• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya yayaa şaşaşaaaa haysem haysem çok yaşaaaaaa.
helal sanabe sen bizim medarı iftarımızsın.bikahvaltıdan nolcak gülüm.temizliğe gittiğin hamişmi.allah hayırlarala kurtarsın onuda inşallah.
eeee daha nasılsınız bakalım.

KIZLAR BEN GELDİMMMMMMM.........................:teytey::teytey::teytey:

BENİ ÖZLEDİNİZ Mİ BAKAYIM HIICADIARZU

ay aklım hep burdaydı 2 hafta yokum dedim çıktım bir daha giip okuyamadım takımdan atıldım diye ödüm koptuuuuudelikafaduldendelikafadulden
bir göz attım atılmamışımmsırnaşık şey
çok özledim szi ve bu siteyi bir an önce motive olmak istiyorum

kızlar annemde 2 hafta kaldım ve 500 gr alıp geldim bu süper benim için
o kadar üzerime geldilerki ye ye diye birde orda grip oldum iyice kızdılar yemiyosun onun için hasta oluyosun diye
neyse uykum geldi çok yarın temizlik pazar günüde misafirim var uğramaya çalışırım evdeyim nasıl olsa iki arada bir derede girip yazarım özledim siziŞeniz
HAYSEM tebrik ederim canım birinciliğini:hooray: süpersin maşşalh
yazacak çok şey var ama yarın erken kalkıp temizlik yapmam lazım
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiisositosositosositososito

haysemcim seni tebrik ederim canım maaşallah benim arkadaşıma
nukeraycım öncelikle hoşgeldin canım veee
bugüne gecelim

kızlar gerçekten o kadar canım sıklıdıki yazılara oturup aglasam yeridir
inanın yazılanların hepsini üstüme aldım hatta üzerine ılık su içtim(ılık daha faydalı ya)şu an midemdeler
öncelikle çok ciddiyim canımda cok sıkkın takıma ii örnek olmadıgım için diskalifiye kararı alabilirsiniz
şu aralar haklısınız çok fazla giremiyorum kk ya psikolojikmen cok iyi degilim çünkü
inanın bukadar yazıdan sonra daha fazla gayret göstericem buraya katılım için ben öle kırmızı sarı kart anlamam serince diskalifiye dersiniz bavulumu toplar kapıyıda çarpar giderim sonrada bi gelirim bu kızgımlıga size hava olsun diye 58 değil 50 kilo görürsünüz hehh
neyse saat cok geç oldu gidip yatıyım ben ilaçları içiyorum 2 gündür ruh gibi geziyorum gözlerimin biri anyada biri konyada yer ayagımdan kayıyo bu gün günde seni hiç beyenmedik tugba bu sen değilsin dediler normalde kimsenin konuşmasına fırsat vermeyen ben bugün dinleyici olarak katılımda bulundum
neyse hakim hanımlar suçluyum cezam neyse razıyım hepinizi seviyorum (yemin ederim)
good by

haysemcim seni tebrik ederim canım maaşallah benim arkadaşıma
nukeraycım öncelikle hoşgeldin canım veee
bugüne gecelim

kızlar gerçekten o kadar canım sıklıdıki yazılara oturup aglasam yeridir
inanın yazılanların hepsini üstüme aldım hatta üzerine ılık su içtim(ılık daha faydalı ya)şu an midemdeler
öncelikle çok ciddiyim canımda cok sıkkın takıma ii örnek olmadıgım için diskalifiye kararı alabilirsiniz
şu aralar haklısınız çok fazla giremiyorum kk ya psikolojikmen cok iyi degilim çünkü
inanın bukadar yazıdan sonra daha fazla gayret göstericem buraya katılım için ben öle kırmızı sarı kart anlamam serince diskalifiye dersiniz bavulumu toplar kapıyıda çarpar giderim sonrada bi gelirim bu kızgımlıga size hava olsun diye 58 değil 50 kilo görürsünüz hehh
neyse saat cok geç oldu gidip yatıyım ben ilaçları içiyorum 2 gündür ruh gibi geziyorum gözlerimin biri anyada biri konyada yer ayagımdan kayıyo bu gün günde seni hiç beyenmedik tugba bu sen değilsin dediler normalde kimsenin konuşmasına fırsat vermeyen ben bugün dinleyici olarak katılımda bulundum
neyse hakim hanımlar suçluyum cezam neyse razıyım hepinizi seviyorum (yemin ederim)
good by

Bende hepinizi çok seviyorum.Artık bu hafta birinci biz olacaz arkadaşlar.Kaçış yok

KIZLAR BEN GELDİMMMMMMM.........................:teytey::teytey::teytey:

BENİ ÖZLEDİNİZ Mİ BAKAYIM HIICADIARZU

ay aklım hep burdaydı 2 hafta yokum dedim çıktım bir daha giip okuyamadım takımdan atıldım diye ödüm koptuuuuudelikafaduldendelikafadulden
bir göz attım atılmamışımmsırnaşık şey
çok özledim szi ve bu siteyi bir an önce motive olmak istiyorum

kızlar annemde 2 hafta kaldım ve 500 gr alıp geldim bu süper benim için
o kadar üzerime geldilerki ye ye diye birde orda grip oldum iyice kızdılar yemiyosun onun için hasta oluyosun diye
neyse uykum geldi çok yarın temizlik pazar günüde misafirim var uğramaya çalışırım evdeyim nasıl olsa iki arada bir derede girip yazarım özledim siziŞeniz
HAYSEM tebrik ederim canım birinciliğini:hooray: süpersin maşşalh
yazacak çok şey var ama yarın erken kalkıp temizlik yapmam lazım
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiisositosositosositososito

