Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haysem fazla almamisin yine ben sana guveniyorum hepimizden once geri verirsin sen azimlisin cunku o yuzden merak etme senin boyun kac bu aradaopuyorumnanaktan
sorma yaw ben acayip selvi boylu sayılırım sengözlerimebaksanab155 kız ben boydan kaybediyom işte :roflol:

he buarada kesin giriyorum takıma tabiiiki

Son düzenleme:
kızlar ben açlıktan uyuyamıyorum yaww:1no2:
bütün gün meyve yemekten midem kazındı:bbo:
sabah olsada yumurta yesemcokacimcoook
şöyle:CüvCüv: bi karnım doysa

günaydın kızlar

yine bir bildirim günü :jeyyar:
ben cumartesi tartıldığımda 108,1 kilo çıkmıştım bu sabah 102,9 kilo çıktım :sm_cool:
son iki gün regl olduğum için kilo vermediğim halde sonuç süper bide regl olmasaydım süper olurdu dimi :lepi:

arkadaşlar kipra giremiyorum demiş onun kendi isteğiyle ayrıldı mı diyelim yoksa izinli mi gösterelim.

haysem takıma giriyor, eylülce girmeyecekmiş. Neslihan ve rose14' den bir ses çıkmadı kızlar kesin takıma giriyor musunuz giriyorsanız bugün bildirim yapın lütfen

14. TAKIM 155. ETAP

aynalar ( 106,6 / 102,9 / 3,7 / 3,50%)
S2000 ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00% )
sebay ( 63,0 / / / % )
kipra ( 59,8 / / / %)
hiray ( 68,5 / / / %)
lazgulu83 ( 84,1 / / / % )
sevdikcebitmeyenim ( 76,0 / / / % )
haysem ( 60,0 / / / % ) eski üye geri döndü

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / % )

haysem ( 60,0 / / / % ) eski üye geri döndü

anammm 60 larıda görmüştüm

gerçi su kaybıydı asıl 63 tüm

şimdi 78 yazın kızlar:jeyyar:

günaydın kızlar:teytey:
hayırlı cumalar:Saruboceq:

bu hafta benim kilom aynısenağlama

dün o kadar aç kaldım 1 saat yürüdüm hiç kilo verememişim
yürüşten gelince 1 yeşil elme üstünede su içtim karnım bir şişti onun etkisi var sanırım

2 gün bayram yapayım dedim bana pahallıya mal oldu
5 günde ancak 1.5 kilo verebilmişim oda listye yansımıycak oburluğum yüzündenbilmiyorumkismile

herkese hayırlı cumalar.cumanız mübarek dualarınız makbul olsun inşallah.
aynalar canım tebrikler hatta bravooooooooooalkisalkisalkis.maşşalah çok iyi vermişsin.ee daha yapcanmı bu 5 günlük diyetini.ben şimdi noramal yiyerek 90a inmeye çalışcam sonra arada detokslarla yaza 80 olmak istiyorum.gerçi şurda yaza ne kaldı ama ossun ben rabbimin izniyle yaparım yaaananiknanik.
hımm şinciii gelelim takıma girip girmemye gireyim ama dediğim gibi kilom çoook yavaş gidiyosorun değil gel diyosanız okkkey.
aslına bakarfsanız bugün sabah parkta yürürken çok canım sıkıldı.nedenmi ya millet verdiklei kilolardan bahsediyolar ya onlar daha dün başladı yürüyüşe şakır şakır vermşler ben 2 aydır hem yürüyüp hem egzersiz yapıyorum aletlerle 5 kilo verdim. şuda var bugün karılar bana kaç kilosun dediler tahmin edin dedim 85-90 arsı dediler.ama ben 98 kiloyum.aslında 97 küsür da ben 98 diyorum.çok şaşırdılar hiç belli değil ama omuzların kolların kalın ddiler.:tomato::tomato::tomato:

ya kızlar beşgün lük diyetin dördüncü günündeyim ama sanırım böyle devam etmiycem .vucudum direnciz kaldı ve yıkıldı çok hastayım bugün kemiklerim kırılıo eşimde çok fena kızdı adam gibi yap yapıcaksan yoksa diyet miyet yok dedi.bide bebeğim var benim.gerçekten çok sağlıksız bi yöntem oldu sanırım.ayrıca nie anlamadım ama ben 300 400 gram hariç kilo milo veremedim sizde durum ne.beş kilo veren varmı.benden pes kızlar kendi bildiğim yoldan devam edicem ben.

Ben de 4. gündeyim canım beni o kadar etkilemedi ama bilmiyorum.Ben bugün sadece yoğurt yiyorum.Biraz halsizlik var haliyle, çok yoğunum bu günlerde bahçeyle de uğraşıyorum.Buna rağmen beklediğim kadar yormadı beni.Ben 64,5 olmuştum 2 hafta kendime dikkat etmeyince sabah baktım çizelgemdeki kiloya ulaşmışım yine 63 üm yani.61 olurum diye ümit ediyorum.Ama sonra 1 kilosu geri geliyormuş.Yapanlardan duydum.

sevdikcebitmeyenim gelmişsin ama kilonu söylememişsin klava: 300 400 gitti demişsin bende 300 eksik yazdım kilonu benneyaptımki
Neslihan acaba girecek mi takıma bu hafta zaten sonuncuyuz o da gelsin aradan çıkartalım :roflol:

14. TAKIM 155. ETAP

aynalar ( 106,6 / 102,9 / 3,7 / 3,50%)
S2000 ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00% )
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00% )
kipra ( 59,8 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
hiray ( 68,5 / 68,5 / 0,0 / 0,00%)
lazgulu83 ( 84,1 / 84,6 / - 0,5 / - 0,60 % )
sevdikcebitmeyenim ( 76,0 / 75,7 / 0,3 / 0,40 % )
haysem ( 60,0 / 78,0 / - 18,0 / -30,00 % ) eski üye geri döndü
rose14 ( 79,0 / 98,0 / - 19,0 / - 24,10 % ) eski üye geri döndü

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 605,2 / 638,7 / -33,5 / -5,54 % )

canım ya geçmiş olsuna.s. okadar kendine eziyet etme :1no2: ben o 5 kilo masallarına inanmıyorum boş ver normal yap rejimini

kızlar ben bugün yemegime dikkat ettim ama suyumu fazla içemedim çay hiç içmedim birazdan adaçayı içmeyi düşünüyorum dışarı çıktığım zamanlar suyu içemiyorum

sabah domates salatalıkla peynir kepek ekmeyi bir iki lokma poğaca kırıntıları vardı onu yedim
arada elma yedim
öglen yoğurtlu ıspanak yedim
arada çilek
akşam 2 kaşık kurufasülye yedim
birazdanda çayımı içerim inş
benden bugünlük bukadar canlar-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar herkese iyi haftasonları

dün sebze günümdü bütün gün marul salatalık yedim
bugün et günü fırında yağsız tuzsuz tavuk yaptım onu yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…