- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.361
Reca ederİm hayatım ama her macunu alma cÜnkÜ İÇlerİnde bol mİktarda sİnamİke otu olmuyo bu otta baĞırsaktakİ tÜylerİn yok olmasına buna baĞlı olarakta baĞırsak kanserİne Çevİrİyooo allah korusun ole her macunu alma yapabİldİĞİn kadar zayıfla yavaŞ ve saĞlıklı
SELÜLİT YAĞI = LİMON YAĞI ÖZLÜ bu nedek ya ben anlamadım
sen nerelisin cnm.ailen nerde yaşıyor.5yıl kalmışsın ama 3 yıl olanlar il dışı tayin isteme hakkına sahipler sen neden isteyemiyorsun ayrıca erzurumun hangi ilçesindesin.bizde aynı dertten muzdaripiz bizin 2 yıl oldu neysede sen 5 yıl olmuş erzurum için doğunun parisi derlerdi biz ığdırdayken ahhhh ığdır çok özledim seni...:gitme:slm kızlar maşallah bugün canlanmış burası ama malesef okumadım geçmişi. moralim çok kötü. tayin isteyemiyorum. 5 yıldır erzurumun bir ilçesindeyim. ailemden uzak olmak çok üzüyor beni. mafoldumben
bu arada bende eski eteğime girdiğimi farkettim az önce kendisi 44 beden yani 1 beden incelmişim yuppi.ayrıca yürüyüşe çıkarken incelmesini istediğin bölgeyi streç filmle 3 kat sar çok faydası oluyo tecrübeyle sabittir
Kızlar bir türlü çizelgeyi yapıştıramadım
bu ileti geliyor
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?