• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mrb arkadaşlar..bişi sorcam lütfen herkes cvp versin.şu 10 kilo verenler ne kdr sürede verdiler??????vede nsl????
teşekkürler................hiciininde slmı var...şu anda 18 ci zeytinin yemekte:)))bugün başka bişi yemesinn barii.....

ben 2 sene kadar önce 17 kılo verdım. bir ay diyetisyene gittim sonra bıraktım . bıraktıktan sonrada onun verdıgı dıyete devam ettım o sekılde yaklaşık 1 yılda falan verdım

mrb arkadaşlar..bişi sorcam lütfen herkes cvp versin.şu 10 kilo verenler ne kdr sürede verdiler??????vede nsl????
teşekkürler................hiciininde slmı var...şu anda 18 ci zeytinin yemekte:)))bugün başka bişi yemesinn barii.....

canım ben de 10 kilo kadar verenlerdnim. 74 kiloya kadar çıkmıştım. doğumdan sonra 69 kiloydum. doğumdan sonraki ilk 9 ay 69 kiloda kaldım. 10-11. aylarda sınırsız yiyip içerek yaklaşık 50 günde 74 kiloya çıkmıştım.50 günde 5 kilo aldım. daha sonra diyetisyene gittim (daha doğrusu arkadaşım diyetisyen ve biraz resmiyet olsun diye normal hasta gibi gidip diyetimi aldım). diyete ilk zamanlar adapte olamadım. son aldığım 5 kiloyu vermek yaklaşık 4 ayımı aldı bu yüzden. geriye kalan 6-7 kiloyu ise yine 4 ayda verdim. yani toplamda 10 kiloyu 8 ayda verdim diyebilirim.

ama dediğim gibi diyete harfiyen hiçbir zaman uyamadım. mesela haftasonları uymadım, mesela 3 hafta diyet yaptımsa 4. hafta sıkılıp normal bir hafta geçirdim. 3 hafta içi günü hesaplarsak 3*5=15 gün eder. ayda 15 gün...diyete en çok uyduğum dönemde bile aslında kendimi kandırıyordum ayın sadece 15 günü diyetime birebir uyuıyordum.

ben 10 kiloyu 8 ayda verdim ama bu senin umudunu kırmasın. diyetini hiç bozmazsan (ayın 28-30günü diyetine uyarsan) 2-3 katı hızla kilo vrebilirsin.

diyetisyenimin hesaplaması 10 kilo için 15 haftaydı.

ben 2 sene kadar önce 17 kılo verdım. bir ay diyetisyene gittim sonra bıraktım . bıraktıktan sonrada onun verdıgı dıyete devam ettım o sekılde yaklaşık 1 yılda falan verdım

bu sefer o kadar çok kilo vermene gerek yok, 11 kilo versen yetecek yani. tebrik ederim. 1 defa başarmışsın, bir defa daha neden başaramayasın ki...

slm kızlar nasılsınız ben çooooookkkkk yorgunumkafamçokkarıştı 1. sınıf öğretmeni olmak ne zormuş :bbo:

iyi akşamlar arkadaşlar ben 66 kıloyum suanda 55kıloya düşmek istiyorum.3 yıl önce 72 kıloydum 1 yıl içinde 55 kıloya düştüm ama yumurtalığımda kıst oldugu için dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım o yuzden 10 kılo kadar aldım o zamandan beri hala veremedım yapıştılar sankı senağlama
umarım bende eksik olan şey motivasyondur da onu da bu şekilde hallederizzzz kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım aramıza inşallah birlikte güzel sonuçlar alırız kaydirigubbakcemile5

kaptan ben aslında kilo almadım inan kiiii. ankaradaki baskülle buradaki baskülün farklı tartmasından kaynaklanan bi durum. o yüzden buradaki kiloyu baz aldım ve kilo artışımın sebebi bu mafoldumben

tamam canım bundan sonra görcez sempatiksalakcinni

Teşk ederim arkadaşlar...elif ezgi umudum kırılmaz.sadece merak ettim.bende 4 ayda 15 kilo vermek istiyorumm....öptüm hepinizi

