- 8 Ağustos 2008
- 35.191
- 41.763
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.381
yahuuuu yine askıda kaldım hiçmi cevap bilen yokbilmiyorumkismile yoksa benim msjlarımı görünmezmi oldusengözlerimebaksanab
ben fuzuli yazıyorum gibime geliyor bari cumadan cumaya girip kilo bildirimi yapıyım:sm_confused:
ayrıca geçen sene herkes yedigini yazıyordu daha farklıydı şimdi sadece bir iki kişinin arasındaki diyoloğla geçiyor
mushucum geçmiş olsun
kızlar nerelerdesiniz yaaa
Mrb kızlarrr sabah kahvaltısında domates salata biber 4,5 adette zeytin bi de yeşil çay içtimm bol bol da su tükettimm şimdi ne yesem diye düşünüp duruyorum karnım pek aç da değil gerçii acaba ne yapsam yaa ??? pratik bişeyler yapmak istiyorum bilenler yazsınlar farklı tadlar keşfedelimm zemuszemus
menemen yeşil biber,maydanoz yoğurt
afiyet
vereliniortak tşklerr öyle yapım bariii görüşürüz kızlarrrr
sen nerelisin cnm.ailen nerde yaşıyor.5yıl kalmışsın ama 3 yıl olanlar il dışı tayin isteme hakkına sahipler sen neden isteyemiyorsun ayrıca erzurumun hangi ilçesindesin.bizde aynı dertten muzdaripiz bizin 2 yıl oldu neysede sen 5 yıl olmuş erzurum için doğunun parisi derlerdi biz ığdırdayken ahhhh ığdır çok özledim seni...:gitme:
Herkese selamlar. İnşallah hepiniz iyisinizdir.opuyorumnanaktan
Birkaç gündür ugruyamadım benim ufaklıklar hasta onlarla ugraşıyorum. gerçi yanımda bilgisayarda yok Bursaya gidip aile ziyareti yapalım dedik çocuklar hastalandın cumadan beri kızla ugraşıyodum tam onu iyileştirdim derken şimdi oğlum ateşlendi butüngeceyi başında geçirdim:1no2: inşallah oda kısa zamanda toparlar kendini onları hasta görmek insanı mahvediyo. pazartesiye kadar bursadayım. aynalar canım kilo bildiriminde bulunamazsam aynı yazarsın. ama cumaya girmeye çalışıcam ama önce baskülde bulmalıyım :roflol:
şimdilik bukadar komşudan yazıyorum fazla uzatmayayım kendinize iyi bakın
arkadaslar ıstersenız burayı bır takıp edelım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-46.html
bence degıstırmeye gerek yok yanı cevabım HAYIR olurdu
ya sızlerın fıkırlerı ne olurdu
canım kk dan farklı bir sitede çizelge yapıyosan..kabul olmuyor..hareketli çizelgeler yavaşlatoyormuş sayfaları..
sadece kk nın çizelgelerini yapabiliyosun şekerim
bişe anlamadım ki :1no2:arkadaslar ıstersenız burayı bır takıp edelım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-46.html
bence degıstırmeye gerek yok yanı cevabım HAYIR olurdu
ya sızlerın fıkırlerı ne olurdu
bende merak ettim neslihanı CADIARZUneslıhandanda hıc haber yok kızlarsempatiksalakcinni
aceba dedesı nasıl oldukıCADIARZU
Allah razı olsun canım duan için a.s.yeni ve güzel bir güne daha merhaba rabbim layıkıyla yaşamayı nasip etsin.ayrıca yukarıdaki konudan hiçbişey anlamadım maalesef onun için fikrimi beyan edemeyeceğim üzgünüm
Afiyet olsunMRb bayanlarrr bu sabahh 7.20 de kalktım sirkeli ılık suyumu içtimm veeee yürüyüşee gittim 30 dk yürüdüm eve geldim üstümü değiştirdimm indim aşa dükkanımdayım şimdii yeşil çayımı içiyorummm kaydirigubbakcemile5
Akrepcim kk nın vermiş olduğu linkten yaptım bende
bişe anlamadım ki :1no2:
bende merak ettim neslihanı CADIARZU
Allah razı olsun canım duan için a.s.
Afiyet olsun
bende sabah 2 kaşık kadar kuymak yedim öncesi zayıflama tablelerimi içtim
öglenede lahana çorbası içtim ara ara su içtim buara bir ayağım tuvallette kalıyorum fenalık geldikafamçokkarıştı
kızlar kullandığım tabletler etkisini göstermeye başladı birkaçgün bişe anlamamıştım moralim bozulmuştu ama şimdi sevindim sıkılaştığımı hissediyorum yarın tartılıcam bakıyım nekadar verebildim :dance:
ne tableti cnm o bende yeşil çay içmeye başladığımdan beri tuvalete sık gidiyorumm yaz geldi meyveler çıktı işimiz daha kolay :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?