• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nukeray hosgeldın canım ozlettın kendını artık hep aramızda gormek ıstıyoruz senı canım fazla kılo almadıgına sevındım gercekten cok guzel, yarım kıloyuda bu hafta verırısın zaten senden alıstık haftada 2-3 kılo bıle verırsın sen..
Begum faydalı bılgılerın ıcın cok saol canım hepsını tek tek okudum..
Eylulce ılık su gercekten cok faydalı hatırlattıgın ıcın tesekkurler canım bende cay demledıgım zaman 1 bardak cay ıcıyorsam kaynamıs suyunu bıtene kadar ıcıyorum genelde...

yavrulr selambende bugün kalkamadım hiç yataktan sanırım ilaçlardan dolayı
domates peynir ve 2 bucuk galete yedim
geçmişi tam okuyamadım kızı uyutmam gerek onu uyutana kadar yazıyımda gelene kadar dolar inşallah yazılar
bu arda yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz

haaa bu arada bolda su içtim aslında sirkeli suyu içmek istiyorum ama ülser var midemde zararı olur diye korkuyorum
kızzz neslihan sende burdaymışsın sibelcimde burdaymış ooo
neyse kızı uyutup gelicem by

yavrulr selambende bugün kalkamadım hiç yataktan sanırım ilaçlardan dolayı
domates peynir ve 2 bucuk galete yedim
geçmişi tam okuyamadım kızı uyutmam gerek onu uyutana kadar yazıyımda gelene kadar dolar inşallah yazılar
bu arda yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz

hosgeldın canım ınsallah ıyı olursunda o ılacları ıcmeye gerek kalmaz
ılaclar fayda edıyormu yoksa ıcmesen dıcem

begum hallinda ban amesaj atmayanlar lutfen atarlarsa sevinirim alinip alinmamasi icin

kizlar ya ben bugun ciktim diyetten cok kotuyum am aaksam yemiyecem artk ne yapim

kızlar ben bıraz cuma paylasım alanındakı yazıları okucam, dunde bakamadım merak edıyorum hangı takım bırıncı olmus bı bakayım...şakkıdı

canim kurallari beegenmene sevindim hatice sagolsun birsey atti ortaya bende devamini getirdim okadar
iinsallah uygulamayi surdururuz benim kacirdigim yerlerde sen mudahale et oldumu canim bilirsiniz ben biraz unutkanim ya o bakimdan havuct afayda etmiyoo

nukeray canim cuma yarismacilarinin paylasim alanina gidip lutfen kusura bakmayin felan diyip iki hafta ust uste birinciligini nasil sagladigini uzun uzadiya yazarmisin canim seni bekliyolar cunkuu
haydiyin ben kactim cocuklar durmuyo cunkuu

hoşbulduk canım
valla 2 gündür içiyorum ilaçları daha tam bişey anlamadım sadece uyku yapıyo biraz sanırım ama bi süre doktor kontrolünde devam etmem gerek yoksa şuan bulundugum durumdan daha kötüye gidecem o zamanda hayatla bi baglantım kalmıcak

canim kurallari beegenmene sevindim hatice sagolsun birsey atti ortaya bende devamini getirdim okadar
iinsallah uygulamayi surdururuz benim kacirdigim yerlerde sen mudahale et oldumu canim bilirsiniz ben biraz unutkanim ya o bakimdan havuct afayda etmiyoo

tamam canım bende elımden geldıgınce yardım ederım sana:1hug:
ben sana ozel mesaj attım almadınmı yoksa kızz

hoşbulduk canım
valla 2 gündür içiyorum ilaçları daha tam bişey anlamadım sadece uyku yapıyo biraz sanırım ama bi süre doktor kontrolünde devam etmem gerek yoksa şuan bulundugum durumdan daha kötüye gidecem o zamanda hayatla bi baglantım kalmıcak

uyku yapıyorsa cocuklarla ısın zor oluyordur canım Allah yardımcın olsun
Allah sıfa versın sana, ınsallah en kısa zmanda duzelırsın:1hug:

adaşım allah şifanı versin inşallah.aslında seni bern çok hayat dolu biri olarak düşünmüştüm hep ilkönce duyunca intihar etme düşüncesi felan çok şaşırdım güzelim.2-3 senedir hep ablamlar felan banda diyolar bi psikolaoğa git diye mam ben gidemedim hatta gitmedim.bende çok ağır şeyler yaşadım annemin ameliyatı ve ardından vefatı,eşimin öğretmenlikten istifa etmesi,hiç bilmediğim bi çevereye gelmeme ve hiç beğenmemem ,burdaki insanlar.işlerimizin ilk zamnlar durgunluğu benim çok çalışkan bi öğrencilik geçirmeme rağmen çalışamamm (eşim izin vermedi çünkü)daha bir çok sebeplerden dolyaı hergün ağlıyodum.insan içine girmek istemiyodum.sanki her ortamda benden bahsedilcekmiş gibi geliyodu.veee en çok olumsuz etkileyenlerden bviride çook kilo almama buraya geldiğimizde 68 kiloydum.sonra sürekli yemekten 80lere çıktım bi senede.
yani demem şuki çok zor bidurum gerçekten.ben bu durumu aklıma vesvese felan geldiğinde ağlamak geldiğinde gidip abdest alıp kuran okuyarak attlattım diyebilirim.
allah şifanı versin tekrara canım benim.

