• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. TAKIM 174. ETAP

aynalar ( 104,2 / 103,7 / 0,5 / 0,48%)
sebay ( 63,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edilmiştir.mushu ( 81,9 / 82,0 / -0,1 / -0,12 % )
pinkcat87 ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,00% )
elifezgi ( 63,7 / 64,3 / -0,6 / -0,94% )
hhiiccii ( 67,0 / 68,9 / -1,9 / -2,84% )

aynalar ya ben kilo bildirimi için geçmi kaldım.keşke hiciye sorsaymışım.hoş bugün eve gelmedimki hiç....ben dün hicinin tartısıyla tartıldıl sadece 100 gr..ama bugün 4.gün diyetin baya değişmiş olması lazımdı.......bugünde bozmadım diyetiii:((((

canım cuma günleri 12 ye kadar kilo bildirim yapacaksın. 100 gr verdiysen şimdiki kilon 72.9 olması lazım yanlış mı?
ben 72.9 kilonu başlangıç olarak alıyorum haftaya cuma listedesin. kilo bildirim saatinide öğrendin artık sorun olmaz dimi canım olumunekankayizsmile

canım cuma günleri 12 ye kadar kilo bildirim yapacaksın. 100 gr verdiysen şimdiki kilon 72.9 olması lazım yanlış mı?
ben 72.9 kilonu başlangıç olarak alıyorum haftaya cuma listedesin. kilo bildirim saatinide öğrendin artık sorun olmaz dimi canım olumunekankayizsmile

evet aynalar.72.9.yalnız tok karınla üstünede büsürü çay içmiştim.oda sağlıklı bi sonuç değil yani.ama benim hafataya yine akşamdan tartılmam laızm.çünkü sabahçıyım.bulurum bir çare inşş:)))))bu arada 2.olmamıza üzüldüm:((((ben böle az yemeye devam edicem.belki haftada bigün istediğimden az miktarda yerimm.oda dayanma gücü verir.hep aç kediler gibi vitrin önünde durunca sinirleniyorum ya:)))aaaaaaaaaaaaaa

haftasonu ve yine kimse yok :olmaz:

ben geldim.işte burdayım..bugün yediklerimi yazayım diyorum ama pek i açıcı değil:kedi:
haftada birgün kendime iizn günü olrak kullanıyom.oda cumarteiye denk getirdim....bugün kayserili arkadaşım bize onların yöresel yağlamasını yaptı.yarım ekmek arası kıyma.

kahvaltıda 3 kayısı, bir dilim ekmek,2 zeytin yedim

öğlen
yarım ekmek yağlama yedim
yarım gözleme
2-4 zeytin
çay içtim
2 küçük dilimde kabak tatlısı

akşamda hiç bişi yemedim.yemicemde

çok mu olmuş bunlarbilmiyorumkismile

ben geldim.işte burdayım..bugün yediklerimi yazayım diyorum ama pek i açıcı değil:kedi:
haftada birgün kendime iizn günü olrak kullanıyom.oda cumarteiye denk getirdim....bugün kayserili arkadaşım bize onların yöresel yağlamasını yaptı.yarım ekmek arası kıyma.

kahvaltıda 3 kayısı, bir dilim ekmek,2 zeytin yedim

öğlen
yarım ekmek yağlama yedim
yarım gözleme
2-4 zeytin
çay içtim
2 küçük dilimde kabak tatlısı

akşamda hiç bişi yemedim.yemicemde

çok mu olmuş bunlarbilmiyorumkismile

ohaoldumsmile:mymeka:

selam kızlar ben de bugün yediklerimi yazayım.12 gibi bir kase k-flakes.4 gibi de çok çok az haşhaşlı ekmek ama çok az.Akşam yemekte de 1 tabak kurufasulye.biraz pilav ve yanına birazcık kabak yemeği..Günlerdir yediğim tek ekmek bu haşhaşlı:)

sitem etmiyorum buraya giren diğer takım arkadaşlarıda yanlış anlamasın belkide kızgınlığım kendime

Selam kızlarrr:emir_bebek: Napıyosunuz bakalım hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyooobenneyaptımki Ben bugün baya enerjiğim nedense..Çok da mutluyum hiç sebep yok aslında mutsuz olmam gerek.Mezun oldum formasyon bile alamadım öyle boş boş oturuyorum evde:sm_confused: Ammmaaan salladım artık..Bu sene KPSS ye çalışıp normal memurken formasyon almayı düşünüyorum inşallah tabii:Saruboceq: Ben uyanalı 1.5 saat oldu daha.12 de uyandım...Kahvaltımı da az önce yaptım..
1 yemek kaşığı menemen.
Yarım kibrit kutusu peynir
2 tane zeytin
0 ekmeksositososito

Akşam yemekte balık var değişmezse eğer.4 gibi falan da meyve atıştırırım..
Nerde bu millettdelikafaduldenHadi herkes diyete...kaydirigubbakcemile

