• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

rica ederim canim hosgeldin buarada sen bu takimda misin yoksa konuk oyuncu olarakmi katiliyorsun :))
cok gec saatte yeme makarnayi sen yinede aradada meyve felan ye
ben orucluyum bakalim nasil olacak ikisi bir arada normalde her ramazan iki kilo alirim bu ramazan tutmadim gerci ama maasallah iki kilodan fazla aldim hayirlisi bakalim nasil olacak bilmiyorum

valla neslihan bende bilmiyorum.takıma alınıp alınmadığımı bilsem bi.aynalardan sesde yok...sence neyim ben;:)))))bu arada Allah kabul etsin

ben sana anlatayim seker bu senin uyelerden bir mushu birde pinkat87 takima ugradilar oda cok az gerisini hic gormedim ben gelecektim oda olmadi arkadasida cagirdim paylasimda bulunalim diye oda geldi sagolsun ama payalsim olmadigi icin oda ortada yok sanririm durum bundan ibaret
neyse hepinize simdilik iyi aksamlar cok fena basim agriyor bugun
[/B]

ben senin için buralara takılırım arada sen hangi takımda oldugunu bana haber ver yeter şişkommmmmmmmmmmm benim

valla neslihan bende bilmiyorum.takıma alınıp alınmadığımı bilsem bi.aynalardan sesde yok...sence neyim ben;:)))))bu arada Allah kabul etsin

canım benim net yoktu yeni bağlandı. şimdi ses veriyorum :1: istiyorsan tabi takımdasın canım hadi bekliyoruz seni kaydirigubbakcemile5

slm kizlar tebrikler ... valla beni kacirdiniz kacirmasinada ben yine buralardayim arada gelir paylasimda bulunurum sizde olursaniz tabi
bu araa gerckten bu takimda bu kadar kisi varmii ?
aynalar canim opuyorum senii

kız ben 67 oluyormnuşum haberin varmı nesli hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnaniknaniknaniknanik

ben senin için buralara takılırım arada sen hangi takımda oldugunu bana haber ver yeter şişkommmmmmmmmmmm benim
sen takil sekerim ben 2.takimdayim ikinci adresimde burasi sekerim
niye bizim için takılmayacak mısın mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız ben 67 oluyormnuşum haberin varmı nesli hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnaniknaniknaniknanik

sinir vede giciksinnnnnnnnnnn

canim ne haber iyi aksamlarrr
anlat bakalim neler yapiyon ya coktandir gorusemedik seninlee

canım ne olsun yeni bir yere alışmaya çalışıyorum. herşey değişti. yeni okul, yeni ev, yeni arkadaşlar. tekrar düzen kuruyorum işte. yavaş yavaş herşey yerine oturuyo işte. sen nasılsın?

canım ne olsun yeni bir yere alışmaya çalışıyorum. herşey değişti. yeni okul, yeni ev, yeni arkadaşlar. tekrar düzen kuruyorum işte. yavaş yavaş herşey yerine oturuyo işte. sen nasılsın?

iyilik ne olsun guzelim ya cok kilo aldim onlarla ugrasiyorum senin isinde zor be vala allah kolaylik versin
neys ebacim yine gorusuruz ben cikiyorum iyi geceler sana

ben de iyiyim canım kuzenime ders çalıştırıyorum:) 3'e geçti ama herşeyi unutmuş ya:)

canım benim net yoktu yeni bağlandı. şimdi ses veriyorum :1: istiyorsan tabi takımdasın canım hadi bekliyoruz seni kaydirigubbakcemile5

mrb aynalar.inş utandırmıcam hepimizi..o zman bu cuma ilk kilo bildirimimi yaparım.dikkat etmeye başladım bile.bugün 5 zeytin bi kaç dilim peynir çeyrek ekmek yadim.haşa bişi yemedim. aç değilim hala.daha geç olmadan salata gibi bişiler yiyiiym.bide elma yersem bugünü kapatırım.birazda mekik çekicem.günü kapatırım böle..bolda su içiyom..öğütlerinizi bekliyorumm..kalorisi az yemek tarifleride yazılırsa çok ii olur.görüşürüz arkadaşlar

mrb aynalar.inş utandırmıcam hepimizi..o zman bu cuma ilk kilo bildirimimi yaparım.dikkat etmeye başladım bile.bugün 5 zeytin bi kaç dilim peynir çeyrek ekmek yadim.haşa bişi yemedim. aç değilim hala.daha geç olmadan salata gibi bişiler yiyiiym.bide elma yersem bugünü kapatırım.birazda mekik çekicem.günü kapatırım böle..bolda su içiyom..öğütlerinizi bekliyorumm..kalorisi az yemek tarifleride yazılırsa çok ii olur.görüşürüz arkadaşlar

canım aramıza hoşgeldin olumunekankayizsmile şimdiki kilon kaç 73 mü? çok az yiyorsun bu zararlı. o çeyrek ekmeğin yerine sebze yemeği ye canım daha iyi olur

selam hanımlar nasılsınız bakalım

bu sabah giremedim internete şehir dışına çıktım yeğenim askerden izine geldi onu görmeye geldim. dün geldi diye haberini alınca sabah erkenden yola çıktım. birkaç gün burdayım ama yine bildirimde bulunmaya çalışıcam. Ablamda oğluna sevdiği yemekleri yapmak için doktürmüş valla. kendimi tuttum yemem gerektiği kadar yedim :lepi:

akbulak aramıza hoş geldina.s.

kızlar bir aksilik olmazsa ekim ayında spor salonuna gitmeye başlıyacam. çocuklar ezersiz yaparken bayağa engel oluyorlar. bir yandan da onlarla boğuşmam gerekiyo.

aynalar hoşgeldin opuyorumnanaktan
canım benim kilomu yanlış yazmışsın malesef kilo aldım bildirimde bulundum ama görmediniz herhalde 82.4kilo olmuşum

:asigim:

canım aramıza hoşgeldin olumunekankayizsmile şimdiki kilon kaç 73 mü? çok az yiyorsun bu zararlı. o çeyrek ekmeğin yerine sebze yemeği ye canım daha iyi olur

mrb canm.evet 73 kiloyum.inş şubata kdr 57-60 arası bişi olur.az yiyodum ama bugün bozdum biraz.yemeğe misafir aldım.ee malesef yedim..:(((2 adet biber,2 adet batlıcan dolması,salata bi kasede mercimek çorbası yedim akşam için.kahvaltı yine aynı..kalorisi düşük yemekler bakınıyom,bulabilirsem onları yapacam.bakalım artık.öptüm

Back