adaşım allah şifanı versin inşallah.aslında seni bern çok hayat dolu biri olarak düşünmüştüm hep ilkönce duyunca intihar etme düşüncesi felan çok şaşırdım güzelim.2-3 senedir hep ablamlar felan banda diyolar bi psikolaoğa git diye mam ben gidemedim hatta gitmedim.bende çok ağır şeyler yaşadım annemin ameliyatı ve ardından vefatı,eşimin öğretmenlikten istifa etmesi,hiç bilmediğim bi çevereye gelmeme ve hiç beğenmemem ,burdaki insanlar.işlerimizin ilk zamnlar durgunluğu benim çok çalışkan bi öğrencilik geçirmeme rağmen çalışamamm (eşim izin vermedi çünkü)daha bir çok sebeplerden dolyaı hergün ağlıyodum.insan içine girmek istemiyodum.sanki her ortamda benden bahsedilcekmiş gibi geliyodu.veee en çok olumsuz etkileyenlerden bviride çook kilo almama buraya geldiğimizde 68 kiloydum.sonra sürekli yemekten 80lere çıktım bi senede.
yani demem şuki çok zor bidurum gerçekten.ben bu durumu aklıma vesvese felan geldiğinde ağlamak geldiğinde gidip abdest alıp kuran okuyarak attlattım diyebilirim.
allah şifanı versin tekrara canım benim.

sagol canım benim benim etrafa karşı belli ettiğim bişey yok zaten hala neşeli çok konuşan gülen eylenen bi insanım hatta eşim bile bilmez sıkıntılarımı ama benim içimde kendimle ve düşüncelerimle beynimle alakalı sorunlarım var
inşallah atlatacağım ALLAH ın izniyle canım

kimsecikler yok kızlar bende yediklerimi yazıp gidiyorum

sabah 2 bucuk galete peynir domates
az önce 1 galete 1 kase togurt 1 ufak tabakta zeytin yaglı prasa
meyve ve beyaz leblemi yerim artık başka bişey yemem
bide bol su içiyorum ünde 2 kezde dogadan form

oyoyoyo ben bi saat bisiklet cevirmekle o kadar kalorimi gidecek bu aksam absliyom bisiklete tsk begum ...:1hug: ya kizlar ben varya cok kotuyum spor konusunda yapmiyorum hic evde ne ararsan var bisiklet kurek spor aleti steper kosu banti mekik cekme aleti ve hata box yapacak mazemeler bile var:oklava: tam dayaklik biriyim ben kulanmayinca hepisini garaja indirdim.... ama bu kadar kalori yakildigini gorunce bu aksam bisiklet cevirmeye basliyim tv izlerken tekrar tsk begum

birşey değil cnm ama sende aşk olsun spor salonu evindeymişş yapsana ama hep öyle olur zaten elimizin altındayken değer vermeyiz bende senden pek farklı değilim aslında ama sporu yaşam biçimi şekline getirmek lazım

cikmadan bi konuya bi ayrinti getirmek istiyorum musadenizle konu icilen sicak su cok faydasi varmis zaten sizlerde biliyorsunuz fakat dikkat edilecek konu sicak suyu cesmeden icilmiyecek asla !!!!!! istenilen derecede kaynatip icilecek bildiginiz gibi sicak su direk cesmeden icildigi zaman kumuluslerde meydana gelen bi nevi mikroplar bulunuyo o yuzden kaynatip icelim suyu mesela en basit bebesiler kucugken mama yapmak icin hazir su olmadigi zama doktorlar suyu kaynatip oyle mama yapin tavsiyesinde bulunuyor bu yuzden....tsk

cnm sana katılıyorum bende okudum bu tarz birşey gündeme getirdiğin ,çin teşekkürler

ayyy begün faydalı bilgiler için çok sağol güzelim.ayy benimde bugünlerde canım bi spor yapmak istiyo anlatamam.ama yapamıyorum.babamın yanında nasıl yapıyım akşam saat 12 gibi biraz oynadım yan kasları çalıştırdım.
eylülcüm su hakkındaki bilgi için ayrıca teşekkürler.ben hep kaynamış soğumuş su içiyorum diyebilirim.sobanın üstünden çaydanlıktan içiyorum çünkü.gerçi burda heryer kaynak suyu mahalledelerde hep kaynak su çeşmeleri var.mesela az sonra gidip doldurmama gerekli.
haa neslihan mesaaj attım heee.

birşey değil cnmm şu bir gerçek hepimizin yapması lazım sporsuz d,iyet pek fazla bir işe yaramıyor yarasada görüntü kirliliği çok oluyor ne yazıkkii:roflol:

hoşgeldin Begüm takımımızaa.s. inşallah uğur getirirsin :1hug:

hoşbulduk cnm inşallah hem sizlere hemde kendime uğurlu gelirimmm

Nukeray hosgeldın canım ozlettın kendını artık hep aramızda gormek ıstıyoruz senı canım fazla kılo almadıgına sevındım gercekten cok guzel, yarım kıloyuda bu hafta verırısın zaten senden alıstık haftada 2-3 kılo bıle verırsın sen..
Begum faydalı bılgılerın ıcın cok saol canım hepsını tek tek okudum..

birşey değil cnmmm

begum hallinda ban amesaj atmayanlar lutfen atarlarsa sevinirim alinip alinmamasi icin

kizlar ya ben bugun ciktim diyetten cok kotuyum am aaksam yemiyecem artk ne yapim

kıs duymamış olim ne demek diyetten kötüyümmm bak sen şimcikk kendini kurabiyelere keklere verirsin ben seni bilirimmmmm :oklava::oklava::oklava:

Back