- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.321
14. TAKIM 174. ETAP
aynalar ( 104,2 / 103,7 / 0,5 / 0,48%)
sebay ( 63,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edilmiştir.mushu ( 81,9 / 82,0 / -0,1 / -0,12 % )
pinkcat87 ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,00% )
elifezgi ( 63,7 / 64,3 / -0,6 / -0,94% )
hhiiccii ( 67,0 / 68,9 / -1,9 / -2,84% )
aynalar ya ben kilo bildirimi için geçmi kaldım.keşke hiciye sorsaymışım.hoş bugün eve gelmedimki hiç....ben dün hicinin tartısıyla tartıldıl sadece 100 gr..ama bugün 4.gün diyetin baya değişmiş olması lazımdı.......bugünde bozmadım diyetiii(((
canım cuma günleri 12 ye kadar kilo bildirim yapacaksın. 100 gr verdiysen şimdiki kilon 72.9 olması lazım yanlış mı?
ben 72.9 kilonu başlangıç olarak alıyorum haftaya cuma listedesin. kilo bildirim saatinide öğrendin artık sorun olmaz dimi canım olumunekankayizsmile
canım cuma günleri 12 ye kadar kilo bildirim yapacaksın. 100 gr verdiysen şimdiki kilon 72.9 olması lazım yanlış mı?
ben 72.9 kilonu başlangıç olarak alıyorum haftaya cuma listedesin. kilo bildirim saatinide öğrendin artık sorun olmaz dimi canım olumunekankayizsmile
evet aynalar.72.9.yalnız tok karınla üstünede büsürü çay içmiştim.oda sağlıklı bi sonuç değil yani.ama benim hafataya yine akşamdan tartılmam laızm.çünkü sabahçıyım.bulurum bir çare inşş:)))))bu arada 2.olmamıza üzüldüm(((ben böle az yemeye devam edicem.belki haftada bigün istediğimden az miktarda yerimm.oda dayanma gücü verir.hep aç kediler gibi vitrin önünde durunca sinirleniyorum ya:)))aaaaaaaaaaaaaa
haftasonu ve yine kimse yoklmaz:
ben geldim.işte burdayım..bugün yediklerimi yazayım diyorum ama pek i açıcı değil:kedi:
haftada birgün kendime iizn günü olrak kullanıyom.oda cumarteiye denk getirdim....bugün kayserili arkadaşım bize onların yöresel yağlamasını yaptı.yarım ekmek arası kıyma.
kahvaltıda 3 kayısı, bir dilim ekmek,2 zeytin yedim
öğlen
yarım ekmek yağlama yedim
yarım gözleme
2-4 zeytin
çay içtim
2 küçük dilimde kabak tatlısı
akşamda hiç bişi yemedim.yemicemde
çok mu olmuş bunlarbilmiyorumkismile
evet kızlar bu hafta sondan 2. olduk :tomato:
haftaya görüşürüz :jeyyar:
meb arkadaşlar bugün yediklerimi yazayım hemen.
sabah 12 gibi uyandım.biraz oyalandım.saat 1 gibi
kibrit kutusu kdr peynir
2 domates ve biraz maydonoz
çeyrekten biraz az ekmek
6 tanede zeytin yedim
akşam içinde:
yarım yemek kaşığı yağ ve yağsız etle et sote tarzı bişi yaptım
yarım porsiyon kadar onu yedim
çeyrek az ekmek
şimdide az şekerli çay içiyorumm
acıkır gibi olursam bir meyve yerim.başkada bugün bişi yemicem.
benden bugünlük bu kdr.bu arada ndn kimseyi göremiyorum..
hicii bakmadım sanma 2 gün yediklerini yazmamışsınnnnnn..ben seni ispiyonlamadan itraf dolu listeni yaz:))))))))))bi dahada yapma.sende kafana şamarı yiyince belki yapmazsın:))hahahahha
14. TAKIM 174. ETAP
aynalar ( 104,2 / 103,7 / 0,5 / 0,48%)
sebay ( 63,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edilmiştir.mushu ( 81,9 / 82,0 / -0,1 / -0,12 % )
pinkcat87 ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,00% )
elifezgi ( 63,7 / 64,3 / -0,6 / -0,94% )
hhiiccii ( 67,0 / 68,9 / -1,9 / -2,84% )
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 389,8 / 391,9 / -2,1 / -054 %)
hepiniz dayaklıksınız ya haftaya kilo vermeyen 1. uyarıyı alcak. ondan sonraki hafta yine kilo vermeyen 2. uyarıyı alarak takımdan diskalifiye edilecek haberiniz olsun.
