- Konu Sahibi Pinarbartu
- #19.301
slm kızlar
sabah : 5 tane bisküvi
öğle : 1 bardak meyve suyu, çeyrek ekmek, peynir, zeytin, domates ( zeytini çok seviorum ben sayı biraz abartı olur diye yazmadım :)))) )
akşam : taze fasulye,bulgur pilavı, yoğurt, ekmek yok.
spor olarak 2 km yürüyüş yarı tempolu :))) regl durumu olduğu için daha fazla yürüyemedim çok yoruldum.... ve okul etkinlikleri :)))
ne kadar zeytin merak ettim sempatiksalakcinni
ne güzel, ben diyet yapmak şöyle dursun çok pis boğaz oldum. canım ha bire yağlı şeyler çekiyorbilmiyorumkismile
şimdiiii tüm bu eleştirilerden sonra kendi yediklerimi yazmaya yüreğim dayanmıyor:kedi:
şuan 1 açma yiyorum meseladelikafadulden
elifezgi kaçar
açma mı? kız kendine gel sen çok iyi gidiyodun klava:
Ben de bugün 1 kase k-flakes yedim akşam yemekte ne var bilmiyorum:) ama kilo vermem baya durdu gibi geliyor normaldir sanırım...yediklerime dikkat etsem de birazcık kaçıyor arada..
canım sabırlı olcaksın bu kilo durması insanın canını çok sıkar ama sen vazgeçmeyeceksin demi kaydirigubbakcemile5
selam hanımlar. birkaç gün yoktum evde o nedenle paylaşımda bulunamadım. yeğenim askerden izne geldi onu görmeye gitmiştim.
kahvaltı olarak mısır gevreği ve süt.
öğle yemeği mantar çorbası, peynirli börek ve salata
peynirli börek mi klava:
dün yazdığım kahvaltıya sucuklu yumurtayı eklemeyi unutmuşum kızlar... ben bi de sucuklu yumurta yedim okuldan gelince kahvaltı niyetinee kaydirigubbakcemile3
ooohh ohh ne güzel peynirli börek, açma, sucuklu yumurta takıma bakıyorumda ağlayasım geliyo bilin bakalım neden