Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım kk dan farklı bir sitede çizelge yapıyosan..kabul olmuyor..hareketli çizelgeler yavaşlatoyormuş sayfaları..
sadece kk nın çizelgelerini yapabiliyosun şekerim

Mrb kızlarrr sabah kahvaltısında domates salata biber 4,5 adette zeytin bi de yeşil çay içtimm bol bol da su tükettimm şimdi ne yesem diye düşünüp duruyorum karnım pek aç da değil gerçii acaba ne yapsam yaa ??? pratik bişeyler yapmak istiyorum bilenler yazsınlar farklı tadlar keşfedelimm zemuszemus

menemen yeşil biber,maydanoz yoğurt

afiyet olsunyerimseniben

slm kızlar

canım ben 3 yıl sözleşmliydim, 2 yıldır kadroluyum. sözleşmeli yıllar zorunlu hizmetten sayıldı ama hizmet süresinden saymadılar o yüzden 3 yılım dolmuyor isteyemiyorum mafoldumben

geçmiş olsun canım tamam gelmezsen aynı yazarım

Kızlarr bu gün öğle yemeği olarak kendimee soğanlı,biberli,kıymalı,domatesli bi yemek yaptım yanında da yoğurt yedim süper oldu 2 kaşık zeytinyağıyla yaptım..şimdi de çayımı içiyorummm guclubacismile

kızlar bundan sonra akşamları pilates yapcam hatta pilates bandımı bile sipariş verdim internetten muhteşem bacak sporu yapılıyor ebru şallı tarafından benım bacaklarım çok kalın onları inceltmem lazım çok işe yarıyormuşş denicem zemuszemus

Kızlar hepinize hayırlı akşamlarr bu akşam sadece 3 tane kayısı yedım başka da bişey yemedim ee bu saatten sonrada yenmez zaten aboww öğle yemeğiyleyimm ama olsun açlık hissim yokk görüşürüz yarınnn bybybybyyyyyyyyy

bence mantıklı bir öneri. sanki bir haftada o kiloyu vermiş gibi üstünlük sağlanır böyle durumda bu da adaletsizlik olur. zaten kimsede kilo vererek dönmez delikafadulden benim oyum evet yönünde diğer arkadaşlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz herkes fikrini söylesin ona göre hemen cevap verelim

yeni ve güzel bir güne daha merhaba rabbim layıkıyla yaşamayı nasip etsin.ayrıca yukarıdaki konudan hiçbişey anlamadım maalesef onun için fikrimi beyan edemeyeceğim üzgünüm

kızlar bu arada ben cumartesi günü memlekete gidicem 10 gün falan yokum.oradsa bulursam bilg.girmeye çalışırım.giremezsen aynı kilomu yazarsınız

MRb bayanlarrr bu sabahh 7.20 de kalktım sirkeli ılık suyumu içtimm veeee yürüyüşee gittim 30 dk yürüdüm eve geldim üstümü değiştirdimm indim aşa dükkanımdayım şimdii yeşil çayımı içiyorummm kaydirigubbakcemile5

canım kk dan farklı bir sitede çizelge yapıyosan..kabul olmuyor..hareketli çizelgeler yavaşlatoyormuş sayfaları..
sadece kk nın çizelgelerini yapabiliyosun şekerim

Akrepcim kk nın vermiş olduğu linkten yaptım bende

bişe anlamadım ki :1no2:

neslıhandanda hıc haber yok kızlarsempatiksalakcinni
aceba dedesı nasıl oldukıCADIARZU
bende merak ettim neslihanı CADIARZU

yeni ve güzel bir güne daha merhaba rabbim layıkıyla yaşamayı nasip etsin.ayrıca yukarıdaki konudan hiçbişey anlamadım maalesef onun için fikrimi beyan edemeyeceğim üzgünüm
Allah razı olsun canım duan için a.s.

Afiyet olsun

bende sabah 2 kaşık kadar kuymak yedim öncesi zayıflama tablelerimi içtim
öglenede lahana çorbası içtim ara ara su içtim buara bir ayağım tuvallette kalıyorum fenalık geldikafamçokkarıştı

kızlar kullandığım tabletler etkisini göstermeye başladı birkaçgün bişe anlamamıştım moralim bozulmuştu ama şimdi sevindim sıkılaştığımı hissediyorum yarın tartılıcam bakıyım nekadar verebildim :dance:

ne tableti cnm o bende yeşil çay içmeye başladığımdan beri tuvalete sık gidiyorumm yaz geldi meyveler çıktı işimiz daha kolay :sm_cool:

kızlar bir konuda fikriniz lazım
kızlar biliyorsunuz biz her hafta kilo bildirim yapıp bir haftada ne kadar kilo verdiğimizi değerlendiriyoruz. mesela bir üye izne ayrıldı ve tekrar takıma döndüğü zaman ilk kilosu olarak izne ayrıldığı son kilosu yazılır. mesela örnek vererek açıklıyım. izne ayrıldığında 70 kilo olsun. izinden dönünce ilk kilosu 70 yazılır o hafta kaç kilo verdiyse son kilosuda o yazılır. ama bu üye mesela 5 hafta izne ayrılmış ve bu izin süresince 7 kilo vermiş olsun. takıma geri dönünce ilk kilosu 70 son kilosu 63 olur. sanki bir haftada bu kiloyu vermiş gibi değerlendirilir. buda diğer üyelere haksızlık olur. işte bu haksızlığı gidermek için verdiği kiloyu kaç hafta izin kullandıysa o sayıya bölelim. o sayının yüzdeliği alınsın diğer üyelere haksızlık olmasın deniliyor. şimdi bu konuda fikrinizi istiyorum. bu kuralı kabul edelim mi etmeyelim mi. bana mantıklı geldi ve ben kabul edilmesine evet diyorum. sizlerde hemen fikrinizi söyleyin takım olarak sonucu yazmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…