Bu arada ben bu hafta sanırım bildirim yapamıcam:gitme: haftaya da belki ondan sonraki hafta da...Diplomamı almaya gidicem ve sonrasında da geç kalmış bir tatil yapıcam.Perşembe gecesi yolcuyum..Yine de gidene kadar bildirimde bulunucam.Fakat orda nete girebileceğimi hiç sanmıyorum.
Tek temennim bu tatilde cozutup da kilo almamak Beni artık geri dönmek üzere ayrıldı diye yazarsınız birkaç hafta:1no2:

meb arkadaşlar bugün yediklerimi yazayım hemen.
sabah 12 gibi uyandım.biraz oyalandım.saat 1 gibi
kibrit kutusu kdr peynir
2 domates ve biraz maydonoz
çeyrekten biraz az ekmek
6 tanede zeytin yedim

akşam içinde:
yarım yemek kaşığı yağ ve yağsız etle et sote tarzı bişi yaptım
yarım porsiyon kadar onu yedim
çeyrek az ekmek
şimdide az şekerli çay içiyorumm

acıkır gibi olursam bir meyve yerim.başkada bugün bişi yemicem.

benden bugünlük bu kdr.bu arada ndn kimseyi göremiyorum..
hicii bakmadım sanma 2 gün yediklerini yazmamışsınnnnnn..ben seni ispiyonlamadan itraf dolu listeni yaz:))))))))))bi dahada yapma.sende kafana şamarı yiyince belki yapmazsın:))hahahahha

iyi akşamlar arkadaşlar ben 66 kıloyum suanda 55kıloya düşmek istiyorum.3 yıl önce 72 kıloydum 1 yıl içinde 55 kıloya düştüm ama yumurtalığımda kıst oldugu için dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım o yuzden 10 kılo kadar aldım o zamandan beri hala veremedım yapıştılar sankı senağlama
umarım bende eksik olan şey motivasyondur da onu da bu şekilde hallederizzzz kaydirigubbakcemile5

meb arkadaşlar bugün yediklerimi yazayım hemen.
sabah 12 gibi uyandım.biraz oyalandım.saat 1 gibi
kibrit kutusu kdr peynir
2 domates ve biraz maydonoz
çeyrekten biraz az ekmek
6 tanede zeytin yedim

akşam içinde:
yarım yemek kaşığı yağ ve yağsız etle et sote tarzı bişi yaptım
yarım porsiyon kadar onu yedim
çeyrek az ekmek
şimdide az şekerli çay içiyorumm

acıkır gibi olursam bir meyve yerim.başkada bugün bişi yemicem.

benden bugünlük bu kdr.bu arada ndn kimseyi göremiyorum..
hicii bakmadım sanma 2 gün yediklerini yazmamışsınnnnnn..ben seni ispiyonlamadan itraf dolu listeni yaz:))))))))))bi dahada yapma.sende kafana şamarı yiyince belki yapmazsın:))hahahahha

ispiyonlamadan yaz demek zaten seni ispiyonladım demek vicdansızkaydirigubbakcemile zaten yazacaktım da fırsat olmadı arkadaşlar hemen yazıyorum bi alt sayfada görüp bu ne hal diyebilirsiniz kafamçokkarıştı

cuma :
sabah kahvaltı edemedim okulda 4 tane kremalı bisküvi yedim.
okuldan gelince saat 1 gibi 1 kase k-flakes
akşam 4 gibi yürüyüşe çıktık birazda çarşıda işimiz vardı 7 gibi eve geldik yine yürüyerek (buraya kadar herşey normal :)))) )
akşam yemeğini arkadaşlarda yedik.kahvaltı gibi yapalım dedik :kedi:
menü : sucuklu yumurta 1 kibrit kutusu peynir,6 zeytin, domates, salatalık eee bunların yanında tabi ekmek (2 dilim) sositososito sonra eve misafir geldi o arkadaş da sağolsun börek yapmış getirmiş yememek ayıp olurdu 1 tane börek yedim eyvahedigeldismile

cumartesi
arkadaşlarla birlikte başka bi ilçeye alışverişe gittik o yüzden o günde diyet hak getire :2:
sabah evden çıkmadan önce 1 tane börek
öğle ayvalık tost, patates kızartması, cola, supangle ohaoldumsmile
akşam alışverişten dönünce hafif açlıkla birlikte canımın bişiler yemek istemesiyle 4 zeytin, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 lokma ekmek, 2 baklava bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bugün de
sabah kahvaltıya arkadaşlar vardı. 2 dilim ekmek, azcık patates kızartması, yarım domates, yarım salatalık, 5 zeytin, 1 kibrit kutusu peynir, yarım közlenmiş biber.
öğle ceza verdim kenime bişi yemedim :kedi:
akşam 6 kaşık kadar bulgur pilavı, 1 porsiyon türlü
bol bol çay içtim. bugün yürüyüşe çıkamadım yarın okul var malum okula hazırlıkla geçti bugün.

