• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ımm çok ilginnçç CADIARZU

sanırım bu gruptakı arkaşlarda yazmıyo . yanı yedıklerını falan. bı tek ikimiz yazdık = )

Ben de geldim ben de:):) Hoşgeldin Gizem :):) Ben de şu an 2.5 ayda 11 kilo vermiş bulunmaktayım..Sabahları k-flakes akşamları da normalde yediğimin yarısı kadar yiyorum.Bu son zamanlarda biraz cozuttum sanırım ama eskisi kadar yemiyorum kesinlikle.Ve en önemlisi aburcubur ve ekmek yemiyorum.Kepekli veya beyaz hiçbir şekilde ekmek yemiyorum.
Bugün yediklerimi yazıyım..
Saat 1 gibi 1 kase k-flakes
Az önce de 1 kase mercimek çorbası 2yemek kaşığı pilav ve bezelye yemeği yedim.Pilavla ana yemeği yanyana koyuyorum.Böylece ekmek yememiş oluyorum.Pilav da kilo aldırıyor tabii ama ekmek kadar cok yemiyorum onu:):)

ımm çok ilginnçç CADIARZU

sanırım bu gruptakı arkaşlarda yazmıyo . yanı yedıklerını falan. bı tek ikimiz yazdık = )

öle.haklısın.napalım..ya birileri yazsa en azından motive olacazda.neyse artık.bi pinkcat var bi elif ezgi bide hici...sayın kaptanımızda burdalar ama oda kimseyi görmeyin bişi yapamıyoolumunekankayizsmile

Ben de geldim ben de:):) Hoşgeldin Gizem :):) Ben de şu an 2.5 ayda 11 kilo vermiş bulunmaktayım..Sabahları k-flakes akşamları da normalde yediğimin yarısı kadar yiyorum.Bu son zamanlarda biraz cozuttum sanırım ama eskisi kadar yemiyorum kesinlikle.Ve en önemlisi aburcubur ve ekmek yemiyorum.Kepekli veya beyaz hiçbir şekilde ekmek yemiyorum.
Az önce de 1 kase mercimek çorbası 2yemek kaşığı pilav ve bezelye yemeği yedim.Pilavla ana yemeği yanyana koyuyorum.Böylece ekmek yememiş oluyorum.Pilav da kilo aldırıyor tabii ama ekmek kadar cok yemiyorum onu:):)

hoşbulduk canım sende hoşgeldın :)
bende kesınlıkle ekmek yemıyorumm. ama bgun pilavı çok kaçırdım :/
neyse artıkk (:

çok ii yaa..2.5 ayda 11 kilo..umarım bende veririm.arada benim yediklerimide kontrol et olur mu?bak bakalım nsl gidiyo?ama ben ekmeği kesemiyorum.çeyrekten aza düüşürmeye çalışıyorumm:kedi:

Hoşbuldum canım.Eda ben:) olumunekankayizsmile
Zaten en büyük düşmanımız ekmek bence:) Onu hallettin mi gerisi geliyor.Ben bir daha istisnalar hariç hayatım boyunca ekmek yemeyi düşünmüyorum..Ekmek yemiyince daha rahat oluyorum.Midem şiş olmuyor yemekten sonra..İnşallah vercez kilolarımızı.En geç yaza fit olcazzemuszemus Öğrencisin sanırım.Benim de bu sene okulum bitti.Türk Dili ve Edebiyatı bitirdim.Boş geziyorum şu anlık.:gitme:

çok ii yaa..2.5 ayda 11 kilo..umarım bende veririm.arada benim yediklerimide kontrol et olur mu?bak bakalım nsl gidiyo?ama ben ekmeği kesemiyorum.çeyrekten aza düüşürmeye çalışıyorumm:kedi:

Canım ben ilk 3 kiloyu bir haftada verdim.Dediğim gibi ekmek yemek istemiyorsan yarım yağlı süt ve k-flakes al bir kase dolusu ye.Aralarda da meyve falan atıştır.Akşam da yemeğinin yanına pilav makarna ne varsa ondan al.Ben gördüğüm kadarıyla sen iyi gidiyorsun.Hatta az bile yiyorsun gibi geldi.

