• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor ve harcanan kaloriler

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaslar burada yapilan spor veya hareketlerde harcanan kalorileri siraliyorum
ortalama kilo 80 olarak hesaplanmis durumda.Kilomuzun agirligina göre harcanan kaloride fazlalasiyo/eksiliyor
örnek:
80 kiloda normal hizda sürülen bisiklet saatte 768kalori
70 kiloda " " " " " 672kalori
eger kilomuz 90 kilo ise daha fazla kalori harcamis oluyoruz

dedigim gibi hesaplar ortalama 80 kilodandir

arobik 1 saat=464 kalori

gymnastik 1 saat=304 kalori

kosmak (yavas) 1 saat=640 kalori
kosmak (orta hizda) 1 saat=800 kalori
kosmak (hizli) 1 saat=1024 kalori

Nordic wolking (uzay yolu yürüyüsü) 1 saat =800 kalori

Bisiklet (yavas) 1 saat=480 kalori
Bisiklet (orta hizda) 1 saat=768 kalori
Bisiklet (hizli) 1 saat=1128 kalori

Yüzmek (yavas) 1 saat=344 kalori
Yüzmek (hizli) 1 saat=768 kalori

yürüyüs (yavas) 1 saat=248 kalori
yürüyüs (orta) 1 saat=440 kalori
yürüyüs (hizli) 1 saat=672 kalori (yürüyüslerde kollarimizida hareket ettirelim,postaci yürüyüsü gibi)

dans (yavas) 1saat=264 kalori
dans (hizli) 1 saat=560 kalori

yag yakma hesap makinasi

--------------------------------------------------------------------------------

Maxionline - Kalori Yakma Hesabı

Yağ yakma hesap makinesi

arkadaşlar bu linklerden ne kadar yağ yaktığımızı hesaplıyabiliriz
ayyy aynı eski günlerdeki gibi oldu walla eski grubumdada yanlız kaldığım zamanlarda hep birşeyler arar bulurdummmkaydirigubbakcemile4:1closedeyes:

Spor ve harcanan kaloriler

Arkadaslar burada yapilan spor veya hareketlerde harcanan kalorileri siraliyorum
ortalama kilo 80 olarak hesaplanmis durumda.Kilomuzun agirligina göre harcanan kaloride fazlalasiyo/eksiliyor
örnek:
80 kiloda normal hizda sürülen bisiklet saatte 768kalori
70 kiloda " " " " " 672kalori
eger kilomuz 90 kilo ise daha fazla kalori harcamis oluyoruz

dedigim gibi hesaplar ortalama 80 kilodandir

arobik 1 saat=464 kalori

gymnastik 1 saat=304 kalori

kosmak (yavas) 1 saat=640 kalori
kosmak (orta hizda) 1 saat=800 kalori
kosmak (hizli) 1 saat=1024 kalori

Nordic wolking (uzay yolu yürüyüsü) 1 saat =800 kalori

Bisiklet (yavas) 1 saat=480 kalori
Bisiklet (orta hizda) 1 saat=768 kalori
Bisiklet (hizli) 1 saat=1128 kalori

Yüzmek (yavas) 1 saat=344 kalori
Yüzmek (hizli) 1 saat=768 kalori

yürüyüs (yavas) 1 saat=248 kalori
yürüyüs (orta) 1 saat=440 kalori
yürüyüs (hizli) 1 saat=672 kalori (yürüyüslerde kollarimizida hareket ettirelim,postaci yürüyüsü gibi)

dans (yavas) 1saat=264 kalori
dans (hizli) 1 saat=560 kalori
oyoyoyo ben bi saat bisiklet cevirmekle o kadar kalorimi gidecek bu aksam absliyom bisiklete tsk begum ...:1hug: ya kizlar ben varya cok kotuyum spor konusunda yapmiyorum hic evde ne ararsan var bisiklet kurek spor aleti steper kosu banti mekik cekme aleti ve hata box yapacak mazemeler bile var:oklava: tam dayaklik biriyim ben kulanmayinca hepisini garaja indirdim.... ama bu kadar kalori yakildigini gorunce bu aksam bisiklet cevirmeye basliyim tv izlerken tekrar tsk begum

cikmadan bi konuya bi ayrinti getirmek istiyorum musadenizle konu icilen sicak su cok faydasi varmis zaten sizlerde biliyorsunuz fakat dikkat edilecek konu sicak suyu cesmeden icilmiyecek asla !!!!!! istenilen derecede kaynatip icilecek bildiginiz gibi sicak su direk cesmeden icildigi zaman kumuluslerde meydana gelen bi nevi mikroplar bulunuyo o yuzden kaynatip icelim suyu mesela en basit bebesiler kucugken mama yapmak icin hazir su olmadigi zama doktorlar suyu kaynatip oyle mama yapin tavsiyesinde bulunuyor bu yuzden....tsk

ayyy begün faydalı bilgiler için çok sağol güzelim.ayy benimde bugünlerde canım bi spor yapmak istiyo anlatamam.ama yapamıyorum.babamın yanında nasıl yapıyım akşam saat 12 gibi biraz oynadım yan kasları çalıştırdım.
eylülcüm su hakkındaki bilgi için ayrıca teşekkürler.ben hep kaynamış soğumuş su içiyorum diyebilirim.sobanın üstünden çaydanlıktan içiyorum çünkü.gerçi burda heryer kaynak suyu mahalledelerde hep kaynak su çeşmeleri var.mesela az sonra gidip doldurmama gerekli.
haa neslihan mesaaj attım heee.

