- Konu Sahibi Pinarbartu
- #18.061
ben önce 65 lülülülülülü
sonra 60vereliniortak
ondan sonrada 57 CADIARZU falan olmak istiyooommm:roflol:
sonra 60vereliniortak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben önce 65 lülülülülülü
sonra 60vereliniortak
yok canım okadarda deeel.bence iğne ile patlat :tomato:
bimukabele canımcımm.demek odert sendede var.ayy nassı kötü oluyorum aynaya bakınca.ramazanda pardüse diktirmiştim ve diktiriken demiştim ki aman fazla bol olmasın nasıl olsa kilo vercem demiştim.abbbooo oda nee ondan sonra 12 kilo aldım.bugün yeni bi pardüse diktirmeye gittim yine aynı şeyi dedim ama derkende korktum hani bi daha fazla kiloyu düşünemniyorum allah korusun.haa buarda önceki pardüsem ahla oluyo ama iyiki bol dikilmiş yaneeeee.kızlar msjlarınızı okuyunca bi :1hug:hoş oldum herkes burda :teytey:tuğbacım senin olmanada çok sevindim:1hug: yarın inş bende başlıyorum canım benimya bende karından ve kollarımın üst kısmından çok şikayetciyim banada özellikle kol üstü için bi çare bulun ne olur ya :çok üzgünüm:
amanda man mutlu olurmuşmuş muşşşş. canım benim aynen bende yaa.inan sizleri çok özlemişim.senin adınada çok sevindim.darısı benimde başıma hatta hepimizn başına inşşalah.nasil mutlu oldum anlatamam
gel hemsom gel millet neleri basariyor bizmi basaramiycaz yeniden basla diyete yuruyusu birak evde kol kalca hareketleri yap sen sok diyetler yapma bak ben normal diyet yapiyorum ve bu sabah 80.800 geldim yani 7 rakamlarima az kaldi belki iyi degil ama ben her gun tartiliyorum tarti ayni gosterecek veya az hihoyyytfazla gosterdiyi zaman o gun daha cok dikkat ediyorum ve boyle veriyorum ben ocak ayinda kot almistim tabi olmuyodu hosuma giti fiyat uygundu aldim duruyord dolapta ve bugun olduuuuuuuuuu
öfffffffffffffffffff heeeeeeeeeeeeeeee 100 oldum hatta 102 vamı vamıııııııııııııııııııııııı:jeyyar:kiz soyle kac kilosun 100 mu oldun yoksaohaoldumsmile aboww hadi hemsom sen gecen sene ne azimer gosterdin ne lavman lar yaptin eskiler bilir seni takim toplanmisken ha gayret ya araizda 1.73 yani cagla ablam ve siyah eksik onlardan haber alan varmi ????
tuğbacım ah ah pardüseleri hiç açmasenağlama ya ben
geçen sene ilk zayıfladığımda ilk pardüsemide aldım seviçle biraz bol aldım bana niye bol aldın dediler neyse tesettür falan geçiştirdik mevsimlikti ama bi zaman sonra bolluk baya bi oldu artık giymek istemedim pişmanda oldum bol aldığım için
yazın istanbula gittim offmu çeksem ufmu çeksem yazlık bir pardüsü aldım alırken bi numara küçügünü istedim neyse yoktu
pardüse hikayelerimin sonu gülermisin ağlarmısın mevsimlik aldığım o çook çok bolu şuan on santim var beni kapatması için yazlığğım ondan da bayabi dardı onu giymeye cesaret edemiyorum bile kimbilir 20 santm falanmı açık :1shok:
şuanda eski lerden giyorum malesef yeni almaya cesaret edemiyorum üstüne üslük verdigim paralarda cabasımafoldumben
kış boyu birlikte yiyip içtigim komşuların kilolarında hiç bir artış olmadı hepsinin yerine ben aldım Allahım diyorum yarısını alsalardı oda yok alsanaalsanasmile
ben ne yediysem üzerime koydum kötükedihüso
şu yiyip kilo almayanlar varya okadar şanslılarki bilseler
daha önce bana 60 demiştin bir karar ver güzelim ona göre liste hazırlayacağım ben
ben öncelikle 75 olmak istiyorum.
tabi bu hafta gitti benim diyet ama size söz veriyorum haftaya hic bir kacamak yapmadan bitirecem...
veeeee cok kilo verecem inşallahhhhhhh....
kızlar bugün ben sabah
limonlu su içtim
salata yedim
2 kaşık kuymak sonrası yeşil çay
birazdan 2 kaşık türlü bir küçük kase yoğurt yiycem inş
şok diyet yapmak istemiyorm bende çok çabuk alıyorum geri fakat gerçekten alması okadar kolay ama vermesi çok zor sabır istiyor oda bende yok :1no2:
aynaya kendime bakınca nefret ediyorum biara istedigim kıyafeti alıyordum şimdi yine girdiyim heryerden hüsranla çıkıyorum ohaoldumsmile
60 olsun o zamanŞeniz
ben öncelikle 75 olmak istiyorum.
tabi bu hafta gitti benim diyet ama size söz veriyorum haftaya hic bir kacamak yapmadan bitirecem...
veeeee cok kilo verecem inşallahhhhhhh....
haysem, rose 14, eylülce, Neslihan takıma kesin giriyormusunuz. takımda 3 kişilik yer var.
78 im şuan 63 e düşmüştüm ama okadar çabuk kilo aldımki anlatamamm kilomu tutamadım rejimi bitirdim ist gezmeye gittim iki ayayakın kaldım hemen hemen hergün ev gezmelerindeydim belki evimde olsaydım birazdaha uzun süre tutabilirdim malesef olmadı