• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

begümcüm hoşgeldin aramıza canım ben daha fırsat bulup yazdıklarını pek okuyamadım canım
inşallah seninlede güzel günler geciririz burda
ben tugba 2 cocuk annesiyim istanbulda yaşıyorum 24 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar

begümcüm hoşgeldin aramıza canım ben daha fırsat bulup yazdıklarını pek okuyamadım canım
inşallah seninlede güzel günler geciririz burda
ben tugba 2 cocuk annesiyim istanbulda yaşıyorum 24 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar

hoşbuldum cnm inş..
ne güzel gencecik 2 çocuk annesi Allah bağşlasın cnm

hayde kıslarr ben kaçtımm ablama yemeğe davetliyizzzz belkim ordan girersem cepten girerimm öptümmmm yarın pazarr iyi pazarlar hepinizeeeee

kızlar bende aksam yemekte
salatayla bıraz kavurma et yedım cok kucuk parcada ekmek
bol bol su ıcıyorum
sızler ne yedınız suyleyın bakıyım

kıs duymamış olim ne demek diyetten kötüyümmm bak sen şimcikk kendini kurabiyelere keklere verirsin ben seni bilirimmmmm :oklava::oklava::oklava:

kiz keskee kurabiye yeseydim bugun cocuklara sinir oldum ama oyle boyle degil bildiginiz sinir krizi gecirdim
benimle beraber cocuklarda tabi bunlari tek basima yasiyorum ben ya es yok ana yok bab yok her neyse anliyacaginiz o siradada tam karinlarini doyuracaktim oturdum iannmazsiniz iki tabak bezelye yedim ve mide kuculdugu icinmi nedir bacaklarimin ustunde duramiyom gercekten abartmiyom yani okadar yedim cok canim sikkin kizlar birde ustune arkadasin biri cagirdi gel diye gitmesem olmaz cunku bazi durumlar var oyuzden gitmem lazim simdi gidecegim kiside biraz manyakk afedersiniz ye ye ye ye kirk kere soyler valla olduresim geliyo inanki nerdeyse yemiyom be diyip gelesi geliyo insanin ta okadar yanii
ama kizlar zaten istedigi kadar desin cunku agzima birsey koyarsam patliyacam
ayy neyse icim cok sisi bugun hem yemekten hem sikintidan
ben kacim kizlar

ben yazmıştım yediklerimi zaten kız
ama şimdi çay demledim oturup beyaz leblebiyle çay içicem sonrada meyve yerim
kız nesli aşagıdasın ses verin aşağıdakiler bak bi kalkarım daha gelmem hee

yokbe guzelim burdayim ama gidecem hazirlanacam ne guzel seni burda gormek gercekten
guzelim ben bugun fenaa yedim oyuzden size derdimi anlatim dedim simdi hazirlanimde gidim bari aaklarim hic gitmek istemiyo haydiyin ben kactimm

ohh afıyet olsun kız, cayı sekersızmı ıcıyorsun eger oyleyse ıc ıcebıldıgın kadar
bende yıllardır sekersız ıcerım bıde cok acık ıcerım sıcak su nıyetıne-tatlicadiarzu-

Kızlar merhaba,sedacım merhaba.Hoşgeldin.Ben gündüz azcık herşey yedim.14:30 dan sonra yemek yemedim sadece akşam 18.00 da başladım spora 19.15 e kadar yaptım.Sonra bir bardak çay içtim bir tane de potakal.Bu arada bugün 2 litre su içtim.

iyi akşamlar garılarr.nettiniz bakalım.ben bugün sabah ikindi arasıda sabh değil pardon öğlen sayılır kahvaltıyı 11 deyaptım çünkü.1 elma .ikindi kepkli ligt ekmekle yapılmış kaşarlı tost çay.akşam sadece slata 2 kaşık yeşil fasüülye.haa bide nee .tabiki bol ılk suuuuuuuu.
pazrtesiden itibaren benim maratonum başlıyo.oyüzden sadece akşam geç saatlerde girebilirim haberiniz olaa.
kız neslihan ne çok güldürdün.vallaha aklıma geldikçe hala gülüyom şu arkadaşın hakkında söylediklerine.kız sen çok matraksın hee.iyikide aynı takımdayız sizlerle.oyyy yerrim seni ben .