mushu, elifezgi, hhiiccii paylaşımda az bulunuyorlar kızlar dikkat edin :olmaz:
bide takımda ben ve pincat87 var.
qizz ve akbulak kimse yazmıyo demeyin çünkü takımda kimse yok sempatiksalakcinni
sizlerle birlikte yeni üyeler alıyoruz. ama daha başkasını bulamadım ben gidip bi bakıyım kaydirigubbakcemile4

mrb arkadaşlar..bişi sorcam lütfen herkes cvp versin.şu 10 kilo verenler ne kdr sürede verdiler??????vede nsl????
teşekkürler................hiciininde slmı var...şu anda 18 ci zeytinin yemekte:)))bugün başka bişi yemesinn barii.....

vallaha da billaha da 6 tane zeytin yedim sadece hülya al sana al sana alsanaalsanasmile

mushu, elifezgi, hhiiccii paylaşımda az bulunuyorlar kızlar dikkat edin :olmaz:
bide takımda ben ve pincat87 var.
qizz ve akbulak kimse yazmıyo demeyin çünkü takımda kimse yok sempatiksalakcinni
sizlerle birlikte yeni üyeler alıyoruz. ama daha başkasını bulamadım ben gidip bi bakıyım kaydirigubbakcemile4

ben her gün girip paylaşıda bulunmaya dikkat ediorum ama hafta sonları malum gezmeler eksik olmuo. o yüzden az yazsam bile 3 günlük toplu paylaşım yapıorum :)))) ama daha çok dikkat edicem. görşrüz guclubacismile

hemen bugün ki paylaşımımı yapayım sabah okula giderken 1 gofret, okulda da yarım kek yedim
öğle 1 dilim kepek ekmeği, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 6 zeytin ve 7-8 tane kuru kayısı ( yemekten önce)
akşam arkadaşlarla toplandık 5-6 tane kurabiye 3 tane çikolata soslu top :sinifsinif:, 1 küçük kase patates salatası, bol çay
yediklerim kalorili şeylerdi malumunuz :))) o yüzden hemeeeeeeeennn 20 dk.lık tempolu bi yürüyüş yaptım.

bugün yediklerim
sabah
yarım simit
yarım bardak süt

öğlen

7 zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
2 domates
çeyrek kepekli ekmek
az şekerli çay (az şekerli dediysem büyük bardağa kaşığın ucunu batırıyorum valla)

akşamda
tatlı kaşığından belki az yağla 2 domatesi suyuyla pişirip üstüne biraz baharat ve 1 yumurta kırdım
yine yanına çeyrek kadar kepekli ekmek
ve az şekerli çayy

bundan başka bişi yemicem
belki uyumadan önce bir bardak süt içerimm..

çok değildir umarımm..görüşürüz arkadaşlar...lütfen sizelrde paylaşın..hep elif ezgi hici ben ve aynaları görüyorum.başka kimse yokmu.. ama elif ezzgi muhabetin hoş ha:))9

teşekkür ederim şimdi bu söz üzerine ben yamıyım da ne yapayımyerimseniben
evet akşam yatarken de süt içdiysen iyi, 1 günde 1 dilim peynşir yarım bardak süt az çünkü, süt ve yoğurdu 2 su bardağının altına düşürmemek lazım (tabi yarım yağlı süt)
listenin kalorisi yüksek değil. sebze meyve eksiğin var sadece. aralara birer meyve koysaydın süperdi,başarılarının devamını bekliyoruz....

sorun değil canım ne demek hoşbuldukkk =))

bende bugun yedıklerımı yazıyım barı daha yemem zatenn

Sabah :
.nesfitim bittiği için küçük bi kase çorba içtim ekmeksiz

Öğlen:
.3-4 kaşık pilav
.3 kaşık mantar sote

Akşam:
.yine pilav ve patets yemeği

bu kadarrr hihoyyyt
kilo vermek uğruna çok kısıyorsun:( et grubu yok, süt grubu yok, meyve grubu yokakannehir. yediklerin sebze +ekmek grubu. sonra hasta olacaksın:olmaz: bu kısmı kötü ama iraden için seni kutlamak lazım tabia.s

şimdilik meyve ve et grubu eksik, tamamlarsan olurCADIARZU

hemen bugün ki paylaşımımı yapayım sabah okula giderken 1 gofret, okulda da yarım kek yedim
öğle 1 dilim kepek ekmeği, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 6 zeytin ve 7-8 tane kuru kayısı ( yemekten önce)
akşam arkadaşlarla toplandık 5-6 tane kurabiye 3 tane çikolata soslu top :sinifsinif:, 1 küçük kase patates salatası, bol çay
yediklerim kalorili şeylerdi malumunuz :))) o yüzden hemeeeeeeeennn 20 dk.lık tempolu bi yürüyüş yaptım.
bacım gofret ve keki okuduktan sonra yorum yapmamaya karar verdimalsanaalsanasmile. yediklerine bişey demicem:) afiyet olsun, lüpür lüpür yağ olsunsempatiksalakcinni

ama o yediklerini 20 dakikada yaktığını zanndiyorsan yanılıyorsunsempatiksalakcinni
1,5 saat falan yürüyüş anca karşılar böyle bir listeyisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
dün kahvaltı:
1 su bardağı ballı süt , yanında 1-2 dilim ekmek 3 zeytin, 5 badem-1-2 çatal peynir yedim