14. TAKIM 174. ETAP

aynalar ( 104,2 / 103,7 / 0,5 / 0,48%)
sebay ( 63,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edilmiştir.mushu ( 81,9 / 82,0 / -0,1 / -0,12 % )
pinkcat87 ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,00% )
elifezgi ( 63,7 / 64,3 / -0,6 / -0,94% )
hhiiccii ( 67,0 / 68,9 / -1,9 / -2,84% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 389,8 / 391,9 / -2,1 / -054 %)

hepiniz dayaklıksınız ya haftaya kilo vermeyen 1. uyarıyı alcak. ondan sonraki hafta yine kilo vermeyen 2. uyarıyı alarak takımdan diskalifiye edilecek haberiniz olsun.

kaptan ben aslında kilo almadım inan kiiii. ankaradaki baskülle buradaki baskülün farklı tartmasından kaynaklanan bi durum. o yüzden buradaki kiloyu baz aldım ve kilo artışımın sebebi bu mafoldumben

cuma :
akşam 4 gibi yürüyüşe çıktık birazda çarşıda işimiz vardı 7 gibi eve geldik yine yürüyerek (buraya kadar herşey normal :)))) )
menü : sucuklu yumurta 1 kibrit kutusu peynir,6 zeytin, domates, salatalık eee bunların yanında tabi ekmek (2 dilim) sositososito sonra eve misafir geldi o arkadaş da sağolsun börek yapmış getirmiş yememek ayıp olurdu 1 tane börek yedim eyvahedigeldismile

cumartesi
arkadaşlarla birlikte başka bi ilçeye alışverişe gittik o yüzden o günde diyet hak getire :2:
akşam alışverişten dönünce hafif açlıkla birlikte canımın bişiler yemek istemesiyle 4 zeytin, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 lokma ekmek, 2 baklava bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bugün de
sabah kahvaltıya arkadaşlar vardı. 2 dilim ekmek, azcık patates kızartması, yarım domates, yarım salatalık, 5 zeytin, 1 kibrit kutusu peynir, yarım közlenmiş biber.
bol bol çay içtim. bugün yürüyüşe çıkamadım yarın okul var malum okula hazırlıkla geçti bugün.

heyyy maşallah:D tatlılar börekler kızartmalar diyet yapmasan bile ağır şeyler yemişsin canım yaa..Bence artık buna dur de yasakkelimegitti mi gider bölegamyoncuiremsu yarın kesin bir diyet yap bence yürüyüş falan iyi de aradaki yediklerin aşırı bence..

iyi akşamlar arkadaşlar ben 66 kıloyum suanda 55kıloya düşmek istiyorum.3 yıl önce 72 kıloydum 1 yıl içinde 55 kıloya düştüm ama yumurtalığımda kıst oldugu için dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım o yuzden 10 kılo kadar aldım o zamandan beri hala veremedım yapıştılar sankı senağlama
umarım bende eksik olan şey motivasyondur da onu da bu şekilde hallederizzzz kaydirigubbakcemile5

gizz sanırım takım agirmek istiyorsun. aynalar takım kaptanımız, okuyordur sanırım mesajını. seni aramızda görmekten mutluluk duyarız. bu arada kilolarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakın;) booyun kaç acaba?
cuma :

cumartesi

bugün de

bacım 4 tane kremalı bisküvi de normal değil ki bi de 'buraya kadar herşey normal ' yazmışsın :)

son 1,5 ayda 4 posta yatılı misafir ağırladım. sağolsular geldiler ziyaretimize. seviyoruz ki seviliyoruz ki geliyorlar, şikayet edmiş olmak istemem. diyetine sadık insan için misafir falan bahane ama benim gibi iştahlı bir insan lezzetli mamalar yemek için her bahaneyi kullanıyor:(

neler yemedim ki bu süreçte, her gelen misafire tadına baksınlar diye laz böreği aldık (baklavanın içinde muhallebi olanı-karadenize özgü), çok sevmeme rağmen yedim. normalde yemeğin yanına pilav öncesine çorba yapmam, yemekler 3 kaptan aşağı pek düşmedi tabiki hepsinden de yedim. hava da yağmurlu olduğundan misafirlerimizi arabayla biryerlere götürdük gezdik yani pek yürümedik....sonuç vahim. vermiş olduğum kilolardan 2-2,5 kilosunu geri aldım:(

bugün sabahtan itibaren yediklerime ve hareket etmeye dikkat etsem diyorum ama ha diyince de olmuyor. evde 1 su bardağı ballı süt içtim yanında 1-2 dilim ekmek 3 zeytin, 5 badem-1-2 çatal peynir yedim. alışkanlık olarak işe gelince de kahvaltı yapıyordum ama bu sefer iş yerinde kahvaltı yapmadım. Ama her an bu kararımdan dönebilirim diye kendimden korkuyorum:kedi:
neyse saat 10 geldi. 1 meyve araöğünü ile öğle yemeğini bekleyebilirim sanırım. işte böyle benim cephede olaylar. düzelecek...düzelecek...herşey düzelecek...

not: evimde internet yok iş yerimde yazabiliyorum. mesai saatlerinde kimler müsait öğrenebilir miyim?

ccanım günaydın . evet yenı katıldım aynalar davet etti . boyum biraz kısa 1.62 senağlama
boyuma yapabılceğim bişey yok ama kılo için ugraşıyorummm hihoyyyt

Back