• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm içerken içine hiç bişey koyma ne şeker ne bal nede limon ben çok araştırdım bunu etkisi azalıyormuşşş
ayrıca bişe sorcam sen çalışıyormusun

Cnm benım evimin altında dükkanım var mağaza işletiyorum yanlızım rahatım yanii bişey koymadan içtim ama tadı gerçekten çok kötü yaa bu yeşilçayın bergomat aromalısı çok iyi diyordu bayanlar ama bilmiyorum bu bitene kadar devam edıcem eğer faydası olacaksa içicem başka çare yok vazgeçmek yok sen evdemisin çalışıyormusun tatlım:içelim:

şimdi kahvaltımı hazırlıcam domates,salata,biber zeytin ekmek zaten kullanmıyorum peynirde sevmiyorum kaşar peyniri seviyorum sadece o da yasak yenmemesi lazım

canım ben biliyorum sanki tekrardan çizelge yapıyormuşsun gibi yapacaksın bu defa şimdiki kilona yeni kilonu yazacaksın
YANİ SIFIRDAN YAPCAM OK SAOL kaydirigubbakcemile5
DİYETEDE GELİNCE BEN MİDE KANAMASI GEÇİRDİM ÜLSERİM VAR REFLÜM VAR ÖĞÜNLERDE EKMEK YEMEDİĞİM ZAMAN (EKMEK MİDEDEKİ ASİTİ ALIR) ÇIKARIYORUM ZATEN SERT KABUKLU VE EKŞİ HİÇ BİR MEYVAYI YİYEMİYORUM VE ONUN DIŞINDA YİYEMEDİĞİM BİR COK SEBZE MEYVA VAR BU YÜZDEN SOLEDİM OLE COK FAZLA TIKINAN BI İNSAN DEĞİLİM KİLOLARIMA GELİNCE 4 YILDIR COCUK TEDAVİSİ GÖRÜYORUM COK FAZLA HORMON HAPI VE KORTİZON KULLANIYORUM ANLICAĞIN COK DERDİM VAR COOKsenağlama

Cnm benım evimin altında dükkanım var mağaza işletiyorum yanlızım rahatım yanii bişey koymadan içtim ama tadı gerçekten çok kötü yaa bu yeşilçayın bergomat aromalısı çok iyi diyordu bayanlar ama bilmiyorum bu bitene kadar devam edıcem eğer faydası olacaksa içicem başka çare yok vazgeçmek yok sen evdemisin çalışıyormusun tatlım:içelim:
şimdilik evdeyim cnm seneye okulum başlıycak .ikinci lise diploması almaya çalışcam meslek lisesi çocuk gelişimi.çayın tadına alışırsın cnm ya çok kötü deil.

Kızlara herkese günaydın kahvaltımı yaptım oturdum cay:delphin: içiyorum. ama canım bugun hiç çalışmak istemiyo yataktan zor kalktım valla bugun bi an önce açılmama lazım haydi bı konu bulalımda biraz dedikodu yapalımopuyorumnanaktan

Kızlara herkese günaydın kahvaltımı yaptım oturdum cay:delphin: içiyorum. ama canım bugun hiç çalışmak istemiyo yataktan zor kalktım valla bugun bi an önce açılmama lazım haydi bı konu bulalımda biraz dedikodu yapalımopuyorumnanaktan
tmm bana uyar ama burdan olmuyor msn den güzel olur bence

şimdilik evdeyim cnm seneye okulum başlıycak .ikinci lise diploması almaya çalışcam meslek lisesi çocuk gelişimi.çayın tadına alışırsın cnm ya çok kötü deil.