ben zamanında 3 ayda 21 kilo vermiştim mafoldumben

slm kızlar nasılsınız ben çooooookkkkk yorgunumkafamçokkarıştı 1. sınıf öğretmeni olmak ne zormuş :bbo:

hoşgeldin canım aramıza inşallah birlikte güzel sonuçlar alırız kaydirigubbakcemile5

tamam canım bundan sonra görcez sempatiksalakcinni

ben zamanında 3 ayda 21 kilo vermiştim mafoldumben

valla aynlar zamanında bende 78 kilo idim.liseyi bitirdiğim yılın yazı 2 ayda tam 18 kilo verdim.ondan sonrada 3-5 alıyodum 5-6 ayda 1 ay diyet yapıyodum gidiyodu..ama son 2 yıldan beri aldığımı veremedim.üstüne dahada aldımmafoldumben hormonlarla ilgili bir sorun var.bazı düzenleyici haplar kullandım..ondan sonrası ortada..yaza girmeden önce 20 gün kdr düşük kalorili şeyler yedim.3-4 kilo verdim.yürüyordumda.yürüyüş daha hızlı kilo verdiriyo...ben bu ara burda yürüyemiyorumda yakında plates kursu açılacakmış.haftada 3 gün..başvurular başladı..kurstta başlarla belki daha hızlı kilo veririm..bu arada bi sayfa daha açıcam bugün yediklerimi yazacam..varsa bir terslik uyarın ey bu işin uzmanları:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün yediklerim
sabah
yarım simit
yarım bardak süt

öğlen

7 zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
2 domates
çeyrek kepekli ekmek
az şekerli çay (az şekerli dediysem büyük bardağa kaşığın ucunu batırıyorum valla)

akşamda
tatlı kaşığından belki az yağla 2 domatesi suyuyla pişirip üstüne biraz baharat ve 1 yumurta kırdım
yine yanına çeyrek kadar kepekli ekmek
ve az şekerli çayy

bundan başka bişi yemicem
belki uyumadan önce bir bardak süt içerimm..

çok değildir umarımm..görüşürüz arkadaşlar...lütfen sizelrde paylaşın..hep elif ezgi hici ben ve aynaları görüyorum.başka kimse yokmu.. ama elif ezzgi muhabetin hoş ha:))9

gizzz sende aramıza hoş geldin.geç oldu ama kabul et artıkk:))

sorun değil canım ne demek hoşbuldukkk =))

bende bugun yedıklerımı yazıyım barı daha yemem zatenn

Sabah :
.nesfitim bittiği için küçük bi kase çorba içtim ekmeksiz

Öğlen:
.3-4 kaşık pilav
.3 kaşık mantar sote

Akşam:
.yine pilav ve patets yemeği

bu kadarrr hihoyyyt

annem gitmiş pasta almışşşş mafoldumben
ama yemiycemmmm süprizzzzz

annen senin kötülüğünü istiyo :jeyyar:

valla aynlar zamanında bende 78 kilo idim.liseyi bitirdiğim yılın yazı 2 ayda tam 18 kilo verdim.ondan sonrada 3-5 alıyodum 5-6 ayda 1 ay diyet yapıyodum gidiyodu..ama son 2 yıldan beri aldığımı veremedim.üstüne dahada aldımmafoldumben hormonlarla ilgili bir sorun var.bazı düzenleyici haplar kullandım..ondan sonrası ortada..yaza girmeden önce 20 gün kdr düşük kalorili şeyler yedim.3-4 kilo verdim.yürüyordumda.yürüyüş daha hızlı kilo verdiriyo...ben bu ara burda yürüyemiyorumda yakında plates kursu açılacakmış.haftada 3 gün..başvurular başladı..kurstta başlarla belki daha hızlı kilo veririm..bu arada bi sayfa daha açıcam bugün yediklerimi yazacam..varsa bir terslik uyarın ey bu işin uzmanları:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nereye açcan canım sayfayı

Back