Hoşgeldin nukeray.Artık devam kilo vermeye dimi.Oley oleyy takımdaki eksık arkadaşlar geliyor yavaş yavaş.Bu hafta süper olacak süper

Günaydın kızlar,dün akşam yine her zamankı gibi akşam yemedim.Eve gelince spor yaptım 1 saat 15 dakika ardından bir kivi bir portakal yedim.Dün gündüzden 2 litre su içmiştim.Akşamda susadım yarım litre içtim.Toplam 2.5 litre su içtim.Sonra gece midem kazındı çok az ıspanak azıcık yoğrtla ekmeksiz yedim.

serince canim arkadasim kurallara uy baska birsey istemiyoz senden canim biraz gayret yani kurallarida iyice oku
bugun yazilanlara gelince hepsi bizim iyiligimiz icin canim su ruh sagliginida biran once yerine koy kafani kiracam haberin olsun
dediim gibi kurallara ben bile uymasam diskalifiyeyim
bavul felan toplamakta yok
bizde seni cok seviyoruz bu yuzden bu cabalar

nukeray guzelim hosgeldin canim senden sonra coook sey oldu be guzelim neyse sen bir ara gecmsii iyice oku canim
ayrica iki hafta ustuste birinci oldugun icin cuma yarismacilarinin paylasim alanina uzun uzun n eyaptigini anlatman gerekiyo gozden kacirip seni uyarmayi unutmususm canim bir suru sopa yedik sende gidinci hele dahada beter yedik anliyacagin her neyse dedigim gibi nasil birinci oldun ne yedin ne istin vs... bunalri anlatmani istiyorum canim
bu arada ozledik tabi ozlemez olurmuyuz askolsun
sana kolay gelsin evinin temizligini bitir vede gel aramiza okuyacagin okadar cok sey varmi
mesela yeni kararlar aldik bu cok cok onemli canimm neyse hedi bende kacacam kzimi uutacam sabahin korunde kalktida

Günaydın kızlar,dün akşam yine her zamankı gibi akşam yemedim.Eve gelince spor yaptım 1 saat 15 dakika ardından bir kivi bir portakal yedim.Dün gündüzden 2 litre su içmiştim.Akşamda susadım yarım litre içtim.Toplam 2.5 litre su içtim.Sonra gece midem kazındı çok az ıspanak azıcık yoğrtla ekmeksiz yedim.

ay canim supersin boyle gidersen sende citirrin citiri olacan haberin olsun oh oh ne guzel artik su citr resimlerinide eklersin hi ne dersin

kizlar cumartesi bugun ne yapiyonuz be ben evimi temizledim geldim hala siz yoksunuz haticeden baska hii birde rose gelmi hosgelmis

selam canlar.oyoyoyyyyyy nukeraycık gelmiş.hoşgeldin canım.anenide gördün iyce hasret gidermişsindir artık.daha da moralin yükse4lmiştir.bide aayyyyy çok zayıflamışsın dedilerse dünyalar eminim senin olmuştur.şayet bende öyle olsam gözüm bişey görmezdi.hadi bu hafta elele verip rekor kıralım inşallah.adaşım tuğba dün bende okuyunca aynene senin gibi oldum ama sonra dahada çok gaza geldim.emin ol burda yazılanlar hepimiz için.işte bu beee.gerçek dostluk buuu.sanal alemde bulduğumuz şu dostluk gerçek hayatımızda sürekli görüştüğümüz insanlardada olsa şimdi bu hallerde olmazdık demi.bizlerde seni çok seviyorbiran önce seni yine aramızda gecekuşu gündüz farketmez görmek istiyoruz.
haticecim maşallah çok iyi gidiyuosun.verdiğin kilonnun nekadar kalıcı olduğunu biliyosun değilmi.affferin sana.
bugğün sabah itibariyle yaptıklarım:1.5 sb.sıcaksu.1 bardak limonlu ılık su.1.5 subardağı sirkeli su.1 tutam dereotu ardından 1 bardak su.kahvaltıdan önce 1sıcaksu..... geçelim kahvaltıya yarımdemet maydonoz birazda dereotu salatalık domates 1 çatal domatesli sucuklu yumurta.3 çatal peynir.bol şekersiz açık çay.ardından 1 sb.sıcak su.
nasssıı.buarda karnımın şişi iniyo çok şükür.bağırsaklar hareketlendi.haydi bakalım haftaya hep beraber halay çekelimm..

bugğün sabah itibariyle yaptıklarım:1.5 sb.sıcaksu.1 bardak limonlu ılık su.1.5 subardağı sirkeli su.1 tutam dereotu ardından 1 bardak su.kahvaltıdan önce 1sıcaksu..... geçelim kahvaltıya yarımdemet maydonoz birazda dereotu salatalık domates 1 çatal domatesli sucuklu yumurta.3 çatal peynir.bol şekersiz açık çay.ardından 1 sb.sıcak su.
nasssıı.buarda karnımın şişi iniyo çok şükür.bağırsaklar hareketlendi.haydi bakalım haftaya hep beraber halay çekelimm..

aferim kiz oh be cok sukur duymak istedigim seyleri duymaya basladim senden ne guzel
bende bu sabah kendime cok az tat versin diye sucuk koydum azz yagda bir tane yumurta kirdim kizimla beraber afiyetle yedik
bende kahvalti yapim dedim bundan sonra duzenli beslenme simdi cok doydum saat 2 de de mercimek corbasi yaptim onu icecm aksamada salata yiyecem baska birsy yok bakaalim akrep dediyse kahvaltiyi krallar gibi yaptim baakalim nasil olacak

Back