tubacım seni böyle görmek ne güzel sakın kendini salma bi daha çok şaşırdım seni kilo almış görünce nazarmı değdi ne :nazar:
kursunmu başlıyo canım allah yardımcın olsun gecede olsa gir yaz boşlama sakın haakaydirigubbakcemile
ben bu gün çok iyi gidiyodu da bana yarın misafir geliyo ya tatlıyı akşmadan yaptım oğlana yedireyim dedim yedi yarısını bıraktı yemedim yemedim dayanamadım bir güzel yedim eşimde sen yiyosun diye ter ters baktı onada bi haller oldu az yemem için elinden geleni yapıyo hayırdır inşallah

ii geceler arkadaslar oglenden sonra alisverise ciktik ay ucuzluklar var canim giti kiyafetlere ama almadim zayiflayana kadar almiycam!!!!! bende sinirimi :) takilardan cikardim kupe kolye bilezik doldurdum hincim anca gecti...... simdide yatak odamin duvar kagidini degistiriyorum (tek basima) 2 saat spor yapsam boyle yorulmazdim simdi bi cay sigara molasi verdim tekrar donuyorum isim bitmedi hala yarin gorusuruz by

hayırlı pazarlar.oo kimseckler gelmemiş.nerdesiniz beeeeehh.neyse ben sabah limonlu su .ılk su.sirkeli su tkrara sıcak su şeklinde kahvaltı öncesi 1 litre kadar sularımı içtim.malum bugün pazar.bizm evde 15-20 güne bir eşim çok sevdiği için kıymaı milföyt olur kahvaltıda.ondan vardı.ıspankalı börek vardı.mayalı hamurdan yapılmış.yedimmmi sizce.haaayıııırrrr tabikide yemedim.kızmınkinden 1 kere ısrdım sadece.gerisini getirmedim.ama vijdanen çok rahatım.bol maydonoz salatalık domates peynr yedim.ve çeyyy sonrasında bi subardağı sıcak su daha.haaa kahvaltı öncesi aç karna 1 elma yedim ve arkasından da sıcak su içtim.

iyi akşamlar garılarr.nettiniz bakalım.ben bugün sabah ikindi arasıda sabh değil pardon öğlen sayılır kahvaltıyı 11 deyaptım çünkü.1 elma .ikindi kepkli ligt ekmekle yapılmış kaşarlı tost çay.akşam sadece slata 2 kaşık yeşil fasüülye.haa bide nee .tabiki bol ılk suuuuuuuu.
pazrtesiden itibaren benim maratonum başlıyo.oyüzden sadece akşam geç saatlerde girebilirim haberiniz olaa.
kız neslihan ne çok güldürdün.vallaha aklıma geldikçe hala gülüyom şu arkadaşın hakkında söylediklerine.kız sen çok matraksın hee.iyikide aynı takımdayız sizlerle.oyyy yerrim seni ben .

:mymeka:lan sinir krizi gecirdigimemi guluyon kafani kirdirma haa
sen aksamki halimi gorseydin yemek yemekten mide fesati gecirecektim haberin varmi seninn gicik
:dilcikar:

rose cum muhakkak benim hakımda dediklerine gülmüşündür diyecem
neslihan nerelerde beee
motivasyon kaynağım nerelerdesin
bak kilo aldım yoksun diye
bak 5 kilo fazlayım işte kıııız

:mymeka:lan sinir krizi gecirdigimemi guluyon kafani kirdirma haa
sen aksamki halimi gorseydin yemek yemekten mide fesati gecirecektim haberin varmi seninn gicik
:dilcikar:

:roflol::roflol: mide fesadı haaa:roflol::roflol:çok yemekten öylemi:roflol: ve sinirden oldu bunlar yani:roflol:sanki normalde hiç yemiyomuş gibi yasııııık acıdım beee iştahsız sefgilim benimmmdelikafadulden

Back