• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamlar arkadaşlar
Ramazanın son haftasından bari bende bi adaptasyon bozukluğu var...diyete adapte olamıyorum.
son hafta oruç tutamamıştım gündüz mama yemeyi özlemişim tabiki yedim durdum:1ninca:
bayramda baklavalar çukolatalar yedim:kedi:
bayram sonrası da misafirlerim vardı. pilavlar makarnalar ....

diyete başlayamadım.
bu sabahki kahvaltım
1 dilim tulum peyniri
1 dilim ekmek
1 saat sonra 1 açma:kedi:
çeyrek susamsız simit:kedi:

böyle diyet mi olur yaffff

Selamlar arkadaşlar
Ramazanın son haftasından bari bende bi adaptasyon bozukluğu var...diyete adapte olamıyorum.
son hafta oruç tutamamıştım gündüz mama yemeyi özlemişim tabiki yedim durdum:1ninca:

diyete başlayamadım.
bu sabahki kahvaltım
1 dilim tulum peyniri
1 dilim ekmek

maşallah canım:D normalde yiyebileceğinden daha çok şey yemişsin ama arada insanın canı istiyor.Ben de geçen gün saat 4 gibi döner ekmek yedi 8-9 gibi de balık yedim üstüne:D bu aralar bende de aynısı var.Ama sabahları k-flakes yediğim için dengeliyorum sanırım.Kendimize gelmemiz lazım olmıcak böyle:D benim nevrim tartıdan sonra döndü zaten.doğru düzgğn tartılamıyorum geçen akrabalarda tartıldım da öyle yaptım bildirimi.2 kilo eksik gösteriyo sanırım.Ben de ibreyi 2 ye aldım öyle tartılıyorum yine de içime sinmiyor yaa:S

slm kızlar bugün okulun ilk günü nasıl yoruldum bilemezsiniz. 1. sınıf okutmak ne zormuş. 20 tane şirin bir o kadarda yaramaz çocuğum oldu. bir an oturmadım yerimde.

mrb canm.evet 73 kiloyum.inş şubata kdr 57-60 arası bişi olur.az yiyodum ama bugün bozdum biraz.yemeğe misafir aldım.ee malesef yedim..:(((2 adet biber,2 adet batlıcan dolması,salata bi kasede mercimek çorbası yedim akşam için.kahvaltı yine aynı..kalorisi düşük yemekler bakınıyom,bulabilirsem onları yapacam.bakalım artık.öptüm

bence eve misafir çağırmamak, gelincede evde yok numarası yapıp kapıyı açmamak sempatiksalakcinni

hoşgeldin kaptan :)))))))) düzenli olarak diyete başlıo muyuz yani artık :))) başlayalım yoksa benim durum kötüye gidio :((

başlıyoruz canım benim yaza kadar 50 kilo olmam lazım. bu arada her gün paylaşım şart

Selamlar arkadaşlar

diyete başlayamadım.
bu sabahki kahvaltım
1 dilim tulum peyniri
1 dilim ekmek

hep hamur işi olmuyo :olmaz:

Akbulak senin çizelgen doğru mu canım kitle endeksin 16larda gözüküyor..ŞaşırdımCADIARZU

arkadaşlar mrhba yaaa lütfen artık bildirim yapmaya başlayalım da biraz motive olalım. zaten 67'den 69.50 oldum :((((( neyse ki okul başladı da hayata ve vücuda biraz hareket geldi :))))
sabah
1 dilim çikolatalı ekmek :)))
öğle
bir dilim ekmek, 10 zeytin, biraz peynir
akşam
dışarıda yedik gittiğimiz yerde sadece tost vardı o yüzden karışık tost yedim
eve gelince de çayın yanında 4 tane bisküvi
spor 4 km kadar yürüyüş ve okul etkinlikleri :)))))))))))

şimdiiiiiiiik
sabah evde : yarım dilim ekmek, yarım dilim peynir,2 tatlı kaşığı halis mulis çiçek balıdelikafadulden

sabah işe gelince: en az 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
1 domates
3 dilim kepekli ekmekdelikafadulden

anam saat daha 10 muş ve ne çok şey yemişimsırnaşık şey

basküle çıkmaya korkuyorum:çok üzgünüm:

ne deseniz hakılısınız iştahım süper
birilerinin beni durdurması gerekiyor:1ninca:

bence sana ceza vermek gerekiyor:D hani bi kız gelmişti ya buraya bişeyler yazmıştı öle bi ceza lazım sana:D

slm kızlar bugün okulun ilk günü nasıl yoruldum bilemezsiniz. 1. sınıf okutmak ne zormuş. 20 tane şirin bir o kadarda yaramaz çocuğum oldu. bir an oturmadım yerimde.

