksa 1 parmak büyüklüğündeki kısmı olmalıydı.
sulu köftenin de suyuna öööööle ekmek banmamalıydım:tomato:
.......
inanın iştahım çok açık ve eve bir sürü aburcubur da doldurmuş olduğum için adapte olamıyorum. ben yoldan çıkaracak biçok şey var evde. bayramdan kalan çukulatalar , şekerler, tatlılar, lokumlar...haftasonu aldığım özellikle eşim ve çocuğum için olan kabuklu badem...bunların bir çoğunu evden uzaklaştırmam lazım.
eşim çok zayıf tüm bu kalorili şeyleri onun yemesi lazım ama elini bile sürmüyor.ben de o yüzden bunları iş yerine getirmeye ikram etmeye karar verdim.
bademi de günde 2-3le sınırlayabilirim.
yavaş yavaş normal düzene geçmeye başladım. öğlenki tostlara başlıyorum inşallah. dışardan yemek söylemek yerine kendim küçük bir tost yapacağım. Ayran almam lazım yanına. kuru meyvelerimi de araöğün için getirdim.
bu sabah :5-6 badem , peynirli tost, 3 kuru kayısı [/QUO
CADIARZU kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile lmaz: yasakkelime aklinialirimsmile klava: