- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.081
abow oyle bi yazmisin ki korktum ne bagiriyon lemmmalsanaalsanasmile ben takima girmiycem is tempom yogun ama beni konuk misafiri kabul ederseniz sevinirimopuyorumnanaktan
sorma yaw ben acayip selvi boylu sayılırım sengözlerimebaksanab155 kız ben boydan kaybediyom işte :roflol:haysem fazla almamisin yine ben sana guveniyorum hepimizden once geri verirsin sen azimlisin cunku o yuzden merak etme senin boyun kac bu aradaopuyorumnanaktan
günaydın kızlar
yine bir bildirim günü :jeyyar:
ben cumartesi tartıldığımda 108,1 kilo çıkmıştım bu sabah 102,9 kilo çıktım :sm_cool:
son iki gün regl olduğum için kilo vermediğim halde sonuç süper bide regl olmasaydım süper olurdu dimi :lepi:
arkadaşlar kipra giremiyorum demiş onun kendi isteğiyle ayrıldı mı diyelim yoksa izinli mi gösterelim.
haysem takıma giriyor, eylülce girmeyecekmiş. Neslihan ve rose14' den bir ses çıkmadı kızlar kesin takıma giriyor musunuz giriyorsanız bugün bildirim yapın lütfen
[/B]
ya kızlar beşgün lük diyetin dördüncü günündeyim ama sanırım böyle devam etmiycem .vucudum direnciz kaldı ve yıkıldı çok hastayım bugün kemiklerim kırılıo eşimde çok fena kızdı adam gibi yap yapıcaksan yoksa diyet miyet yok dedi.bide bebeğim var benim.gerçekten çok sağlıksız bi yöntem oldu sanırım.ayrıca nie anlamadım ama ben 300 400 gram hariç kilo milo veremedim sizde durum ne.beş kilo veren varmı.benden pes kızlar kendi bildiğim yoldan devam edicem ben.
Aynalar tebrik ederim canım takımı sen kurtardın bu haftaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynalar gercekten cok iyi gidiyorsun alkisalkisalkis
ben demiştim iyi kilo verirsin diye...
inşallah haftaya bende iyi bir sonuc alırım...
ya kızlar beşgün lük diyetin dördüncü günündeyim ama sanırım böyle devam etmiycem .vucudum direnciz kaldı ve yıkıldı çok hastayım bugün kemiklerim kırılıo eşimde çok fena kızdı adam gibi yap yapıcaksan yoksa diyet miyet yok dedi.bide bebeğim var benim.gerçekten çok sağlıksız bi yöntem oldu sanırım.ayrıca nie anlamadım ama ben 300 400 gram hariç kilo milo veremedim sizde durum ne.beş kilo veren varmı.benden pes kızlar kendi bildiğim yoldan devam edicem ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?