cuma :
sabah kahvaltı edemedim okulda 4 tane kremalı bisküvi yedim.
okuldan gelince saat 1 gibi 1 kase k-flakes
akşam 4 gibi yürüyüşe çıktık birazda çarşıda işimiz vardı 7 gibi eve geldik yine yürüyerek (buraya kadar herşey normal :)))) )
akşam yemeğini arkadaşlarda yedik.kahvaltı gibi yapalım dedik :kedi:
menü : sucuklu yumurta 1 kibrit kutusu peynir,6 zeytin, domates, salatalık eee bunların yanında tabi ekmek (2 dilim) sositososito sonra eve misafir geldi o arkadaş da sağolsun börek yapmış getirmiş yememek ayıp olurdu 1 tane börek yedim eyvahedigeldismile
cumartesi
arkadaşlarla birlikte başka bi ilçeye alışverişe gittik o yüzden o günde diyet hak getire :2:
sabah evden çıkmadan önce 1 tane börek
öğle ayvalık tost, patates kızartması, cola, supangle ohaoldumsmile
akşam alışverişten dönünce hafif açlıkla birlikte canımın bişiler yemek istemesiyle 4 zeytin, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 lokma ekmek, 2 baklava bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bugün de
sabah kahvaltıya arkadaşlar vardı. 2 dilim ekmek, azcık patates kızartması, yarım domates, yarım salatalık, 5 zeytin, 1 kibrit kutusu peynir, yarım közlenmiş biber.
öğle ceza verdim kenime bişi yemedim :kedi:
akşam 6 kaşık kadar bulgur pilavı, 1 porsiyon türlü
bol bol çay içtim. bugün yürüyüşe çıkamadım yarın okul var malum okula hazırlıkla geçti bugün.
iyi akşamlar arkadaşlar ben 66 kıloyum suanda 55kıloya düşmek istiyorum.3 yıl önce 72 kıloydum 1 yıl içinde 55 kıloya düştüm ama yumurtalığımda kıst oldugu için dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım o yuzden 10 kılo kadar aldım o zamandan beri hala veremedım yapıştılar sankı senağlama
umarım bende eksik olan şey motivasyondur da onu da bu şekilde hallederizzzz kaydirigubbakcemile5
cuma :
sabah kahvaltı edemedim okulda 4 tane kremalı bisküvi yedim.
okuldan gelince saat 1 gibi 1 kase k-flakes
akşam 4 gibi yürüyüşe çıktık birazda çarşıda işimiz vardı 7 gibi eve geldik yine yürüyerek (buraya kadar herşey normal :)))) )
akşam yemeğini arkadaşlarda yedik.kahvaltı gibi yapalım dedik :kedi:
menü : sucuklu yumurta 1 kibrit kutusu peynir,6 zeytin, domates, salatalık eee bunların yanında tabi ekmek (2 dilim) sositososito sonra eve misafir geldi o arkadaş da sağolsun börek yapmış getirmiş yememek ayıp olurdu 1 tane börek yedim eyvahedigeldismile
cumartesi
arkadaşlarla birlikte başka bi ilçeye alışverişe gittik o yüzden o günde diyet hak getire :2:
sabah evden çıkmadan önce 1 tane börek
öğle ayvalık tost, patates kızartması, cola, supangle ohaoldumsmile
akşam alışverişten dönünce hafif açlıkla birlikte canımın bişiler yemek istemesiyle 4 zeytin, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 lokma ekmek, 2 baklava bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bugün de
sabah kahvaltıya arkadaşlar vardı. 2 dilim ekmek, azcık patates kızartması, yarım domates, yarım salatalık, 5 zeytin, 1 kibrit kutusu peynir, yarım közlenmiş biber.
öğle ceza verdim kenime bişi yemedim :kedi:
akşam 6 kaşık kadar bulgur pilavı, 1 porsiyon türlü
bol bol çay içtim. bugün yürüyüşe çıkamadım yarın okul var malum okula hazırlıkla geçti bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?