• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar
sabah : 5 tane bisküvi
öğle : 1 bardak meyve suyu, çeyrek ekmek, peynir, zeytin, domates ( zeytini çok seviorum ben sayı biraz abartı olur diye yazmadım :)))) )
akşam : taze fasulye,bulgur pilavı, yoğurt, ekmek yok.
spor olarak 2 km yürüyüş yarı tempolu :))) regl durumu olduğu için daha fazla yürüyemedim çok yoruldum.... ve okul etkinlikleri :)))

ne kadar zeytin merak ettim sempatiksalakcinni

ne güzel, ben diyet yapmak şöyle dursun çok pis boğaz oldum. canım ha bire yağlı şeyler çekiyorbilmiyorumkismile
şimdiiii tüm bu eleştirilerden sonra kendi yediklerimi yazmaya yüreğim dayanmıyor:kedi:
şuan 1 açma yiyorum meseladelikafadulden
elifezgi kaçarkaydirigubbakcemile4

açma mı? kız kendine gel sen çok iyi gidiyodun :oklava:

Ben de bugün 1 kase k-flakes yedim akşam yemekte ne var bilmiyorum:) ama kilo vermem baya durdu gibi geliyor normaldir sanırım...yediklerime dikkat etsem de birazcık kaçıyor arada..

canım sabırlı olcaksın bu kilo durması insanın canını çok sıkar ama sen vazgeçmeyeceksin demi kaydirigubbakcemile5

selam hanımlar. birkaç gün yoktum evde o nedenle paylaşımda bulunamadım. yeğenim askerden izne geldi onu görmeye gitmiştim.

kahvaltı olarak mısır gevreği ve süt.

öğle yemeği mantar çorbası, peynirli börek ve salata

peynirli börek mi :oklava:

dün yazdığım kahvaltıya sucuklu yumurtayı eklemeyi unutmuşum kızlar... ben bi de sucuklu yumurta yedim okuldan gelince kahvaltı niyetinee kaydirigubbakcemile3

ooohh ohh ne güzel peynirli börek, açma, sucuklu yumurta takıma bakıyorumda ağlayasım geliyo bilin bakalım neden :kızgın:

aynalar valla canım sabırlı olmaya çalışıyorum ama bir yerden sıksam diğer yerden kaçıyor:(
bugün mesela yediklerimi sayıyım siz karar verin:D
Sabah 1 kase k-flakes tabii kesmeyince 2 gibi bir tabak makarna:(( yanına hazır meyve suyu akşam da yarım tabak bamya yemeği bir adet dardanel ton 1 dilim börek:((

valla kaptan zeytin genelde 10-15 arasında değişio :kedi:

bugün kahvaltı da sadece 2 lokma çikolatalı ekmek, okulda yine 5 tane bisküvi
öğlen okuldan gelince k-flakes yedim bi kase
sonra akşam yürüyüşe gitmiştik arkadaşla 2 km yürüdük sonra karnımız acıktı ikimizde çeyrek tost yedik eyvahedigeldismile
yine 2 km kadar yürüdük eve gelince de yarım porsiyon mantı ve 1 tanecikkkk baklava yedim..... bilmiyorumkismile

ikinizde tam dayaklıksınız o zaman:oklava:

bu hafta kilo vermeyen gözüme gözükmesin kötükedihüso

şimdi canım şöyle kiii ben açıklama yapmıştım ben ankarada 67 çıkarken burda 69.50 oldum baskül biraz diyemiycem bayaaaa farklı tarttı. ben kilo çizelgesini de düzeltemedim ondan hala 67 görünüo. nasıl değiştireceğimi bilmiom :kedi:

kısaca ben şu anda 69.50 yim :kedi: ama cuma gününe kadar gram dahi olsa vercem kaptan merak etme sen söz veriyorummmm eyvahedigeldismile

hakkatten ya takıma bak, tam pisboğaz takımısempatiksalakcinni:tomato:cokacimcoook
insanlar azcık samimi olup yediklerini doğru söyleyince kim niye kilo alıyor neden bu kilolardayız anlaşılıyor (ben dahil:1ninca:) (burda genelde samimi olunduğunu düşünüyorum lafım reel hayatta konuşanlar için su içsem yarıyo diyenler için)

şu an en iyi giden pinkcat o da börek yemişakannehir

biri misafirim geldi der sucuklu yumurta yer, misafiri de yabancı olsasırnaşık şey, şuna takım arkadaşımı da ayarttım , hep beraber diyeti bozduk demezler de misafirim vardı sucuklu yumurta yaptım falan filan

ben bugün açma yemedim ama evde bal yedimfisfisfis benim için ufak bir ilerleme sayılabilir de sayılmaya bilir de...
dün akşam da 1 tabak taze fasulye 1 közlenmiş biber salatası 2 dilim ekmek 3 kaşık yoğurtla yedim.