9'da: 1tatlı kaşığı kadar likapa ( yaban mersini)
11de :1 küçük ev yapımı poğaça

1'de: 3 dilim kepekli ekmek, 2dilim peynir, 1 domates, 3 biber

4'te:1 küçük ev yapımı poğaça

eve gidince:8-10 badem, 1 parmak büyüklüğünde çukulata, 1 muz

akşam yemeği: 7-8 köfte, yarım kase yoğurt, köftenin suyunu da ekmek bandıra bandıra tükettim:delphin:3-4 dilim ekmek gitmiştir :kedi:

gece saat 9,30: 2 dilim kavun

egzersiz olarak da akşam eve gidince 12 kiloluk oğlumu kucağımda taşımak suretiylekaydirigubbakcemile3 20 dakika yürüyüş yaptım

acımasız eleştirilerinize hazırımsenağlama :tomato:

şimdilik bu günkü kahvaltımı yazmıyorum, yazılacak gibi değilsenağlama, telafisini yapıp yarın yazabilirm umarım:kedi:

Son düzenleme:
Elifezgi gece meyveyi tamamladım sen merak etme mandalina ve şeftali yedim.Eti de hergün yemesem olur yani:)
Bugün ben de az önce k-flakes yedim akşama ne olduğunu bilmiyorum yine paylaşımda bulunurum..Sizler naptınız.Ben şu uyku düzenemi bir düzene sokamadım yaaaeyvahedigeldismile Sabah 5 gibi yatıyorum öğlen 12 de kalkıyorum:1shok: Tatil ya bana tabii iyice boşladım Bu sebeple kahvaltı öğünümü 1 gibi yapıyorum yani 2 ana öğün yiyorum...Bu aralar herkes ne kadar çok zayıfladığımı söylüyo çok mutlu oluyorum:1: Daha çook yolum var ama en azından yolumun yarısına yaklaşmak üzereyim alkisalkisalkis

dün kahvaltı:
1 su bardağı ballı süt , yanında 1-2 dilim ekmek 3 zeytin, 5 badem-1-2 çatal peynir yedim

9'da: 1tatlı kaşığı kadar likapa ( yaban mersini)
11de :1 küçük ev yapımı poğaça

1'de: 3 dilim kepekli ekmek, 2dilim peynir, 1 domates, 3 biber

4'te:1 küçük ev yapımı poğaça

eve gidince:8-10 badem, 1 parmak büyüklüğünde çukulata, 1 muz

akşam yemeği: 7-8 köfte, yarım kase yoğurt, köftenin suyunu da ekmek bandıra bandıra tükettim:delphin:3-4 dilim ekmek gitmiştir :kedi:

gece saat 9,30: 2 dilim kavun

egzersiz olarak da akşam eve gidince 12 kiloluk oğlumu kucağımda taşımak suretiylekaydirigubbakcemile3 20 dakika yürüyüş yaptım

acımasız eleştirilerinize hazırımsenağlama :tomato:

şimdilik bu günkü kahvaltımı yazmıyorum, yazılacak gibi değilsenağlama, telafisini yapıp yarın yazabilirm umarım:kedi:

aboooooooğğğ bana lüpür lüpür yağ olsun diyenin haline bak heleeee :olmaz: badem, çikolata, poaça başka? :1no2: ya öle bişi ki ben akşama kadar bişi yemiorum bazen, o yüzden akşam da ipin ucunu kaçırıorum. ayrıca okuldayken öle istediğimiz gibi kahvaltı etme imkanımız olmuo maalesef sabah evden çıkarken ne bulursam onu yiyorum maalesef

ama elif ezgi durumunun farkında kahvaltıyı yazmamış bileeee CADIARZU

kimlere cevap yazmak istiyorsan alıntı yap yazısının yanındaki MQ ya tıkla, ard arda bir kaç taneye tıklayabiliyorsun cevap yaz dediğin zaman yazılar kopyalanmış olarak geliyor;)

Back