- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.301
slm kızlar
sabah : 5 tane bisküvi
öğle : 1 bardak meyve suyu, çeyrek ekmek, peynir, zeytin, domates ( zeytini çok seviorum ben sayı biraz abartı olur diye yazmadım :)))) )
akşam : taze fasulye,bulgur pilavı, yoğurt, ekmek yok.
spor olarak 2 km yürüyüş yarı tempolu :))) regl durumu olduğu için daha fazla yürüyemedim çok yoruldum.... ve okul etkinlikleri :)))
ne güzel, ben diyet yapmak şöyle dursun çok pis boğaz oldum. canım ha bire yağlı şeyler çekiyorbilmiyorumkismile
şimdiiii tüm bu eleştirilerden sonra kendi yediklerimi yazmaya yüreğim dayanmıyor:kedi:
şuan 1 açma yiyorum meseladelikafadulden
elifezgi kaçar
Ben de bugün 1 kase k-flakes yedim akşam yemekte ne var bilmiyorum:) ama kilo vermem baya durdu gibi geliyor normaldir sanırım...yediklerime dikkat etsem de birazcık kaçıyor arada..
selam hanımlar. birkaç gün yoktum evde o nedenle paylaşımda bulunamadım. yeğenim askerden izne geldi onu görmeye gitmiştim.
kahvaltı olarak mısır gevreği ve süt.
öğle yemeği mantar çorbası, peynirli börek ve salata
dün yazdığım kahvaltıya sucuklu yumurtayı eklemeyi unutmuşum kızlar... ben bi de sucuklu yumurta yedim okuldan gelince kahvaltı niyetinee kaydirigubbakcemile3
sucuklu yumurtaohaoldumsmile
bak sürekli sucuklu yumurta yiyerek kilo verilmez, 15 günde 1 canın çeker yersin tamam da hergün olmazboshayallersmile
kahvaltıda arkadaş vardı ondan yaptım yoksa yapmayacaktım.... akbulak illa sucuklu yumurta yiyelim dedi kaydirigubbakcemile5
ikinizde tam dayaklıksınız o zamanklava:
bu hafta kilo vermeyen gözüme gözükmesin kötükedihüso
ikinizde tam dayaklıksınız o zamanklava:
bu hafta kilo vermeyen gözüme gözükmesin kötükedihüso
mrb aynalar.burda şahibe varya..sucuklu yumurta fikri tamamen hicinindi.beni o ayarttı yeminle bağ:))))önce onu vurun:))daha yenide burdaydı aynen kendi ağzından duydum öle dedim dedi.bende gerçekleri anlatmayı görev bikldim..kendi iyiliğim için.:)
bide dün bi kaç kez denedim siteye giremedim.dün byediklerimi yazamadım.şimdi dününkini yazayım.akşam yemeğinden sonrada bugünkileri yazarım.
sabah
3 kayısı
1 bardak süt
öğlen:
2 domates
biraz peynir
6 adet zeytin
çeyrek ekmek
bol bolda az şekerli çay içtim:)
akşamda öğlenkinin aynısını yaptım.yalnız çay yerine bir bardak meyve suyu içtim:
yalnız yaşamanın tek avantajı.canım yemek yapmak istemediği için böle hafif şeyler yiyorum.
dün okuldan evede yürüyerek geldim.20 dk lık bişi ama olsun.başlangıç için iyidir diye düşünüyorum..görüşürüz arkadaşlarrrr
bu arada elifezgi yorumların için teşk:))))
hakkatten ya takıma bak, tam pisboğaz takımısempatiksalakcinni:tomato:cokacimcoook
insanlar azcık samimi olup yediklerini doğru söyleyince kim niye kilo alıyor neden bu kilolardayız anlaşılıyor (ben dahil:1ninca:) (burda genelde samimi olunduğunu düşünüyorum lafım reel hayatta konuşanlar için su içsem yarıyo diyenler için)
şu an en iyi giden pinkcat o da börek yemişakannehir
biri misafirim geldi der sucuklu yumurta yer, misafiri de yabancı olsasırnaşık şey, şuna takım arkadaşımı da ayarttım , hep beraber diyeti bozduk demezler de misafirim vardı sucuklu yumurta yaptım falan filan
ben bugün açma yemedim ama evde bal yedimfisfisfis benim için ufak bir ilerleme sayılabilir de sayılmaya bilir de...
dün akşam da 1 tabak taze fasulye 1 közlenmiş biber salatası 2 dilim ekmek 3 kaşık yoğurtla yedim.
kahvaltımdaki bal harici şeyler iyi, 1 dilim normal 1 dilim kepekli ekmek 2 - 3 dilim peynir 8şimdilik)....
düzelicez arkadaşlar
bu kötü gidişe yasakkelime dur demek lazım
yoksa aynalar ağladı ağlayacak:1shok:
takımın düzeleceğini umut ediyorum. beni umutlandıran şeylerden biri de hicci ile sanırım akbulak2ın yürüyüşlere başlaması...aferim onlara. takımın egzersiz yapan nadide üyelerinden kendileri...
pinkcat de bir ara zıplıyuordu ben de zıplıyordum...inşallah biz de başlayacağız...
hepinizia.s.
14. TAKIM 174. ETAP
aynalar ( 104,2 / 103,7 / 0,5 / 0,48%)
sebay ( 63,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edilmiştir.mushu ( 81,9 / 82,0 / -0,1 / -0,12 % )
pinkcat87 ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,00% )
elifezgi ( 63,7 / 64,3 / -0,6 / -0,94% )
hhiiccii ( 67,0 / 68,9 / -1,9 / -2,84% )
aynalar ya ben kilo bildirimi için geçmi kaldım.keşke hiciye sorsaymışım.hoş bugün eve gelmedimki hiç....ben dün hicinin tartısıyla tartıldıl sadece 100 gr..ama bugün 4.gün diyetin baya değişmiş olması lazımdı.......bugünde bozmadım diyetiii(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?