- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.101
günaydın aynalar..
aynı diyete devam diyorsun yani hadi bakalım hayırlısı...
bende bu sabah az yedim inşallahda öyle devam sürdürmeyi düşünüyorum.
bi başladımmı yemeye daha bırakamıyorum onun icin mümkün oldukca az yiyorum...
selam kızlar uzun bi aradan sonra geri döndüm umarım herkes iyidir zemuszemus
aynalar canım mumkun olursa ben yeniden aranıza katılmak istiyorumkaydirigubbakcemile3
zayıflama yolunda pek bi ilerleme kaydedemedim 83kg da takıldım kaldım enazından kilo almadım bununla teselli ediyorum kendimi işte umarım sizlerin kilo verme çabaları işe yarıyodur. eğer kabul ederseniz ben yeniden aranıza katılmak istiyorum kendinize iyi bakın kızlar sevgiler opuyorumnanaktan
slm kızlar benım net gıttı haberınız olsun merakedersınız felan dedım ceptende yazıyom gıtmıyor ya ınsallah bu mesajım gıder
selam kızlar senağlamasenağlama
cuma akşamı babamı kaybettik çok üzgünümsenağlama
5 senedir hastaydı ama
ayaktaydı yatan bir hsta olmadı hiçbir zaman güçlüydü o
şimdiye kadar çok ölümlerden döndüsenağlama
aniden gelen kalp krizini atlatamadı apansız ayrıldı aramızdan çok ani oldu
inanmakta güçlük çekiyorum ama artık yok aramızda babacığımı birdaha dünya gözüyle göremiycemsenağlama
annemlerden az önce geldim bu aralar giremiyebilirim
bildiirimde bulunamzsam kilomu aynı yazın:gitme:
5 senedir hastaydı ama
inanmakta güçlük çekiyorum ama artık yok aramızda babacığımı birdaha dünya gözüyle göremiycemsenağlama
5 senedir hastaydı ama
Canım benim, içim cız etti okuyunca, babamı kaybettiğim zaman geldi aklıma.Allah sabır versin hiraycım.Mekanı cennet olsun babanın.Zor gerçekten.Hem de çok zor.Keşke hiç büyümeseydik diyorum bazen.Annemiz, babamız gözümüzün önünde yitip gidiyor.:çok üzgünüm:
çok sağol canım annenim babacığının kıymetini bil benim için sarıl babanaçok üzüldüm canım ya Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun . zor canım ya söyleyecek bişey bulamıyorum keşke hep bizimle olsalar ama mümkün değil Allah sizlerede sabır versin
sende sağol canım:teselli:başın saolsun tatlımm. hasta oldum içinde nete giremedm selam kızlar ben hafta sonu ctesi sabah yedim başka da yemedim ama abah kahvaltısını sağlam yaptım ne yalan söliM:)) ama bütün günde ceza verdm kendime biş yemedim.pazar günü dışarda yedik mideme izin verdm.bugünden itibarende diyetime devam.aynalar ayrıca kilom tam isabetli yazmışsın doğrusu 75.600üm çünkü ama bukdara yvaş verio olmak uyuz edio beni bir inemedim 75in altına.takıldmkaldım napsamki.:))opüyorum herkesi şimdilik
canım başın sağolsun, çok üzüldüm. Allah mekanını cennet etsin. sebayında dediği gibi hiç büyümeseydik bende 7 yıl önce annemi kaybettim seni çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin canım.
5 senedir hastaydı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?