bence eve misafir çağırmamak, gelincede evde yok numarası yapıp kapıyı açmamak

her gün paylaşım şart[/COLOR][/U][/B]

:))ölede işte bi şekilde yakalanıyoz:) hergün paylaşımın şart olduğunu bilmiyodum.

bugün hici ile beraber öğlen okul dönüşü yedik:
suçuklu yumurta,
çeyrek ekmek,
biraz peynir,
5 zeytin,
domates yedim.
akşam için daha bişiler yemedim.salata yada karpuz peynir ekmem yicem..egzersiz yapamadım.okulda çok yoruldum valla.oturmadım hiçç.kıpırdayamıyom:)))

görüşürüz arkadaşlar

slm arkadaşlar yorgun bitkin aynalar geldi kafamçokkarıştı
ben diyet yapamıyorum ama eskiye oranla çoooooookkk az yiyorum. ekmeği baya azalttım inş böylede gider sizler nasılsınız bakalım

ben diyet yapamıyorum ama eskiye oranla çoooooookkk az yiyorum. ekmeği baya azalttım inş böylede gider sizler nasılsınız bakalım[/QUOTE

mrb aynalar.valla ii olmaya çalışıyoz işte.yukarda bugün yediklerimi yazdım.mekik çekicem birazdanda.açımmm:)))böle işte...sende yorgunsun..ilk gün mahvediyo insanı valla.hadi görüşürüz.öptüm

slm kızlar
sabah : 5 tane bisküvi
öğle : 1 bardak meyve suyu, çeyrek ekmek, peynir, zeytin, domates ( zeytini çok seviorum ben sayı biraz abartı olur diye yazmadım :)))) )
akşam : taze fasulye,bulgur pilavı, yoğurt, ekmek yok.
spor olarak 2 km yürüyüş yarı tempolu :))) regl durumu olduğu için daha fazla yürüyemedim çok yoruldum.... ve okul etkinlikleri :)))

[

:))ölede işte bi şekilde yakalanıyoz:) hergün paylaşımın şart olduğunu bilmiyodum.

bugün hici ile beraber öğlen okul dönüşü yedik:
suçuklu yumurta,
çeyrek ekmek,
biraz peynir,
5 zeytin,
domates yedim.
akşam için daha bişiler yemedim.salata yada karpuz peynir ekmem yicem..egzersiz yapamadım.okulda çok yoruldum valla.oturmadım hiçç.kıpırdayamıyom:)))

görüşürüz arkadaşlar

öğlen yemeğin iyi çok yememişsin aferin, sucuklu yumurtaya yağ katmadıysan veya az yaptıysan bir aferin dahakaydirigubbakcemile3
ben diyet yapamıyorum ama eskiye oranla çoooooookkk az yiyorum. ekmeği baya azalttım inş böylede gider sizler nasılsınız bakalım

ne güzel, ben diyet yapmak şöyle dursun çok pis boğaz oldum. canım ha bire yağlı şeyler çekiyorbilmiyorumkismile
slm kızlar
öğle : 1 bardak meyve suyu, çeyrek ekmek, peynir, zeytin, domates ( zeytini çok seviorum ben sayı biraz abartı olur diye yazmadım :)))) )
spor olarak 2 km yürüyüş yarı tempolu :))) regl durumu olduğu için daha fazla yürüyemedim çok yoruldum.... ve okul etkinlikleri :)))

valla şöyl ebi bakınca çok bişey görünmüyor ama irdeleyinceeeeeee:1:
5 adet bisküvi umarum form bisküvidir pötibörse olmaaaaassempatiksalakcinni
meyve suyu umarum taze sıkılmıştır hazır ise olmaaaassempatiksalakcinni içinde bol miktarda şeker var çünkümboshayallersmile
bulgur pilavının miktarını yazmamışsın, 5-6 kaşık yemişsen diyet katogarisine sokabiliriz ama 10 kaşıkla diyet olmasakannehir

gelelim zeytin miktarınakaydirigubbakcemile, sen zaten kabahatli olduğunu söylemişsin, 5 zeytin= 1 tatlı kaşığı sıvı yağboshayallersmile

şimdiiii tüm bu eleştirilerden sonra kendi yediklerimi yazmaya yüreğim dayanmıyor:kedi:
şuan 1 açma yiyorum meseladelikafadulden
elifezgi kaçarkaydirigubbakcemile4

Ben de bugün 1 kase k-flakes yedim akşam yemekte ne var bilmiyorum:) ama kilo vermem baya durdu gibi geliyor normaldir sanırım...yediklerime dikkat etsem de birazcık kaçıyor arada..

selam hanımlar. birkaç gün yoktum evde o nedenle paylaşımda bulunamadım. yeğenim askerden izne geldi onu görmeye gitmiştim.

kahvaltı olarak mısır gevreği ve süt.

