- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.281
Selamlar arkadaşlar
Ramazanın son haftasından bari bende bi adaptasyon bozukluğu var...diyete adapte olamıyorum.
son hafta oruç tutamamıştım gündüz mama yemeyi özlemişim tabiki yedim durdum:1ninca:
bayramda baklavalar çukolatalar yedim:kedi:
bayram sonrası da misafirlerim vardı. pilavlar makarnalar ....
diyete başlayamadım.
bu sabahki kahvaltım
1 dilim tulum peyniri
1 dilim ekmek
1 saat sonra 1 açma:kedi:
çeyrek susamsız simit:kedi:
böyle diyet mi olur yaffff
mrb canm.evet 73 kiloyum.inş şubata kdr 57-60 arası bişi olur.az yiyodum ama bugün bozdum biraz.yemeğe misafir aldım.ee malesef yedim..((2 adet biber,2 adet batlıcan dolması,salata bi kasede mercimek çorbası yedim akşam için.kahvaltı yine aynı..kalorisi düşük yemekler bakınıyom,bulabilirsem onları yapacam.bakalım artık.öptüm
hoşgeldin kaptan :)))))))) düzenli olarak diyete başlıo muyuz yani artık :))) başlayalım yoksa benim durum kötüye gidio(
Selamlar arkadaşlar
Ramazanın son haftasından bari bende bi adaptasyon bozukluğu var...diyete adapte olamıyorum.
son hafta oruç tutamamıştım gündüz mama yemeyi özlemişim tabiki yedim durdum:1ninca:
bayramda baklavalar çukolatalar yedim:kedi:
bayram sonrası da misafirlerim vardı. pilavlar makarnalar ....
diyete başlayamadım.
bu sabahki kahvaltım
1 dilim tulum peyniri
1 dilim ekmek
1 saat sonra 1 açma:kedi:
çeyrek susamsız simit:kedi:
böyle diyet mi olur yaffff
Akbulak senin çizelgen doğru mu canım kitle endeksin 16larda gözüküyor..ŞaşırdımCADIARZU
slm kızlar bugün okulun ilk günü nasıl yoruldum bilemezsiniz. 1. sınıf okutmak ne zormuş. 20 tane şirin bir o kadarda yaramaz çocuğum oldu. bir an oturmadım yerimde.
bence eve misafir çağırmamak, gelincede evde yok numarası yapıp kapıyı açmamak
her gün paylaşım şart[/COLOR][/U][/B]
:))ölede işte bi şekilde yakalanıyoz:) hergün paylaşımın şart olduğunu bilmiyodum.
bugün hici ile beraber öğlen okul dönüşü yedik:
suçuklu yumurta,
çeyrek ekmek,
biraz peynir,
5 zeytin,
domates yedim.
akşam için daha bişiler yemedim.salata yada karpuz peynir ekmem yicem..egzersiz yapamadım.okulda çok yoruldum valla.oturmadım hiçç.kıpırdayamıyom:)))
görüşürüz arkadaşlar
slm arkadaşlar yorgun bitkin aynalar geldi kafamçokkarıştı
ben diyet yapamıyorum ama eskiye oranla çoooooookkk az yiyorum. ekmeği baya azalttım inş böylede gider sizler nasılsınız bakalım[/QUOTE
mrb aynalar.valla ii olmaya çalışıyoz işte.yukarda bugün yediklerimi yazdım.mekik çekicem birazdanda.açımmm:)))böle işte...sende yorgunsun..ilk gün mahvediyo insanı valla.hadi görüşürüz.öptüm
[
:))ölede işte bi şekilde yakalanıyoz:) hergün paylaşımın şart olduğunu bilmiyodum.
bugün hici ile beraber öğlen okul dönüşü yedik:
suçuklu yumurta,
çeyrek ekmek,
biraz peynir,
5 zeytin,
domates yedim.
akşam için daha bişiler yemedim.salata yada karpuz peynir ekmem yicem..egzersiz yapamadım.okulda çok yoruldum valla.oturmadım hiçç.kıpırdayamıyom:)))
görüşürüz arkadaşlar
slm arkadaşlar yorgun bitkin aynalar geldi kafamçokkarıştı
ben diyet yapamıyorum ama eskiye oranla çoooooookkk az yiyorum. ekmeği baya azalttım inş böylede gider sizler nasılsınız bakalım
slm kızlar
sabah : 5 tane bisküvi
öğle : 1 bardak meyve suyu, çeyrek ekmek, peynir, zeytin, domates ( zeytini çok seviorum ben sayı biraz abartı olur diye yazmadım :)))) )
akşam : taze fasulye,bulgur pilavı, yoğurt, ekmek yok.
spor olarak 2 km yürüyüş yarı tempolu :))) regl durumu olduğu için daha fazla yürüyemedim çok yoruldum.... ve okul etkinlikleri :)))
dün yazdığım kahvaltıya sucuklu yumurtayı eklemeyi unutmuşum kızlar... ben bi de sucuklu yumurta yedim okuldan gelince kahvaltı niyetinee kaydirigubbakcemile3slm kızlar
sabah : 5 tane bisküvi
öğle : 1 bardak meyve suyu, çeyrek ekmek, peynir, zeytin, domates ( zeytini çok seviorum ben sayı biraz abartı olur diye yazmadım :)))) )
akşam : taze fasulye,bulgur pilavı, yoğurt, ekmek yok.
spor olarak 2 km yürüyüş yarı tempolu :))) regl durumu olduğu için daha fazla yürüyemedim çok yoruldum.... ve okul etkinlikleri :)))
dün yazdığım kahvaltıya sucuklu yumurtayı eklemeyi unutmuşum kızlar... ben bi de sucuklu yumurta yedim okuldan gelince kahvaltı niyetinee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?