• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben ikindilerde yine lahana çorbası yedim ekmeksizcokacimcoook
birazdan tablet alıp yarım saat sonra yemek yerine bol meyveyle kapatmayı düşünüyürum bugünümü :kahve:
pazardan biraz önce bol salata kiraz nektari aldım
adam düşünmüştür kıtlıktanmı :1shok:çıktı bunlar ne:roflol:
ayrıca yarını iple çekiyorum kilo verebildimmi diye ilk hafta 2kg ikinci hafta tıkınmaktan hiç verememiştim:kedi:

kızlar bir konuda fikriniz lazım
kızlar biliyorsunuz biz her hafta kilo bildirim yapıp bir haftada ne kadar kilo verdiğimizi değerlendiriyoruz. mesela bir üye izne ayrıldı ve tekrar takıma döndüğü zaman ilk kilosu olarak izne ayrıldığı son kilosu yazılır. mesela örnek vererek açıklıyım. izne ayrıldığında 70 kilo olsun. izinden dönünce ilk kilosu 70 yazılır o hafta kaç kilo verdiyse son kilosuda o yazılır. ama bu üye mesela 5 hafta izne ayrılmış ve bu izin süresince 7 kilo vermiş olsun. takıma geri dönünce ilk kilosu 70 son kilosu 63 olur. sanki bir haftada bu kiloyu vermiş gibi değerlendirilir. buda diğer üyelere haksızlık olur. işte bu haksızlığı gidermek için verdiği kiloyu kaç hafta izin kullandıysa o sayıya bölelim. o sayının yüzdeliği alınsın diğer üyelere haksızlık olmasın deniliyor. şimdi bu konuda fikrinizi istiyorum. bu kuralı kabul edelim mi etmeyelim mi. bana mantıklı geldi ve ben kabul edilmesine evet diyorum. sizlerde hemen fikrinizi söyleyin takım olarak sonucu yazmam lazım

bence evet çook mantıklıı ve adaletlii vereliniortak

kızlar biliyorsunuz biz her hafta kilo bildirim yapıp bir haftada ne kadar kilo verdiğimizi değerlendiriyoruz. mesela bir üye izne ayrıldı ve tekrar takıma döndüğü zaman ilk kilosu olarak izne ayrıldığı son kilosu yazılır. mesela örnek vererek açıklıyım. izne ayrıldığında 70 kilo olsun. izinden dönünce ilk kilosu 70 yazılır o hafta kaç kilo verdiyse son kilosuda o yazılır. ama bu üye mesela 5 hafta izne ayrılmış ve bu izin süresince 7 kilo vermiş olsun. takıma geri dönünce ilk kilosu 70 son kilosu 63 olur. sanki bir haftada bu kiloyu vermiş gibi değerlendirilir. buda diğer üyelere haksızlık olur. işte bu haksızlığı gidermek için verdiği kiloyu kaç hafta izin kullandıysa o sayıya bölelim. o sayının yüzdeliği alınsın diğer üyelere haksızlık olmasın deniliyor. şimdi bu konuda fikrinizi istiyorum. bu kuralı kabul edelim mi etmeyelim mi. bana mantıklı geldi ve ben kabul edilmesine evet diyorum. sizlerde hemen fikrinizi söyleyin takım olarak sonucu yazmam lazım

ben evet diyorum....

kızlar ben ikindilerde yine lahana çorbası yedim ekmeksizcokacimcoook
birazdan tablet alıp yarım saat sonra yemek yerine bol meyveyle kapatmayı düşünüyürum bugünümü :kahve:
pazardan biraz önce bol salata kiraz nektari aldım
adam düşünmüştür kıtlıktanmı :1shok:çıktı bunlar ne:roflol:
ayrıca yarını iple çekiyorum kilo verebildimmi diye ilk hafta 2kg ikinci hafta tıkınmaktan hiç verememiştim:kedi:

vermişsindir kesin....
ben veremedim hatta aldım galiba,eşimin doğumgünü,oğlumun okul pikniği ve üstünede regl of offfffffffff....

bende ewet diyorum çok mantıklı

vermişsindir kesin....
ben veremedim hatta aldım galiba,eşimin doğumgünü,oğlumun okul pikniği ve üstünede regl of offfffffffff....

lazgülüm moralini bozma:teselli: bende geçen hafta öyle olmuştum ya davetteydim yada davet etmiştim hiç boş kalmamıştım haliyle dikkat te edememiştim
inanırmısın yememekten sebeb misafirim gelmesini istemiyorum kendi halimeyken cazip şeyler pişirmemeye çalışıyorum ama birileri gelince haliyle olmuyor hazırlayıncada ister istemez yiyorum

neyse kızlar hayırlı geceler ben dedigim gibi yaptım akşamı meyveyle geçiştirdim nasipse sabaha bakarız artık sonuçları

iyi geceler kızlar

ben işlerimi ancak bitirdim duşumu aldım saçımı bile taramadan size bakayım dedim

yarın yasin ve kuran hatmimizvar babacığım için

çok yoğundum giremedim geçmişide okuyamadım

benim kilomu aynı yazın
öpüyorum hepinizizemuszemus

Kızlar hayırlı cumalar a.s.
canlar 1 kg vermişim ve kalçadan belden 2 şer santim göbekten 3 santim incelmişim delikafadulden 76ıydım 75 oldum

kılo veren arkadasları tebrık edıyoruma.s.

hıray sen ne tabletı kullanıyorsun canım ogrenelımde belkı bızede yardımcı olur ha ne dersın:1rolleyes:

Back