- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.401
kızlar bir konuda fikriniz lazım
kızlar biliyorsunuz biz her hafta kilo bildirim yapıp bir haftada ne kadar kilo verdiğimizi değerlendiriyoruz. mesela bir üye izne ayrıldı ve tekrar takıma döndüğü zaman ilk kilosu olarak izne ayrıldığı son kilosu yazılır. mesela örnek vererek açıklıyım. izne ayrıldığında 70 kilo olsun. izinden dönünce ilk kilosu 70 yazılır o hafta kaç kilo verdiyse son kilosuda o yazılır. ama bu üye mesela 5 hafta izne ayrılmış ve bu izin süresince 7 kilo vermiş olsun. takıma geri dönünce ilk kilosu 70 son kilosu 63 olur. sanki bir haftada bu kiloyu vermiş gibi değerlendirilir. buda diğer üyelere haksızlık olur. işte bu haksızlığı gidermek için verdiği kiloyu kaç hafta izin kullandıysa o sayıya bölelim. o sayının yüzdeliği alınsın diğer üyelere haksızlık olmasın deniliyor. şimdi bu konuda fikrinizi istiyorum. bu kuralı kabul edelim mi etmeyelim mi. bana mantıklı geldi ve ben kabul edilmesine evet diyorum. sizlerde hemen fikrinizi söyleyin takım olarak sonucu yazmam lazım
kızlar bir konuda fikriniz lazım
kızlar biliyorsunuz biz her hafta kilo bildirim yapıp bir haftada ne kadar kilo verdiğimizi değerlendiriyoruz. mesela bir üye izne ayrıldı ve tekrar takıma döndüğü zaman ilk kilosu olarak izne ayrıldığı son kilosu yazılır. mesela örnek vererek açıklıyım. izne ayrıldığında 70 kilo olsun. izinden dönünce ilk kilosu 70 yazılır o hafta kaç kilo verdiyse son kilosuda o yazılır. ama bu üye mesela 5 hafta izne ayrılmış ve bu izin süresince 7 kilo vermiş olsun. takıma geri dönünce ilk kilosu 70 son kilosu 63 olur. sanki bir haftada bu kiloyu vermiş gibi değerlendirilir. buda diğer üyelere haksızlık olur. işte bu haksızlığı gidermek için verdiği kiloyu kaç hafta izin kullandıysa o sayıya bölelim. o sayının yüzdeliği alınsın diğer üyelere haksızlık olmasın deniliyor. şimdi bu konuda fikrinizi istiyorum. bu kuralı kabul edelim mi etmeyelim mi. bana mantıklı geldi ve ben kabul edilmesine evet diyorum. sizlerde hemen fikrinizi söyleyin takım olarak sonucu yazmam lazım
kızlar ben ikindilerde yine lahana çorbası yedim ekmeksizcokacimcoook
birazdan tablet alıp yarım saat sonra yemek yerine bol meyveyle kapatmayı düşünüyürum bugünümü
pazardan biraz önce bol salata kiraz nektari aldım
adam düşünmüştür kıtlıktanmı :1shok:çıktı bunlar ne:roflol:
ayrıca yarını iple çekiyorum kilo verebildimmi diye ilk hafta 2kg ikinci hafta tıkınmaktan hiç verememiştim:kedi:
bende ewet diyorum çok mantıklıkızlar bir konuda fikriniz lazım
çoğunluk evet diyor o zaman kabul ediyoruz bu öneriyi kaydirigubbakcemile5
vermişsindir kesin....
ben veremedim hatta aldım galiba,eşimin doğumgünü,oğlumun okul pikniği ve üstünede regl of offfffffffff....
2 kg verseydim bende tabiki önce yazardımmherkese günaydın her zamanki gibi ilk ben yazayım dedim bu hafta 2 kilo daha vermişim yani84 olmuşum aferim bana
üzülme nolur çalış seninde olur dimi şekerimzemuszemus2 kg verseydim bende tabiki önce yazardımmklava:
tebrik ederim darısı başımaaazemuszemus
herkese günaydın her zamanki gibi ilk ben yazayım dedim bu hafta 2 kilo daha vermişim yani84 olmuşum aferim bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?