kahvaltımdaki bal harici şeyler iyi, 1 dilim normal 1 dilim kepekli ekmek 2 - 3 dilim peynir 8şimdilik)....

düzelicez arkadaşlar
bu kötü gidişe yasakkelime dur demek lazım
yoksa aynalar ağladı ağlayacak:1shok:

takımın düzeleceğini umut ediyorum. beni umutlandıran şeylerden biri de hicci ile sanırım akbulak2ın yürüyüşlere başlaması...aferim onlara. takımın egzersiz yapan nadide üyelerinden kendileri:1:...

pinkcat de bir ara zıplıyuordu ben de zıplıyordum...inşallah biz de başlayacağız...
hepinizia.s.

lay lay lom...
gündüzleri burda kimse olmuyor...
ben yarın sabah internete giremeyebilirm.aslı kardiş kilo bildirimi yapmazsam aynısını yazarsın;)

selam hanımlar inşallah hepiniz iyisinizdir.

bu sabh erken kalkamadım o nedenle kahvaltı saatim uykuyla geçti.
öğle yemeği olarak çorba içtim meyve yedim
akşam yemeğine patates yemeği yapıcam yanınada pilav ve salata, ben sadece patates yemeği ve salata yicem

ikinizde tam dayaklıksınız o zaman:oklava:

bu hafta kilo vermeyen gözüme gözükmesin kötükedihüso

mrb aynalar.burda şahibe varya..sucuklu yumurta fikri tamamen hicinindi.beni o ayarttı yeminle bağ:))))önce onu vurun:))daha yenide burdaydı aynen kendi ağzından duydum öle dedim dedi.bende gerçekleri anlatmayı görev bikldim..kendi iyiliğim için.:)
bide dün bi kaç kez denedim siteye giremedim.dün byediklerimi yazamadım.şimdi dününkini yazayım.akşam yemeğinden sonrada bugünkileri yazarım.
sabah
3 kayısı
1 bardak süt
öğlen:
2 domates
biraz peynir
6 adet zeytin
çeyrek ekmek
bol bolda az şekerli çay içtim:)
akşamda öğlenkinin aynısını yaptım.yalnız çay yerine bir bardak meyve suyu içtim:
yalnız yaşamanın tek avantajı.canım yemek yapmak istemediği için böle hafif şeyler yiyorum.

dün okuldan evede yürüyerek geldim.20 dk lık bişi ama olsun.başlangıç için iyidir diye düşünüyorum..görüşürüz arkadaşlarrrr
bu arada elifezgi yorumların için teşk:))))

ben mekik çekiyorum günde 15 tane falan 200 kere de zıplıyorum ama hiçbir fark yok hala aynı kilom:(:( tartıdan da bişey anlamıyorum belki ondandır.bu sabah bi baktım k-flakesim bitmek üzereymiş çeyrek kase k-flakes yedm şimdi de çekirdek çitliyorum biraz yemek yemekten iidir:):)akşama da barbunya varmış.yanına köz salatası yaparım patlıcan biber:) Aslı benim de kilom aynı yarına kadar değişeceğini zannetmiyorum:(:((

aaaaa kimse uğramamş sanırım.neyse ben bugünkileri yazim:)

sabah:
3 kayıdı
1 bardak süt
öğlen:
domates
6 zeytin
biraz peynir
çeyrek ekmek
ve az şekerli çay

akşam içinde:
3 adet fırında közlenmiş patlıcan..üstüne sadece pul biber ve nane serptim,bide limon
çereğin yarısı kadar ekmek
2 kaşık yoğurt
yarım su bardağı hazır meyve suyu......

benimkiler bugün bu kdr......görüşürüz arkadaşlar

slm kızlar;
evet itiraf ediorum sucuklu yumurta tamamen benim fikrimdi :utangac:
bugün yediklerim
sabah kahvaltı edemedim okulda sadece çeyrek elma yedim.
öğlen okuldan gelince akbulakla birlikte kahvaltı ettik
1 domates, 1 kibrit kutusu kadar peynir, çeyrek ekmek, azcık reçel, 14 zeytin :kedi:
2 km yürüyüş sonra molada çekirdek :)))) ve 3 çay sonra yine 2 km eve dönüş yürüyüşü
akşam da 4 tane kuru kayısı, bir kase çorba, 1 tabak yoğurtlu makarna, 1 dilim karpuz

mrb aynalar.burda şahibe varya..sucuklu yumurta fikri tamamen hicinindi.beni o ayarttı yeminle bağ:))))önce onu vurun:))daha yenide burdaydı aynen kendi ağzından duydum öle dedim dedi.bende gerçekleri anlatmayı görev bikldim..kendi iyiliğim için.:)
bide dün bi kaç kez denedim siteye giremedim.dün byediklerimi yazamadım.şimdi dününkini yazayım.akşam yemeğinden sonrada bugünkileri yazarım.
sabah
3 kayısı
1 bardak süt
öğlen:
2 domates
biraz peynir
6 adet zeytin
çeyrek ekmek
bol bolda az şekerli çay içtim:)
akşamda öğlenkinin aynısını yaptım.yalnız çay yerine bir bardak meyve suyu içtim:
yalnız yaşamanın tek avantajı.canım yemek yapmak istemediği için böle hafif şeyler yiyorum.

