• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Reca ederİm hayatım ama her macunu alma cÜnkÜ İÇlerİnde bol mİktarda sİnamİke otu olmuyo bu otta baĞırsaktakİ tÜylerİn yok olmasına buna baĞlı olarakta baĞırsak kanserİne Çevİrİyooo allah korusun ole her macunu alma yapabİldİĞİn kadar zayıfla yavaŞ ve saĞlıklı

yok cnm ben onlardan kullanmıcam zaten sadece bilgi amaçlı yazmak istedim 5'li çaya devam edıcem yürüyüş yapıyorum her sabah zaten bi de tartılcam artık bakalım ne kadar gitmiş kilolardan bende yemek yapıcam görüşürüzz bacım bybybybyy:1hug:

Kızlar bakıyorum mercimegi fırına vermiş siniz oh oh olumunekankayizsmile

canlar nasıl gidiyor neslihanla tuğba hiç uğramıyor ne oldu bunlara

ben bugün kahvaltımı domates salata soğana maydonoz karışımı salatayla yaptım niyeyse sevmeyerek yedim zorla :bbo:

safran kapsulü içtim öglen yoğurt çorbası içtim akşamada çorba içerim herhalde

kızlar tartılmadım ama sıkılaştığımı hissediyorum bakalım cumaya kadar verebilecekmiyim

çok sıkı yapmıyorum ama önceki yediklerime göre bayabi yol kateddim-tatlicadiarzu-

Kızlar bir türlü çizelgeyi yapıştıramadım
bu ileti geliyor

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

merhabalarr bugün çayıma başladım sabah kahvaltımı yapamadım canım hiç istemedi saat 1.30 gibi Serwenay arkadasımızın verdiği yemek tarifini aldım ve yaptım süper bi yemek ti denemenizi tavsiye ederim onun yanına da cacık yaptım yedım yarım saat sonrada çayımı içtim tekrardan akşamada yoğurt yerım yeter bana inan hiç ekmek aramıyorum artık ekmeksizde karnım doyuyor cacık bu havalarda güzel gidiyor tuzsuz tabii ki egzersiz yapamadım birazdan yapıcam bugünde böyle geçti işte inşallah veriyorumdur kiloları yavaşda olsa kaydirigubbakcemile2

valla kızlar dikkat etmemiz lazım ben öğle yemeğinden sonra çayımı içtim hala tok gibiyim bu saatten sonra sadece meyve yiyebilirim zaten eve çıkınca da öyle yapıcam.Kaçamaklarım olmuyor çok şükürr sizde yemeyin göz görmeyince gönül katlanırmış derler bende ki o hesap gerçii evde hamur işine izin yokk kaydirigubbakcemile3

Herkese hayırlı akşamlarrr eve çıkma zamanı geldii..Sizleri yeni tanıdım ama çook sevdım aranızda olmak beni çook mutlu edıyor sizlere kocaman sevgilerimi sunuyorum öptüm hepinizi mucks muck hihoyyyt

slm kızlar maşallah bugün canlanmış burası ama malesef okumadım geçmişi. moralim çok kötü. tayin isteyemiyorum. 5 yıldır erzurumun bir ilçesindeyim. ailemden uzak olmak çok üzüyor beni. mafoldumben

slm kızlar maşallah bugün canlanmış burası ama malesef okumadım geçmişi. moralim çok kötü. tayin isteyemiyorum. 5 yıldır erzurumun bir ilçesindeyim. ailemden uzak olmak çok üzüyor beni. mafoldumben
sen nerelisin cnm.ailen nerde yaşıyor.5yıl kalmışsın ama 3 yıl olanlar il dışı tayin isteme hakkına sahipler sen neden isteyemiyorsun ayrıca erzurumun hangi ilçesindesin.bizde aynı dertten muzdaripiz bizin 2 yıl oldu neysede sen 5 yıl olmuş erzurum için doğunun parisi derlerdi biz ığdırdayken ahhhh ığdır çok özledim seni...:gitme:

Günaydınnnnnn günydınnnn yep yeni güzel bi gün...Sabah sirkeli suyumu içtimm 45 dk yürüyüşümü yaptım acayip terlemişim yaww.Hemen duş aldım şimdi dükkanımdayım çayımı içicem sonrada kahvaltımı yapıcamm eski pantolonumun içine girebildim bugün çoook mutluyumm ilerleme var demek kii kaydirigubbakcemile2 :lepi:

Kızlar akşam dükkanı geç kapattığım için yürüyüşe çıkamıyorum çok üzülüyordum akşam merdivenlerde spor yapayım dedim süper oldu 15 dk indim çıktım egzersizlerimi yaptım sirkeli suyumu içip yattım merdivenler yürüyüşten çok daha iyi bacak kaslarını felaket çalıştırıyor deneyinnn bayanlarrr

geç kalmışın şekerkızz biraz erken kalk yaw.ben açtığımda kimse olmuyo ben de çok sıkılıyorum mümkünse 7.30 da kalk:)şimdi ben gidiyorum spora 1 saat sonra görüşürüz

bu arada bende eski eteğime girdiğimi farkettim az önce kendisi 44 beden yani 1 beden incelmişim yuppi.ayrıca yürüyüşe çıkarken incelmesini istediğin bölgeyi streç filmle 3 kat sar çok faydası oluyo tecrübeyle sabittir

bu arada bende eski eteğime girdiğimi farkettim az önce kendisi 44 beden yani 1 beden incelmişim yuppi.ayrıca yürüyüşe çıkarken incelmesini istediğin bölgeyi streç filmle 3 kat sar çok faydası oluyo tecrübeyle sabittir

cnm ben zaten 7.30 da kalkıyorum ama direk yürüyüşe gidiyorum geliyorum üstümü değiştirip dükkanı açıyorum geç kalmıyorum yanii kahvaltı alışkanlığım yook öğlen yemeği yiyordum şimdi azda olsa bişiler atıştırıyorumm :sm_cool:

cnm bende poşet giyiyorum elbise gibi aman allahım ben hiç öyle terlediğimi bilmem su oluyorum resmen iç çamaşırlarım bile sıksan su akacak hale gelıyolar.Lisedeyken lisanslı sporcuydum atletizm..Ahh ahh o zamanlardaki kiloma inmek için neler yapıyorum.3 sene devam ettim bi bıraktım bıraktığım gibi kilo aldım mafoldumben

Herkese selamlar. İnşallah hepiniz iyisinizdir.opuyorumnanaktan
Birkaç gündür ugruyamadım benim ufaklıklar hasta onlarla ugraşıyorum. gerçi yanımda bilgisayarda yok Bursaya gidip aile ziyareti yapalım dedik çocuklar hastalandın cumadan beri kızla ugraşıyodum tam onu iyileştirdim derken şimdi oğlum ateşlendi butüngeceyi başında geçirdim:1no2: inşallah oda kısa zamanda toparlar kendini onları hasta görmek insanı mahvediyo. pazartesiye kadar bursadayım. aynalar canım kilo bildiriminde bulunamazsam aynı yazarsın. ama cumaya girmeye çalışıcam ama önce baskülde bulmalıyım :roflol:
şimdilik bukadar komşudan yazıyorum fazla uzatmayayım kendinize iyi bakın

Kızlar bir türlü çizelgeyi yapıştıramadım
bu ileti geliyor

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

yahuuuu yine askıda kaldım hiçmi cevap bilen yokbilmiyorumkismile yoksa benim msjlarımı görünmezmi oldusengözlerimebaksanab
ben fuzuli yazıyorum gibime geliyor bari cumadan cumaya girip kilo bildirimi yapıyım:sm_confused:
ayrıca geçen sene herkes yedigini yazıyordu daha farklıydı şimdi sadece bir iki kişinin arasındaki diyoloğla geçiyor
mushucum geçmiş olsun
kızlar nerelerdesiniz yaaa

Back