selam fıstıklar
haftasonunuz nasıl gecıyor bakııım
ben dun aksamdan ıtıbaren aksamları kosmaya basladım, aksılık cıkmazda her aksam kosarsam super olcak 1 ayda 4veya 5 kılo vermeyı planlıyorum...
bıraz gecmısı okudum yenı kurallar harıka Neslıhan tesekkur ederım kızz ıyı dusunmussun canım arkadasım ıyıkı varsı ve takımdakı tum arkadaslarım hepınız ıcın gecerlı hepınız ıyıkı varsınız hep beraber basaracagız ınsallah...
ben bırazdaha gecmısı okuyayım daha cok sayfa var okumadıgım...

slm kızlar dün akşamdan beri ne cok sey yazmıssıznız nurayyyy hosgeldin bende 700 graldım final zamanı:(( bu sabah 1 tabak corba 1 dilim ekmek yedim şimdiye kadar bugun regl günüm çok agrım varrr

nukeray guzelim hosgeldin canim senden sonra coook sey oldu be guzelim neyse sen bir ara gecmsii iyice oku canim
ayrica iki hafta ustuste birinci oldugun icin cuma yarismacilarinin paylasim alanina uzun uzun n eyaptigini anlatman gerekiyo gozden kacirip seni uyarmayi unutmususm canim bir suru sopa yedik sende gidinci hele dahada beter yedik anliyacagin her neyse dedigim gibi nasil birinci oldun ne yedin ne istin vs... bunalri anlatmani istiyorum canim
bu arada ozledik tabi ozlemez olurmuyuz askolsun
sana kolay gelsin evinin temizligini bitir vede gel aramiza okuyacagin okadar cok sey varmi
mesela yeni kararlar aldik bu cok cok onemli canimm neyse hedi bende kacacam kzimi uutacam sabahin korunde kalktida

canım çok üzüldüm çok özür dilerim seni zor durumda bıraktığım için ama böyle bir kuraldan inan haberim yoktu yoksa böyle bir zevki kaçırırmıydım
takımdaki arkadaşlarda bilmiyordu heralde beni uyaran olmadı hiç delikafadulden
yeni kurallarda çok iyi yemeke yerken bizi caydıracak türden ama benim hedefim olan kiloya çok az kaldı bi lahana diyeti daha yaparsam istediğim kiloya gelirim ama ben nisan sonunda 57 kilo olmak istiyorum 57 kiloyu fazla bulursam 59 a çıkarım benim bazı haftalar kilo verememi normal karşıla ne olur

nisanın otuzunda kızımın doğumgünü var her yıl doğumgününde beraber fotoğraflar çektiririz ama 4 senedir istemeyerek çektiriyorum fotoları şişko şişko sinir oluyodum

selam fıstıklar
haftasonunuz nasıl gecıyor bakııım
ben dun aksamdan ıtıbaren aksamları kosmaya basladım, aksılık cıkmazda her aksam kosarsam super olcak 1 ayda 4veya 5 kılo vermeyı planlıyorum...
bıraz gecmısı okudum yenı kurallar harıka Neslıhan tesekkur ederım kızz ıyı dusunmussun canım arkadasım ıyıkı varsı ve takımdakı tum arkadaslarım hepınız ıcın gecerlı hepınız ıyıkı varsınız hep beraber basaracagız ınsallah...
ben bırazdaha gecmısı okuyayım daha cok sayfa var okumadıgım...

Canımcım aferim aferim aferim sana.Artık hep beraber bu hafta ağzımızı tuta tuta spor yapa yapa birinci olcaz takım kaptanımızda bizle guru duycak.Bizde kilolara veda diycez

slm kızlar dün akşamdan beri ne cok sey yazmıssıznız nurayyyy hosgeldin bende 700 graldım final zamanı:(( bu sabah 1 tabak corba 1 dilim ekmek yedim şimdiye kadar bugun regl günüm çok agrım varrr

Canım bu hafta kilo verceksin regl şişkinliğin de iner keyfin de yerine gelir.Benim de regl olunca ilk günlerim çok sancılı ağrılı geçer ve şiş geçer:delphin:

walllaa okudum okumazmıyım kuralları kurallar olmadan yarışmada olmazz birincilikte tabiyki bazı kurallara lazım motivasyon için şart bana uyar

cnm Allah şifa versin zor iş walla kabızlık bol bol bitki çayı tüketsen şu kabızlığı önleyici bir sürü çaylar var piyasada bol sıvı tüketmen lazımmm bence ama birden hemen yere serilme bencee toparlan haydeeeeeeee bu hafta olmadı haftaya olur mutlakaa ok sıma tatlı canını

cnmmm süpersinn walllaaaa dediğin gibi gerçekten birlikten kuvvet doğar sden bunun canlı örneğisin tekrardan tebrikler

süper kuralllarr bayıldımmmm hali hazırda tam manasıyla grup üyesi olmasamda onaylıyorum:roflol:

hoşgeldin Begüm takımımızaa.s. inşallah uğur getirirsin :1hug:

hoşbulduk canım bu hafta dikkat et aldığın 700 gr mı çok rahat verirsin finaller nasıl geçti bu arada

ben bu sabah klasik kahvaltımı yaptım
öğlen çorba ve salata
eşim oğlanı dışarıya çıkardı temizliği rahat rahat yapayım diye ben buraya takıldım kaldım bir gelicek işler duruyo ben pc başında delikafaduldenşakkıdıkaçtım kızlarrr

Back