- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.341
ccanım günaydın . evet yenı katıldım aynalar davet etti . boyum biraz kısa 1.62 senağlama
boyuma yapabılceğim bişey yok ama kılo için ugraşıyorummm hihoyyyt
mrb arkadaşlar..bişi sorcam lütfen herkes cvp versin.şu 10 kilo verenler ne kdr sürede verdiler??????vede nsl????
teşekkürler................hiciininde slmı var...şu anda 18 ci zeytinin yemekte:)))bugün başka bişi yemesinn barii.....
ben 2 sene kadar önce 17 kılo verdım. bir ay diyetisyene gittim sonra bıraktım . bıraktıktan sonrada onun verdıgı dıyete devam ettım o sekılde yaklaşık 1 yılda falan verdım
iyi akşamlar arkadaşlar ben 66 kıloyum suanda 55kıloya düşmek istiyorum.3 yıl önce 72 kıloydum 1 yıl içinde 55 kıloya düştüm ama yumurtalığımda kıst oldugu için dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım o yuzden 10 kılo kadar aldım o zamandan beri hala veremedım yapıştılar sankı senağlama
umarım bende eksik olan şey motivasyondur da onu da bu şekilde hallederizzzz kaydirigubbakcemile5
kaptan ben aslında kilo almadım inan kiiii. ankaradaki baskülle buradaki baskülün farklı tartmasından kaynaklanan bi durum. o yüzden buradaki kiloyu baz aldım ve kilo artışımın sebebi bu mafoldumben
Teşk ederim arkadaşlar...elif ezgi umudum kırılmaz.sadece merak ettim.bende 4 ayda 15 kilo vermek istiyorumm....öptüm hepinizi
slm kızlar nasılsınız ben çooooookkkkk yorgunumkafamçokkarıştı 1. sınıf öğretmeni olmak ne zormuş :bbo:
hoşgeldin canım aramıza inşallah birlikte güzel sonuçlar alırız kaydirigubbakcemile5
tamam canım bundan sonra görcez sempatiksalakcinni
ben zamanında 3 ayda 21 kilo vermiştim mafoldumben
gizzz sende aramıza hoş geldin.geç oldu ama kabul et artıkk:))
annem gitmiş pasta almışşşş mafoldumben
ama yemiycemmmm süprizzzzz
valla aynlar zamanında bende 78 kilo idim.liseyi bitirdiğim yılın yazı 2 ayda tam 18 kilo verdim.ondan sonrada 3-5 alıyodum 5-6 ayda 1 ay diyet yapıyodum gidiyodu..ama son 2 yıldan beri aldığımı veremedim.üstüne dahada aldımmafoldumben hormonlarla ilgili bir sorun var.bazı düzenleyici haplar kullandım..ondan sonrası ortada..yaza girmeden önce 20 gün kdr düşük kalorili şeyler yedim.3-4 kilo verdim.yürüyordumda.yürüyüş daha hızlı kilo verdiriyo...ben bu ara burda yürüyemiyorumda yakında plates kursu açılacakmış.haftada 3 gün..başvurular başladı..kurstta başlarla belki daha hızlı kilo veririm..bu arada bi sayfa daha açıcam bugün yediklerimi yazacam..varsa bir terslik uyarın ey bu işin uzmanları:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
annen senin kötülüğünü istiyo :jeyyar:
nereye açcan canım sayfayı
annen senin kötülüğünü istiyo :jeyyar:
evet aynen katılıyorum sana sımdıde kurabıye yapmaya gitti <bilmiyorumkismile
yeniden msj attım yani.okudunmu aynalar?abartmadım inş....
hadi ya napsak acaba annene biri dur demeli yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?