dün okuldan evede yürüyerek geldim.20 dk lık bişi ama olsun.başlangıç için iyidir diye düşünüyorum..görüşürüz arkadaşlarrrr
bu arada elifezgi yorumların için teşk:))))

hülya sen niye beni ispiyonluon kızzzzz. ben kendimi ispiyonlarım :)))))) alsanaalsanasmile

hakkatten ya takıma bak, tam pisboğaz takımısempatiksalakcinni:tomato:cokacimcoook
insanlar azcık samimi olup yediklerini doğru söyleyince kim niye kilo alıyor neden bu kilolardayız anlaşılıyor (ben dahil:1ninca:) (burda genelde samimi olunduğunu düşünüyorum lafım reel hayatta konuşanlar için su içsem yarıyo diyenler için)

şu an en iyi giden pinkcat o da börek yemişakannehir

biri misafirim geldi der sucuklu yumurta yer, misafiri de yabancı olsasırnaşık şey, şuna takım arkadaşımı da ayarttım , hep beraber diyeti bozduk demezler de misafirim vardı sucuklu yumurta yaptım falan filan

ben bugün açma yemedim ama evde bal yedimfisfisfis benim için ufak bir ilerleme sayılabilir de sayılmaya bilir de...
dün akşam da 1 tabak taze fasulye 1 közlenmiş biber salatası 2 dilim ekmek 3 kaşık yoğurtla yedim.

kahvaltımdaki bal harici şeyler iyi, 1 dilim normal 1 dilim kepekli ekmek 2 - 3 dilim peynir 8şimdilik)....

düzelicez arkadaşlar
bu kötü gidişe yasakkelime dur demek lazım
yoksa aynalar ağladı ağlayacak:1shok:

takımın düzeleceğini umut ediyorum. beni umutlandıran şeylerden biri de hicci ile sanırım akbulak2ın yürüyüşlere başlaması...aferim onlara. takımın egzersiz yapan nadide üyelerinden kendileri:1:...

pinkcat de bir ara zıplıyuordu ben de zıplıyordum...inşallah biz de başlayacağız...
hepinizia.s.

zaten yürüyüş olmasa ben şişerdim kesin okuldan da yürüyerek geldim 1.5 km de ordan bugün 5-6 km yaptım iyiymiş :lepi: tebrik ediyorum kendimi :))))))) ama yorumları filan okuyorum da takım olarak bi kendimize gelmemiz şart yoksa 14 takım içinden 14'ncü olcaz galiba :kedi:eyvahedigeldismile

amma yazdım ben yaaaa bi ben varım heralde bugün burdaaa. yarın okuldan geldiğimde kilo bildirimi için geç kalırım heralde. aynalar sana söz verdiğim gibi gram olsa vercem dedim 69.5 den 68.9 oldum bayramdan sonra kilo almıştım biraz onu verdim hiç değilse :)))))))))))

hayırlı günler herkese

aynalar 400g vermişim
yerimde sayıp duruyorum bi kilo alıyorum bir veriyorum geçen hafta 82.4kg dım şimdi 82kg olmuşum

14. TAKIM 174. ETAP

aynalar ( 104,2 / 103,7 / 0,5 / 0,48%)
sebay ( 63,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edilmiştir.mushu ( 81,9 / 82,0 / -0,1 / -0,12 % )
pinkcat87 ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,00% )
elifezgi ( 63,7 / 64,3 / -0,6 / -0,94% )
hhiiccii ( 67,0 / 68,9 / -1,9 / -2,84% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 389,8 / 391,9 / -2,1 / -054 %)

hepiniz dayaklıksınız ya haftaya kilo vermeyen 1. uyarıyı alcak. ondan sonraki hafta yine kilo vermeyen 2. uyarıyı alarak takımdan diskalifiye edilecek haberiniz olsun.

14. TAKIM 174. ETAP

aynalar ( 104,2 / 103,7 / 0,5 / 0,48%)
sebay ( 63,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edilmiştir.mushu ( 81,9 / 82,0 / -0,1 / -0,12 % )
pinkcat87 ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,00% )
elifezgi ( 63,7 / 64,3 / -0,6 / -0,94% )
hhiiccii ( 67,0 / 68,9 / -1,9 / -2,84% )

aynalar ya ben kilo bildirimi için geçmi kaldım.keşke hiciye sorsaymışım.hoş bugün eve gelmedimki hiç....ben dün hicinin tartısıyla tartıldıl sadece 100 gr..ama bugün 4.gün diyetin baya değişmiş olması lazımdı.......bugünde bozmadım diyetiii:((((

Back