öğle yemeği mantar çorbası, peynirli börek ve salata

valla şöyl ebi bakınca çok bişey görünmüyor ama irdeleyinceeeeeee:1:
5 adet bisküvi umarum form bisküvidir pötibörse olmaaaaassempatiksalakcinni
meyve suyu umarum taze sıkılmıştır hazır ise olmaaaassempatiksalakcinni içinde bol miktarda şeker var çünkümboshayallersmile
bulgur pilavının miktarını yazmamışsın, 5-6 kaşık yemişsen diyet katogarisine sokabiliriz ama 10 kaşıkla diyet olmasakannehir

gelelim zeytin miktarınakaydirigubbakcemile, sen zaten kabahatli olduğunu söylemişsin, 5 zeytin= 1 tatlı kaşığı sıvı yağboshayallersmile

şimdiiii tüm bu eleştirilerden sonra kendi yediklerimi yazmaya yüreğim dayanmıyor:kedi:
şuan 1 açma yiyorum meseladelikafadulden
elifezgi kaçarkaydirigubbakcemile4
[/QUOTE]

:))))))))))))))) şimdi bisküvi form bisküvi değildi maalesef okulda atıştırdım, meyve suyu hazırdııııı, bulgur pilavı az yağlıydı hem de prinç pilavı olacağına bulgur daha mantıklı diye düşündüm o yüzden 8 kaşık filandı :))) ama gerçekten 10 değildi.....
ama ben zeytini mümkün değil bırakamam çünkü çok seviorummm kaydirigubbakcemile5

ama sende naptığının farkındasın zaten o yüzden hiççççççç bişi demiycem sanakafamçokkarıştı açma neyin nesi diyetteyken anlamadımmmm. ama afiyet olsun kaydirigubbakcemile5

slm kızlar
dün yazdığım kahvaltıya sucuklu yumurtayı eklemeyi unutmuşum kızlar... ben bi de sucuklu yumurta yedim okuldan gelince kahvaltı niyetinee kaydirigubbakcemile3

[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

:))))))))))))))) şimdi bisküvi form bisküvi değildi maalesef okulda atıştırdım, meyve suyu hazırdııııı, bulgur pilavı az yağlıydı hem de prinç pilavı olacağına bulgur daha mantıklı diye düşündüm o yüzden 8 kaşık filandı :))) ama gerçekten 10 değildi.....
ama ben zeytini mümkün değil bırakamam çünkü çok seviorummm kaydirigubbakcemile5

ama sende naptığının farkındasın zaten o yüzden hiççççççç bişi demiycem sanakafamçokkarıştı açma neyin nesi diyetteyken anlamadımmmm. ama afiyet olsun kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

sorun şu ki diyete giremiyorum...her defasında son bi daha yemicem demeye başladım gene...bir türlü bu sonların bi sonu gelmiyor...neyse yarın açma maçma yok artık, peynir +ekmek+domates sadece

evet bu sabahı ve öğleni yazayım hazır başlamışken.
sabah 1 açma(bol yağlı ve ağızda eriyeninden sempatiksalakcinni)
1 domates
2 dilim peynir

öğlen
3 dilim ekmek
2-3 dilim peynir
1 domates
1 salkım üzüm

ikindi: 4 fındık

akşama mercimek çorbası var
yanına da patlıcan közleyip yoğurtlu salatasını yapmayı düşünüyorum

ama yarın tekrar diyeti bozarım büyük ihtimal, şehir dışından misafirlerim yatıya gelecek. hafta sonu bendeler inşallah. yarın güveç yapıcam. misafir olunca pilav da olsun çorba da olsun tatlı da olsun derken iş çığırından çıkabiliyor. yemesem iyi ama gözümün önünde olunca yiyorum yafff....

misafirim gelince 1 gün güveç, bir gün balık, bir gün tavuk yapmayı düşünüyorum. bunlardan birinin yanına biber dolması falan da yapabilirm. bakarsınız bir gün de pikniğe giderizcokacimcoook. umarım çok abartmam:Saruboceq:

dün yazdığım kahvaltıya sucuklu yumurtayı eklemeyi unutmuşum kızlar... ben bi de sucuklu yumurta yedim okuldan gelince kahvaltı niyetinee kaydirigubbakcemile3

sucuklu yumurtaohaoldumsmile

bak sürekli sucuklu yumurta yiyerek kilo verilmez, 15 günde 1 canın çeker yersin tamam da hergün olmazboshayallersmile

Back