Senin adına çok sevındım okumak kadar güzel bir şey yok cnm bende dışardan ünv. bitirmek istiyorum bunun için sınavlara giricem inşallah bakalım herşeyin hayırlısı işim gücüm var çok şükür ama işte hep bu işte kalmak istemiyorum tabii çaya gelince inşallah alışcam sıcak daha mı güzel acaba:delphin:

Günaydın tatlım ben daha yapmadım kahvaltı cnm hiç bir şey istemiyor...İşim gereği bütün gün PC başındayım her zaman muhabbete müsaitim kızlarrr ne isterseniz konuşuruzz:enbuyukkk:

Senin adına çok sevındım okumak kadar güzel bir şey yok cnm bende dışardan ünv. bitirmek istiyorum bunun için sınavlara giricem inşallah bakalım herşeyin hayırlısı işim gücüm var çok şükür ama işte hep bu işte kalmak istemiyorum tabii çaya gelince inşallah alışcam sıcak daha mı güzel acaba:delphin:
keşke geçen sene girseydin üniverste sınavına bi tuhaf yaptılar ya 2 sınava giriyolar yazık valla gençlere:sinifsinif:

çok saol cnm inş hakkımızda hayırlısı olur.ayrıca çayı tabiki sıcak içmelisin.bu arada resmin çok şeker .

ohh 1 lt suyumu da içtimmm karnım şiştiii yaa baskül almam lazım eve daha tam kilomu bile bilmiyorum dükkandan bi yere gidemiyorum ki evimde üst kat bi aşa iniyorum bi yukarı çıkıyorum böyle yaşamakda ne kötü yaa iş sahibi olmak bi yandan güzel bi yandan da çok zor bayanlarr

bende butun pc başınadayım ama eşimin içi gidiyo ne yazıyon kımle konuşuyon diyor diyorum burası kadınlar kulubu kadınlara özel göstermem

çoook teşekkür ederim tatlım benım o sizin güzelliğiniz.Evet yaa çok saçma yaptılar 2 sınav falan benım Anadolu üniv. kaydım vardı ama sınavlara girmediğimden dolayı sınıfta kaldım görünüyordur onu araştırcam ünv. 1 tekrar edip devam edicem inşallah bakalım

ohh 1 lt suyumu da içtimmm karnım şiştiii yaa baskül almam lazım eve daha tam kilomu bile bilmiyorum dükkandan bi yere gidemiyorum ki evimde üst kat bi aşa iniyorum bi yukarı çıkıyorum böyle yaşamakda ne kötü yaa iş sahibi olmak bi yandan güzel bi yandan da çok zor bayanlarr
ne iş yapıyosunuz bizim de kendi işimiz

ne dükkanın var tatlım ne işletiyorsun

çoook teşekkür ederim tatlım benım o sizin güzelliğiniz.Evet yaa çok saçma yaptılar 2 sınav falan benım Anadolu üniv. kaydım vardı ama sınavlara girmediğimden dolayı sınıfta kaldım görünüyordur onu araştırcam ünv. 1 tekrar edip devam edicem inşallah bakalım
araştır imkanın varsa askıda bırakma sanırım 1 sene hakkın var

Erkekler ahhh erkeklerr...5 yıllık bi beraberliğim var pc başındayım diye kıskançlık krizlerine giriyor çok bunaltıyor neti kapatmamı istiyor ama ben net olmasa burda duramam ki sürekli kadınlar klübündeyim deyince rahatlıyor biraz msn dir facedir bunlardan korkuyor kaydiri gubbakcemile3

Benim bay-bayan-çocuk giyim mağazam var cnm bayanların kahrını çekmek öyle zormuş ki bu işe başlayınca anladım giyip çıkartırlar ama almazlar almamaları sorun değil ben bazen müşterılerıme dıyorum almasanızda deneyın fikriniz olsun zaten beğenirseniz almayı düşünürsünüz daha sonra da alabilirsiniz..ama deneyip deneyip ayy hiç biri güzel değil deyenlere kıl oluyorum

Erkekler ahhh erkeklerr...5 yıllık bi beraberliğim var pc başındayım diye kıskançlık krizlerine giriyor çok bunaltıyor neti kapatmamı istiyor ama ben net olmasa burda duramam ki sürekli kadınlar klübündeyim deyince rahatlıyor biraz msn dir facedir bunlardan korkuyor kaydiri gubbakcemile3
neden korkuyor demekki sana güveni tam deil.erkeklerin kıskançlığınsan bende çok şikayetçiyim benimde facede bir profilim var ama benim eşim hiç beni sıkmaz saolsun sadece kıyafet konusunda pek anlaşamıyoruz.tabiki uçlarda giyinmiyorum ama işte gel bunu eşime anlat

Back