- 19 Aralık 2008
- 210
- 15
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.341
ALLAH BOZMASIN ŞİMDİ KISKANÇLIK KİRİZİNE GİRERLER SONRADA MERAK OLUR SADECE O ZAMAN YAŞANIR OLUYO ERKEKLERLE YOKSA ÇEKİLMEZLERzemuszemusErkekler ahhh erkeklerr...5 yıllık bi beraberliğim var pc başındayım diye kıskançlık krizlerine giriyor çok bunaltıyor neti kapatmamı istiyor ama ben net olmasa burda duramam ki sürekli kadınlar klübündeyim deyince rahatlıyor biraz msn dir facedir bunlardan korkuyor kaydiri gubbakcemile3
ALLAH BOZMASIN ŞİMDİ KISKANÇLIK KİRİZİNE GİRERLER SONRADA MERAK OLUR SADECE O ZAMAN YAŞANIR OLUYO ERKEKLERLE YOKSA ÇEKİLMEZLERzemuszemus
İNSANALRLA UĞRAŞMAK ZOR HELE BİDE NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYENLER SEN GENE Bİ BAYANIN YAPABİLEÇEĞİ İŞTE CALIŞIYOSUN BİZİM ELEKTRİK MALZEMESİ DÜKKANIMIZ VAR MAŞALLAH DİYORUM HERKES ELEKTİRİKÇİ OLMUŞ BAZENDE TERSLEYİP GİDİYOLAR BAZENDE ANLATIYORUM ANLAMIYOLAR DAHA NELER NELER BUTUN GUN ERKELERİN İÇİNDEYİM KADINLARLA MUHABBETİ UNUTUM VALLLA BU KADINALAR KULUBU BENİ ÇOK RAHATLATIYO BUYUZDENkaydirigubbakcemile2Benim bay-bayan-çocuk giyim mağazam var cnm bayanların kahrını çekmek öyle zormuş ki bu işe başlayınca anladım giyip çıkartırlar ama almazlar almamaları sorun değil ben bazen müşterılerıme dıyorum almasanızda deneyın fikriniz olsun zaten beğenirseniz almayı düşünürsünüz daha sonra da albilirsiniz..ama deneyip deneyip ayy hiç biri güzel değil deyenlere kıl oluyorum
ne iş yapıyosunuz bizim de kendi işimiz
İNSANALRLA UĞRAŞMAK ZOR HELE BİDE NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYENLER SEN GENE Bİ BAYANIN YAPABİLEÇEĞİ İŞTE CALIŞIYOSUN BİZİM ELEKTRİK MALZEMESİ DÜKKANIMIZ VAR MAŞALLAH DİYORUM HERKES ELEKTİRİKÇİ OLMUŞ BAZENDE TERSLEYİP GİDİYOLAR BAZENDE ANLATIYORUM ANLAMIYOLAR DAHA NELER NELER BUTUN GUN ERKELERİN İÇİNDEYİM KADINLARLA MUHABBETİ UNUTUM VALLLA BU KADINALAR KULUBU BENİ ÇOK RAHATLATIYO BUYUZDENkaydirigubbakcemile2
topicle hiç ilgisi olmayan şeyler konuşuoyruz farkındamısınız o yüzden msn demiştim.uyarı almamız an meselesi
CANIM EŞİMLE BEN 9 SENEDİR BERABERİM BUNU 4 YILI EVLİ HANİ DİYOLAR YA ÖNCE SAYGI SONRA SEVGİ BU YALAN ÖNCE COK SEVCENKİ SAYGI DUYASIN BIDE VICIK VICIK OLMUCAN ARADA BI MESAFE OLCAK NE KADAR YAKIN OLURSA OKADAR COK KAVGA OLUR BEN ABİMDEN BİLİYORUM ONUDA COK UZUN SÜRE BI KIZ ARKADAŞI VARDI SONRA NİŞANLANDILAR AMA BUTUN GUN KULAKLARINDA TELEFON VIRVIR HER TELEFONDADA KAVGA EDİYOLARDI EE KONUŞCAK BİŞEY KALMIYOO alsanaalsanasmile SONRA AYRILIK İŞTE O YUZDEN FELSEFE COK SAMİYET TEZ AYRILIK GETİRİ OLMALI BENCEaklinialirimsmileCnm 5 sene içerisinde hep bir aradaydık beraber iş de yaptık birbirimizi çok iyi tanıyoruz kırıldığımız zamanlarda oldu üzüldüğümüz zamanlarda ama birbirimize olan saygıyı yitirmedik önemli olanda bu zaten uzun ilişkilerde saygı sevgiyi kaybeden çok kişi var hergün bir aradayken çekilmez oluyorlar şuanda o da kendi işinde gücünde bende öyleyim arada özlem olunca daha güzel oluyor sıkıcı da olsalar seviyoruz onları işte ne yapalımm opuyorumnanaktan
ArkadaŞlar kabak yemeĞİ yapıp yİyomusunuz İÇerİsİnde lİf olduĞu İÇİn cok guzel zayıflatıyo tarİfİnİ verebİlİrİm
nasıl yapıyorsun yaa ben çok yemek yapmayı bilmiyorum tarife göre yapıyorum anca verirsen memnun oluruz:sm_confused:
içindekileri biliyomusun üstünde yazıyosa solermısınnar ekşili pirenli bitkisel karışımlı macun
doğal zayıflatıcıdır,iştah keser,kabızlığı giderir.sindirimi kolaylaştırır,toksinleri atar,gaz gidericidir,idrar söktürücüdür,şekeri düşürür,fazla yağları parçalar,tansiyonu ve kolestrolü dengeler,vücudu zinde tutar.diyet ile ayda ortalama 5-7 kilo vermeyi sağlar.yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı alınması tavsiye edilir. Bunu da paylaşmak istedim
içindekileri biliyomusun üstünde yazıyosa solermısın
CANIM YARIM KILO KABAK SOYUP KÜÇÜK DOĞRUYOSUN ÜSTÜNE Bİ RSOĞAN İKİ DOMATES RENDELİYOSUN İKİ YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞ BİR CAY KAŞIĞI TUZ VE BİRAZ NANE BİR ÇAY BARDAĞIDA SICAK SU KOY OCAGA ALTINIDA KIS YAVAŞ YAVAŞ PİŞSİN YOGURDU SEVİYOSUN ÜSTÜNE YOĞUR DÖKÜP YE HEM DİYET YEMEĞİ HEMDE LEZZETLİ OLUYO BAK CANIM CEKTİ BENDE YAPAYIM BARİzemuszemus
SELÜLİT YAĞI = LİMON YAĞI ÖZLÜ bu nedek ya ben anlamadımSELÜLİT YAĞI = LİMON YAĞI ÖZLÜ
FAYDALARI:Selülitlerin kaybolmasına yardımcı olur,selülit oluşumunu engeller,cildi sıkılaştırır ve besler,ciltteki çatlaklıkları giderir cilde pürüzsüz bir görünüm sağlar,cildi nemlendirir.
KULLANIMI:Selülitli bölgeye masaj yapılarak günde 1-2 defa sürülür.1-2 saat sonra sabunlu su ile yıkanır
Bunu da dün aktarlardan aldığım küçük kitapçıklarda okudum paylaşayım dedim bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?